Lediga jobb som Personalansvarig i Örebro

Se lediga jobb som Personalansvarig i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker vår nästa Konsultchef att expandera tillsammans med oss!

Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Då kan det vara dig vi söker! Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befi... Visa mer
Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Då kan det vara dig vi söker!

Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, samt med viss nyförsäljning för att hela tiden hämta hem nya affärer och inleda nya samarbeten. Vi ser en stor potential i att utveckla vår enhet och som vår nya kollega kommer du vara en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill, tillsammans med härliga kollegor!

I rollen arbetar du bland annat med;
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för dina konsulter
- Konsultärenden såsom uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm

Ditt fokus för det närmsta året är att utveckla dina befintliga kunder samtidigt som du aktivt jobbar med att hitta nya och intressanta företag som kan bli våra nästa kunder.

Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt för att nå dina mål.

Din profil
Som person är du nätverkande, lyhörd och du vågar fatta egna beslut. Som ledare tror vi att du har förmågan att inspirera andra, du är engagerad och prestigelös. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig.

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det är ett krav att du som söker har b-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i regionen.

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis försäljning, personal, marknadsföring eller ekonomi. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet inom något utav ovanstående område. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare är detta mycket meriterande.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi väntas tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställningen startar enligt överenskommelse men gärna omgående.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vänta inte med din ansökan, vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Konsultchef till Poolia Örebro!

Ansök    Jan 14    Poolia Sverige AB    Personalansvarig
Vi på Poolia Örebro söker nu en Konsultchef till oss! Tycker du som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Örebro. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer. Om tjänsten Som Konsultchef kommer du tillhöra ett drivet och affärsorienterat tea... Visa mer
Vi på Poolia Örebro söker nu en Konsultchef till oss! Tycker du som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Örebro. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer.

Om tjänsten
Som Konsultchef kommer du tillhöra ett drivet och affärsorienterat team där du arbetar med uthyrning av tjänstemän hos våra nya och befintliga kunder i Örebro med omnejd. För oss är det viktigt att du är en relationsbyggare som önskar ett nära samarbete med våra kunder och konsulter.

Rollen är bred och varierande, där ingen dag är den andra lik. Du kommer främst fokusera på att bygga relationer och vara ansvarig för våra konsulter, men också arbeta med att utveckla samarbetet med våra befintliga och nya kunder. Arbetsuppgifterna innehåller alltifrån personaladministration, lönesamtal, on- och offboarding samt regelbundna avstämningar/uppföljningar kring exempelvis konsultens mål och förväntningar. Det är även aktuellt med merförsäljning hos våra befintliga kunder och du kommer även rekrytera nya talanger till konsultverksamheten. Rekryteringsarbetet innefattar bland annat kravprofilstagning, annonsering, urval, djupintervjuer och referenstagning.

Vem är du?
Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera bredden av uppgifter som Konsultchefsrollen innefattar samt för att kunna bidra till affärsområdets lönsamhet och tillväxt. Som person trivs du i ett högt tempo och har förmåga att snabbt skifta fokus beroende på situation. Du drivs av att sätta affärer, hitta lösningar samt uppnå och arbeta mot uppsatta mål. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap.

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt att du har erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter. Meriterande är om dessa erfarenheter kommer från bemanningsbranschen.

Om verksamheten
Hos oss på Poolia hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – vi hjälper dem att matcha varandra genom rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och konsultverksamhet av kvalificerade tjänstemän innebär. Som konsult- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Vi ser fram emot att läsa just din ansökan! Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Kundansvarig personlig assistans

Livsam Personlig Assistans är ett välorganiserat företag som anordnar personlig assistans åt funktionsnedsatta. Våra kunder finns i stora delar av landet. Vi som jobbar på Livsam är sociala, drivna, tar stort eget ansvar och samarbetar väl med varandra. Läs mer på www.livsam.se Kundansvarig På Livsam arbetar vi efter devisen "att vara sitt bästa jag, varje dag". Det innebär att ge våra kunder och medarbetare de förutsättningar som behövs för att kunna gö... Visa mer
Livsam Personlig Assistans är ett välorganiserat företag som anordnar personlig assistans åt funktionsnedsatta. Våra kunder finns i stora delar av landet. Vi som jobbar på Livsam är sociala, drivna, tar stort eget ansvar och samarbetar väl med varandra. Läs mer på www.livsam.se

Kundansvarig
På Livsam arbetar vi efter devisen "att vara sitt bästa jag, varje dag". Det innebär att ge våra kunder och medarbetare de förutsättningar som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Det innebär också att själv ta ansvar för att göra ett bra jobb. Våra kunder och medarbetare ska känna sig väl omhändertagna och lyssnade på.

Om rollen
Som kundansvarig är din huvuduppgift att säkerställa att våra kunder blir väl omhändertagna. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål, säkerställer kvaliteten och kundnöjdhet. Till din hjälp har du, förutom ett bra IT-stöd erfarna medarbetare.

I din roll ingår bl. a:
· Personalansvar för assistenter
· Schemaläggning
· Rekrytera, coacha och utveckla medarbetare
· Kundmöten
· Budgetansvar
· Arbetsmiljöfrågor
· Myndighetskontakter

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor i landet för möten på kvällar förekommer. Tjänsten är heltid, med ibland varierande arbetstider.

Vår kandidat
En väl utvecklad social förmåga, att ta egna beslut och våga ta hjälp när det behövs ser vi som viktiga framgångsfaktorer. Likaså förmågan att organisera och prioritera då arbetstempot till och från varierar.

Vi tror att du som söker har:
· Akademisk utbildning eller erfarenhet som motsvarar detta.
· Erfarenhet av ledarskap med fullt personalansvar.
· God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
· Körkort, tillgång till bil är en fördel.
· Tidigare erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta och LSS är meriterande.

Ansökan
Är du sugen på att vara ditt bästa jag på jobbet – varje dag? Tveka då inte att skicka din ansökan till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 31/12 -21. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Joakim Malm på tfn 0707-22 69 29. Visa mindre

Driven och varm assistanschef till Örebro!

Ansök    Dec 15    Vivida Assistans AB    Personalansvarig
Vi växer och söker nu ytterligare en assistanschef på heltid med placering på Vividas kontor i Örebro. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, dock senast i juni 2022. Intressanta kandidater kallas löpande till intervjuer. Vi välkomnar såväl nya som tidigare sökanden!   VARFÖR ASSISTANSCHEF PÅ VIVIDA? - Som assistanschef på Vivida ingår du i ett riktigt bra team av tjänstemän som; - Har roligt tillsammans - Månar om varandra - Tar ansvar fö... Visa mer
Vi växer och söker nu ytterligare en assistanschef på heltid med placering på Vividas kontor i Örebro.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, dock senast i juni 2022. Intressanta kandidater kallas löpande till intervjuer. Vi välkomnar såväl nya som tidigare sökanden!

 

VARFÖR ASSISTANSCHEF PÅ VIVIDA?

- Som assistanschef på Vivida ingår du i ett riktigt bra team av tjänstemän som;
- Har roligt tillsammans
- Månar om varandra
- Tar ansvar för att bygga en god företagskultur
- Alltid fikar tillsammans
- Jobbar hårt men förstår att livet är mer än bara ett jobb
- Tycker att trivsel och hälsa är viktigt (vi får träna på arbetstid)
- Anser att goda relationer är nyckeln till framgång

 

ARBETSUPPGIFTER

Våra assistanschefer ansvarar för ett antal av Vividas kunder och deras personliga assistenter. Det innebär att det är assistanschefen som kunden vänder sig till i första hand, samt är den närmaste chefen för assistenterna som finns hos kunden.

Mer konkret innebär arbetet;

- Arbetsledning
- Personalvård
- Arbetsmiljöarbete
- Kundvård
- Administration
- Viss rekrytering och bemanning
- Resor ut till våra kunder och assistenter i snitt 1 dag/vecka, oftast dagsresor
- Ansvar för Vividas akuttelefon några veckor per år (efter kontorstid)

 

VAD KÄNNTECKNAR VÅRA ASSISTANSCHEFER?

- Har en förmåga att anpassa sin kommunikation till personen de möter
- Strukturerar sitt arbete och har lätt för att arbeta mot egna uppsatta mål
- Är självständiga och beslutsamma
- Är engagerade och har ett stort hjärta
- Är lösningsfokuserade med en positiv inställning till både uppgifter och människor
- Har en fin energi som både smittar av sig och driver arbetet framåt
- Har körkort och gillar att köra bil

 

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Då välkomnar vi med värme din ansökan. Ett plus (men inte avgörande) är om du har erfarenhet av någon form av serviceyrke t ex inom restaurang- eller handelsbranschen eller inom vård/omsorg. Även meriterande om du haft någon form av driftsansvar eller arbetsledande funktion.

 

VIVIDA SOM ARBETSGIVARE

Vivida Assistans har en stark värdegrund och vi vill vara Sveriges ledande anordnare av personlig assistans och ses som förebilder inom branschen. Vi är ett R-licensierat företag och har därmed förbundit oss till att hålla högsta kvalitet när det gäller etisk trovärdighet och seriositet i vår verksamhet. Här arbetar människor som är ambitiösa, gillar att ha kul och har hjärtat på rätta stället. För oss är det lika viktigt att göra ett bra jobb som att skratta ihop – något som märks när man kliver in hos oss!

 

Som assistanschef tillhör man assistansavdelningen på Vivida, som har till uppgift att ansvara för Vividas cirka 900 personliga assistenter runtom i landet och att den personliga assistansen för våra kunder fungerar på ett bra sätt. På avdelningen arbetar assistanschefer, rekryterings- och bemanningsassistenter, löneadministratörer och avdelningschefer. Läs mer om oss på www.vivida.se och följ oss på www.facebook.com/vividaassistans/ och www.instagram.com/vivida.se/.

 

ANSÖKAN OCH TILLTRÄDE
Tillträde önskvärt snarast, dock senast i juni 2022.
Sista ansökningsdag är den 14 januari 2022, men intressanta kandidater kallas löpande till intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

ÖVRIGT

I den här rekryteringen har vi valt våra rekryteringskanaler och undanber därför erbjudanden om annonserings-, rekryterings- och bemanningstjänster.

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på http://www.vivida.se och följ oss på http://www.facebook.com/vividaassistans och http://www.instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Kundansvarig personlig assistans

Livsam Personlig Assistans är ett välorganiserat företag som anordnar personlig assistans åt funktionsnedsatta. Våra kunder finns i stora delar av landet. Vi som jobbar på Livsam är sociala, drivna, tar stort eget ansvar och samarbetar väl med varandra. Läs mer på www.livsam.se Kundansvarig På Livsam arbetar vi efter devisen "att vara sitt bästa jag, varje dag". Det innebär att ge våra kunder och medarbetare de förutsättningar som behövs för att kunna gö... Visa mer
Livsam Personlig Assistans är ett välorganiserat företag som anordnar personlig assistans åt funktionsnedsatta. Våra kunder finns i stora delar av landet. Vi som jobbar på Livsam är sociala, drivna, tar stort eget ansvar och samarbetar väl med varandra. Läs mer på www.livsam.se

Kundansvarig
På Livsam arbetar vi efter devisen "att vara sitt bästa jag, varje dag". Det innebär att ge våra kunder och medarbetare de förutsättningar som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Det innebär också att själv ta ansvar för att göra ett bra jobb. Våra kunder och medarbetare ska känna sig väl omhändertagna och lyssnade på.

Om rollen
Som kundansvarig är din huvuduppgift att säkerställa att våra kunder blir väl omhändertagna. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål, säkerställer kvaliteten och kundnöjdhet. Till din hjälp har du, förutom ett bra IT-stöd erfarna medarbetare.

I din roll ingår bl. a:
· Personalansvar för assistenter
· Schemaläggning
· Rekrytera, coacha och utveckla medarbetare
· Kundmöten
· Budgetansvar
· Arbetsmiljöfrågor
· Myndighetskontakter

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor i landet för möten på kvällar förekommer. Tjänsten är heltid, med ibland varierande arbetstider.

Vår kandidat
En väl utvecklad social förmåga, att ta egna beslut och våga ta hjälp när det behövs ser vi som viktiga framgångsfaktorer. Likaså förmågan att organisera och prioritera då arbetstempot till och från varierar.

Vi tror att du som söker har:
· Akademisk utbildning eller erfarenhet som motsvarar detta.
· Erfarenhet av ledarskap med fullt personalansvar.
· God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
· Körkort, tillgång till bil är en fördel.
· Tidigare erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta och LSS är meriterande.

Ansökan
Är du sugen på att vara ditt bästa jag på jobbet – varje dag? Tveka då inte att skicka din ansökan till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 31/12 -21. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Joakim Malm på tfn 0707-22 69 29. Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till Clockwork Örebro

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Nu startar vi på Clockwork i gång vår verksamhet för fullt i Örebro och söker därför efter en affärsmässig och resultatorienterad konsultchef som vill vara med på en riktigt spännande resa där du ingår ett team som tillsammans bygger upp en verksamhet från grunden inom vårt affärsområde Bemanning & Rekrytering.
Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som säljande konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Genom att förstå och sätta dig in i kundens utmaningar hjälper du kunden till ökad lönsamhet. Du har fullt ansvar för kunden, affären samt personalansvaret för våra uthyrda konsulter.


Din profil
För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha ett högt eget driv, entreprenörstänk och vara resultatorienterad. Arbetet ställer också krav på social säkerhet, laganda och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga som gillar att arbeta i en omväxlande tillvaro där ingen dag är den andra lik.
Har du ett genuint intresse för människor och är du en engagerad och lösningsorienterad person som vill hjälpa våra kunder och kandidater att skapa en träffsäker matchning mellan företagares behov och medarbetares kvaliteter? Trivs du i en verksamhet som andas energi och glädje och som erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete? Då har vi världens roligaste jobb till dig!


Ansökan
Välkommen men din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-11-31. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Michael Campese, telefon: 0733-512720 mejl: [email protected] Visa mindre

Örebrokontoret växer, vi söker dig, konsultchef till StudentConsulting!

Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som kundansvarig konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, sa... Visa mer
Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som kundansvarig konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering?

Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, samt med viss nyförsäljning för att hela tiden hämta hem nya affärer och inleda nya samarbeten. Vi ser en stor potential i att utveckla vår enhet och som vår nya kollega kommer du vara en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill, tillsammans med härliga kollegor!

I rollen arbetar du bland annat med;
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för dina konsulter
- Konsultärenden såsom uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm

Ditt fokus för det närmsta året är att utveckla dina befintliga kunder samtidigt som du aktivt jobbar med att hitta nya och intressanta företag som kan bli våra nästa kunder.

Din profil
Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt för att nå dina mål. Som person är du nätverkande, lyhörd och du vågar fatta egna beslut. Som ledare tror vi att du har förmågan att inspirera andra, du är engagerad och prestigelös. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig.

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det är ett krav att du som söker har b-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i regionen.

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis försäljning, personal, marknadsföring eller ekonomi. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet inom något utav ovanstående område. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare är detta mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi väntas tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställningen startar enligt överenskommelse men gärna omgående.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vänta inte med din ansökan, vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Örebrokontoret växer, vi söker dig, konsultchef till StudentConsulting!

Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som kundansvarig konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, sa... Visa mer
Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som kundansvarig konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen. Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering?

Region mitt med utgångspunkt Örebro söker nu en kundansvarig/konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, samt med viss nyförsäljning för att hela tiden hämta hem nya affärer och inleda nya samarbeten. Vi ser en stor potential i att utveckla vår enhet och som vår nya kollega kommer du vara en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill, tillsammans med härliga kollegor!

I rollen arbetar du bland annat med;
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för dina konsulter
- Konsultärenden såsom uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm

Ditt fokus för det närmsta året är att utveckla dina befintliga kunder samtidigt som du aktivt jobbar med att hitta nya och intressanta företag som kan bli våra nästa kunder.

Din profil
Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt för att nå dina mål. Som person är du nätverkande, lyhörd och du vågar fatta egna beslut. Som ledare tror vi att du har förmågan att inspirera andra, du är engagerad och prestigelös. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig.

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det är ett krav att du som söker har b-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i regionen.

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis försäljning, personal, marknadsföring eller ekonomi. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet inom något utav ovanstående område. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare är detta mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi väntas tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställningen startar enligt överenskommelse men gärna omgående.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vänta inte med din ansökan, vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Konsultchef till Manpower i Örebro

Ansök    Jun 28    Manpower AB    Personalansvarig
Välkommen till ett glatt och ambitiöst team som tillsammans arbetar för att göra våra kunder och konsulter vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Manpower erbjuder ett komplett utbud av kompetensförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Vi har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr... Visa mer
Välkommen till ett glatt och ambitiöst team som tillsammans arbetar för att göra våra kunder och konsulter vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Manpower erbjuder ett komplett utbud av kompetensförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Vi har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Vill du jobba som konsultchef? Vi hjälper människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Hos oss får individer plats att glänsa, vi älskar att tävla och nå nya personliga framgångar, men vi har samtidigt en stark lagkänsla och sammanhållning. Visst låter det roligt? Läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en konsultchefs-kollega till vårt kontor i Örebro. Som konsultchef hos oss får du ett utvecklande, varierande, stimulerande och socialt arbete med personalansvar.

I Dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att intervjua och rekrytera personal till vår uthyrningsverksamhet, att ta emot order och bemanna kunderna med rätt personal, göra kvalitetsuppföljningar, ha kundkontakter och att ta hand om den löpande personaladministrationen. Du kommer att driva hela anställningsprocessen enligt Manpowers metodik, som på ett effektivt sätt hjälper dig att nå dina, och företagets mål. Våra kunder finns på både industrisidan och inom tjänstemannaområdet och i den här rollen kommer du att arbeta med kunder på industrisidan.

Vi kan erbjuda dig ett fantastiskt roligt arbete tillsammans med kollegor som kommer att göra allt för att du ska trivas.

Vem är Du?
Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en god administratör, med god datavana. Meriterande är om Du har erfarenhet från bemanningsbranschen, men det är inget krav.
Du har mycket god förmåga att prata med människor och skapa relationer, Du är en person som ser möjligheter istället för problem. Servicekänsla och lyhördhet kommer naturligt för Dig och Du är van vid kundkontakt.

För att trivas hos oss är det viktigt att Du är en person med starkt engagemang och positiv attityd. Du trivs med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Som person behöver Du vara självgående, strukturerad, uthållig och målmedveten. Att kunna prioritera och hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Kontaktperson
Du söker tjänsterna via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information är du välkommen att kontakta Maria Stenbäck, rekryteringskonsult på 072-208 08 92 alt [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Driven och positiv assistanschef!

Ansök    Apr 15    Vivida Assistans AB    Personalansvarig
Vi växer och söker nu ytterligare en assistanschef på heltid med placering på Vividas kontor i Örebro. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, dock senast i juni 2021. Inledningsvis under sommarveckorna 28-32 innebär tjänsten en placering i Vividas reception för att täcka upp för semesterledighet, därefter påbörjas introduktionen till rollen som assistanschef. Intressanta kandidater kallas löpande till intervjuer. Vi välkomnar såväl nya som tidiga... Visa mer
Vi växer och söker nu ytterligare en assistanschef på heltid med placering på Vividas kontor i Örebro.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, dock senast i juni 2021. Inledningsvis under sommarveckorna 28-32 innebär tjänsten en placering i Vividas reception för att täcka upp för semesterledighet, därefter påbörjas introduktionen till rollen som assistanschef. Intressanta kandidater kallas löpande till intervjuer. Vi välkomnar såväl nya som tidigare sökanden!

VARFÖR ASSISTANSCHEF PÅ VIVIDA?
Som assistanschef på Vivida ingår du i ett riktigt bra team av tjänstemän och vi;
- Skrattar mycket tillsammans
- Månar om varandra
- Tar ansvar för att bygga en god företagskultur
- Fikar alltid tillsammans
- Jobbar hårt men förstår att livet är mer än bara ett jobb
- Tycker att trivsel och hälsa är viktigt (vi får träna på arbetstid)
- Anser att goda relationer är nyckeln till framgång

ARBETSUPPGIFTER
Våra assistanschefer ansvarar för ett antal av Vividas kunder och deras personliga assistenter. Det innebär att det är assistanschefen som kunden vänder sig till i första hand, samt är den närmaste chefen för assistenterna som finns hos kunden.
Mer konkret innebär arbetet;
- Arbetsledning
- Personalvård
- Arbetsmiljöarbete
- Kundvård
- Administration
- Rekrytering
- Bemanning
- Att resa ut till våra kunder och assistenter i snitt 1 dag/vecka, oftast dagsresor (gäller ej under rådande pandemi)
- Att besvara Vividas akuttelefon (efter kontorstid) några veckor per år

VAD KÄNNTECKNAR VÅRA ASSISTANSCHEFER?
- Har en förmåga att anpassa sin kommunikation till personen de möter
- Strukturerar sitt arbete och har lätt för att arbeta mot egna uppsatta mål
- Är självständiga och beslutsamma
- Är engagerade och har ett stort hjärta
- Är lösningsfokuserade med en positiv inställning till både uppgifter och människor
- Har en fin energi som både smittar av sig och driver arbetet framåt
- Har körkort och gillar att köra bil

ÄR DETTA INTRESSANT?
Då välkomnar vi med värme din ansökan! Ett plus (men inte avgörande) är om du har erfarenhet av någon form av serviceyrke, t ex från restaurang eller vård/omsorg. Även meriterande om du haft någon form av driftsansvar eller arbetsledande funktion.

VIVIDA SOM ARBETSGIVARE
Vivida Assistans har en stark värdegrund och vi vill vara Sveriges ledande anordnare av personlig assistans och ses som förebilder inom branschen. Vi är ett R-licensierat företag och har därmed förbundit oss till att hålla högsta kvalitet när det gäller etisk trovärdighet och seriositet i vår verksamhet. Här arbetar människor som är ambitiösa, gillar att ha kul och har hjärtat på rätta stället. För oss är det lika viktigt att göra ett bra jobb som att skratta ihop – något som märks när man kliver in hos oss!

Som assistanschef tillhör man assistansavdelningen på Vivida, som har till uppgift att ansvara för Vividas cirka 900 personliga assistenter runtom i landet och att den personliga assistansen för våra kunder fungerar på ett bra sätt. På avdelningen arbetar assistanschefer, bemanningsassistenter, löneadministratörer och avdelningschefer. Läs mer om oss på www.vivida.se och följ oss på www.facebook.com/vividaassistans/ och www.instagram.com/vivida.se/.

ANSÖKAN OCH TILLTRÄDE
Tillträde önskvärt snarast, dock senast juni 2021.
Sista ansökningsdag är den 2 maj 2021 men intressanta kandidater kommer att kallas till intervjuer löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på vivida.se och följ oss på facebook.com/vividaassistans och instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Konsultchef till PerformIQ

Ansök    Maj 4    Performiq AB    Personalansvarig
Tjänstebeskrivning Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill komma till en tjänst som innefattar konsultansvar och problemlösning? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vårt framgångsrika team i Örebro! ARBETSUPPGIFTER & ERBJUDANDE PerformIQs Örebrokontor växer och har nu möjlighet för en ny konsultch... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill komma till en tjänst som innefattar konsultansvar och problemlösning? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vårt framgångsrika team i Örebro!

ARBETSUPPGIFTER & ERBJUDANDE

PerformIQs Örebrokontor växer och har nu möjlighet för en ny konsultchef att visa framfötterna. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. I rollen som Konsultchef arbetar du med bemanningslösningar för både nya och befintliga samarbetspartners. I tjänsten ingår konsultansvar där du bär stort ansvar för att ta hand om stora personalgrupper dagligen. Du sköter även allt som innefattar en rekryteringsprocess till våra bemanningskunder. Du är alltså den som lär känna nya och befintliga kunder, skriver annonser, intervjuer och referenstagning på egen hand. Vidare arbetar du nära dina kollegor på leveransavdelningen och dina säljkollegor.

Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem. Sedan 2010 har vi byggt framgångsrika team i näringslivet genom att se till att idrottens egenskaper är en naturlig del av en organisation.

Du kommer till exempel att:

• Dagligen ansvara för konsulter samt hitta ersättare vid sjukdom

• Genomföra telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning och annonsskrivning

• Sköta schemaläggning, lönehantering, arbetsgivarintyg och övriga administrativa arbetsuppgifter

• Utveckla befintliga kunder genom täta samarbeten

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som andas stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

PERSONPROFIL

Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att trivas med att tackla alla situationer. I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt. Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Det är meriterande om du är utbildad personalvetare, har arbetat som konsultchef, med personalledning eller inom projektledning tidigare. Det mest avgörande är hur du som person, med din idrottsbakgrund, matchar in som vår nästa lagspelare.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Konsultchef.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Camilla Aurell på [email protected] eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsultchef, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration Visa mindre

Enhetschef till kommunal förvaltning

Ansök    Apr 7    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet flyter på på ett framgångsrikt sätt? Är du redo för en ny spännande utmaning? Då är du varmt välkommen att söka redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Som enhetschef hos vår kund inom kommunal förvaltning kommer du huvudsakligen arbeta med: 

- Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
- Driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
- Leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor inom hela förvaltningen för att bibehålla och utveckla gemensamma rutiner och arbetssätt med målet att leverera enligt avdelningens och hela förvaltningens uppdrag.

Arbetstider
Denna tjänst innefattar ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. 
Uppdraget kräver dagtid och sysselsättningsgrad är mellan 60-80% (3-4 dagar i veckan) 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi att du har:

- Akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
- Minst (5) års erfarenhet av chefsuppdrag med ekonomi-verksamhets- och personalansvar inom offentlig förvaltning.
- Erfarenhet av att jobba inom ekonomi.

Som person är du tydlig, lugn, trygg och prestigelös. Du har förmåga att lyssna in behov och se frågorna ur ett brett perspektiv. Du har lätt för att skapa dig överblick inom nya områden och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som ledare är du kommunikativ med förmåga att lyssna, uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan omgående! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information: [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Enhetschef till kommunal förvaltning

Ansök    Mar 31    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet flyter på på ett framgångsrikt sätt? Är du redo för en ny spännande utmaning? Då är du varmt välkommen att söka redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Som enhetschef hos vår kund inom kommunal förvaltning kommer du huvudsakligen arbeta med: 

- Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
- Driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
- Leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor inom hela förvaltningen för att bibehålla och utveckla gemensamma rutiner och arbetssätt med målet att leverera enligt avdelningens och hela förvaltningens uppdrag.

Arbetstider
Denna tjänst innefattar ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. 
Uppdraget kräver dagtid och sysselsättningsgrad är mellan 60-80% (3-4 dagar i veckan) 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi att du har:

- Akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
- Minst (5) års erfarenhet av chefsuppdrag med ekonomi-verksamhets- och personalansvar inom offentlig förvaltning.
- Erfarenhet av att jobba inom ekonomi.

Som person är du tydlig, lugn, trygg och prestigelös. Du har förmåga att lyssna in behov och se frågorna ur ett brett perspektiv. Du har lätt för att skapa dig överblick inom nya områden och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som ledare är du kommunikativ med förmåga att lyssna, uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan omgående! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

studerande junior consultant manager till Randstad örebro

Ansök    Mar 10    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning I denna roll som Junior Consultant Manager på staffing så fokuserar du på rekrytering och administration gentemot våra kunder. Iom att du jobbar deltid parallellt med studier så kommer du och ansvarig chef på plats att komma överens om ett schema som passar för dig och uppdraget.  Du jobbar nära dina kollegor och blir väl insatt i vår affär som helhet och våra arbetsprocesser i synnerhet och får dessutom inblick inte bara i den globala v... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I denna roll som Junior Consultant Manager på staffing så fokuserar du på rekrytering och administration gentemot våra kunder. Iom att du jobbar deltid parallellt med studier så kommer du och ansvarig chef på plats att komma överens om ett schema som passar för dig och uppdraget. 

Du jobbar nära dina kollegor och blir väl insatt i vår affär som helhet och våra arbetsprocesser i synnerhet och får dessutom inblick inte bara i den globala verksamhet som är Randstad, utan även i våra kunders verksamheter och dagliga liv.

Ansvarsområden
Som Junior Consultant Manager kan du under en vanlig arbetsdag jobba med bland annat:


Rekryteringsarbete med fokus på search, urval, såväl telefonintervjuer som personliga intervjuer, referenstagning etc.
Olika typer av administration kopplad till våra kandidater (exempel på detta kan vara orderläggning, tidrapportering m.m).
Registrering av affärsviktig information om kunder och kandidater i vårt affärssystem Pegasus, samt kontinuerligt uppdatering i Pegasus för att hålla informationen aktuell.
Att ansvara för efterlevnad av Randstads miljöarbete och riktlinjer inom våra egna team. 
Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och PuL liksom att säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med gällande lagstiftning


Arbetstider
Deltid, cirka 50 %
Placering: Örebro
Start: Omgående

Kvalifikationer
För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du har: 


Du pluggar HR eller liknande och vill ha ett kvalificerat extrajobb som även kommer att vara en fot in på Randstad. För att hinna komma in i rollen så ser vi att du har minst ett år kvar på din utbildning. 
Vi ser att du gillar att arbeta med människor och administration och kanske även har tidigare erfarenhet från något eller båda av de områdena. 
Sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer. 
Samarbetsvilja, du är någon som sätter laget före jaget och som förhåller dig prestigelöst till olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans. 
Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm. 


Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-04-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Helena Skårsjö | Branch manager | [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Kurdisk-/arabisktalande Kund -och assistentansvarig Humana Assistans, ...

Ansök    Mar 5    Humana AB    Personalansvarig
Om tjänsten Som kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och med ansvar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Som kund -och assistentansvarig kommer du ha personalansvar för assistenter och arbetsledare ... Visa mer
Om tjänsten
Som kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och med ansvar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Som kund -och assistentansvarig kommer du ha personalansvar för assistenter och arbetsledare som arbetar hos dina kunder.

Att arbeta som kund- och assistentansvarig ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 
I den här tjänsten kommer du ha många kunder som är utrikesfödda, vilket gör att vi söker dig som kan kurdiska och arabiska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom persiska ser vi det som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang & ansvar. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personalansvar, budget ansvar eller personlig assistans. Är du dessutom utbildad socionom, beteendevetare eller personalvetare ser vi det som ett stort plus. Körkort B är ett krav då du bland annat kommer besöka våra kunder.
Vi vill att du är en serviceinriktad person med en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar där andra ser problem. I rollen som kund -och assistentansvarig krävs det att du är självgående med ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och strukturerad person där du har lätt för att skapa långvariga relationer med ett brinnande intresse för människor.
Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad och driven konsultchef

Ansök    Feb 18    Nercia Bemanning AB    Personalansvarig
Vårt uppdrag Vill du jobba i en fartfylld bransch, i ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? Vi brinner för att hjälpa våra kundföretag både med att tillsätta rätt person och att vidareutveckla medarbetarna. Nu har du möjlighet att utveckla dig inom bemanning och rekrytering och samtidigt utvecklas med oss! Detta erbjuder vi dig! • Personlig utveckling genom Nercia´s breda utbildningsportal • Strukturerad rekryteringsprocess för att... Visa mer
Vårt uppdrag
Vill du jobba i en fartfylld bransch, i ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? Vi brinner för att hjälpa våra kundföretag både med att tillsätta rätt person och att vidareutveckla medarbetarna.

Nu har du möjlighet att utveckla dig inom bemanning och rekrytering och samtidigt utvecklas med oss!

Detta erbjuder vi dig!
• Personlig utveckling genom Nercia´s breda utbildningsportal
• Strukturerad rekryteringsprocess för att ge bästa förutsättningar att kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse
• Förväntningar på att ditt bidra gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till kunder och kandidater.
• En utvecklande tjänst där du är med och vidareutvecklar våra erbjudanden och metoder.
• En kultur präglat av inspiration, relation, kompetens och resultat.


Arbetsuppgifter
Som konsultchef kommer dina dagar bestå av rekrytering, ledarskap och att skapa bra relation med dina kunder. Tjänsten är bred och varierande och utöver personalansvaret arbetar du mycket med att vidareutveckla relationen hos befintliga kunder. Du kommer arbeta nära våra säljare där ni tillsammans genom ett professionellt och rådgivande bemötande skapar hög kundnöjdhet.

Din profil
Du trivs med eget ansvar och att jobba i högt tempo och du är inte rädd för att ta egna beslut. Du är ansvarsfull, nyfiken, utåtriktad, driven och gillar att skapa goda relationer och göra affärer. Du tycker om att ha många bollar i luften och du gillar att jobba mot högt uppsatta mål.

Vi tror att du:

• Är van att jobba i ett högt tempo med fokus på leverans
• Har erfarenhet att jobba med bemanning eller rekrytering
• Har förståelse för att skapa värde för kunden
• Har förmåga att ta egna beslut för att ge mest nöjda kunder och kandidater
• Har B-körkortOm Nercia
Nercia bemanning erbjuder bemanning, rekrytering, interim och stöd och matchning. Att hitta rätt person är ofta en komplicerad och arbetskrävande process. Med Nercia bemanning sparar företag dyrbar tid och minimerar risken för kostsamma felrekryteringar.

Nercia finns idag på 11 orter i Sverige Visa mindre

Enhetschef till kommunal förvaltning

Ansök    Feb 17    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet flyter på på ett framgångsrikt sätt? Är du redo för en ny spännande utmaning? Då är du varmt välkommen att söka redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Som enhetschef hos vår kund inom kommunal förvaltning kommer du huvudsakligen arbeta med: 

- Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
- Driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
- Leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor inom hela förvaltningen för att bibehålla och utveckla gemensamma rutiner och arbetssätt med målet att leverera enligt avdelningens och hela förvaltningens uppdrag.

Arbetstider
Denna tjänst innefattar ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. 
Uppdraget kräver dagtid och sysselsättningsgrad är mellan 60-80% (3-4 dagar i veckan) 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi att du har: 

- Akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. 
- Minst (5) års erfarenhet av chefsuppdrag med ekonomi-verksamhets- och personalansvar inom offentlig förvaltning. 
- Erfarenhet av att jobba inom ekonomi.

Som person är du tydlig, lugn, trygg och prestigelös. Du har förmåga att lyssna in behov och se frågorna ur ett brett perspektiv. Du har lätt för att skapa dig överblick inom nya områden och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som ledare är du kommunikativ med förmåga att lyssna, uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-02-08
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information: [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Engagerad och driven konsultchef

Ansök    Feb 18    Nercia Bemanning AB    Personalansvarig
Vårt uppdrag Vill du jobba i en fartfylld bransch, i ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? Vi brinner för att hjälpa våra kundföretag både med att tillsätta rätt person och att vidareutveckla medarbetarna. Arbetsuppgifter Som konsultchef kommer dina dagar bestå av rekrytering, ledarskap och att skapa bra relation med dina kunder. Tjänsten är bred och varierande och utöver personalansvaret arbetar du mycket med att vidareutveckla rel... Visa mer
Vårt uppdrag
Vill du jobba i en fartfylld bransch, i ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? Vi brinner för att hjälpa våra kundföretag både med att tillsätta rätt person och att vidareutveckla medarbetarna.

Arbetsuppgifter
Som konsultchef kommer dina dagar bestå av rekrytering, ledarskap och att skapa bra relation med dina kunder. Tjänsten är bred och varierande och utöver personalansvaret arbetar du mycket med att vidareutveckla relationen hos befintliga kunder.

Din profil
Du trivs med eget ansvar och att jobba i högt tempo och du är inte rädd för att ta egna beslut. Du är ansvarsfull, nyfiken, utåtriktad, driven och gillar att skapa goda relationer och göra affärer. Du tycker om att ha många bollar i luften och du gillar att jobba mot högt uppsatta mål.

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav är körkort B.


Om Nercia
Nercia bemanning erbjuder bemanning, rekrytering, interim och stöd och matchning. Att hitta rätt person är ofta en komplicerad och arbetskrävande process. Med Nercia bemanning sparar företag dyrbar tid och minimerar risken för kostsamma felrekryteringar. Vår kultur präglas av inspiration, relation, kompetens och resultat.

På Nercia bemanning erbjuder vi möjlighet att jobba med eget ansvar och befogenheter och möjlighet till egen utveckling genom Nercias öppna utbildningar.

Nercia finns idag på 11 orter i Sverige Visa mindre

Personalsamordnare och personlig assistent, m fokus på MR

Ansök    Nov 27    Stil Assistans AB    Personalansvarig
Har du erfarenhet av att arbeta med personalansvar och administration? Bor du i Örebro med omnejd och kan tänka dig att jobba som personlig assistent i en varierande och intressant miljö? Du skräms inte av personer med funktionsnedsättningar och gillar när folk vågar på att göra något annorlunda och kreativt. Är du pålitlig, noggrann och har känsla för service? Assistans handlar inte om vård för mig, utan om att kunna möjliggöra att jag får leva mitt liv u... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med personalansvar och administration? Bor du i Örebro med omnejd och kan tänka dig att jobba som personlig assistent i en varierande och intressant miljö? Du skräms inte av personer med funktionsnedsättningar och gillar när folk vågar på att göra något annorlunda och kreativt.
Är du pålitlig, noggrann och har känsla för service? Assistans handlar inte om vård för mig, utan om att kunna möjliggöra att jag får leva mitt liv utifrån mina egna förutsättningar och självbestämmande. Låter det vettigt?
 
Då tycker jag du ska titta närmare på det här jobbet.
Ditt arbete som min personliga assistent innebär att stödja mig i det vardagliga livet vilket kan innebära allt från att följa med mig på resor, syntolka min omgivning, assistera när jag lagar mat, går på krogen, måla naglarna och mycket, mycket annat.
 
Jag är en drivande och social person som gillar att resa, träffa vänner, ta en öl och lösa världsproblemen. Jag arbetar som journalist, konstnär och föreläsare.
 
Jag sköter min egna assistans med hjälp av två administrativa assistenter. Den ena har rollen som personalsamordnare och den andra har rollen som ekonomisk samordnare. Vi tre arbetar nära varandra och ser till att assistansen och byråkratin runt den rullar rullar på. Till vår hjälp har vi assistanskooperativet STIL som också har arbetsgivaransvaret. 
 
Den här annonsen gäller tjänsten som personalsamordnare och personlig assistent. Det kräver att du arbetar minst 70% för du sköter dina administrativa uppgifter under arbetstid här. Du har bl.a. ansvar för
- bemanningen och uppdatera aiai
- personalfrågor och arbetsmiljön
- tolkbokningar och stötta mig i konntakter med myndigheter.
- Ha koll på mail inbox, blanketter och kalender 


 
Krav för denna tjänst:
- Körkort
- Grundläggande datakunskaper
- Kunskaper och intresse för administrativa uppgifter och gillar struktur
- Intresse för att arbeta som personlig assistent
- Engagemanget att lära dig teckenspråk och dövblindkompetens (om du inte redan har den kompetensen sen tidigare) genom utbildningar som vi erbjuder och bekostar. Att genomföra utbildningarna medför också lönehöjning.
 
Andra uppskattade meriter som inte är krav:
- Dövblindkompetens
- Erfarenhet av personlig assistans och independent living 
- Intresse för make up, foto eller konst.
- Ett öppet sinne och är positiv till Pride, HBTQ, feminism och allas lika värde 
 
Rekrytering sker fortlöpande. Arbetsintervjuer sker via Zoom.
 
Jag är en rullstolsanvändare med grav synnedsättning samt hörselnedsättning. Jag kommunicerar på talad svenska, men använder också teckenspråk och läppavläsning vid behov. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med andra med liknande funktionsnedsättningar, men det viktigare är att du har en positiv inställning och framåtanda.  Jag hoppas att du ska tycka det är utmanande och roligt. 
 
Som assistent hos mig får du möjlighet till en trygg anställning  Du ska känna att det här är ett yrke du vill arbeta med länge och kan utvecklas i din yrkesroll. I dagsläget söker vi personer som kan tänka sig att stanna kvar på arbetsplatsen i minst två år, gärna längre. Du får möjlighet till kompetensutveckling och utbildning i personlig assistans, dövblindhet, teckenspråk, syntolkning med mera. När du utbildar dig får du också möjlighet att höja din lön. Du får också intyg på alla utbildningar du genomgår. Jag ställer mig positivt till facket och ser deras verksamhet som en trygghet för mina anställda. 
 
Independent Living som filosofi, arbetssätt och medborgarrätt är viktigt för mig och mina assistenter. Om du inte känner till konceptet, googla gärna "independent living" samt "STIL" innan du söker jobbet.
 
Du blir anställd på assistanskooperativet STIL.
Lön enligt avtal.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Konsultchef till Jefferson Wells i Örebro

Ansök    Feb 15    Experis AB    Personalansvarig
Det här kan vi erbjuda dig: Hos oss på Jefferson Wells får du arbeta på ett marknadsledande bolag med högt engagemang och vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete med hög egen påverkansgrad. Jefferson Wells är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig stor möjlighet till utveckling. Då Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup är du del i ett internationellt nätverk med erfarenhetsutbyte o... Visa mer
Det här kan vi erbjuda dig:

Hos oss på Jefferson Wells får du arbeta på ett marknadsledande bolag med högt engagemang och vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete med hög egen påverkansgrad. Jefferson Wells är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig stor möjlighet till utveckling. Då Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup är du del i ett internationellt nätverk med erfarenhetsutbyte och kompetensöverföring som bidrar till din framtida framgång och karriär!

Vår storlek och kunskap ger oss kraften att påverka och förändra, det vi säger och gör formar det samhälle vi lever i. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras.

Konsultchef till Jefferson Wells i Örebro.Vill Du bli vår nya kollega?

Vill du jobba med fantastiska, kompetenta och professionella kollegor där du får ta ansvar för din egen konsultaffär?

Vi välkomnar dig till ett öppet och framåtlutat team som tillsammans tillsätter och hyr ut toppkompetens till våra kunder i Mellansverige. Placeringsort för tjänsten är Örebro, men arbete kan förekomma runt om på våra kontor och ute hos våra kunder och konsulter.

Som Konsultchef hos oss på Jefferson Wells kan vi erbjuda dig ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete där du dagligen får träffa och samarbeta med kunder, konsulter, kandidater och kollegor. Du ansvarar för att förvalta, utveckla och skapa nya möjligheter för konsultaffären inom yrkesområden som teknik, finans, inköp, logistik, HR och ingenjörer. Det kräver ett säljande förhållningssätt och förmågan att skapa goda relationer med våra kunder på marknaden.

I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra hela anställningsprocessen, från kravprofil till onboarding, allt enligt Jefferson Wells metodik. Du har personalansvaret för konsulterna som är ute på uppdrag hos våra kunder och du ansvarar för att frekvent genomföra medarbetarsamtal, kund- och konsultbesök och uppföljningssamtal.Din bakgrund

För att trivas i rollen som Konsultchef hos oss är det lika viktigt att drivas av egna resultat som att vara en lagspelare. Du har en eftergymnasial utbildning, det är dock meriterande med en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, teknik eller försäljning. Du har några års arbetslivserfarenhet där du arbetat i relationsskapande miljö. Förhoppningsvis har du arbetat som konsultchef tidigare samt är van vid kundkontakter eller så kan du vara en van beställare av våra tjänster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och B2B sälj.Din personlighet är viktig för oss

Som person är du ansvarstagande och du är van att arbeta i ett högt tempo och delar gärna med dig av din energi och glädje. Att se helheten och lösningar istället för problem kommer naturligt för dig och du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du vågar utmana invanda arbetssätt och att du ser nätverkande som en naturlig del i ditt arbete. Ett etablerat nätverk i Örebro är mycket meriterande.

Vi söker dig som vill och kan leva våra värderingar:People, Knowledge och Innovation.Tjänsten är 100% med tillträde efter överenskommelse. I rollen som Konsultchef rapporterar du till Affärsområdeschef inom Region Mellan.

Är du intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, [email protected] eller 072-453 76 54.

Sök tjänsten via jeffersonwells.se med ett uppdaterat CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 8 mars 2021.Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Enhetschef till kommunal förvaltning

Ansök    Feb 3    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och utvecklingsarbete? Då kan du vara den vi söker! Till vår kund inom kommunal förvaltning söker vi en enhetschef för ett variationsrikt och utvecklande uppdrag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledarroll och som trivs i att ha ett övergripande ansvar för din avdelning. Drivs du av att leda din personal mot uppsatta mål och se till att arbetet flyter på på ett framgångsrikt sätt? Är du redo för en ny spännande utmaning? Då är du varmt välkommen att söka redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Som enhetschef hos vår kund inom kommunal förvaltning kommer du huvudsakligen arbeta med: 

- Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
- Driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
- Leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor inom hela förvaltningen för att bibehålla och utveckla gemensamma rutiner och arbetssätt med målet att leverera enligt avdelningens och hela förvaltningens uppdrag.

Arbetstider
Denna tjänst innefattar ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. 
Uppdraget kräver dagtid och sysselsättningsgrad är mellan 60-80% (3-4 dagar i veckan) 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi att du har: 

- Akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. 
- Minst (5) års erfarenhet av chefsuppdrag med ekonomi-verksamhets- och personalansvar inom offentlig förvaltning. 
- Erfarenhet av att jobba inom ekonomi.

Som person är du tydlig, lugn, trygg och prestigelös. Du har förmåga att lyssna in behov och se frågorna ur ett brett perspektiv. Du har lätt för att skapa dig överblick inom nya områden och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som ledare är du kommunikativ med förmåga att lyssna, uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-02-08
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information: [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Konsultchef till OnePartnerGroup Örebro

Är du vår nästa kollega? Är du en person som vill vara med på OnePartnerGroups expansiva resa, trivs du i ett högt tempo och har ett genuint intresse för andra människor? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar med fokus på glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig! Vad erbjuder vi? Du kommer att ingå i sammansvetsat team där du får möjlighet till att bidra till den positiva utveckling OnePartnerGroup Örebro befinner sig i och samtidigt själv ... Visa mer
Är du vår nästa kollega? Är du en person som vill vara med på OnePartnerGroups expansiva resa, trivs du i ett högt tempo och har ett genuint intresse för andra människor? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar med fokus på glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!
Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i sammansvetsat team där du får möjlighet till att bidra till den positiva utveckling OnePartnerGroup Örebro befinner sig i och samtidigt själv utvecklas yrkesmässigt. För dig som har ett stort engagemang för operativt arbete innefattar tjänsten spännande, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där din kreativitet ständigt sätts på prov.
Vi har under året flyttat till ett nytt och fräscht kontor i hjärtat av Örebro. Under hösten kommer kontoret att tillpassas enligt våra önskemål och målsättningen är att ha ett grymt fint kontor i stan.
Hur ser din arbetsdag som Konsultchef ut?
Tjänsten innebär ansvar för befintliga kunder, merförsäljning och nykundsbearbetning. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder, kandidater och konsulter. Tillsammans med dina kollegor driver du hela processen från kundavtal, kravprofil till intervjuer, referenser, personbedömning och slutligen anställning. I din roll har du även personalansvar för ett antal medarbetare och arbetar dagligen med personalrelaterade frågor. Du kommer vara inriktad på affärsområdet tjänstemän.
Du kommer bland annat att arbeta med:
• Nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder 
• Rekrytering, anställning, uppföljning av konsulter
• Medarbetarsamtal, tidrapportering och coachning av konsulter
• Nätverksaktiviteter

Krav
– B-körkort
– God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska
– Erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen eller liknande erfarenhet

Villkor
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tjänsteort: Örebro
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 

Din profil
Vi tror att den här rollen passar dig som jobbar inom branschen idag, men som vill få ett mer utpräglat ansvar inom tjänstemannaområdet i ett bolag där handlingsutrymmet är stort och lagandan stark.

Vi söker dig som har erfarenhet från en roll med säljfokus, där du är van vid att utveckla och upprätthålla kundrelationer och gärna har tidigare erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. För att du ska trivas i rollen som konsultchef behöver du ha ett inre driv och en tydlig målmedvetenhet. Arbetsgruppen som du kommer att ingå i präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen. Du bör trivas med att arbeta med försäljning av nya och befintliga kunder och skapa långsiktiga relationer. Med fördel har du ett lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla långsiktiga relationer. Som person är du social och tror på dig själv som relationsbyggare, samt har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer. Du drivs av att se resultat och trivs med en vardag i högt tempo där du får träffa mycket människor. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida, vi ser fram emot att höra ifrån dig!  
Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut, så sök tjänsten redan idag. Visa mindre

Vik. Kundansvarig till Er Assistans i Mellansverige AB sökes till Örebro

Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Er Assistans startades 2014 och har idag ca 75 kunder runt om i Sverige som vi samordnar. Huvudkontoret ligger i Örebro och ett mindre kontor i Trollhättan. Vi ... Visa mer
Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.
Er Assistans startades 2014 och har idag ca 75 kunder runt om i Sverige som vi samordnar. Huvudkontoret ligger i Örebro och ett mindre kontor i Trollhättan. Vi lägger stor vikt på att ta hand om våra befintliga kunder vilket har genererat oss till fler nöjda kunder. Ett arbete vi fortsätter med för bli Sveriges bästa privata samordnare.


Vi söker nu en vik. Kundansvarig till kontoret i Örebro med tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet från omsorgsverksamhet och den målgrupp som omfattas av LSS personkretsar.
Gärna erfarenhet av arbetet som kundansvarig/arbetsledare inom personligassistans. Du gillar att ge och ta emot feedback och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar i vår organisation.


Vi vill att du är självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har en vilja och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och gällande lagstiftningar. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet. Krav att behärska svenska i både tal och skrift. Krav Arabisk talande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


B-körkort krävs.


Arbetsuppgifter:


• Rekrytering och introduktion av ny personal. Säkerställa bemanningen vid vakanser.
• Utbildning och stöd till befintlig personal.
• Spridning av verksamhetens policys, riktlinjer och gällande lagstiftningar till anställda.
• Arbetsmiljöansvar
• Hantering av personal som på grund av misskötsamhet behöver erinras eller frånskiljas arbete.
• Dokumentation enligt verksamhetens riktlinjer och gällande lagstiftningar.
• Viss jourtjänstgöring ingår i tjänsten.
• Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en assistans som kunden är nöjd och trivs med, säkerställa god kvalitet. Visa mindre

Konsultchef till Randstad Staffing i Örebro

Ansök    Jul 17    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Får du en kick av att skapa nya affärsmöjligheter och blir ofta beskriven som en person med foten på gasen?  Råkar du även vara en relationsinriktad ledartyp som kan gå med på att ha en gnutta planering och struktur i tillvaron? Randstad i Örebro expanderar och därför söker vi nu fler kollegor till vårt team.  Vi brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären  - eller fortsättning på den som är. Om du som oss vil... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Får du en kick av att skapa nya affärsmöjligheter och blir ofta beskriven som en person med foten på gasen?  Råkar du även vara en relationsinriktad ledartyp som kan gå med på att ha en gnutta planering och struktur i tillvaron? Randstad i Örebro expanderar och därför söker vi nu fler kollegor till vårt team. 
Vi brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären 
- eller fortsättning på den som är. Om du som oss vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, kunder, ansök redan idag så kanske vi tar vi en kopp kaffe tillsammans och pratar mer om tjänsten!

Ansvarsområden
I rollen som Consultant manager har du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala bemanningsmarknaden – med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan konsult och kund för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Du jobbar i en nära dialog med både konsulter, som du har personalansvar för, och kunder som du både identifierar, säljer in bemanningslösningar hos, och utvecklar. Utöver en nära dialog med kunder och konsulter har du dina kollegor på Randstad, både i Örebro och nationellt, att hämta hjälp, energi, inspiration, kunskap och glädje hos. 

Arbetstider
Tjänsten omfattar heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. 

Kvalifikationer
För att trivas bra och lyckas väl i denna roll tror vi att du:
• Ett genuint intresse för både människor och försäljning. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer avrelationer och för att förstå de framgångsfaktorer som gör dem långvariga. 
• Tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- eller kundfokus – och någon typ av försäljning då tjänsteförsäljning och kundvård är en stor del av vardagen som Consultant Manager.
• Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personal. 
• Har någon typ av eftergymnasial utbildning, kanske inom försäljning, ekonomi, HR eller beteendevetenskap (eller arbetslivserfarenhet som gör att du tillgodogjort dig likvärdiga kunskaper och erfarenheter).
• Mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning då man som Consultant Manager i mötet med kunder och konsulter både behöver göra sig förstådd, och förstå, på svenska i så väl tal som skrift. Då vi jobbar i ett globalt bolag bör du även ha goda kunskaper i Engelska. 
• B-Körkort är ett krav. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-10.

För mer information om tjänsten: 
Kontakta gärna Helena Skårsjö, Branch manager via [email protected] 
Notera att Helena är på semester t.o.m 2020-08-10 och har därmed begränsad tillgång till sin inkorg. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Regionchef till TNG i Örebro

Ansök    Jun 10    TNG Group AB    Personalansvarig
Vill du vara regionchef för TNG Örebro och arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, på riktigt? Välkommen! På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.Vår uppskattade regionchef i Örebro går nu vidare till andra uppgifter inom TNG och nu finns chansen för dig att ta vid och fortsätta driva detta blomstrande team. Är du en affärsdriven ledare som sätter fakta framför magkänsla och för... Visa mer
Vill du vara regionchef för TNG Örebro och arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, på riktigt? Välkommen!

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.Vår uppskattade regionchef i Örebro går nu vidare till andra uppgifter inom TNG och nu finns chansen för dig att ta vid och fortsätta driva detta blomstrande team. Är du en affärsdriven ledare som sätter fakta framför magkänsla och fördomar? Brinner du för att se till att affärer och medarbetare utvecklas. Då vill vi gärna se din ansökan! Du kommer vara operativt drivande i regionens försäljning och rekryteringsprocesser samtidigt som du är en engagerad ledare som stöttar teamet som består av seniora rekryterare/ konsultchef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag och dina insatser oerhört viktiga.

Du kommer bland annat att mötas av; 

• En framgångsrik region med ett starkt varumärke och gott renommé samt duktiga medarbetare
• Branschens modernaste erbjudande - inom fördomsfri rekrytering och bemanning. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda medarbetare och kunder
• Mycket nöjda kunder och kollegor- Vårt NPS värde från kunderna är mycket högt och våra egna medarbetare ger oss NPS värde 85
• Ett företag i framkant - vi älskar innovation som gör nytta, vi har tex som först i världen utvecklat en fördomsfri intervjurobot-Tengai
• Delta i hela TNGs utveckling genom att ingå i TNGs ledningsgrupp och rapportera till TNGs VD

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som regionchef ansvarar du för;

• Att region Örebro har en välmående personalgrupp med hög leveranskapacitet och bra kundtillväxt. Övergripande ansvar för att regionens konsulter är nöjda med TNG som arbetsgivare, tätt samarbete med HR chef/Marknad-Digitalchef/Ekonomichef/VD
• Regionens resultaträkning och ansvarig för att sätta upp mål och följa upp
• Deltar i TNGs ledningsarbete
• Tillsammans med övrig ledningsgrupp ansvara för TNGs långsiktiga tillväxt och lönsamhetsmål
• Övergripande ansvar för att alla målgrupper i regionen (kunder/kandidater/konsulter) upplever att TNG har en hög kvalitet
• Kravställande/tätt samarbete gentemot Marknad-Digitalchef och KAMchef gällande kundbearbetning och utfall i såväl aktivitet som resultat
• Ansvarig för att samtliga medarbetare har rätt kompetens hur TNG ska profileras och hur vi på bästa sätt får ROI på våra försäljning/marknad/leveransinsatser
• Ansvar för att regionen profileras på bästa sätt lokalt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina ansvarsområden som försäljning,  ev rekryteringsprocesser och att leda gruppen. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i en högpresterande ledningsgrupp och kommer leda ett högpresterande och seniort team i din region. Vi jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i centrala lokaler i Örebro. Visst resande, framförallt till Stockholm, ingår i ledningsgruppsarbetet.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är en kunnig och meriterad ledare som brinner för att motivera dina medarbetare att nå nya framgångar. Du drivs av att se till att saker händer, och är mån om att även bidra operativt i regionens arbete med försäljning och leverans. Viktigt är också att du vill fortsätta utveckla både dig själv och vår verksamhet, då ständig utveckling och innovation är vardagsmat hos oss på TNG.

Mycket goda meriter från tjänsteförsäljning, bra kontaktnät i Örebroregionen är ett plus. Erfarenhet av rekryteringsbranschen är inget krav, men du måste ha kunskap i att själv ha arbetat med rekrytering och gärna erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

INTRESSERAD?
Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Rydbacken 031-7612225 eller TNGs VD Åsa Edman Källströmer 073-929 51 05. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Senior HR Business Partner

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.... Visa mer
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.

Senior Human Resources Business Partner

Job description
Since start of the year we’re building a common HR Operations Team for all divisions within Epiroc Rock Drills in Örebro, with the aim to align the HR work and make a strong and efficient team.
Now we’re looking for a new team member to be part of this interesting challenge.

As Senior HR Business Partner you’re responsible for contributing to and implementing HR strategic work, including strategy, tactical development and operational planning to secure business needs in the division you’re primarily supporting.

You’re part of the local management team in the division, supporting GM regarding People Management and organizational decisions.
Together with the HR Operations team you’re also collaborating and working with the extended Rock Drill AB’s HR network to maintain alignment in the function.

Main work tasks
You will have a wide range of different tasks but the following are the main examples:
* Responsible for implementing and using the leadership model in the division
* Drive and participate in continuous improvement projects within HR
* Give input to vision, mission, strategy and structure in the division
* Ensure support to GM and Management Team re leadership development
* HR responsible in the division for Salary Review process, Talent and Leadership Review process and Performance Management process
* Provide senior support in labor law issues
* Organize and execute leadership workshops


Requirements
You take pride in the HR delivery and see a clear connection to our business results. You have at least five years of broad experience from senior HR roles. You are curious and want to drive continuous improvement. You have a positive attitude and focus on the opportunities at hand. You are motivated by interacting with people and providing advice and coaching. 

Core competencies for this position is:
* Coach and develop
* Courage and integrity
* Business thinking
* Result focus
* Build relationship
* Epiroc way Live Mission, vision and values


Educational requirements
University degree within the HR field.

For further information please contact
Mona Dohn Lindmark, HR Operations Manager, 010-755 18 56

How to apply
Please send your application as soon as possible, no later than September 8, 2019. Note that selection and interviews could be started earlier. Visa mindre

Konsultchef med inriktning mot lager & logistik

Ansök    Jul 13    OnePartnerGroup    Personalansvarig
Är du vår nästa stjärna på Örebrokontoret? Vi söker nu en driven & affärsinriktad konsultchef med inriktning mot lager & logistik. Arbetsbeskrivning Som konsultchef hos oss har du en bred roll där du aktivt är med och påverkar både din utveckling och företagets fortsätta väg framåt i branschen. Du har helhetsansvar för specifika kunder inom affärsområdet lager & logistik, du kommer även bedriva självständigt säljarbete gentemot nya och befintliga kunder... Visa mer
Är du vår nästa stjärna på Örebrokontoret? Vi söker nu en driven & affärsinriktad konsultchef med inriktning mot lager & logistik.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef hos oss har du en bred roll där du aktivt är med och påverkar både din utveckling och företagets fortsätta väg framåt i branschen.

Du har helhetsansvar för specifika kunder inom affärsområdet lager & logistik, du kommer även bedriva självständigt säljarbete gentemot nya och befintliga kunder, etablera och upprätthålla relationer med kunder och konsulter, skapa affärer och säkerställa god kvalitét i alla led. Du kommer att ansvara för hela processen, alltifrån första kundkontakt till tillsättning av personal. Du ansvarar för personalplanering hos ”dina” kunder där behovet av att vara flexibel är stort.

I rollen som konsultchef ges du stort ansvar och du kommer ha möjlighet att lägga upp ditt arbete och styra mycket av din tid själv.

- Helhetsansvar för specifika kunder inom lager & logistik.

- Driva egna rekrytering- och bemanningsprocesser

- Bearbeta nya och befintliga kunder

- Personaladministration och personalplanering

Vem är du?
För att passa i rollen som konsultchef hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet från lager och/eller logistik branschen sedan tidigare. Har du även erfarenhet av bemanningsbranschen och/eller personalfrågor är det meriterande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och med ett flexibelt förhållningssätt där ingen dag är den andra lik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna roll och din bakgrund kan se väldigt varierad ut. Kanske är du arbetsledare inom lager och vill ta dig vidare i karriären? Kanske är du personalvetare som gillar logistik och att göra affärer? Kanske är du en erfaren säljare med brett kontaktnätverk? Kanske är du någon annan? Det viktigaste är att drivs av utmaningar och utveckling!

För att trivas i rollen har du en positiv och säljande personlighet, du trivs med att nätverka och har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som konsulter. Du är stresstålig och disciplinerad samt har ett gott sinne för kvalité och affärer.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig ett givande och roligt arbete i ett företag som växer och utvecklas. Du kommer bli en del av ett team som präglas av driv, engagemang och glädje.

Önskad start
Snarast möjligt enligt överenskommelse

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid, fast grundlön med möjlighet till provision

Övrig information:
Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Vi söker Personalansvarig till vårt kontor i Örebro!

Ansök    Mar 18    Uniflex Sverige AB    Personalansvarig
Jobbeskrivning Vår verksamhet i Örebro med omnejd fortsätter växa och vi söker nästa stjärnskott till vårt team. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden. Som personalansvarig ansvarar du personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokni... Visa mer
Jobbeskrivning
Vår verksamhet i Örebro med omnejd fortsätter växa och vi söker nästa stjärnskott till vårt team.

Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden.
Som personalansvarig ansvarar du personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal.
Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbetat i Intelliplan. Arbetslivserfarenhet inom industri och lager (affärsområde eller den bransch ditt AO främst jobbar mot) är meriterande. Ett krav är att du har B-körkort och tillgång till transportmedel eller kan tänka dig skaffa. Då rollen är en leveransroll har du en bra känsla för service. Som person är du prestigelös. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.


Personliga egenskaper
Vi anser att du är en ständigt positiv och driven person som tycker om att ha många bollar i luften samtidigt som du är van att arbeta mot uppsatta mål under tidspress.

Vi är ett sammansvetsat team och personlighet kommer att ha stor påverkan i beslutsprocessen.
Det är meriterande med liknande erfarenheter och utbildning.

Låter detta intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag! Urval och tillsättning kommer ske snarast möjligt!

Lycka till!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kundansvarig till Er Assistans i Mellansverige AB sökes till Örebro

• Rekrytering, anställning och introduktion av ny personal. • Utbildning och stöd till befintlig personal. • Spridning av verksamhetens policys, riktlinjer och gällande lagstiftningar till anställda. • Arbetsmiljöinsatser • Hantering av personal som hamnar i sjukskrivning • Hantering av personal som på grund av misskötsamhet behöver erinras eller frånskiljas arbete. • Dokumentation enligt verksamhetens riktlinjer och gällande lagstiftningar. • Viss jour... Visa mer


• Rekrytering, anställning och introduktion av ny personal.
• Utbildning och stöd till befintlig personal.
• Spridning av verksamhetens policys, riktlinjer och gällande lagstiftningar till anställda.
• Arbetsmiljöinsatser
• Hantering av personal som hamnar i sjukskrivning
• Hantering av personal som på grund av misskötsamhet behöver erinras eller frånskiljas arbete.
• Dokumentation enligt verksamhetens riktlinjer och gällande lagstiftningar.
• Viss jourtjänstgöring ingår i tjänsten.Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en assistans som kunden är nöjd och trivs med
• Säkerställa god kvalitet inom verksamheten
• Rekrytering av nya assistenter samt säkerställa bemanning vid vakanser
• Ha ansvar för personal/arbetsmiljö samt verksamhetsutveckling i din roll
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet från omsorgsverksamhet och den målgrupp som omfattas av LSS personkrets 1 och 2.
Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar i vår organisation. Du gillar att ge och ta emot feedback och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Du är självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och gällande lagstiftningar. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Merit att om kan Arabiska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.


Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.
Er Assistans startades 2014 med 15 kunder och har idag ca 80 kunder runt om i Sverige som vi samordnar assistans för. Huvudkontoret ligger i Örebro och 2017 öppnades kontoret i Trollhättan. Vi lägger stor vikt på ta hand om våra befintliga kunder vilket har genererat oss till fler nöjda kunder. Ett arbete vi vill fortsätta med för bli Sveriges bästa privat samordnare.

Vi söker nu en kundansvarig till kontoret i Örebro med tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre