Lediga jobb som Industriell tillverkning i Örebro

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Processoperatör/Fabriksmedarbetare till Örebro

Nytt
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vill du vara en del av ett engagerat team som har kul på jobbet? Hos oss blir du en viktig kugge i teamet som jobbar med att tillverka och leverera högkvalitativ betong och riktigt god service till våra kunder. Livet på en betongfabrik… Rollen är ansvarsfull, utmanande och mycket varierad där ingen dag är den andra lik. Att blanda betong är ett hantverk, där man med tiden utvecklar den attraktiva fingertopskänslan för... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vill du vara en del av ett engagerat team som har kul på jobbet? Hos oss blir du en viktig kugge i teamet som jobbar med att tillverka och leverera högkvalitativ betong och riktigt god service till våra kunder.

Livet på en betongfabrik…

Rollen är ansvarsfull, utmanande och mycket varierad där ingen dag är den andra lik.

Att blanda betong är ett hantverk, där man med tiden utvecklar den attraktiva fingertopskänslan för rätt kvalitet. Om du inte redan kan det så lär vi dig.

I arbetet ingår en hel del kundkontakt, provtagning, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor, underhåll och rengöring av fabriken, körning av hjullastare och mycket annat. Du kommer också få chans att träffa kunder och besöka byggarbetsplatser där du kan se var betongen tar vägen.

I Örebro arbetar normalt tre personer på fabriken samt ett antal betongbilschaufförer och pumpmaskinister. Arbetet bedrivs i huvudsak dagtid, kl 06:30-15:30, men med emellanåt stor variation, då det är våra kunders projekt som styr när betongleveranserna sker. Ibland är det eftermiddags- och kvällskörningar och då planerar vi det ihop i teamet. Örebro är en av tio fabriker i området som samarbetar tätt för att ge bästa tänkbara kundservice. Detta innebär att du ibland även kommer att arbeta vid närliggande fabriker i området, särskilt Hallsberg som vi har ett extra nära samarbete med.

Vi är Specialisterna på Betong

Vi har arbetat med betong sedan 1955 och tillsammans i Team Thomas har vi både lång erfarenhet och en riktigt stor teknisk kunskap. Vi är stolta över vad vi bidrar med, inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv. Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong.

Vem är du?


• Du har en god förmåga att bidra till ett gott samarbete och bra service såväl internt och i externa kontakter.
• Våra dagar är föränderliga så intresse och förmåga att se möjligheter och jobba med problemlösning är viktigt.
• Egenskaper som engagemang, kvalitetsmedvetenhet, flexibilitet och noggrannhet är viktiga för att leverera en bra produkt och service.
• Att sköta om och underhålla vår fabrik är en del av uppdraget så det är bra om du är praktiskt lagd och gillar tanken på att bidra i vårt underhållsarbete.
• Har du erfarenhet från byggbranschen, produktion eller till och med av betongtillverkning är det meriterande, men vi är främst ute efter att hitta vår nästa lagspelare. Betongtillverkning är vi bra på och dessutom bra på att att lära ut!

I Team Thomas gillar vi olika och vill varmt välkomna en stor mångfald i teamet. 

Rekryteringen sker löpande, så hör av dig snarast. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 4 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se Visa mindre

CNC operatör med verkstadsvana

Vad innebär rollen? Vara en del i arbetslaget, bidra till den dagliga driften inom sitt ansvarsområde. Sköta maskiner och processer under både normala och onormala driftsförhållanden i form av uppstart, omställning, avslut, rengöring, inställning. Handhavande av en CNC svarv eller fräsmaskin, omriggning, inkörning, kontinuerlig drift med verktygskompensation, mätning  etc.   Om du har tidigare erfarenhet av att även programmera CNC-maskiner är det til... Visa mer
Vad innebär rollen?

Vara en del i arbetslaget, bidra till den dagliga driften inom sitt ansvarsområde.

Sköta maskiner och processer under både normala och onormala driftsförhållanden i form av uppstart, omställning, avslut, rengöring, inställning.


Handhavande av en CNC svarv eller fräsmaskin, omriggning, inkörning, kontinuerlig drift med verktygskompensation, mätning  etc.  
Om du har tidigare erfarenhet av att även programmera CNC-maskiner är det till din fördel.


Följa och utveckla givna rutiner och standarder.

Vara delaktig i arbetslagets planering och uppföljning av det dagliga arbetet i befintlig rapporteringsmiljö.        


Bidrar till efterlevnad av lagda produktionsplaner.
Påtala och åtgärda kvalitetsbrister i processen.


Bidrar i företagets arbete med en flexiblare arbetsfördelning.        
Främja ett gott samarbete både inom det egna arbetslaget samt mot andra avdelningar.
Bidrar till företagets ambition om vardagliga förbättringar i verksamheten samt stödjer och deltar aktivt i förbättringsarbetet.Bidrar till att optimera flöden och lämna förslag till förändringar.
Bidrar till en bra nivå på ordning & reda enligt gällande städ- & underhållsrutiner.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket.    
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en fysiskt krävande arbetsmiljö.  


För att lyckas i rollen har du en god kommunikationsförmåga och värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat.  
Du drivs av att samarbeta med andra och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor.  


Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tycker det är kul att arbeta med händerna.  
Det krävs goda kunskaper i ritningsläsning, god verktygskännedom samt mätteknik.
Du kan ta egna initiativ och är mån om att alltid ha rätt kvalitét på det du gör.  


Utifrån vårt säkerhetsarbete är det viktigt att du känner dig trygg med det svenska språket. Meriterande är om du har truckkort.


Punktlighet, vilja och hög arbetsmoral är egenskaper som vi värdesätter hos dig.


Tjänsten är en bemanning på 6 månader men kan om allt känns rätt för dig och för vår kund gå över till en tillsvidareanställning.  


Vi erbjuder dig en väldigt intressant roll i ett spännande företag.  


 


Om Kunden
Vår kund är ett familjeföretag inom verkstadsindustrin.  

Sedan 1965 har vår kund tillverkat detaljer för industrier som kräver extrem precision och prestanda.
Vår kund åtar sig allt från omfattande helhetsuppdrag där de är med redan från idéstadiet i prototyptillverkning till produktion i stora skalor.
De älskar långa samarbeten där de kan optimera och anpassa sig efter sina kunder för att servera högsta möjliga kundnöjdhet.
 
BRED KOMPETENS
Vår kund har lång erfarenhet av samarbeten med ledande varumärken inom många olika industrier bl.a  Maskintillverkning, Gruvindustri, Pappersindustri, Rymdindustri, Fordonsindustri, Energi, Offshore, Intercom m.fl.  Detta har gett de stor förståelse för många olika industrier och branschspecifika krav.  
Låter det intressant, har du frågor?


Hör av dig till Konsultchef  

Annelie Bergwall-Larsson på telefon 076-609 22 88  


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast.

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Jula söker Planogram Specialist

Jula AB är idag ett av Sveriges mest framgångsrika detaljhandelsföretag med totalt 139 varuhus och e-handel. Jula har en stadig expansionstakt och öppnar 5 till 10 nya varhus per år.   På Jula siktar vi högre och tar nu nya kliv för att fortsätta utveckla Julas Space Management och söker därför en Planogram Specialist då nuvarande går vidare inom Jula.    Space Management avdelningen har det operativa ansvaret för att ta hand om Julas sortiment. Det innebä... Visa mer
Jula AB är idag ett av Sveriges mest framgångsrika detaljhandelsföretag med totalt 139 varuhus och e-handel. Jula har en stadig expansionstakt och öppnar 5 till 10 nya varhus per år.
 
På Jula siktar vi högre och tar nu nya kliv för att fortsätta utveckla Julas Space Management och söker därför en Planogram Specialist då nuvarande går vidare inom Jula. 
 
Space Management avdelningen har det operativa ansvaret för att ta hand om Julas sortiment. Det innebär att säkerställa omhändertagandet i hyllan med fokus på att stärka kundupplevelsen, förbättra lönsamheten och kunna möta Julas framtida expansion. 
                                                                                                                                                        

Detta gör du som Planogram Specialist

Rollen innebär att utifrån analys av försäljning och lönsamhet skapa planogram som ger förutsättningar för mekanisk försäljning. Du har goda kunskaper om sortiment, säljstyrning och köpbeteende vilket gör att du skapar en kommersiell varuplacering i vårt planogramsverktyg JDA. Du säkerställer att de genererar en kundupplevelse som stärker Julas totala affär med kvalitativa och skalbara lösningar för varuhusen. Nyheter är viktigt i vårt sortimentserbjudande där du är en nyckelspelare vid lanseringar för en lyckad säljstart.
 
Du kommer ingå i ett team på 7 personer bestående av Space Specialist Manager, Visual Merchandiser, Planogram Specialist och Campaign Merchandiser Store. I din roll arbetar du också i nära samarbete med inköp, kollegorna inom Concept Development och Store Establishment. Tillsammans med teamet skapar du förutsättningar för en effektiv kedje- och varuhusdrift i samtliga länder.

 
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter


Du har flera års erfarenhet av arbete med Space Management och goda kunskaper inom Category Management. Du har också utbildning, eller motsvarande erfarenhet, inom butiksekonomi, försäljning, marknadsföring eller kommunikation samt goda kunskaper inom varuförsörjning via planogram. Du är van att analysera försäljningsdata och har erfarenhet av att arbeta på central nivå.
 
Genom tidigare erfarenheter ser du vikten av Space Management och dess roll som en viktig bidragsgivare där kundupplevelsen baseras på erbjudandet som skapar förutsättningar för kundmötet. 
Du ser det som en självklarhet och spännande utmaning att vara med och utveckla Space Management på Jula vilket inkluderar både arbetssätt, förhållningssätt och verktyg.
 
Rollen kräver mycket goda kunskaper inom planogramsverktyg JDA eller liknande Space planning verktyg, Office-paketet samt Engelska. Kunskap inom Relex ses som meriterande.

 

Det här är du som person
Du har ett stort kundfokus och för att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och har god förmåga att planera och arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann, analytisk och resultatinriktad och kan omsätta teori till verklighet för att stötta våra varuhus. För att trivas i en miljö där det alltid är mycket på gång bör du vara prestigelös, engagerad, nyfiken och bra på att kommunicera.
 
 
Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Huvudplacering är på Julas huvudkontor i Skara men viss del av arbetet kan ske på annan plats. Jula har kollektivavtal med Unionen. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 
Så här söker du 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format, då vi håller intervjuer löpande.
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult, Malin Niklasson. 


Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen, Finland och Österrike. Julas omsättning är 9,7 miljarder SEK. Visa mindre

Maskinoperatör till L.E. Vegetables Company AB

Maskinoperatör till L. E. Vegetables Company AB L.E. Vegetables har ett av Sveriges modernaste och största potatispackeri beläget på Ytterby Gård. Sedan början av 80-talet har L.E.V arbetat för att svenska folket ska få den finaste och godaste potatisen och för att kunna möta alla behov har de utvecklat anläggningen med skonsamma, högteknologiska hjälpmedel. Vi tar vårt ansvar enda från när potatisen sätts ner i jorden, under odling, skörd och inlagrin... Visa mer
Maskinoperatör till L.

E. Vegetables Company AB
L.E. Vegetables har ett av Sveriges modernaste och största potatispackeri beläget på Ytterby Gård. Sedan början av 80-talet har L.E.V arbetat för att svenska folket ska få den finaste och godaste potatisen och för att kunna möta alla behov har de utvecklat anläggningen med skonsamma, högteknologiska hjälpmedel.

Vi tar vårt ansvar enda från när potatisen sätts ner i jorden, under odling, skörd och inlagring, vidare till tvättning, sortering och paketering. Vi söker nu en maskinoperatör som vill arbeta med oss!Om tjänsten
I rollen som maskinoperatör på L.E.V ansvarar du för att säkerställa att potatisen hanteras, sorteras och packas korrekt. Du övervakar och underhåller maskinerna, samt kvalitetssäkrar att produkterna uppfyller kvalitetsstandarderna innan de förpackas. Du blir ansvarig för ditt område men kommer också att ha en flexibel roll där du kan hjälpa till vid andra stationer i produktionen vid behov. Arbetet innefattar både självständiga uppgifter och samarbete i grupp.

I rollen ingår även:

- Planera arbetet och rapportera i datasystem.
- Följa säkerhetsrutiner och upprätthålla hygien- och säkerhetskrav.Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en gymnasieutbildning och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller tillverkning. För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av maskiner och besitter en god mekanisk och/eller teknisk förståelse.

Vidare pratar och skriver du svenska obehindrat och har grundläggande datorkunskaper. Du har lätt för att läsa och förstå instruktioner. B-körkort är ett krav.Din profil
Vi är ett familjärt företag och ser därför att du är prestigelös, hjälpsam och noggrann. Du har en naturlig och positiv inställning och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt. Du är snabbtänkt och har en förmåga att se helheten i flödet. I rollen krävs det att du är flexibel vilket innebär att du är både en självgående och samarbetsvillig person som strävar efter att lösa eventuella utmaningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Kontakt
Känner du igen dig i det vi söker? Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 alternativt HR-konsult Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80.

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 5/8. Visa mindre

Svetsare till Adecco i Örebro!

Ansök    Jun 10    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro. Om tjänsten Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med f... Visa mer
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med följande arbetstider: 06:45-16 men kan även förekomma 2-skift.

Om dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat som svetsare. Du ska ha en gedigen kunskap om svetsning samt erfarenhet av att arbeta i en industri. För att trivas i rollen krävs en grundutbildning inom svetsning och tidigare erfarenhet inom området. Du ska ha erfarenhet av svetsteknikerna MIG/MAG samt TIG. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann. 

Viktigt för tjänsten
- Några års erfarenhet inom svets
- Svetsteknik MIG/MAG och TIG
- Industrivana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Örbero, Industri,Adecco; svetsare Visa mindre

Vi söker montörer tillIndustridraperier i Örebro

Om företaget Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidra... Visa mer
Om företaget
Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidrar till god tillväxt för företaget de kommande åren.
Produkterna utvecklas, projekteras och konstrueras i nära samarbete med företagets kunder som är verkstads-, fordons- och försvarsindustrin samt lager & logistik och industriella arbetsplatser.
Produktsortimentet är brett och består av olika mjuka, hårda, fasta eller flexibla skydd och avskärmningar. Lösningarna skapar en bättre, effektivare och säkrare arbetsmiljö som i sin tur ger en ökad trivsel på arbetsplatsen.
Industridraperier består idag av ca 30 medarbetare. Läs mer på www.industridraperier.se.
Frågor angående rekryteringen hänvisas till ansvarig rekryterare, se nedan.


Dina arbetsuppgifter
Tillskärning av materiel, industrisömnad och kapning av stål och aluminiumprofiler i en modern maskinpark är en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Förpackning av färdiga produkter inför leveranser till kund och delta i förbättringsarbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 2-skift kan förekomma i vissa perioder, i ljusa och trevliga lokaler, med härliga arbetskamrater.Din profil
Du har minst gymnasial utbildning och har vana att arbeta praktiskt, inom tillverkningsindustrin. Har du truckkort, önskvärt med erfarenhet från Industrisömnad och praktiskt arbete med 5S, Lean eller motsvarande är det meriterande

Personen vi söker skall kunna arbeta både självständigt och i team. Du känner stort engagemang i ditt arbete, har hög arbetsmoral och är social. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
Vi söker dig som är lojal och ser en långsiktighet i anställningen, tycker om att jobba mot mål och kan vara flexibel.
Behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är körkort.Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Vi söker kantpressare

Ansök    Jun 9    Arton:1 Projekt AB    Kantpressare
Arton:1 är ett snabbt växande företag i Örebro, med många spännande, utmanande jobb och långa kontrakt. Hos oss kommer du att efter ritning och underlag bocka ingående komponenter till vår produktion av stålpartidörrar och fönster. Vi söker dig som har yrkesstolthet och är noggrann. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med bra möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Noggrannhet och tekniskt intre... Visa mer
Arton:1 är ett snabbt växande företag i Örebro, med många spännande, utmanande jobb och långa kontrakt.
Hos oss kommer du att efter ritning och underlag bocka ingående komponenter till vår produktion av stålpartidörrar och fönster.
Vi söker dig som har yrkesstolthet och är noggrann.
Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med bra möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Noggrannhet och tekniskt intresse är viktigt och ett perfekt resultat nödvändigt.
Är det dig vi söker? Lämna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Timvikarier till Delibake

Tjänsten är en timvikarie tjänst men du är en del av vårt viktiga team för att vara den bästa leverantören av småkakor. Poolen med vikarier startar omgående och utbildning sker de första dagarna. Vi använder bemanningsappen Netwic, som gör det enkelt för dig att göra dig tillgänglig. Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondis bitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa. Vi sök... Visa mer
Tjänsten är en timvikarie tjänst men du är en del av vårt viktiga team för att vara den bästa leverantören av småkakor.
Poolen med vikarier startar omgående och utbildning sker de första dagarna. Vi använder bemanningsappen Netwic, som gör det enkelt för dig att göra dig tillgänglig.
Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondis bitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa.
Vi söker dig som vill arbeta timmar hos oss i vårt industri bageri. Vi är belägna på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum.
Du får arbeta på vår paketeringslinje med att slutpaketera kakor och kondisbitar. Vi har flera stora linjer i olika produktionshallar.
Vi söker dig som är;
Noggrann, van att lösa problem, är stresstålig, , "vill lära dig mera". Arbetet kan uppfattas som fysiskt påfrestande och takten är hög.
Du får lära dig att arbeta i team, hos oss är det viktigt att vi hjälps åt. Du får också en god inblick i vad det innebär att arbeta inom svensk högkvalitativ livsmedelsindustri.
Arbetstider är dag och kväll.
Du behöver ha fyllt 18 år.
Löpande intervjuer. Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

Skadetekniker sökes till Rejmes Lastvagnar i Örebro!

Ansök    Maj 31    Tage Rejmes Bil AB    Motormontör
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Sök då till Rejmes Lastvagnar! Du kommer arbeta på vår skadesverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möter ni kunden och ser till att kundens besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt. Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag. Re... Visa mer
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Sök då till Rejmes Lastvagnar!
Du kommer arbeta på vår skadesverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möter ni kunden och ser till att kundens besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt.
Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
relevant utbildning
erfarenhet av arbete med lastbil eller entreprenadmaskiner
erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande.
erfarenhet av ram och riktarbete på tunga sidan
ett gott kundbemötande
körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande


Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping. Visa mindre

Processoperatör på heltid till Lantmännens silo i Odensbacken!

Har du erfarenhet av att jobba med reparation, underhåll och svetsning? Då är det kanske dig vi söker till rollen som processoperatör på Lantmännens silo i Odensbacken. Ansök redan idag! OM TJÄNSTEN I Lantmännens koncern är det lantbruket som är hjärtat och som utgör kärnverksamheten. Med lantbruket som bas har de kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där de tar ansvar från jord till bord varje... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba med reparation, underhåll och svetsning? Då är det kanske dig vi söker till rollen som processoperatör på Lantmännens silo i Odensbacken. Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I Lantmännens koncern är det lantbruket som är hjärtat och som utgör kärnverksamheten. Med lantbruket som bas har de kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där de tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker de en processoperatör till deras anläggning för hantering av spannmål.

I rollen som processoperatör hos Lantmännen kommer de primära arbetsuppgifterna vara att ha hand om felsökning, underhåll och reparation av anläggningen. Utöver det innefattar rollen lagerbyten, plåtarbeten och svetsning (gasskärning, mag- och pinnsvetsning). Även hantering av spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning och utlastning. Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav.

Under skörd och eftersäsong så handhar man en flispanna vilket gör att de har beredskap dygnet runt från oktober till mitten av maj. Skiftarbete förekommer under skördeperioden, omkring vecka 30-40.

Du erbjuds
- Chansen att utvecklas i en varierande roll
- Blir en del av en global koncern som kan erbjuda möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord
- En dedikerad konsultchef och karriärpartner från Academic Work

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Felsökning och underhåll
* Svetsning (gasskärning, MAG- och pinnsvetsning )
* Hantering av spannmål
* Kundkontakt och intern kommunikation gällande leveranser


VI SÖKER DIG SOM
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Har gymnasial utbildning
- Har erfarenhet av någon form av processarbete inom produktion
- Har erfarenhet av mekanikarbete och ritningsläsning
- Har grundläggande IT-kunskaper och har arbetat i produktionsnära IT-system
- Har lätt för att läsa och förstå skriftliga instruktioner och anvisningar
- Har B-körkort samt tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre

CNC-operatör | PartnerTech Karlskoga AB | Karlskoga

Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Karlskoga • Tillgängliga skift: natt, 2-skift Om tjä... Visa mer
Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Karlskoga
• Tillgängliga skift: natt, 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Kunden arbetar i flera olika styrsystem och affärssystemet är Monitor. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar i huvudsak:

• Svarvning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
• Analysera och utvärdera mätresultat
• Rapportering av utfört arbete
• Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning, byta verktyg

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos PartnerTech som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med datorer och goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren. Visa mindre

Montör

Ansök    Maj 27    Wikan Personal AB    Fordonsmontör
Om företaget Nordic Truck Bodies mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i deras kommunikation. De har mångårig erfarenhet av de flesta påbyggnationer och utför alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer, utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation. De reparerar allt från små skador på några cm till totalhaverier efter höjdskador eller dikesk... Visa mer
Om företaget
Nordic Truck Bodies mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i deras kommunikation. De har mångårig erfarenhet av de flesta påbyggnationer och utför alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer, utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation. De reparerar allt från små skador på några cm till totalhaverier efter höjdskador eller dikeskörning mm. De lackerar alla reparationer i egen lackeringshall. Dessutom finns en ny produktion där de monterar ihop nya efterfordon.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du som montör på nyproduktionen. Här arbetar ni i regel två och två och hjälps åt att montera ihop efterfordon. Det innebär montering av själva skåpkassetterna, belysning och el. Dessutom utförs en del svetsarbeten. Med andra ord ser ni till att efterfordonen går från start till färdiga skåpfordon.

Det är viktigt att ha fokus på kvalitet i sitt arbete och att alltid sträva efter att utvecklas och kunna arbeta självständigt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har en bakgrund som tex snickare, plåtslagare eller montör. Eller liknande tjänster som kan innebära att du har en förkunskap för verktyg och problemlösning.

Du gillar att vara bland människor och uppskattar att samarbeta med andra. Här behöver du ha fingertoppskänsla för att hålla god kvalitet och service. För att trivas behöver du ha en god arbetsmoral och vara duktig på att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar. Vi tror att du är en positiv person som inte rädd för att prova något nytt.

Det är meriterande om:
-Du har svetskunskaper.
-Har kort för truck, travers och/eller lift.
-Har erfarenhet från liknande roller.

För rollen behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Måndag - Fredag 7-16
Tillsättning: Omgående enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Karlsson, 054-400 31 11. Visa mindre

Recruiter

Ansök    Maj 23    Hrs Food Contract AB    Styckare
We are looking for Recruiter who can find new workforce for us , we need deboner and butchers . You need to be able to bring in staff so that we can continue to grow . You need to be someone who dosen`t give up so easily ! We work with people in the eu countries. You need to know English and a big advantage if you know Polish or Romanian . It is a big advantage if you have worked as a deboner . Visa mer
We are looking for Recruiter who can find new workforce for us , we need deboner and butchers .
You need to be able to bring in staff so that we can continue to grow .
You need to be someone who dosen`t give up so easily !
We work with people in the eu countries.
You need to know English and a big advantage if you know Polish or Romanian .
It is a big advantage if you have worked as a deboner . Visa mindre

CNC-operatörer till PartnerTech

CNC-OPERATÖRER TILL PARTNERTECH ARBETSUPPGIFTER PartnerTech växer och anställer nya medarbetare. Vi söker just nu nya kollegor till vår tillverkning och som vill vara med och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Du kommer att jobba tillsammans med ett trevligt, kunnigt och dedikerat team ... Visa mer
CNC-OPERATÖRER TILL PARTNERTECH
ARBETSUPPGIFTER
PartnerTech växer och anställer nya medarbetare. Vi söker just nu nya kollegor till vår tillverkning och som vill vara med och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Du kommer att jobba tillsammans med ett trevligt, kunnigt och dedikerat team där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi arbetar i flera olika styrsystem och vårt affärssystem är Monitor. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära:
  Svarvning, fräsning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
Analysera och utvärdera mätresultat
Rapportering av utfört arbete
Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning och byta verktyg

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en CNC-utbildning, några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta med datorer. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person som gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Alla skift kan förekomma, så som nattskift, helgskift, 2-skift och dagtid. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan. Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Montör

Om tjänsten Nu söker vi montörer till några utav våra attraktiva kunder i Örebro! Vi söker dig som har erfarenhet av montering av maskiner och fordon.     Du har ett tekniskt intresse, gillar att meka och skruva och är en riktig problemlösare. Har du dessutom erfarenhet inom hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa ritningar och anvisningar så kan du vara den person vi söker. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gö... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi montörer till några utav våra attraktiva kunder i Örebro!


Vi söker dig som har erfarenhet av montering av maskiner och fordon.    

Du har ett tekniskt intresse, gillar att meka och skruva och är en riktig problemlösare.
Har du dessutom erfarenhet inom hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa ritningar och anvisningar så kan du vara den person vi söker.
Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör, har god samarbetsförmåga   och tycker om sociala kontakter.  


Vi tror att du har en Fordonsteknisk utbildning eller liknande kunskaper samt behärskar svenska språket i tal och skrift.


Tjänsten är på 100% måndag - fredag dagtid

Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 019-126001 alt  [email protected]
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport Visa mindre

Slipverktygsarbetare Sökes

Slipverktygsarbetare sökes Har du en noggrann hand och en passion för precision? Vi på Walya Rekrytering (En del av Walya Redovisning och bokföring) söker nu en slipverktygsarbetare för vår kunds räkning. Om du har erfarenhet inom slipning och verktygshantering samt är redo för nya utmaningar, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter: Sköta och underhålla slipmaskiner och verktyg. Utföra precisionsslipning av metall och andra material. Kontrollera och s... Visa mer
Slipverktygsarbetare sökes
Har du en noggrann hand och en passion för precision? Vi på Walya Rekrytering (En del av Walya Redovisning och bokföring) söker nu en slipverktygsarbetare för vår kunds räkning. Om du har erfarenhet inom slipning och verktygshantering samt är redo för nya utmaningar, då är detta jobbet för dig!
Arbetsuppgifter:
Sköta och underhålla slipmaskiner och verktyg.
Utföra precisionsslipning av metall och andra material.
Kontrollera och säkerställa att alla produkter uppfyller kvalitetsstandarder.
Förebygga och åtgärda maskinhaverier och produktionsstörningar.
Dokumentera arbetsprocesser och resultat enligt företagets rutiner.Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete med slipverktyg och slipmaskiner.
Utbildning inom metallbearbetning, verkstadsteknik eller likvärdigt är meriterande.
God teknisk förståelse och praktisk erfarenhet av maskinunderhåll.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.Personliga egenskaper:
Noggrann och detaljorienterad.
Ansvarstagande och självgående.
God samarbetsförmåga och positiv inställning.
Flexibel och anpassningsbar till varierande arbetsuppgifter.Vi erbjuder:
En trygg och säker arbetsmiljö.
Ett engagerat och stödjande team.Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] snarast möjligt. Vi genomför intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!
Kontakt:
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Girum Dejene Daba, rekryteringsansvarig, på eller via e-post: [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Montör till kund i Hallsberg

Ansök    Maj 23    Performiq AB    Montör, metallprodukter
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du montör och vill hitta ditt långsiktiga arbete? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig! Personprofil Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan arbeta e... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du montör och vill hitta ditt långsiktiga arbete? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Personprofil
Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan arbeta effektivt och leverera högsta kvalité. Du behärskar ritningsläsning, är självgående och trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete.

För att lyckas i rollen som montör ser vi gärna att:

• Du har erfarenhet från montörsyrket
• Du är ansvarsfull och driven i ditt arbete
• Du har truckkort A och B

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Hallsberg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-3537541. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Adecco i Örebro!

Ansök    Maj 10    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro. Om tjänsten Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med f... Visa mer
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med följande arbetstider: 06:45-16 men kan även förekomma 2-skift.

Om dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat som svetsare. Du ska ha en gedigen kunskap om svetsning samt erfarenhet av att arbeta i en industri. För att trivas i rollen krävs en grundutbildning inom svetsning och tidigare erfarenhet inom området. Du ska ha erfarenhet av svetsteknikerna MIG/MAG samt TIG. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann. 

Viktigt för tjänsten
- Några års erfarenhet inom svets
- Svetsteknik MIG/MAG och TIG
- Industrivana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Örbero, Industri,Adecco; svetsare Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

CNC-operatörer till PartnerTech

CNC-OPERATÖRER TILL PARTNERTECH ARBETSUPPGIFTER PartnerTech växer och anställer nya medarbetare. Vi söker just nu nya kollegor till vår tillverkning och som vill vara med och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Du kommer att jobba tillsammans med ett trevligt, kunnigt och dedikerat team ... Visa mer
CNC-OPERATÖRER TILL PARTNERTECH
ARBETSUPPGIFTER
PartnerTech växer och anställer nya medarbetare. Vi söker just nu nya kollegor till vår tillverkning och som vill vara med och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Du kommer att jobba tillsammans med ett trevligt, kunnigt och dedikerat team där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi arbetar i flera olika styrsystem och vårt affärssystem är Monitor. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära:
  Svarvning, fräsning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
Analysera och utvärdera mätresultat
Rapportering av utfört arbete
Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning och byta verktyg

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en CNC-utbildning, några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta med datorer. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person som gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Alla skift kan förekomma, så som nattskift, helgskift, 2-skift och dagtid. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan. Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Montör

Ansök    Maj 7    Wikan Personal AB    Fordonsmontör
Om företaget Nordic Truck Bodies mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i deras kommunikation. De har mångårig erfarenhet av de flesta påbyggnationer och utför alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer, utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation. De reparerar allt från små skador på några cm till totalhaverier efter höjdskador eller dikesk... Visa mer
Om företaget
Nordic Truck Bodies mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i deras kommunikation. De har mångårig erfarenhet av de flesta påbyggnationer och utför alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer, utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation. De reparerar allt från små skador på några cm till totalhaverier efter höjdskador eller dikeskörning mm. De lackerar alla reparationer i egen lackeringshall. Dessutom finns en ny produktion där de monterar ihop nya efterfordon.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du som montör på nyproduktionen. Här arbetar ni i regel två och två och hjälps åt att montera ihop efterfordon. Det innebär montering av själva skåpkassetterna, belysning och el. Dessutom utförs en del svets arbeten. Med andra ord ser ni till att efterfordonen går från start till färdiga skåpfordon.

Det är viktigt att ha fokus på kvalitet i sitt arbete och att alltid sträva efter att utvecklas och kunna arbeta självständigt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har en bakgrund som tex snickare, plåtslagare eller montör. Eller liknande tjänster som kan innebära att du har en förkunskap för verktyg och problemlösning.

Du gillar att vara bland människor och uppskattar att samarbeta med andra. Här behöver du ha fingertoppskänsla för att hålla god kvalitet och service. För att trivas behöver du ha en god arbetsmoral och vara duktig på att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar. Vi tror att du är en positiv person som inte rädd för att prova något nytt.

Det är meriterande om:
-Du har svetskunskaper.
-Har kort för truck, travers och/eller lift.
-Har erfarenhet från liknande roller.

För rollen behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Måndag - Fredag 7-16
Tillsättning: Omgående enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Karlsson, 054-400 31 11. Visa mindre

Montörer

Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Vi söker nu montörer till vårt team. Som montör är dina arbetsuppgifter montering, lödning, formgjutning, felsökning och testning. Du är en noggrann person som har ett kvalitetstänk och förståelse för produktion och dess processer. Vi söker dig med tekni... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker nu montörer till vårt team. Som montör är dina arbetsuppgifter montering, lödning, formgjutning, felsökning och testning. Du är en noggrann person som har ett kvalitetstänk och förståelse för produktion och dess processer. Vi söker dig med tekniskt intresse och grundläggande förståelse kring elektronik.

Vem är du?
Du som söker har minst en teknisk gymnasieutbildning alternativt YH-utbildning inom elektronik, eller liknande erfarenheter från arbetslivet och har ett intresse av teknik. Meriterande är erfarenhet av elektronikreparationer.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av montagearbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montörer och Svetsare för kommande uppdrag i Frövi!

Ansök    Maj 6    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Om kundföretaget Vi söker Montörer och Svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder i Frövi! Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare. Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Frövis industrier framåt? Sök tjänsten snarast då urval sker l... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker Montörer och Svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder i Frövi!

Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare.

Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Frövis industrier framåt?

Sök tjänsten snarast då urval sker löpnade!

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter roller som exempelvis CNC-operatörer ,montörer, maskinoperatörer, svetsare.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Meriterande är:

- Körkort B
- Truckkort
- Traverskort
- Industrivana

Övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta Platschef, Elia Dnkha på [email protected].

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Maskinoperatör/AM-tekniker

Maskinoperatör/AM-tekniker AMEXCI AB Plats: Örebro (AMEXCI finns idag i Karlskoga och flyttar till Örebro under hösten 2024) Arbetstyp: Tillsvidare, heltid Om jobbet: Vi söker en motiverad och noggrann maskinoperatör med erfarenhet från tillverkande industri till vårt team av AM-Tekniker. På AMEXCI kommer du att drifta toppmoderna metall-3D-skrivare samt tillämpa olika efterbearbetningsmetoder för att leverera högkvalitativa 3D-printade metallkomponenter... Visa mer
Maskinoperatör/AM-tekniker
AMEXCI AB
Plats: Örebro (AMEXCI finns idag i Karlskoga och flyttar till Örebro under hösten 2024)
Arbetstyp: Tillsvidare, heltid

Om jobbet:
Vi söker en motiverad och noggrann maskinoperatör med erfarenhet från tillverkande industri till vårt team av AM-Tekniker. På AMEXCI kommer du att drifta toppmoderna metall-3D-skrivare samt tillämpa olika efterbearbetningsmetoder för att leverera högkvalitativa 3D-printade metallkomponenter till våra kunder.
Din bakgrund och kompetens:
· Minst tre års erfarenhet från tillverkande industri. Kunskaper inom kvalitetskontroll, förebyggande underhåll, mätmetodik samt maksinoperatörserfarenhet är meriternade
· Erfarenhet av 5S är meriterande då ständiga förbättringar och ordning är en stor del av vårt dagliga arbete
· Tidigare erfarenhet av additiv tillverkning är ett plus, men inget krav för denna roll
Dina arbetsuppgifter:
· Drifta metall-3D-skrivare från välrenommerade varumärken som EOS och Nikon SLM Solutions
· Hantera värmebehandling, avpulverisering, blästring, bandsåg samt andra ytförbättrande processer
Din personlighet:
· Du är organiserad och kan arbeta självständigt
· Du är proaktiv och tar gärna initativ till ständiga förbättringar
· Du efterstträvar kontinuerligt lärande och personlig tillväxt
· Du är noggrann med målsättningen att alltid uppnå högkvalitativa resultat
· Du är en team-player med hög arbetsmoral och samarbetsförmåga
· Du kommunicerar på engelska i både tal och skrift
· Du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö i ett snabbt växande företag
Vad AMEXCI erbjuder dig:
· Innovation. Vårt uppdrag är att förändra hur saker tillverkas inom industrin där additiv tillverkning spelar en nyckelroll för produktion av komplexa produkter på ett mer hållbart sätt.
· Tillväxt. Vi är ett mångfacetterat team med såväl bred som djup kompetens. Vi är ett växande bolag och vi erbjuder dig möjligheten att växa med oss både personligt och professionellt.
· Förmåner. Vi strävar efter att ge dig en balanserad arbets- och livssituation. Friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och extra ersättning under föräldraledighet är några av de förmåner som vi erbjuder.


Om AMEXCI
AMEXCI är ett ledande företag inom additiv tillverkning med bas i Norden. Sedan grundandet 2017 specialiserat på industriell 3D-printing i metall med två högkvalitativa produktionslaboratorier för additiv tillverkning i Sverige och Finland. Teamet på drygt 30 anställda besitter djup kunskap inom design, tillverkning, analys och efterbearbetning och har stor erfarnhet av att stötta våra kunder i att industrialisera additiv tillverkning. Vi erbjuder också omfattande utbildningsprogram samt forskningstjänster. Våra processer är certifierade i enlighet med AS 9100D, ISO 9001, IATF 16949 och ISO 14001.
Sedan december 2023 är AMEXCI:s materiallabb ackrediterat för ISO/IEC 17025 av SWEDAC, med ackrediteringsnummer 10577. Ackrediteringen inkluderar drag-, slag- och hårdhetstestning av metalliska material, med användning av både ISO- och ASTM-standarder. (För att se ackrediteringens hela omfattning hänvisar vi till SWEDAC.se.)
Hösten 2024 inviger vi en toppmodern anläggning i Örebro på 4 700 kvadratmeter, skräddarsydd för additiv tillverkning med den senaste teknologin som finns tillgänglig på marknaden för industriell 3D-printing.
www.amexci.com

Ansökan:
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Märk ansökan ”AM-tekniker”. Urval av kandidater sker löpande under rekryteringstiden, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 1 juni. Visa mindre

Sömmerska/Montör

Till den varierande tjänsten söker vi dig som är flexibel och gillar att lära dig nya saker. Vidare har du god kännedom av sömnad och är inte rädd för att lära dig nya uppgifter. Som person har du ett driv med en stark vilja att lära. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, resultat inriktad och har inga problem att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom industrisömnad men inget krav. Du har god datavana och... Visa mer
Till den varierande tjänsten söker vi dig som är flexibel och gillar att lära dig nya saker. Vidare har du god kännedom av sömnad och är inte rädd för att lära dig nya uppgifter.
Som person har du ett driv med en stark vilja att lära. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, resultat inriktad och har inga problem att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom industrisömnad men inget krav. Du har god datavana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Även meriterande om man arbetat inom träindustri innan.
Tjänsten är varierande och innebär till största delen att arbeta med sömnad till vårt inredningssnickeri. Det kommer även innebära en del andra moment som limning av tyger och montering.
Tjänsten är ett vikariat/visstidsanställning på 12 månader som kan leda till en fortsatt anställning.
Vi kan erbjuda er ett varierande arbete i ett företag med korta beslutsvägar. Vill du utvecklas tillsammans med oss, skicka er ansökan till [email protected]. Vid frågor kontakta Gabriel Litzell 019-2773094. Urval sker löpande så skicka in er ansökan omgående. Visa mindre

Fintvätt av fordonsdelar

Vårt uppdrag För kunds räkning söker vi nu en person som trivs med ett fysiskt och aktivt arbete. Arbetsplatsen är placerad i centrala Örebro och arbetet sker under dagtid. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Eftersom arbetet innebär fintvätt så ska du inte ha några problem med att bli blöt eller smutsig. Din profil Vi söke... Visa mer
Vårt uppdrag
För kunds räkning söker vi nu en person som trivs med ett fysiskt och aktivt arbete. Arbetsplatsen är placerad i centrala Örebro och arbetet sker under dagtid.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Eftersom arbetet innebär fintvätt så ska du inte ha några problem med att bli blöt eller smutsig.

Din profil
Vi söker dig med god fysik då vissa delar som ska rengöras är svåra att komma åt och sitter i trånga utrymmen. Du behöver därför vara smidig och inte ha problem med att använda kroppen.

Som person är du noggrann men har samtidigt förmågan att vara effektiv i ditt arbete. Vidare är du självständig och är inte rädd för att ställa frågor om du är osäker.

Övrig information
Arbetstid: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Svetsare - Underground Division, Örebro

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.... Visa mer
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.

Svetsare - Underground Division, Örebro
Trivs du i en roll med stor variation där du får en djupare kunskap inom svetsning och bearbetning? Vill du arbeta i ett team med nära samarbete men också självständiga arbetsuppgifter? Bra! Då kan du vara den svetsare vi söker. 
Divisionen Underground Division utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av tunneldrivnings- och gruvbrytningsutrustning för underjordsverksamhet globalt. Vi ökar kundnyttan genom att fokusera på innovativ produktutveckling och eftermarknadsstöd. Divisionens huvudkontor och produktionsenhet ligger i Örebro. 
Välkommen med din ansökan!
Ditt uppdrag
Nu söker Support Prototyp and Production en kvalitetsmedveten svetsare till vårt team i Örebro. Som svetsare så kommer du att arbeta med att ta fram och tillverka svetsade detaljer till Epirocs maskiner både till prototyp och produktion. Du kommer även att göra mindre svetsarbeten ute på riggar i produktionen. Arbetstiden är dagtid och heltid. 
Livet på Epiroc 
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.

Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc: 
•    Globala karriärmöjligheter.
•    Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
•    Samhällsengagemang.
•    Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus. 
Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten genom att registrera dig i vårt rekryteringssystem med CV och personligt brev. Vi hanterar ansökningarna löpande, dock senast den 15 maj 2024 vill vi ha din ansökan. 
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Manager Support Prototyp and Production, Kristina Kanestad, 070-576 38 84, [email protected], eller Svetsansvarig Per Zaloga, 010-755 10 24 , [email protected]. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Recruitment Specialist Maria Tedsjö, [email protected]

Din profil
Vi söker dig som är utbildad svetsare som har god kunskap och erfarenhet av MMA och MIG/MAG svetsning och tillverkning i stål. Du ska ha god kunskap om lättare bearbetning såsom borrning, gängning, slip, och kapning samt god erfarenhet av ritningsläsning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom CNC-vattenskärning och/eller användning av kantpress.
För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Du är trygg i din roll och eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt dagliga arbete. Vi ser att du har ett stort teknikintresse och är kvalitetsmedveten med ett ständigt närvarande säkerhetstänk. Du har en kreativ förmåga, har lätt att hitta lösningar på problem samt en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. 
I rekryteringsprocessen kommer du att få göra svetsprov i vår verksamhet. Visa mindre

CNC-operatör | PartnerTech Karlskoga AB | Karlskoga

Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Karlskoga • Tillgängliga skift: natt, 2-skift Om tjä... Visa mer
Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Karlskoga
• Tillgängliga skift: natt, 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Kunden arbetar i flera olika styrsystem och affärssystemet är Monitor. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar i huvudsak:

• Svarvning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
• Analysera och utvärdera mätresultat
• Rapportering av utfört arbete
• Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning, byta verktyg

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos PartnerTech som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med datorer och goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren. Visa mindre

Operatör till gummiindustri

Vintrosa Gummi AB startades 1953 under namnet Vintrosa Gummifabrik AB som en avknoppning från Örebro Tekniska Gummifabrik i Örebro. Företaget var från början inriktat på tillverkning av produkter för skoindustrin i Örebroregionen. I takt med skoindustrins avveckling utvecklades företaget till en komplett gummileverantör till den svenska verkstadsindustrin. Vintrosa Gummi arbetar sedan många år med formgjutning och extrudering i alla befintliga gummipolymer... Visa mer
Vintrosa Gummi AB startades 1953 under namnet Vintrosa Gummifabrik AB som en avknoppning från Örebro Tekniska Gummifabrik i Örebro. Företaget var från början inriktat på tillverkning av produkter för skoindustrin i Örebroregionen. I takt med skoindustrins avveckling utvecklades företaget till en komplett gummileverantör till den svenska verkstadsindustrin.
Vintrosa Gummi arbetar sedan många år med formgjutning och extrudering i alla befintliga gummipolymerer vid våra produktionsanläggningar i Sverige och Estland.
Vintrosa Gummi AB är vår produktionsanläggning i Sverige sedan 1954. Företaget har mer än 60 års erfarenhet av specialtillverkade gummiartiklar i världsklass för både svensk och nordisk industri. Vintrosa Gummi AB är beläget 2 mil väster om ÖrebroArbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som operatör innebär att du har det viktiga ansvaret att producera gummidetaljer samt övervaka och säkerställa både kvalitet och volym för en eller flera processmaskiner. Du kommer arbeta både i grupp och individuellt.

Din betydelsefulla roll i kontroll och kvalitetssäkring av detaljer kräver noggrannhet och en stark medvetenhet om kvalitet. Passar den här rollen dig?

Tjänsten är på heltid och på dagtid.


Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig och som är intresserad av att arbeta inom industrivärlden. Du är nyfiken, gillar att lära dig nya saker och har potential att växa i rollen. Tidigare erfarenhet inom industri, tillverkning eller verkstad är ett önskemål. Vi värdesätter egenskaper som lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har grundläggande datorvana. Som en del av vårt team kommer du att uppmuntras att tänka utanför boxen och ta initiativ till att lösa problem på ett kreativt och effektivt sätt.

Du är positiv, nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har inga problem att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs och du ser alltid till gruppens och företagets bästa.

Vi letar efter en person som inte bara ser hinder, utan som ser möjligheter och tar ansvar för att övervinna dem. Truckkort är meriterande.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Livsmedelskontrollant till Örebro, vikariat

Vill du arbeta med djurskydd och livsmedelssäkerhet, med stöd av kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på ett hållbart medarbetarskap och erbjuder trygga, förmånliga arbetsvillkor? Välkommen i rollen som livsmedelskontrollant på Livsmedelsverket! Kontroll för kvalitet Som livsmedelskontrollant på Livsmedelsverket är du en viktig länk i kedjan för säkra livsmedel. Du är en myndighetsperson med ett kontrolluppdrag, men sk... Visa mer
Vill du arbeta med djurskydd och livsmedelssäkerhet, med stöd av kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på ett hållbart medarbetarskap och erbjuder trygga, förmånliga arbetsvillkor? Välkommen i rollen som livsmedelskontrollant på Livsmedelsverket!

Kontroll för kvalitet
Som livsmedelskontrollant på Livsmedelsverket är du en viktig länk i kedjan för säkra livsmedel. Du är en myndighetsperson med ett kontrolluppdrag, men ska också agera stöd och underlätta för företagaren att göra rätt.

Du ansvarar för besiktning av djurkroppar efter slakt och gör en bedömning om huruvida köttet kan godkännas som livsmedel eller bör undersökas vidare av en officiell veterinär. Du kan även få göra en del provtagningar.

Du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper inom djurskydd, patologi, mikrobiologi och livsmedelssäkerhet, samtidigt som du lär dig en hel del om livsmedelsproduktion. 

Ofta är du stationerad på något av våra större slakterier och arbetar sida vid sida med andra livsmedelskontrollanter eller ansvarig officiell veterinär, som stödjer dig i dina bedömningar. Den offentliga livsmedelskontrollen är den enda oberoende kvalitetsstämpeln för livsmedel som Sverige har. Kontrollen utvecklas och moderniseras nu för att ytterligare stärka konsumenternas förtroende för livsmedel som är producerade i Sverige. Läs mer om att arbeta i livsmedelskontrollen!

Team Svealand
Du kommer att tillhöra avdelning Norra Sverige i team Svealand. Området som tjänsten avser är Örebro. 

Det ingår resor i samband med kontrolluppdrag och möten i tjänsten inom teamet. Det kan bli aktuellt med arbete på annan ort inom enheten.

Livsmedelsverket jobbar aktivt med teamutveckling och har många personalförmåner; friskvård och fler antal semesterdagar är några av dessa.

En hållbar anställning
Livsmedelsverket jobbar aktivt för att erbjuda alla medarbetare en hållbar anställning. Vi ger dig en gedigen introduktion när du börjar hos oss och vi erbjuder trygga arbetsvillkor och goda förmåner. Subventionerad massage och arbete dagtid utan jour-, kväll- och helgjobb är några av dessa. Vi vill att du ska känna att det är roligt att gå till jobbet, och att det du gör är viktigt. Som livsmedelskontrollant bidrar du till att Sverige har ett gott djurskydd och säkra livsmedel.

Som livsmedelskontrollant har du en betydande roll – och det känns bra att göra skillnad! Du upprätthåller och bidrar till ett gott djurskydd för Sveriges produktionsdjur. Samtidigt bidrar du till en hållbar livsmedelsutveckling, säkerställer att maten i Sverige är säker att äta och att livsmedelskonsumenter inte blir lurade. 

Dina kompetenser
Du ska ha läst årskurs 3 på den svenska veterinärutbildningen med godkänt i kursen för livsmedelssäkerhet, eller ha motsvarande kunskaper från en annan av EU godkänd veterinärutbildning. För dig som studerar utomlands gäller att du också ska vara godkänd i kursen/kurser i livsmedelshygien. Du är även behörig om du är veterinär men saknar svensk veterinärlegitimation, eller har gått Livsmedelsverkets utbildning till livsmedelskontrollant. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Som person behöver du vara flexibel, punktlig och kunna ta egna välgrundade beslut och initiativ. Du har hög personlig mognad med förmåga att reflektera kring dina egna styrkor och utvecklingsområden samt kan se och bidra till helheten. Du vågar fatta de beslut som krävs i samråd med dina kollegor och chef.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att skapa goda relationer. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet, samtidigt som du är öppen för att lära av andra, då det är tillsammans med kollegorna du lyckas och utvecklas. Samtal i mötet med företagare och i kontakt med andra intressenter är också en del av arbetet, vilket kräver att du är tydlig, professionell och lyhörd i din kommunikation. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Välkommen att kontakta oss
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande teamchef Jenny Edman. Representant för Saco-S är Nina Augusén och för ST Kevin Törnros. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag är 2024-05-09. Ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb

Mer information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat, till och med 2024-12-31. 

Omfattning: Heltid. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Organisationstillhörighet: Avdelning livsmedelskontroll/Enheten för slaktkontroll i Norra Sverige.

Diarienummer: 2024/01731

Inför intervju
Betyg/intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. Vi kommer även efterfråga referenser.

Mer om Livsmedelsverket
Livsmedelsverket arbetar för att maten som produceras, säljs och serveras i Sverige ska vara säker och ärlig, för ett samhälle där det är lätt för människor att äta på ett hälsosamt och hållbart sätt,
och en trygg livsmedels- och dricksvattenförsörjning i vardag och kris.
Våra verktyg är kunskap, råd, regler och kontroll.
Totalt är vi cirka 630 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 300 som arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet. Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

Svetsare till Adecco i Örebro!

Ansök    Apr 24    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro. Om tjänsten Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med f... Visa mer
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete på dagtid med följande arbetstider: 06:45-16 men kan även förekomma 2-skift.

Om dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat som svetsare. Du ska ha en gedigen kunskap om svetsning samt erfarenhet av att arbeta i en industri. För att trivas i rollen krävs en grundutbildning inom svetsning och tidigare erfarenhet inom området. Du ska ha erfarenhet av svetsteknikerna MIG/MAG samt TIG. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann. 

Viktigt för tjänsten
- Några års erfarenhet inom svets
- Svetsteknik MIG/MAG och TIG
- Industrivana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Örbero, Industri,Adecco; svetsare Visa mindre

Är du vår nya Svetsare till Skyllberg Industri?

Om företaget Skyllberg Industri AB har sin tillverkning i natursköna Kårberg ca1 mil norr om Askersund. Här får du jobba med trevliga kollegor i ett familjeägt företag med en modern industri. De robot- och manuellsvetsar produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, belysningsmaster, telekommunikationsmaster, vägbommar m.m. Företaget har även lång tradition av tråddragning, där tråden sedan används bl.a. som armeringstråd, svetselek... Visa mer
Om företaget

Skyllberg Industri AB har sin tillverkning i natursköna Kårberg ca1 mil norr om Askersund.

Här får du jobba med trevliga kollegor i ett familjeägt företag med en modern industri. De robot- och manuellsvetsar produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, belysningsmaster, telekommunikationsmaster, vägbommar m.m. Företaget har även lång tradition av tråddragning, där tråden sedan används bl.a. som armeringstråd, svetselektroder och spik. Företaget är en fullsortimentsleverantör av spik.

Skyllberg Industri strävar efter långsiktighet i allt från relation till kunder till anställda. Ledord är engagemang och korta snabba beslutsvägar samt trevlig stämning på arbetsplatsen.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor ta kontakt med ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan).

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi svetsare till avdelningen Robotsvets. Det kan bli aktuellt med både manuell svetsning och robotsvetsning.

Skyllberg Industri tillverkar produkter med högt ställda kvalitetskrav och som CE-märks enligt EN1090-1 och vi arbetar enligt standard EN ISO 3834-2. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du vässar din kompetens och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Du kommer främst arbeta i svetsmetod 135 MIG/MAG (homogentråd) eller 138 MAG (metallpulverfylld rörtråd) där vi vanligtvis svetsar plåt i dimensionsintervallet 5-35 mm, eventuell slipning kan förekomma.

Vi ser positivt på om du som söker bor i närområdet och du ska kunna kommunicera väl på svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten är heltid och du kommer arbeta 2-skift.


Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt kan ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Du är en validerad svetsare med svetsarprövningsintyg och erfarenhet av MIG/MAG, har god kännedom av ritningsläsning och visuell kontroll samt gärna innehar truckkort.
Du kan följa svetsdatablad och instruktioner och har en förståelse för vikten av kvalitativ svetsning. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid levererar i ditt arbete.

Som person är du effektiv, noggrann och social. Vi ser gärna att du är en flexibel person som har ett bra servicetänk.

Krav är körkort B och tillgång till bil.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Processtekniker till VA-Laboratoriet

Studerar du eller har du nyligen studerat en naturvetenskaplig utbildning med inriktning mot kemi eller mikrobiologi? Vi erbjuder nu möjligheten till erfarenhet som semestervikarierande processtekniker till vårt vattenlaboratorium! Om tjänsten Under sommaren kommer du utföra kemiskt analysarbete med avlopps- och dricksvatten, samt slam vid vårt ackrediterade vattenlaboratorium. Arbetet omfattar även skötsel av utrustning och annat allmänt förekommande la... Visa mer
Studerar du eller har du nyligen studerat en naturvetenskaplig utbildning med inriktning mot kemi eller mikrobiologi? Vi erbjuder nu möjligheten till erfarenhet som semestervikarierande processtekniker till vårt vattenlaboratorium!

Om tjänsten

Under sommaren kommer du utföra kemiskt analysarbete med avlopps- och dricksvatten, samt slam vid vårt ackrediterade vattenlaboratorium. Arbetet omfattar även skötsel av utrustning och annat allmänt förekommande laboratoriearbete. Du kommer efter introduktion att arbeta självständigt, men med ordinarie personal på plats.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra kemiska analyser av dricksvatten, avloppsvatten och slam
• rapportera analysresultat till driftavdelningarna
• övrigt förekommande laboratoriearbete

Om arbetsplatsen
VA-Laboratoriet är en del av VA-verksamheten vid Teknik- och serviceförvaltningen i Örebro. Laboratoriet är en intern stödfunktion för dricksvattenproduktionen och för avloppsreningen. Vi utför drift- och egenkontroll av vatten och slam från de olika processerna och anläggningarna.

Vid laboratoriet är vi sex personal som arbetar och verksamheten är belägen vid Reningsverket i Skebäck.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
I rollen som processtekniker behöver du arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt med god ordning och reda. För att passa in i arbetsgruppen behöver du kommunicera väl och ha lätt för att arbeta med andra. Då vi utgår från omfattande kvalitetsrutiner behöver du ha förmåga att tillgodogöra dig skrivna rutiner och instruktioner på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att snabbt kunna komma in i arbetet.

Krav:

• pågående eller avslutad högskoleutbildning inom naturvetenskap med inriktning mot kemi och/eller mikrobiologi

Meriterande:

• erfarenhet av analysarbete vid kemiskt eller mikrobiologiskt laboratorium

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100% 

Varaktighet: 10 juni t.o.m. 16 augusti

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 maj.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Montör/Säljare

Här väntar ett omväxlande arbete som säljare/montör av allehanda solskydd. Mycket varierat arbete med både inne och utejobb. Nära kundkontakt både i butik samt ute på fält. Vi söker dig som inte är rädd att ta i och hitta lösningar för kunden. Heltid erbjuds med provanställning 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning. Hos oss springer dagarna fort förbi med nya erfarenheter som staplas på varann. Visa mer
Här väntar ett omväxlande arbete som säljare/montör av allehanda solskydd.
Mycket varierat arbete med både inne och utejobb.
Nära kundkontakt både i butik samt ute på fält.
Vi söker dig som inte är rädd att ta i och hitta lösningar för kunden.
Heltid erbjuds med provanställning 6 mån med
möjlighet till tillsvidareanställning.
Hos oss springer dagarna fort förbi med nya erfarenheter som staplas på varann. Visa mindre

Sommarvikarier - Tvättbiträde Örebro

Hållbar textilservice för kunder med höga krav på service, kvalitet och hygien. Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder ... Visa mer
Hållbar textilservice för kunder med höga krav på service, kvalitet och hygien.

Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder hitta de mest hållbara lösningarna. Vi kan inte längre kompromissa med klimatet –
att skapa en renare morgondag är vår mission och vårt allra viktigaste uppdrag.

Idag är vi 950 medarbetare runt om i Sverige. Textilia är dessutom en del av den danska koncernen, så totalt sysselsätter vi närmare 2200 personer. Tack vare vår gemensamma värdegrund utvecklas vi tillsammans och strävar alla mot samma mål.


Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är engagemang, nytänkande, och affärsfokus ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.
Nu söker vi sommarvikarier till vår enhet i Örebro.

Textilia i Örebro är ett modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Som tvättbiträde på Textilia arbetar du inom alla olika delar av vår produktionsverksamhet: från sortering till efterbehandling och packning. Vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare ges möjlighet att lära sig nya saker och utvecklas och det gäller även den här tjänsten. Nu söker vi dig som med stort engagemang vill arbeta i en högt automatiserad processindustri som dagligen levererar en mycket viktig textilservice till våra kunder. Du rapporterar till en av enhetens produktionsledare.

Vem är du?

Vi tror att du är en positiv och självgående person som trivs med ett fysiskt arbete. Du är noggrann, har en känsla för kvalitet och service och har lätt för att samarbeta med andra. Det är en fördel om du är stark och stresstålig, då arbetet tidvis håller ett högt tempo och kan vara fysiskt ansträngande.

Viktigt förutsättningar för tjänsten

- Du måste vara minst 18 år
- Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift
- Både dag och kvällsarbete kan förekomma

För rätt person finns det goda chanser till förlängning/fortsatt extraarbete.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen. Visa mindre

Montör

Vi söker just nu efter en montör till en av våra kunder i Örebro.     Nu söker vi Dig som vill jobba som påbyggnadsmontör för lastbilar. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande. Vi producerar ett brett sortiment av påbyggnader, bl. a kranbyggnationer, lastväxlare och liftdumpers.       Du som söker har ett teknikintresse och är en problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hydraulik och pneumatik samt förståelse för at... Visa mer
Vi söker just nu efter en montör till en av våra kunder i Örebro.  
 
Nu söker vi Dig som vill jobba som påbyggnadsmontör för lastbilar. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande. Vi producerar ett brett sortiment av påbyggnader, bl. a kranbyggnationer, lastväxlare och liftdumpers.    
 
Du som söker har ett teknikintresse och är en problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa och följa chassileverantörernas ritningar och anvisningar. Har du dessutom kunskaper inom svets och fordons-el så är det meriterande.
Som person är du självgående och du har en god samarbetsförmåga och tycker om sociala kontakter.
 
Vi tror att du har en Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande kunskaper samt behärskar svenska språket i tal och skrift.
 
Du kommer att ingå i ett framgångsrikt företag, med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig.      
 
Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag.  


Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 5/5 2024.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag. Visa mindre

Stenarbetare - Anläggare

Om jobbet Just nu söker vi flertalet duktiga mark och stenarbetare. Vi söker dig som har/kan: -Erfarenhet -Körkort -Veckopendla -Jobba i grupp Vi ser gärna att du som person är noggrann, ansvarstagande och plikttrogen. Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig. Ett plus om du har kurser: -Arbete på väg -Hjärt och lungräddning -Motorkap -Hjullastarkort Vårt arbetsområde sträcker sig främst runt trakterna kring Örebro men sträcker sig ä... Visa mer
Om jobbet
Just nu söker vi flertalet duktiga mark och stenarbetare.


Vi söker dig som har/kan:
-Erfarenhet
-Körkort
-Veckopendla
-Jobba i grupp
Vi ser gärna att du som person är noggrann, ansvarstagande och plikttrogen. Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig.
Ett plus om du har kurser:
-Arbete på väg
-Hjärt och lungräddning
-Motorkap
-Hjullastarkort


Vårt arbetsområde sträcker sig främst runt trakterna kring Örebro men sträcker sig även över hela mellansverige.
Arbetsuppgifterna kommer innebära att gå med grävmaskin och finplanera, lägga plattor, marksten, kantsten, gatsten m.m.


Lön enligt kollektivavtal.
Skicka din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Technical Trainer till JOSAM!

Hos JOSAM väntar en utvecklande och social roll för dig som har erfarenhet av reparation, underhåll och service av tyngre fordon. Här blir du en del av både ett litet lokalt kontor med hög sammanhållning och en global koncern med över 40.000 anställda! OM TJÄNSTEN JOSAM är ett världsledande varumärke som numera ingår i den amerikanska Snap-on-koncernen. På plats i Örebro finns ca 25 kollegor i olika roller inom produktutveckling, sälj, order, utbildning... Visa mer
Hos JOSAM väntar en utvecklande och social roll för dig som har erfarenhet av reparation, underhåll och service av tyngre fordon. Här blir du en del av både ett litet lokalt kontor med hög sammanhållning och en global koncern med över 40.000 anställda!

OM TJÄNSTEN

JOSAM är ett världsledande varumärke som numera ingår i den amerikanska Snap-on-koncernen. På plats i Örebro finns ca 25 kollegor i olika roller inom produktutveckling, sälj, order, utbildning, verkstad, service & support. Här kommer du till en familjär arbetsplats med hög teknisk kunskap och låg personalomsättning.

I rollen som Technical Trainer kommer du, tillsammans med din kollega Henrik, driva och utveckla produktutbildningar för koncernens produkter inom tung fordonsindustri. Det innefattar allt ifrån planering och skapande av kursmaterial till praktisk genomförande av utbildningar. Du arbetar mot en global marknad och kommer hålla utbildningar för distributörer och slutanvändare som använder produkterna ute i verkstadsmiljöer. De produkter du kommer att instruera och utbilda inom är främst produkter och lösningar för ramrikt, hjulinställning, induktionsvärmare samt skadehantering, för att säkerställa att fordonen är korrekt justerade och i gott skick. Du kommer att arbeta mot flera kunder, där dem största är Scania, Mercedes och Volvo. Läs gärna mer om utbildningarna i denna länk.

Du erbjuds
- En roll med stor frihet under ansvar
- Tjänsteresor globalt
- En anställning i en internationell koncern med många utvecklingsmöjligheter
- Möjligheten att bli en del av ett härligt team med god stämning

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Planering och genomförande av utbildning för produktanvändning
* Delta i utvecklings- och lanseringsprojekt
* Vara behjälplig vid monteringen av produkterna ute hos kund
* Interna samarbeten med kollegor, så som säljare och tekniker


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av reparation, underhåll och service av tyngre fordon
- Har goda kunskaper i engelska, detta då utbildningarna globalt sker på detta språk
- Är social och trivs i en roll med mycket kontakt med människor
- Har goda kunskaper i Office paketet
- Har körkort B

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av användning av koncernens produkter
- Tidigare erfarenhet av undervisning
- Goda kunskaper i svenska, eller andra globala språk
- Körkort C samt D

Tjänsten innefattar resor globalt vilket kräver en personlig situation som tillåter resor, resorna inkluderar ofta övernattningar.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Anpassningsbar

Övrig information
- Start: Enligt överenskommelse
- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Omfattning: Heltid, kontorstid
- Placering: Maskingatan 5 i Örebro, resor i tjänsten kommer att uppgå till ungefär 50%

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
JOSAM®
JOSAM, en del av Snap-on Incorporated, är baserade i Örebro och har framgångsrikt utvecklat riktsystem sedan 1972 och hjulinställningssystem sedan 1974, med fokus på hastighet, precision och användarvänlighet. Deras hjulinställningssystem används globalt och bidrar till minskad bränsleförbrukning och däckslitage, vilket förbättrar fordonets säkerhet och komfort. Med inriktning på OEM-verkstäder, oberoende verkstäder, fordonsflottägare och däckverkstäder strävar JOSAM® efter att förbättra verkstädernas lönsamhet och kundnöjdhet.

JOSAM®riktningsutrustning möjliggör effektiv och högkvalitativ reparation av fordonets ram och chassi, vilket ger en betydande ekonomisk fördel jämfört med komponentutbyte. Utbildning är en central fokus, där användare erbjuds de senaste metoderna inom hjulinställning och riktning. Utbildningen erbjuds även till servicepersonal och skadevärderingsmän. Strävande efter att vara den globala ledaren inom verkstadslösningar för tunga fordon, hjulinställning, reparation och underhåll, använder JOSAM® sin omfattande kunskap inom koncept, teknik och informationsteknologi. Visa mindre

Technical Trainer for JOSAM!

Do you have experience in repair, maintenance, and servicing of heavy vehicles? Then this role could be your next career step. In this role, you'll be part of a familiar local office while also joining a global corporation with over 40,000 employees! OM TJÄNSTEN JOSAM is a world-leading brand and a part of the American Snap-on group. Located in Örebro, approximately 25 colleagues work in various roles within product development, sales, orders, training, ... Visa mer
Do you have experience in repair, maintenance, and servicing of heavy vehicles? Then this role could be your next career step. In this role, you'll be part of a familiar local office while also joining a global corporation with over 40,000 employees!

OM TJÄNSTEN
JOSAM is a world-leading brand and a part of the American Snap-on group. Located in Örebro, approximately 25 colleagues work in various roles within product development, sales, orders, training, workshops, service, and support. Here, you'll find yourself in a familiar workplace with high technical expertise and low staff turnover.

As a Technical Trainer, you will, together with your colleague Henrik, lead and develop product training for the group's products within the heavy vehicle industry. This includes everything from planning and creating course materials to practical training implementation. You will work towards a global market and conduct training for distributors and end-users who are using the products in workshop environments. The products you will instruct and educate on primarily include products and solutions for frame alignment, wheel alignment, induction heaters, and damage management, to ensure that vehicles are correctly adjusted and in good condition. You will work with several clients, with the largest being Scania, Mercedes, and Volvo. Please read more about the training in this link.

You are offered:
- A role with significant freedom within responsibility
- Global business trips
- Employment in an international group with many development opportunities
- The opportunity to be part of a great team with a good atmosphere

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Planning and conducting product usage training
* Participation in development and launch projects
* Assisting in the installation of products at customer sites
* Internal collaborations with colleagues, such as sales representatives and technicians


VI SÖKER DIG SOM
- Has previous experience in the repair, maintenance, and servicing of heavy vehicles
- Has good English skills, as training globally is conducted in this language
- Is social and enjoys a role with a lot of contact with people
- Has good knowledge of the Office package
- Has a driver's license B

It is meritorious if you have
- Previous experience in using the group's products
- Previous experience in teaching
- Good knowledge of Swedish and other global languages
- Driver's license C and D

The position involves global travel, which requires a personal situation that allows for travel, with trips often including overnight stays.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Cooperative
- Self-sufficient
- Problem solver
- Adaptable

Additional information:
- Start: According to agreement
- Employment type: Permanent employment
- Scope: Full time, office hours
- Location: Maskingatan 5 in Örebro, with approximately 50% of work involving travel

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
JOSAM®, a part of Snap-on Incorporated, is based in Örebro and has successfully developed alignment systems since 1972 and wheel alignment systems since 1974, with a focus on speed, precision, and user-friendliness. Their wheel alignment systems are used globally, contributing to reduced fuel consumption and tire wear, thus improving vehicle safety and comfort. Focusing on OEM workshops, independent workshops, vehicle fleet owners, and tire workshops, JOSAM® strives to improve workshop profitability and customer satisfaction.

JOSAM® alignment equipment enables efficient and high-quality repair of vehicle frames and chassis, providing a significant economic advantage compared to component replacement. Training is a central focus, offering users the latest methods in wheel alignment and alignment. Training is also offered to service personnel and damage assessors. Striving to be the global leader in workshop solutions for heavy vehicles, wheel alignment, repair, and maintenance, JOSAM® utilizes its extensive knowledge in concepts, technology, and information technology. Visa mindre

Verkstadstekniker

Är du en person med goda kunskaper inom fordonsbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Systemtruckar söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag. Verkstadstekniker Örebro Rollen som Verkstadstekniker:                                  ... Visa mer
Är du en person med goda kunskaper inom fordonsbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Systemtruckar söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag.
Verkstadstekniker Örebro

Rollen som Verkstadstekniker:                                                                                                                                       

Ansvarar för rekond, service, påbyggnader, underhåll, samt reparationer som inkommer på verkstaden.
Arbete omfattar el, mekanik och hydraulik på daglig basis.
Systemtruckar arbetar främst med truckar inom diesel och el men även med liftar.
Du kommer sköta dokumentation av dina ärenden digitalt.


Systemtruckar erbjuder:

Samarbetspartner med Mitsubishi Forklift Trucks
Gedigen kompetens internt med lång erfarenhet ifrån branschen.
Finns goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som är i ett spännande expansivt skede.
Stark laganda och gemenskap med konferenser, gokartåkning och julbord.
Möjlighet till årsbonus och mobiltelefon.


Dina kvalifikationer som verkstadstekniker:

Några års erfarenhet av att arbete med fordon gärna från lastbilars, skogsmaskiner, entreprenadmaskiner eller truckar.
Kunskaper inom el, mekanik, hydraulik eller spetskompetens inom någon av dessa.
En administrativ ådra för att hantera dokumentationer digitalt.
B-körkort.
Meriterande med truckkort.


Personliga egenskaper:

Kvalitetsmedvetet mindset.
En lagspelare som stöttar kollegorna och arbetar gränsöverskridande vid behov.
Ordningsam och flexibel då omprioriteringar kan ske på daglig basis.
Gilla att arbeta med teknisk problemlösning
Förstå kundernas önskemål och leverera en hög servicenivå.
Du ska vara driven och utvecklingsorienterad för att kunna växa tillsammans med Systemtruckar på deras tillväxtresa.


Om företaget:

Systemtruckar är baserat i Sverige och specialiserat på försäljning, uthyrning, service och reservdelar av allt från små palldragare, staplare, motviktstruckar till större truckar och andra typer av materialhanteringsutrustning. Företaget grundades 1974 och har sitt huvudkontor i Örebro. Vi samarbetar med branschens främsta varumärken och tillgodoser marknaden med Nordens bredaste sortiment. Under 2023 växte företaget med ytterligare en verksamhetsort genom förvärv och är nu även representerade i Småland med kontor i Vimmerby.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Systemtruckar med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, [email protected] eller Tel. 073-5811804. Visa mindre

Konsultuppdrag för extrajobb

Vårt uppdrag Nu söker vi dig som trivs med ett fysiskt arbete och är ute efter ett extrajobb vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med beräknad arbetstid på 6-10 timmar per vecka under dagtid. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar hos en av våra kunder belägna centralt i Örebro. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Det krävs att du... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu söker vi dig som trivs med ett fysiskt arbete och är ute efter ett extrajobb vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med beräknad arbetstid på 6-10 timmar per vecka under dagtid.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar hos en av våra kunder belägna centralt i Örebro. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Det krävs att du har möjlighet att arbeta med kort varsel.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig med god fysik då vissa delar som ska rengöras är svåra att komma åt och sitter i trånga utrymmen. Du behöver därför vara smidig och inte ha problem med att använda kroppen.

Som person är du noggrann men har samtidigt förmågan att vara effektiv i ditt arbete. Vidare är du självständig och är inte rädd för att ställa frågor om du är osäker.

Övrig information
Arbetstid: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Konsultuppdrag för extrajobb

Vårt uppdrag Nu söker vi dig som trivs med ett fysiskt arbete och är ute efter ett extrajobb vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med beräknad arbetstid på 6-10 timmar per vecka under dagtid. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar hos en av våra kunder belägna centralt i Örebro. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Det krävs att du... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu söker vi dig som trivs med ett fysiskt arbete och är ute efter ett extrajobb vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med beräknad arbetstid på 6-10 timmar per vecka under dagtid.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär fintvätt av fordonsdelar hos en av våra kunder belägna centralt i Örebro. Du kommer gå efter instruktioner för tvätten och ha en tidsplan att följa. Det krävs att du har möjlighet att arbeta med kort varsel.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig med god fysik då vissa delar som ska rengöras är svåra att komma åt och sitter i trånga utrymmen. Du behöver därför vara smidig och inte ha problem med att använda kroppen.

Som person är du noggrann men har samtidigt förmågan att vara effektiv i ditt arbete. Vidare är du självständig och är inte rädd för att ställa frågor om du är osäker.

Övrig information
Arbetstid: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Montörer och Svetsare för kommande uppdrag i Frövi!

Ansök    Apr 9    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Om kundföretaget Vi söker Montörer och Svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder i Frövi! Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare. Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Frövis industrier framåt? Sök tjänsten snarast då urval sker l... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker Montörer och Svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder i Frövi!

Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare.

Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Frövis industrier framåt?

Sök tjänsten snarast då urval sker löpnade!

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter roller som exempelvis CNC-operatörer ,montörer, maskinoperatörer, svetsare.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Meriterande är:

- Körkort B
- Truckkort
- Traverskort
- Industrivana

Övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta Platschef, Elia Dnkha på [email protected].

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör | Örebro

Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Örebro! Vi söker dig som vill arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industrin. Har du den erfarenhet och kompetens som vi efterfrågar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om anställningen • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Örebro • Arbetsskift: 2-skift/ 4-skift Om tjänsten Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervak... Visa mer
Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Örebro!

Vi söker dig som vill arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industrin. Har du den erfarenhet och kompetens som vi efterfrågar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om anställningen

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Arbetsskift: 2-skift/ 4-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven.

Förekommande arbetsuppgifter är:

• Riggning och övervakning av CNC-maskiner
• Byte av verktyg, kylvätska och olja
• Kontrollmätning
• Gradning
• Ritningsläsning
• Programmering
• Enklare montering

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och CNC-utbildning eller motsvarande kunskap. Du har tidigare erfarenhet av arbete med CNC-maskiner, samt erfarenhet av att ställa och köra serier i fleroperationsmaskiner. Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och programmering.

Du är en positiv person med ett stort tekniskt intresse. Du tycker om att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor. Vidare är du noggrann och har ett högt kvalitetstänk samtidigt som du kan vara flexibel och prioritera om när det behövs

Formell kompetens

• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska och engelska språket

Meriterande

• Truckkort
• Traverskort

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknikintresserad och vill utvecklas inom CNC? Wenmec i Laxå söker dig!

Kommer du direkt från ett teknikinriktat program på gymnasiet eller besitter praktisk erfarenhet inom teknik? Wenmec i Laxå söker en junior talang som är redo att kickstarta karriären som CNC-operatör. Välkommen med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Wenmec i Laxå tillverkar detaljer (dvs komponenter) åt sina världsledande kunder inom industrin. Som CNC-operatör ser du till att tillverkningen sker med mycket hög noggrannhet och kvalitet. Du ansvarar fö... Visa mer
Kommer du direkt från ett teknikinriktat program på gymnasiet eller besitter praktisk erfarenhet inom teknik? Wenmec i Laxå söker en junior talang som är redo att kickstarta karriären som CNC-operatör. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Wenmec i Laxå tillverkar detaljer (dvs komponenter) åt sina världsledande kunder inom industrin. Som CNC-operatör ser du till att tillverkningen sker med mycket hög noggrannhet och kvalitet. Du ansvarar för att starta tillverkningsprocessen av detaljerna med de rätta verktygen och noggrant kontrollera att tillverkningen följer instruktioner och ritningar. Du kommer att arbeta med svarvning, fräsning och slipning av detaljer i olika material som t.ex. stål, koppar och aluminium. För att du ska känna dig trygg i rollen kommer du få en gedigen introduktion i arbetsuppgifter och maskiner där det kan ta upp till mellan 6-12 månader att bli fullärd inom en maskin innan du går vidare och lär dig nästa.

Du erbjuds
- Fokus på lärande och utveckling genom en gedigen introduktion med tilldelad handledare.
- Utbildningar som ger goda utvecklingsmöjligheter att växa inom befintlig roll eller inom företaget.
- Bli en del av ett team som har fokus på samarbete och som stöttar varandra i det dagliga arbetet i produktionen.
- Ett stort fokus på välmående och friskvård med t.ex. gemensamma promenader varje onsdag.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ställa in och förbereda CNC-maskiner för tillverkning genom att montera och justera verktyg och kontrollera maskinens inställningar.
* Utföra svarvning eller fräsning för att forma och bearbeta råmaterial till färdiga detaljer.
* Läsa av ritningar och instruktioner för att säkerställa att komponenter levereras enligt specifikationerna.


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett stort intresse för teknik, mekanik eller industri, samt har en ambition och vilja att bli CNC-operatör.
- Har minst en gymnasieutbildning med teknikinriktning, som t.ex. industriteknik, fordonsutbildning eller liknande som kan anses likvärdigt, alternativt att du har arbetserfarenhet/praktiskt erfarenhet av att arbeta inom teknik.
- Talar och skriver svenska obehindrat
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner, inom fräs och svarv. Det är också positivt om du har en eftergymnasial utbildning med CNC-inriktning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med ambitionen att bli överrekryterad, förutsatt att samarbetet fungerat bra.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Wenmec tillverkar detaljer till avancerade produktioner till en rad spännande kunder inom industrin. Hos Wenmec får du möjlighet att arbeta med komplexa uppgifter, samtidigt som du kan lita på stöttning och handledning från dina kollegor. Wenmec investerar i sina medarbetare genom utbildningar och många av företagets nuvarande chefer började sin karriär på produktionen vilket visar på de goda utvecklingsmöjligheter som finns för den som är intresserad och driven. Läs mer om Wenmec här Visa mindre

CNC operatör med verkstadsvana

Vad innebär rollen? Vara en del i arbetslaget, bidra till den dagliga driften inom sitt ansvarsområde. Sköta maskiner och processer under både normala och onormala driftsförhållanden i form av uppstart, omställning, avslut, rengöring, inställning. Handhavande av en CNC svarv eller fräsmaskin, omriggning, inkörning, kontinuerlig drift med verktygskompensation, mätning  etc.   Om du har tidigare erfarenhet av att även programmera CNC-maskiner är det til... Visa mer
Vad innebär rollen?

Vara en del i arbetslaget, bidra till den dagliga driften inom sitt ansvarsområde.

Sköta maskiner och processer under både normala och onormala driftsförhållanden i form av uppstart, omställning, avslut, rengöring, inställning.


Handhavande av en CNC svarv eller fräsmaskin, omriggning, inkörning, kontinuerlig drift med verktygskompensation, mätning  etc.  
Om du har tidigare erfarenhet av att även programmera CNC-maskiner är det till din fördel.


Följa och utveckla givna rutiner och standarder.

Vara delaktig i arbetslagets planering och uppföljning av det dagliga arbetet i befintlig rapporteringsmiljö.        


Bidrar till efterlevnad av lagda produktionsplaner.
Påtala och åtgärda kvalitetsbrister i processen.


Bidrar i företagets arbete med en flexiblare arbetsfördelning.        
Främja ett gott samarbete både inom det egna arbetslaget samt mot andra avdelningar.
Bidrar till företagets ambition om vardagliga förbättringar i verksamheten samt stödjer och deltar aktivt i förbättringsarbetet.Bidrar till att optimera flöden och lämna förslag till förändringar.
Bidrar till en bra nivå på ordning & reda enligt gällande städ- & underhållsrutiner.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket.    
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en fysiskt krävande arbetsmiljö.  


För att lyckas i rollen har du en god kommunikationsförmåga och värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat.  
Du drivs av att samarbeta med andra och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor.  


Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tycker det är kul att arbeta med händerna.  
Det krävs goda kunskaper i ritningsläsning, god verktygskännedom samt mätteknik.
Du kan ta egna initiativ och är mån om att alltid ha rätt kvalitét på det du gör.  


Utifrån vårt säkerhetsarbete är det viktigt att du känner dig trygg med det svenska språket. Meriterande är om du har truckkort.


Punktlighet, vilja och hög arbetsmoral är egenskaper som vi värdesätter hos dig.


Tjänsten är en bemanning på 6 månader men kan om allt känns rätt för dig och för vår kund gå över till en tillsvidareanställning.  


Vi erbjuder dig en väldigt intressant roll i ett spännande företag.  


 


Om Kunden
Vår kund är ett familjeföretag inom verkstadsindustrin.  

Sedan 1965 har vår kund tillverkat detaljer för industrier som kräver extrem precision och prestanda.
Vår kund åtar sig allt från omfattande helhetsuppdrag där de är med redan från idéstadiet i prototyptillverkning till produktion i stora skalor.
De älskar långa samarbeten där de kan optimera och anpassa sig efter sina kunder för att servera högsta möjliga kundnöjdhet.
 
BRED KOMPETENS
Vår kund har lång erfarenhet av samarbeten med ledande varumärken inom många olika industrier bl.a  Maskintillverkning, Gruvindustri, Pappersindustri, Rymdindustri, Fordonsindustri, Energi, Offshore, Intercom m.fl.  Detta har gett de stor förståelse för många olika industrier och branschspecifika krav.  
Låter det intressant, har du frågor?


Hör av dig till Konsultchef  

Annelie Bergwall-Larsson på telefon 076-609 22 88  


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast.

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Söker erfaren montör till Industridraperier i Örebro

Om företaget Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidra... Visa mer
Om företaget
Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidrar till god tillväxt för företaget de kommande åren.
Produkterna utvecklas, projekteras och konstrueras i nära samarbete med företagets kunder som är verkstads-, fordons- och försvarsindustrin samt lager & logistik och industriella arbetsplatser.
Produktsortimentet är brett och består av olika mjuka, hårda, fasta eller flexibla skydd och avskärmningar. Lösningarna skapar en bättre, effektivare och säkrare arbetsmiljö som i sin tur ger en ökad trivsel på arbetsplatsen.
Industridraperier består idag av ca 30 medarbetare. Läs mer på www.industridraperier.se.
Frågor angående rekryteringen hänvisas till ansvarig rekryterare, se nedan.


Dina arbetsuppgifter
Tillskärning av materiel, industrisömnad, HF svetsning och kapning av stål och aluminiumprofiler i en modern maskinpark är en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Förpackning av färdiga produkter inför leveranser till kund och delta i förbättringsarbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 2-skift kan förekomma i vissa perioder, i ljusa och trevliga lokaler, med härliga arbetskamrater.Din profil
Du har minst gymnasial utbildning och har vana att arbeta praktiskt, inom tillverkningsindustrin. Har du truckkort, önskvärt med erfarenhet från Industrisömnad och praktiskt arbete med 5S, Lean eller motsvarande är det meriterande

Personen vi söker skall kunna arbeta både självständigt och i team. Du känner stort engagemang i ditt arbete, har hög arbetsmoral och är social. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
Vi söker dig som är lojal och ser en långsiktighet i anställningen, tycker om att jobba mot mål och kan vara flexibel.
Behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är körkort.Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Recruiter

Ansök    Mar 28    Hrs Food Contract AB    Styckare
We are looking for Recruiter who can find new workforce for us , we need deboner and butchers . You need to be able to bring in staff so that we can continue to grow . You need to be someone who dosen`t give up so easily ! We work with people in the eu countries. You need to know English and a big advantage if you know Polish or Romanian . It is a big advantage if you have worked as a deboner . Visa mer
We are looking for Recruiter who can find new workforce for us , we need deboner and butchers .
You need to be able to bring in staff so that we can continue to grow .
You need to be someone who dosen`t give up so easily !
We work with people in the eu countries.
You need to know English and a big advantage if you know Polish or Romanian .
It is a big advantage if you have worked as a deboner . Visa mindre

Erfaren lackerare till Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren lackerare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som billackerare är du den sista pusselbiten i hela produktionen, det är ditt ansvar att ta emot färdig grundade delar och sedan avsluta arbetet med att lackera bilen utifrån sin färg och klarlack.

Urval av arbetsuppgifter:
- Kontrollera att färdiggrundad del ser bra ut inför lackering.
- Maskera och rengöra delar inför lackering.
- Förbereda inför lackering genom att använda anti silikon, papper, plast, tejp och lackbockar.
- Hantera olika typer av lackpistoler.
- Lacka bilen med färg och klarlack.
- Rengöring av verktyg (lackpistoler).
- Slipa och polera.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.

Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom lackering utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonslackerare Veho Bil Sverige AB-Örebro

Ansök    Mar 28    Veho Bil Sverige AB    Fordonslackerare
Var med från start när vi öppnar upp en helt ny lackverkstad!  Under 2024 kommer vi öppna upp en toppmodern lackverkstad i Örebro - vill du vara med på denna resa? Dina uppgifter På vår anläggning i Örebro får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a... Visa mer
Var med från start när vi öppnar upp en helt ny lackverkstad! 
Under 2024 kommer vi öppna upp en toppmodern lackverkstad i Örebro - vill du vara med på denna resa?
Dina uppgifter
På vår anläggning i Örebro får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken.
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer. Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
Dina arbetsuppgifter innefattar skadereparationer av Mercedes Benz person- och transportbilar.
Vem du är 
Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom skadebranschen, gymnasieutbildning med inriktning karosseri och lackering (eller motsvarande)
samt B-körkort. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz och/eller i CABAS är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv.
Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.  
Vi erbjuder dig 
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter.
Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.  
Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss  
Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och med din kompetens är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att göra skillnad och lyckas. 
Förutom kompetensutveckling erbjuder vi andra förmåner, friskvårdsbidrag, pengar som avsätts varje månad för varje anställd för att man ska kunna hitta på olika aktiviteter i Teamet med mera.
Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser. 
Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid som inleds med sex månaders provanställning.
Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag ansök därför så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elmontör sökes i Örebro!

Ansök    Mar 28    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget I rollen som elmontör kommer du få arbeta med felsökning ochreparationer men mestadels montage av elskåp eller mindre komponenter. Du kommer få arbeta efter ritning eller beskrivning både självständigt och i team. Vem du är Vi söker dig med tidigare erfarenhet av montagearbeten, gärna inom elindustrin. Du som söker kan även ha bakgrund som snickare eller ha ett intresse för att meka med exempelvis bilar. Som person söker vi dig med en positiv ins... Visa mer
Uppdraget
I rollen som elmontör kommer du få arbeta med felsökning ochreparationer men mestadels montage av elskåp eller mindre komponenter. Du kommer få arbeta efter ritning eller beskrivning både självständigt och i team.
Vem du är
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av montagearbeten, gärna inom elindustrin. Du som söker kan även ha bakgrund som snickare eller ha ett intresse för att meka med exempelvis bilar.
Som person söker vi dig med en positiv inställning, engagemang och stor drivkraft att varje dag göra ditt bästa på jobbet.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet som montör, mekaniker eller reparatör

Eller
Intresse för att meka, renovera, snickra etc...

Arbetstider
Måndag-Fredag kl 7-16
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Plåtslagare till vår kund i Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren plåtslagare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som plåtslagare är din uppgift att återställa karossens yttre figur innan den ska lackeras.

Arbetsuppgifter plåtslagare:
- Inspektera skador/bucklor på fordon och planera vad som ska göras.
- Rikta skadan/bucklan med verktyg ex. spoter, slipmaskin, hammare.

Meriterande om du även har erfarenhet av grundning:
- Grunda delen (spackla och slipa till slät yta).
- Spray grunda (på bruk, vid behov med lackpistol).
- Rengöring av bearbetad del.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.


Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom plåtslagning utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu efter CNC-operatör till en av våra kunder i Örebro. Du kommer att arbeta med svarvning eller fräsning beroende på vad du är mest erfaren av. Företaget arbetar med maskinerna Mazak och Okuma. Du kommer att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning m.m. Tillverkning av detaljer till entreprenadindustrin. Starttid: Omgående Arbetstid: 2-skift eller natt Din profil Krav: Arbetslivserfarenhet som CNC-operatör. Kunskaper av att ställa,... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter CNC-operatör till en av våra kunder i Örebro.

Du kommer att arbeta med svarvning eller fräsning beroende på vad du är mest erfaren av. Företaget arbetar med maskinerna Mazak och Okuma. Du kommer att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning m.m. Tillverkning av detaljer till entreprenadindustrin.

Starttid: Omgående
Arbetstid: 2-skift eller natt

Din profil
Krav: Arbetslivserfarenhet som CNC-operatör.
Kunskaper av att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning.
Ritningsläsning.
B-Körkort.
Meriterande med kunskaper av programmering i Mazatrol.

Vi uppmuntrar kvinnliga sökanden till denna tjänst!


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionsmedarbetare till Stoneridge sökes

Produktionsmedarbetare till Stoneridge Är du sugen på nya utmaningar på ett innovativt teknikföretag och vill du bli en del av ett starkt team? Då vill vi jobba med dig! Vår arbetsplats präglas av en genuin laganda och positiv atmosfär där alla medarbetares synpunkter tas till vara för att kunna påverka våra arbetssätt till att alltid bli bättre. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas både personligt och arbetsmässigt. Vi har en bra fysisk arbets... Visa mer
Produktionsmedarbetare till Stoneridge
Är du sugen på nya utmaningar på ett innovativt teknikföretag och vill du bli en del av ett starkt team? Då vill vi jobba med dig!
Vår arbetsplats präglas av en genuin laganda och positiv atmosfär där alla medarbetares synpunkter tas till vara för att kunna påverka våra arbetssätt till att alltid bli bättre. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas både personligt och arbetsmässigt. Vi har en bra fysisk arbetsmiljö och erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmåner.
Vi producerar högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar. Vi ser till att montera instrumentpaneler och färdskrivare med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer ska känna sig säkra när de är ute på vägarna.
Som operatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna kan vara att övervaka våra maskiner som monterar kretskort eller montera instrumentpaneler alt. färdskrivare.
Arbetet bedrivs i 3-skift och startar alltid med en visstidsanställning med goda möjligheter till en tillsvidareanställning.
Din profil
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, där fokus ligger på säkert beteende och kvalité. Du är villig att förbättra, utmana och prova nya idéer samt lära in nya arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kompetens
Svenska och engelska i tal och skrift


Gymnasieutbildning där en teknisk utbildning är meriterande

Vi erbjuder
En plats hos ett spännande och framgångsrikt företag


Arbetsgrupper med härliga medarbetare där glada miner och skratt bidrar till en god stämning


Ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda


Friskvårdsbidrag


Vi har kollektivavtal vilket gör att vi är en schysst och trygg arbetsgivareVi har behov av personal omgående, så låter detta jobb intressant, skicka in din ansökan nu!
Om Stoneridge
Stoneridge Electronics ingår i den globala koncernen Stoneridge Inc. som har sitt huvudkontor i Novi i USA. Stoneridge Inc. har omkring 4500 anställda världen över och företaget omsätter ca 700 milj USD. Stoneridge Electronics utvecklar och producerar bland annat förarinformationssystem (t.ex. instrumenteringar), färdskrivare, elektroniska styrenheter, telematiksystem, elcentraler. Uppdragsgivare är världens främsta tillverkare av kommersiella fordon bl.a. Volvo, Scania, Daimler, MAN, Navistar och MACK. Stoneridge Electronics har ca 600 anställda i Europa och på fabriken i Örebro är vi ca 260 anställda.
För mer information www.stoneridge.com Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

CNC-operatör till etablerat företag!

Har du ett tekniskt intresse och vill få chans att växa ihop med ett bolag i rollen som CNC-operatör? Hos vår kund kommer du att vara en del av ett dedikerat team som arbetar med hela produkt- och processutvecklingscykeln. Välkommen att söka redan idag, vi jobbar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som CNC-operatör hos vår kund kommer du att arbeta med varvning, fräsning, slipning av detaljer i stål, aluminium, rostfritt, koppar och mässing. Du kommer även få... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill få chans att växa ihop med ett bolag i rollen som CNC-operatör? Hos vår kund kommer du att vara en del av ett dedikerat team som arbetar med hela produkt- och processutvecklingscykeln. Välkommen att söka redan idag, vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som CNC-operatör hos vår kund kommer du att arbeta med varvning, fräsning, slipning av detaljer i stål, aluminium, rostfritt, koppar och mässing. Du kommer även få chans att arbeta med både med enstyckstillverkning och serieproduktion. I rollen erbjuds du en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du får chans att utvecklas, vara innovativ och arbeta med ett gäng härliga kollegor.

Du erbjuds
- Goda utvecklingsmöjligheter
- En gedigen introduktion
- Ett stort fokus på välmående och friskvård

VI SÖKER DIG SOM
- Minst har en gymnasieutbildning inom CNC eller liknande som kan anses likvärdigt, t.ex. fordonsutbildning eller eltekniskutbildning
- Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner, inom fräs och svarv. Det är också positivt om du har en eftergymnasial utbildning med CNC-inriktning.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Sommarjobba i produktionen på Stoneridge

Vi producerar högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar. Vi ser till att montera instrumentpaneler och färdskrivare med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer ska känna sig säkra när de är ute på vägarna. Som operatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna kan vara att övervaka våra maskiner som monterar kretskort eller montera instrumentpaneler alt. färdskrivare. Du måste ha fyllt 18 år då... Visa mer
Vi producerar högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar. Vi ser till att montera instrumentpaneler och färdskrivare med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer ska känna sig säkra när de är ute på vägarna.


Som operatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna kan vara att övervaka våra maskiner som monterar kretskort eller montera instrumentpaneler alt. färdskrivare.
Du måste ha fyllt 18 år då arbetet bedrivs i 3-skift, och du ska helst kunna jobba hela sommaren. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, utan du utbildas på plats.
Din profil
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, där fokus ligger på säkert beteende och kvalité. Du är villig att förbättra, utmana och prova nya idéer samt lära in nya arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.
Kompetens
Svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder
· En plats hos ett spännande och framgångsrikt företag
· Arbetsgrupper med härliga medarbetare där glada miner och skratt bidrar till en god stämning
· Ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda
· Möjlighet till extraarbete efter sommaren
· Vi har kollektivavtal vilket gör att vi är en schysst och trygg arbetsgivare


I dagsläget söker vi flertalet sommarjobbare, så vill gärna att du inkommer med din ansökan så snart du har möjlighet, dock senast 19 maj 2024.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen tas ned.


Stoneridge Electronics ingår i den globala koncernen Stoneridge Inc. som har sitt huvudkontor i Novi i USA. Stoneridge Inc. har omkring 4500 anställda världen över och företaget omsätter ca 700 milj USD. Stoneridge Electronics utvecklar och producerar bland annat förarinformationssystem (t.ex. instrumenteringar), färdskrivare, elektroniska styrenheter, telematiksystem, elcentraler. Uppdragsgivare är världens främsta tillverkare av kommersiella fordon bl.a. Volvo, Scania, Daimler, MAN, Navistar och MACK. Stoneridge Electronics har ca 600 anställda i Europa och på fabriken i Örebro är vi ca 260 anställda. Visa mindre

Billackerare

#jobbjustnu Förlunda Bilskadecenter AB söker erfarna lackerare med en känsla för detaljer och perfektion. Våra kunder kräver en mycket hög kvalitet. Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Visa mer
#jobbjustnu
Förlunda Bilskadecenter AB söker erfarna lackerare med en känsla för detaljer och perfektion.
Våra kunder kräver en mycket hög kvalitet.
Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Visa mindre

Studenter för extraarbete hos Loxy i Kumla

Om tjänsten  I rollen som Maskinoperatör kommer du tillsammans med en medarbetare ansvara för driften och skötseln av maskiner i Loxys produktionsprocesser under helgtid, utöver det kan pass under veckodagarna tillkomma vid frånvaro i ordiniare personalgrupp. Du förväntas säkerställa att det levereras produkter av högsta kvalité och bidra med förbättringsförslag inom produktionsprocessen samt att tillsammans med din kollega ansvara för att driva och optim... Visa mer
Om tjänsten 

I rollen som Maskinoperatör kommer du tillsammans med en medarbetare ansvara för driften och skötseln av maskiner i Loxys produktionsprocesser under helgtid, utöver det kan pass under veckodagarna tillkomma vid frånvaro i ordiniare personalgrupp. Du förväntas säkerställa att det levereras produkter av högsta kvalité och bidra med förbättringsförslag inom produktionsprocessen samt att tillsammans med din kollega ansvara för att driva och optimera produktionen. 

Som Masinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt att arbeta aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskiner, kvalitetskontroller, materialpåfyllning och truckkörning. Företaget bedriver den största delen av produktionen i kontrollerad miljö och i renrum, därför är det extra viktigt med ordning och noggrannhet. 

Arbetet är förlagt på helger, där man antingen jobbar dagtid eller eftermiddag/kväll, men pass under veckodagarna kan förekomma vid behov. 

Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan jobba helger samt hoppa in under veckodagar vid frånvaro bland ordinarie personal. För att lyckas i tjänsten krävs ett tekniskt kunnande, antingen genom teknisk utbildning eller genom erfarenhet. Du ska ha god vana av truckkörning. Har du dessutom erfarenhet inom film- och foileproducering så är det till din fördel. Tidigare erfarenhet av maskinoperation är meriterande, samt god datarvana krävs. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil då kollektivtrafiken kan vara nedstatt vid dessa arbetstider. 

Vi söker 

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person. Därför ser vi gärna att du är en engagerad, driven, snabblärd person som gillar när det är högt tempo. Därtill är du kvalitetsmedveten och noggrann. Gillar du att ta ansvar för ditt arbete och har en hög yrkesstolhet så kommer det här jobbet passa dig. Eftersom du kommer arbeta i ett mindre team på två personer så sätts stora krav på din självständighet och samarbetsförmåga. 

Om Loxy

Loxy är en ledande global leverantör av avancerade film- och foliematerial lösningar. Med ett ursprung som limings- och tätningsexperter till textilindustrin, har företaget utvecklat avancerad teknik för att lösa de mesta utmanade uppgfiter i olika polymerfilmapplikationer. Hos Loxy får du möjlighet att arbeta i en global miljö med produktionsenheter i Norge, Sverige, Polen och Shanghai.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Pontus Enblom via 0736847093.

Intervjuer kommer ske löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan ansäkningstiden gått ut. Visa mindre

Maskinoperatörer till växande Mondi!

Maskinoperatörer till växande Mondi! Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksa... Visa mer
Maskinoperatörer till växande Mondi!
Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen.

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Är du en positiv och engagerad person med tekniskt intresse? Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som Maskinoperatör är du underställd någon av våra Produktionsledare.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Maskinoperatör på Mondi har du ett omväxlande och flexibelt arbete där du roterar mellan att arbeta vid och med olika maskiner. Arbetet är fysiskt men innebär också administrativt arbete i form av övervakning av befintliga kontrollsystem. Du ansvarar för en specifik maskin under aktuellt skift avseende drift, hygien och arbetsmiljö.

Du utför provtagning och kvalitetskontroller, vilket innebär att du måste vara uppdaterad på företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem. Felsökning är också ett vanligt inslag i din vardag och tillsammans med produktionsledaren utför ni de förändringar som ibland måste göras i produktionen.

Arbetsformen är initialt 3-skift men kan komma att övergå till andra upplägg vilket gör att det är viktigt att du är öppen för olika skiftformer.

 

Din profil
Vi söker dig som är en positiv person som trivs att både jobba självständigt och vara en del av ett team. Som person är du engagerad, driven och har en vilja att alltid göra ditt bästa. Du gillar både en omväxlande vardag och att vara en del i en föränderlig värld. Du som person stimuleras av problemlösning och försöker alltid att se lösningarna i stället för problemen. Vi ser att du är som oss – gillar att ha kul på arbetet!

Du har gymnasieutbildning och/eller erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda datorkunskaper. Vi värdesätter om du har god kännedom om produktkvalité samt process- och maskinkännedom, det är dock inget krav. Har du truckkort ser vi det som meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till Linnea Arvidsson tel. 070-301 99 80, Jennifer Jonsson tel. 073-059 31 91 eller Maria Roseen på tel. 070-259 05 07. Ansök redan idag, dock senast den 31 mars. Visa mindre

Sommarvikarier till Delibake

Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondisbitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa. Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vårt industri bageri. Vi är belägna på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum. Du får arbeta på vår paketerings linje med att slutpaketera kakor och kondisbitar. Vi har flera stora linjer i olika produktionshallar. Vi vill att du är: Noggrann, proble... Visa mer
Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondisbitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vårt industri bageri. Vi är belägna på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum.
Du får arbeta på vår paketerings linje med att slutpaketera kakor och kondisbitar. Vi har flera stora linjer i olika produktionshallar.
Vi vill att du är:
Noggrann, problemlösare, stresstålig, och "vill lära dig mera". Arbetet kan uppfattas som fysiskt påfrestande.
Du får lära dig att arbeta i team, hos oss är det viktigt att vi hjälps åt. Du får också en god inblick i vad det innebär att arbeta inom svensk högkvalitativ livsmedelsindustri.
Arbetstider kommer att vara varannan vecka dag (kl. 6-15) och varannan vecka kväll (kl. 15-00)
Du behöver ha fyllt 18 år.
Vi kommer att påbörja intervjuer, ev. i grupp, på en gång. Arbetet startar under olika veckor i april och maj, men du måste vara tillgänglig innan dess för att komma och göra provdagar och viss upplärning. Visa mindre

Elmontör till kund i Örebro

Ansök    Mar 13    Nercia Bemanning AB    Elmontör
Vårt uppdrag Vi söker nu elmontörer till vår kund i Örebro. Företaget behöver fler duktiga medarbetare. Om tjänsten Du kommer arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och el-scheman. Detta innebär kabeldragning, montering, koppling av komponenter och liknande. Till viss del kommer du även utföra olika tester av komponenterna innan de går vidare för leverans. Din profil Vi vill att du som söker har som minst en dokumenterad el-utbildning fr... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi söker nu elmontörer till vår kund i Örebro. Företaget behöver fler duktiga medarbetare.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och el-scheman. Detta innebär kabeldragning, montering, koppling av komponenter och liknande. Till viss del kommer du även utföra olika tester av komponenterna innan de går vidare för leverans.

Din profil
Vi vill att du som söker har som minst en dokumenterad el-utbildning från gymnasiet. Har du jobbat med montering inom el sedan tidigare ser vi det som mycket meriterande och även om du innehar truckkort och travers utbildning. Du behöver kunna läsa och förstå el-scheman då många av jobben utförs utifrån det. Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och är mån om att avsluta jobben i tid. Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet.

Krav: Dokumenterad el-utbildning
Meriterande: Truckkort och Traversutbildning

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetstider är antingen dagtid eller två skift och tillträde sker enligt överenskommelse. Placering är Örebro. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Andersson 076-805 94 02 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Montörer sökes till Örebro

Ansök    Mar 13    OnePartnerGroup Örebro AB    Elmontör
Vi söker nu juniora montörer som vill du fortsätta sin resa inom montering och få möjlighet att jobba på flera välkända och framgångsrika företag i Örebro-området? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup redan idag!   Hur kommer dina arbetsdagar se ut? Vi på OnePartnerGroup söker nu en juniora montör. I dina arbetsuppgifter som montör hos oss kommer du arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och elschem... Visa mer
Vi söker nu juniora montörer som vill du fortsätta sin resa inom montering och få möjlighet att jobba på flera välkända och framgångsrika företag i Örebro-området? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup redan idag!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Vi på OnePartnerGroup söker nu en juniora montör. I dina arbetsuppgifter som montör hos oss kommer du arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och elscheman. Till viss del kommer du även utföra olika tester och provning av komponenterna innan de åker vidare för leverans.
 
Vem är du?
Vi tror att du är tävlingsinriktad och älskar att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv attityd gentemot dina arbetskamrater och chefer och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att arbeta självständigt och ta eget ansvar trivs du med samtidigt du alltid är redo att samarbeta med dina kollegor.
 
Vi ser att du
behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
har ett giltigt truckkort (A+B)
Har en utbildning inom el- eller teknikområdet och är intresserad av att arbeta praktiskt i en monteringsverkstad
Du skall tycka om att arbeta i grupp såväl som självständigt
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal.

 
Meriterande för tjänsten
Körkort och tillgång till egen bil
Erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet utav traverskörning 

 
Arbetstider: måndag-fredag, 2-skift, dagskift 06:00-14:45 och kvällsskift 14:45-23:00
Omfattning: Heltidsanställning
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på [email protected]. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se) Visa mindre

Montör till Euromaint i centrala Örebro

Om tjänsten EuroMaint Rail är Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. De erbjuder kvalificerat tekniskt tågunderhåll för person- och godstrafik som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Deras heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Nu har Euromaint fått in nya projekt... Visa mer
Om tjänsten
EuroMaint Rail är Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. De erbjuder kvalificerat tekniskt tågunderhåll för person- och godstrafik som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Deras heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Nu har Euromaint fått in nya projekt och behöver utöka teamet med nya montörer.
Euromaint har sin verksamhet i Örebro City intill Universitetssjukhuset. Här kommer du arbeta dagtid tillsammans med drivna och härliga kollegor.
Besök gärna Euromaint på www.euromaint.se för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Du erbjuds
Euromaint erbjuder en gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna.

Arbetsuppgifter
Som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet.

Din profil
Till uppdraget på Euromaint söker vi dig som har erfarenhet av verkstadsarbete, industriarbete och montering. Men har du inte det och är en händig person med rätt personliga egenskaper så får du rätt upplärning och utbildning på plats.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du ser vad som behöver göras. Utöver det ser vi att du har en funktionell svenska så du kan läsa och ta till dig instruktioner för att utföra jobbet på ett säkert sätt.

Övrigt
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Hedström via e-post: [email protected].
För det här uppdraget jobbar vi med löpande tillsättning. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Örebro
Typ av anställning: allmän visstidsanställningVälkommen med din ansökan!

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Sommarjobbare till Suzuki Garphyttan!

Vi söker motiverade och engagerade sommarjobbare till vår produktion! GROW STRONGER WITH US! Vi tror verkligen på människors kraft. Med ditt bidrag kommer vi att fortsätta göra vår världsledande ståltråd smartare, grönare och starkare. I den välkomnande och stödjande atmosfären på våra arbetsplatser bryr vi oss om varandra och allas säkerhet. Vänlighet är superkraften som får oss att dela idéer och samarbeta över gränserna. Den får oss att våga utmana ... Visa mer
Vi söker motiverade och engagerade sommarjobbare till vår produktion!
GROW STRONGER WITH US!

Vi tror verkligen på människors kraft.

Med ditt bidrag kommer vi att fortsätta göra vår världsledande ståltråd smartare, grönare och starkare. I den välkomnande och stödjande atmosfären på våra arbetsplatser bryr vi oss om varandra och allas säkerhet. Vänlighet är superkraften som får oss att dela idéer och samarbeta över gränserna. Den får oss att våga utmana gränserna för vad som är möjligt. Oavsett din roll kommer du ha många möjligheter att utforska, lära och utvecklas med oss. För när du växer, växer även vi starkare.

OM ROLLEN 

Suzuki Garphyttan söker motiverade och engagerade sommarjobbare som kan hjälpa till att bidra till att vår produktion i Garphyttan rullar sommaren lång. Vi söker erfarna operatörer likväl som vi söker dig som nyligen gått ut en teknisk gymnasieutbildning eller för närvarande läser på universitet. Är du ingenjörsstudent är detta en perfekt möjlighet att få praktiska kunskaper av en produktionsmiljö som kan hjälpa dig i dina studier och en erfarenhet att ta med dig i din framtida yrkeskarriär. 

VEM SÖKER VI?

Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta i produktionsmiljö. Med stort fokus på säkerhet har du lätt för att lära dig nya saker och en förmåga att snabbt sätta dig in i och följa rutiner. Vi ser gärna att du är en aktiv person med god fysik som dessutom har ett stort teknikintresse. Vi tror att du som söker är en engagerad och driven person som gillar att jobba både självständigt och genom samarbete med andra.

Som operatör i produktionen arbetar du med att på ett säkert sätt producera tråd med god kvalitet, produktivitet och leveransprecision. Du ansvarar för att alltid göra ditt bästa och för att samarbeta med kollegor i enlighet med vår vision och våra värderingar Care, Dare och Share. Vidare tar du ett aktivt ansvar i arbetsmiljöarbetet genom att följa gällande skyddsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Vi ser ett värde i att du som sommarvikarie har B-körkort och tillgång till egen bil för att du på ett enkelt sätt ska kunna ta dig till oss. Det är dessutom meriterande om du  är universitetsstuderande inom det tekniska området och har ett intresse av att återkomma som sommarvikarie under flera somrar.

Krav:

- Du kan arbeta heltid under veckorna 18–33
- Gymnasieutbildning
- Flytande svenska, såväl i tal som skrift
- Kan arbeta skift (dygnets alla timmar)
- God datorvana
- Minst 18 år gammal

Meriterande:

- Truckkort och erfarenhet av truckkörning
- Traverskort
- Student inom tekniskt område
- Erfarenhet från processindustri
- Erfarenhet från byggsektorn

Arbetstider

Mellan veckorna 16-33 är du anställd som sommarvikarie på heltid fördelat på skift former under dygnets alla timmar.

Övrig information

Platser: 10-15 st

Din anställning som sommarvikarie inleds med upplärning som tar ca 8-10 veckor, därför är det viktigt att du kan börja arbeta mellan vecka 16-18 för att hinna få den upplärning som behövs.

Innan anställningen påbörjas genomförs en nyanställningsundersökning och ett drogtest på företagshälsovården. Du ska även kunna visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

 

OM OSS 

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.
Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.


We Care – Dare – Share
Together for a better tomorrow

 

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss? 

 

DIN ANSÖKAN

Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 april. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rebecka Gising [email protected] eller Isabell Huzelius [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Operatör till kund i Örebro

Ansök    Mar 13    Nercia Bemanning AB    Elmontör
Vårt uppdrag Vi söker nu en operatör till vår kund i Örebro. Företaget behöver fler duktiga medarbetare. Om tjänsten Du kommer att arbeta med att förse en produktionslina med allt de behöver för att kunna producera utan avbrott. Din profil Du som söker är med fördel en person som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och är mån om att avsluta jobben i tid. Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighe... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi söker nu en operatör till vår kund i Örebro. Företaget behöver fler duktiga medarbetare.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att förse en produktionslina med allt de behöver för att kunna producera utan avbrott.

Din profil
Du som söker är med fördel en person som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och är mån om att avsluta jobben i tid. Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet. För den här tjänsten så krävs truckkort och det är mycket meriterande om du också har traverskort.

Krav: Dokumenterad El utbildning
Meriterande: Truckkort och TraverskortÖvrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetstider kommer till en början att vara dagtid men kan komma att bli tvåskift. Placering är Örebro. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Andersson 076-805 94 02 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Processoperatörer till Adven!

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven processoperatörer till deras nystartade kontrollrum i Örebro. Är du en ansvarstagande person med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Adven är ett internationellt snabbväxan... Visa mer
Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven processoperatörer till deras nystartade kontrollrum i Örebro. Är du en ansvarstagande person med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiomställningen, i en verklighet där alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter Adven, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna som samhället har framför sig samarbetar Adven med kunder, kommuner och leverantörer. Adven erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål.

Under 2023 upprättade Adven ett kontrollrum i Örebro, med syfte att effektivisera processen och optimera produktionen. Succesivt kommer Advens anläggningar att kopplas upp mot kontrollrummet. Idag arbetar två processoperatörer samt en driftledare i kontrollrummet och vi söker nu resterande fyra processoperatörer till teamet. Du kommer in i ett tidigt skede av en nystartad satsning med möjlighet att påverka utformningen av funktionen framåt. Du får en viktig roll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Som ny i rollen introduceras du av driftledaren och följer en individuell introduktionsplan utformad utifrån dig och din tidigare erfarenhet. Kontrollrummet är öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift, dag, kväll och natt samt ingå i beredskap. Initialt innebär tjänsten dock dagtidsarbete, vardagar, innan kontrollrummet är i fullskalig drift.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Adven.

Du erbjuds
- Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
- Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
- Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som processoperatör är du med och övervakar och styr tillverkningsprocesser och ditt arbete sker från ett kontrollrum
* Processövervakning och processtyrning
* Delta i utvecklingsprojekt gällande produktions- och kvalitetshöjande förändringsarbete
* Avvikelsehantering
* Operativt ansvar för att produktionen körs på ett optimalt och säkert sätt, enligt gällande produktions- och underhållsplan
* Ringa ut en beredskapsperson till berörd anläggning vid behov


VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare arbetat i en för tjänsten relevant roll, som t.ex. processoperatör eller drift- och underhållstekniker
- Har god dator- och systemvana och tidigare arbetat i en driftrelaterad IT-miljö
- Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet
- Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift, då språket används i arbetet

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att hantera och köra fastbränslepannor, och för övrigt:
- Har en utbildning inom energi
- Är certifierad pannskötare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten

Övrig information
- Start: September 2024
- Omfattning: Heltid, tillsvidare
- Placering: Örebro, Aspholmen
- Arbetstider: Initialt vardagar 7-16, därefter skiftgång med beredskap

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum. Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se. Visa mindre

Svetsare till Adecco i Örebro!

Ansök    Mar 12    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro. Om tjänsten Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete i två skift med... Visa mer
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete i två skift med följande arbetstider: FM från 04:54 till 13:26 och EM från 13:00 till 23:00.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat som svetsare. Du ska ha en gedigen kunskap om svetsning samt erfarenhet av att arbeta i en industri. För att trivas i rollen krävs en grundutbildning inom svetsning och tidigare erfarenhet inom området. Du ska ha erfarenhet av svetsteknikerna MIG/MAG samt TIG. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann. 

Viktigt för tjänsten
- Några års erfarenhet inom svets
- Svetsteknik MIG/MAG och TIG
- Industrivana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Örbero, Industri,Adecco; svetsare Visa mindre

Däckskiftare sökes

Nu söker vi en blixtsnabb och serviceinriktad däckskiftare.   Hur kommer dina arbetsdagar se ut? Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att skifta däck. Uppdragsstart är i slutet på mars och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag  i kundens lokaler i Örebro.  Efter denna säsongsanställning finns möjlighet att fortsätta på något av våra andra uppdrag inom lager, industri, montering eller liknande.    Vem ... Visa mer
Nu söker vi en blixtsnabb och serviceinriktad däckskiftare.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att skifta däck. Uppdragsstart är i slutet på mars och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag  i kundens lokaler i Örebro.  Efter denna säsongsanställning finns möjlighet att fortsätta på något av våra andra uppdrag inom lager, industri, montering eller liknande. 
 
Vem är du?
Till denna tjänst söker vi personer med ett intresse för fordon och att meka med bilar. För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort samt att du har tidigare erfarenhet av att montera eller skifta hjul är detta högt meriterande. För att trivas som däckskiftare är det viktigt att du har hög arbetsmoral, god fysik och trivs med att jobba i högt tempo. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
Vi ser att du
har körkort 
har erfarenhet av att skifta däck sedan tidigare. 
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på [email protected] I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

Däckskiftare till Adecco i Örebro

Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den ... Visa mer
Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om tjänsten
Dessa tjänster som Däckskiftare söks till verkstäder i Örebro som har extra mycket att göra under däckbytessäsongen. Som Däckbytare kommer du hantera kunder, byta däck och organisera däck i lagerläggning osv. Du kommer att samarbeta med andra kollegor på arbetsplatsen för att utföra dom dagliga arbetsuppgifterna, men förväntas jobba självständigt vid tillfälle. Arbetstiderna är 7-16.30, men övertid kan tillkomma beroende på behov från kunder. 

Om dig
Arbetet ställer krav på dig som anställd att vara självständig, noggrann och att ha förmåga att samarbete. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba som Däckskiftare sen tidigare. Utöver det är det viktigt att kunna tala bra svenska, och ha lite datorvana. Det är viktigt att du ha en god fysik och hälsa för att utföra detta arbete. 

Om uppdraget
Detta konsultuppdrag beräknas påbörjas 2024-03 och förväntas pågå ungefär en månad beroende på väder. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och Personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Däck, Däckmontör, Däckskiftare, Verkstad, Örebro, Bil, Adecco. Visa mindre

CNC-operatör | Örebro

Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Örebro! Vi söker dig som vill arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industrin. Har du den erfarenhet och kompetens som vi efterfrågar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om anställningen • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Örebro • Arbetsskift: 2-skift/ 4-skift Om tjänsten Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervak... Visa mer
Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Örebro!

Vi söker dig som vill arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industrin. Har du den erfarenhet och kompetens som vi efterfrågar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om anställningen

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Arbetsskift: 2-skift/ 4-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven.

Förekommande arbetsuppgifter är:

• Riggning och övervakning av CNC-maskiner
• Byte av verktyg, kylvätska och olja
• Kontrollmätning
• Gradning
• Ritningsläsning
• Programmering
• Enklare montering

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och CNC-utbildning eller motsvarande kunskap. Du har tidigare erfarenhet av arbete med CNC-maskiner, samt erfarenhet av att ställa och köra serier i fleroperationsmaskiner. Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och programmering.

Du är en positiv person med ett stort tekniskt intresse. Du tycker om att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor. Vidare är du noggrann och har ett högt kvalitetstänk samtidigt som du kan vara flexibel och prioritera om när det behövs

Formell kompetens

• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska och engelska språket

Meriterande

• Truckkort
• Traverskort

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Montör | Epiroc | Örebro

Ansök    Mar 11    Lernia Bemanning AB    Fordonsmontör
Just nu söker vi montörer som vill arbeta på Epiroc i Örebro! Det är ett längre uppdrag med goda chanser att kunden övertar anställningen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montörsyrket och har ett brinnande intresse för mekanik, montering, reparationer eller av att skruva och meka med maskiner/fordon. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Örebro • Ti... Visa mer
Just nu söker vi montörer som vill arbeta på Epiroc i Örebro! Det är ett längre uppdrag med goda chanser att kunden övertar anställningen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montörsyrket och har ett brinnande intresse för mekanik, montering, reparationer eller av att skruva och meka med maskiner/fordon. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Tillgängliga skift: dag, kväll, 2-skift och nattskift

Om tjänsten

Arbetet som montör går främst ut på att arbeta i produktion och montera de olika maskinerna som Epiroc tillverkar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• El-, elektronik-, komponent- och kablamontage
• Mekanik
• Hydraulik
• Schema- och ritläsning
• Felsökning

Andra arbetsuppgifter utöver detta kan förekomma. Maskinerna monteras antingen på fasta stationer eller i ett flöde.

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos Epiroc som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka mångfalden på arbetsplatsen, Epiroc arbetar aktivt med mångfald och en attraktiv arbetsmiljö.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:

• B-körkort
• Gymnasial utbildning eller motsvarande
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Meriterande

• Arbetserfarenhet som montör inom mekanik, hydraulik eller el
• Traverskort
• Erfarenhet av ritningsläsning

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Epiroc. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Epiroc:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att delta i internutbildningar
• Bra gemenskap på arbetsplatsen
• Bra ledarskap
• Kreativt arbete
• Bra balans med fritiden

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Tekniker

Arbetsbeskrivning Vill du vara en nyckelspelare i ett företag där hållbarhet står i centrum och där du ges fantastiska möjligheter till lärande och utveckling? Teknikerna hos oss på Schneider är hjärtat av vår organisation. Du kommer att samarbeta med kunder, säljare och externa partners för att installera, inspektera, felsöka, reparera och underhålla utrustning i olika miljöer tillsammans med dina kollegor.  Du kommer att tillhöra avdelning UPS och säkers... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en nyckelspelare i ett företag där hållbarhet står i centrum och där du ges fantastiska möjligheter till lärande och utveckling? Teknikerna hos oss på Schneider är hjärtat av vår organisation. Du kommer att samarbeta med kunder, säljare och externa partners för att installera, inspektera, felsöka, reparera och underhålla utrustning i olika miljöer tillsammans med dina kollegor. 
Du kommer att tillhöra avdelning UPS och säkerställa utförandet av service, reparation och förebyggande åtgärder. Du kommer att besöka kunder i varierande miljöer. Vi söker tekniker till flera olika orter inom Mälardalen och du kommer att tillhöra våra kontor Stockholm eller Nyköping. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med frihet under ansvar och har möjlighet att starta din dag hemifrån – flexibilitet är en av våra hörnstenar! 
Vi på Schneider är stolta över att erbjuda alla våra tekniker produktutbildning och träning i alla digitala och fysiska verktyg som är kopplade till vårt arbete . Är du problemlösare och brinner för tekniska lösningar? Sök då tjänsten redan idag och låt oss tillsammans skapa en grönare och mer hållbar framtid!
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Ranstad där rekryteringskonsulterna Emma Bergvall, [email protected] och Linda Cooper [email protected] svarar på frågor kring tjänsterna.

Ansvarsområden
Schneider erbjuder dig en kultur av respekt där alla känner sig trygga att vara sig själva. Vi tillhandahåller en utvecklande miljö för våra medarbetare att växa och lära sig varje dag. 
Som tekniker hos oss kommer du att ansvara för: 
Utföra service, installation och i vissa fall reparation av kundutrustning
Utför uppstart/idrifttagning av Schneider Electrics Secure Power-produkter
Utför förebyggande, schemalagda och oplanerade insatser
Testning, kalibrering och utbyte av komponenter på kundprodukter
Konfigurera UPS-inställningar för att möta specifika krav och behov för ansluten utrustning
Programmera UPS-parametrar som spänning, frekvens, och andra relevanta inställningar
Konstruktion och testning av kretsar med hjälp av testinstrument
Teknisk support inom produktservice, produktutbildning och applikationer 
Revisioner på plats av kundens elektriska system och utrustning (MPS walkthrough)
Föra noggrann dokumentation över installationer, konfigurationer och underhållsaktiviteter samt uppdatera tekniska ritningar och manualer vid behov. Merparten av detta arbete utförs i Salesforce 
Ansvar för att följa säkerhetsrutiner och policys 
Vara med och bidra till förbättring och utveckling i arbetet

Du kommer även få kontinuerlig utbildning och certifiering på Schneider samt ett förmånligt introduktionspaket där du får möjlighet att lära dig om Schneiders produkter.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är serviceminded och gillar att lösa problem. Du har förmåga att bygga goda relationer med våra kunder då du är vår representant utåt. Du har självförtroendet att fatta egna beslut och ta egna initiativ i ditt arbete för att komma framåt och hitta de bästa lösningarna för kunden.
Vidare ser vi att du har: 
Yrkesutbildning inom elektroteknik och är installationselektriker i grunden
Erfarenhet av installation av liknande produkter och utrustning 
IT-kunskaper om allmän uppkoppling och nätverksintegration
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana/ systemvana
B Körkort, manuell
Erfarenhet av administration och dokumentation, gällande utfört arbete
Då tjänsten innefattar arbete över flera olika orter kräver detta att du är öppen för resande i tjänst

Meriterande
Erfarenhet från Salesforce
Arbetat som servicetekniker 
Erfarenhet av arbete i datahall
Intresse för mjukvara, nätverk

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

Om företaget

Schneider Electric Sverige AB
Schneider Electric skapar uppkopplade tekniker som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 140 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Schneider Electric har rankats som ett av världens 50 mest hållbara företag. Låt oss skapa ett ekosystem tillsammans som ger användarna större kontroll över sin energianvändning, och istället för att bidra till klimatförändringarna – hjälper till att fixa det! Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick. På Schneider Electric kallar vi detta Life Is On.
Våra kärnvärden är: Kunden först, Lär dig varje dag, Omfamna annorlunda, Agera som ägare, Våga störa. Välkommen till oss! Visa mindre

Tekniker

Arbetsbeskrivning Vill du vara en nyckelspelare i ett företag där hållbarhet står i centrum och där du ges fantastiska möjligheter till lärande och utveckling? Teknikerna hos oss på Schneider är hjärtat av vår organisation. Du kommer att samarbeta med kunder, säljare och externa partners för att installera, inspektera, felsöka, reparera och underhålla utrustning i olika miljöer tillsammans med dina kollegor. Ditt fokus kommer att ligga på arbete mot ställv... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en nyckelspelare i ett företag där hållbarhet står i centrum och där du ges fantastiska möjligheter till lärande och utveckling? Teknikerna hos oss på Schneider är hjärtat av vår organisation. Du kommer att samarbeta med kunder, säljare och externa partners för att installera, inspektera, felsöka, reparera och underhålla utrustning i olika miljöer tillsammans med dina kollegor. Ditt fokus kommer att ligga på arbete mot ställverk. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med frihet under ansvar och har möjlighet att starta din dag hemifrån – flexibilitet är en av våra hörnstenar! 
Vi på Schneider är stolta över att erbjuda alla våra tekniker produktutbildning och träning i alla digitala och fysiska verktyg som är kopplade till vårt arbete . Nu söker vi tekniker till flera olika orter inom Mälardalen och du kommer att tillhöra våra kontor Stockholm eller Nyköping. 
Är du problemlösare och brinner för tekniska lösningar? Sök då tjänsten redan idag och låt oss tillsammans skapa en grönare och mer hållbar framtid!
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Ranstad där rekryteringskonsulterna Emma Bergvall, [email protected] och Linda Cooper, [email protected] svarar på frågor kring tjänsterna.

Ansvarsområden
Schneider erbjuder dig en kultur av respekt där alla känner sig trygga att vara sig själva. Vi tillhandahåller en utvecklande miljö för våra medarbetare att växa och lära sig varje dag. Vi på Schneider arbetar nära våra kunder och inom ställverk sker ibland akuta avvikelser där vår kompetens och närvaro är avgörande. Arbetstiderna hos oss är därför förlagda på både vardagar och helger samt kvällar.  
Som tekniker hos oss kommer du att ansvara för: 
Utföra service, installation och reparation av kundutrustning
Utför uppstart/idrifttagning av Schneider Electrics Secure Power-produkter
Utför förebyggande, schemalagda och oplanerade insatser
Testning, kalibrering och utbyte av komponenter på kundprodukter
Övervaka prestanda och status för ställverken
Vidta åtgärder vid avvikelser eller fel för att säkerställa en stabil elförsörjning
Föra noggrann dokumentation över installationer, konfigurationer och utförda åtgärder i Salesforce
Uppdatera tekniska ritningar och manualer
Konstruktion och testning av kretsar med hjälp av testinstrument
Teknisk support inom produktservice, produktutbildning och applikationer 
Revisioner på plats av kundens elektriska system och utrustning (MPS walkthrough)
Ansvar för att följa säkerhetsrutiner och policys samt vara med och bidra till förbättring och utveckling i arbetet

Du kommer även få kontinuerlig utbildning och certifiering på Schneider samt ett förmånligt introduktionspaket där du får möjlighet att lära dig om Schneiders produkter. 

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är serviceminded och gillar att lösa problem. Du har förmåga att bygga goda relationer med våra kunder då du är vår representant utåt. Du har självförtroendet att fatta egna beslut och ta egna initiativ i ditt arbete för att komma framåt och hitta de bästa lösningarna för kunden.
Vidare ser vi att du har: 
Yrkesutbildning inom elektroteknik och har erfarenhet av arbete med ställverk
Erfarenhet av installation av liknande produkter och utrustning
Erfarenhet av felsökning och reparation inom eldistributionssystem 
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God förmåga att lösa problem och ta eget initiativ till kvalitativa lösningar  
God datorvana/ systemvana
B Körkort, manuell
Erfarenhet av administration och dokumentation, gällande utfört arbete
Då tjänsten innefattar arbete över flera olika orter kräver detta att du är öppen för resande i tjänst

Meriterande
Erfarenhet från Salesforce
Arbetat som servicetekniker
Kunskap och/eller erfarenhet av arbete med reläskydd

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

Om företaget

Schneider Electric Sverige AB
Schneider Electric skapar uppkopplade tekniker som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 140 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Schneider Electric har rankats som ett av världens 50 mest hållbara företag. Låt oss skapa ett ekosystem tillsammans som ger användarna större kontroll över sin energianvändning, och istället för att bidra till klimatförändringarna – hjälper till att fixa det! Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick. På Schneider Electric kallar vi detta Life Is On.
Våra kärnvärden är: Kunden först, Lär dig varje dag, Omfamna annorlunda, Agera som ägare, Våga störa. Välkommen till oss! Visa mindre

Servicetekniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en servicetekniker till vår anläggning i Örebro. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad? Dina arbetsuppgifter I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer... Visa mer
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en servicetekniker till vår anläggning i Örebro. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.
Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Örebro. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2024-03-31. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning och bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Då arbetsmiljö och säkerhet är av högsta prioritet för oss utför vi även drogtest innan kontraktsskrivning. Detta utförs på anläggningen genom salivprov där ett test som visar positivt för icke receptbelagda narkotikaklassade substanser utgör hinder för anställning.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mikael Sundqvist, Platschef, på 0105560875.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Gruppledare natt till terminal i Örebro!

Om tjänsten Vi på Adecco letar efter en engagerad gruppledare för nattskiftet inom terminalarbete, som kommer att ha ansvaret att leda och stödja vårt dynamiska team i Örebro Du kommer som gruppledare vara ansvarig för att säkerställa att alla arbetsprocesser och rutiner följs noggrant, hantera och lösa eventuella problem och utmaningar som kan uppstå under natten samt rapportera och dokumentera nattliga aktiviteter och händelser. Du kommer även som gruppl... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Adecco letar efter en engagerad gruppledare för nattskiftet inom terminalarbete, som kommer att ha ansvaret att leda och stödja vårt dynamiska team i Örebro Du kommer som gruppledare vara ansvarig för att säkerställa att alla arbetsprocesser och rutiner följs noggrant, hantera och lösa eventuella problem och utmaningar som kan uppstå under natten samt rapportera och dokumentera nattliga aktiviteter och händelser. Du kommer även som gruppledare att utföra och stötta gruppen i de dagliga atbetet på terminalen, såsom truckkörning, sortering, lossning etc. Arbetstiden som gäller är ständig natt 22-06:30. 

Om dig
Vi söker en kandidat med gedigen bakgrund inom terminalverksamhet och/eller logistik. Den ideala kandidaten kommer att ha ledaregenskaper och en förmåga att motivera och utveckla team till framgång. Kommunikation är en nyckelaspekt i denna roll, och den sökande bör ha god kommunikationsförmåga för att underlätta effektiv informationsöverföring inom organisationen. Vi värdesätter även förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut samt att hantera stressiga situationer med lugn och beslutsamhet. För att lyckas i rollen krävsa att du har förmågan att leda och fördela arbete, är ordningsam samt initiativtagande.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av terminalarbete      
- Meriterande med dokumenterad erfarenhet av ledarskap
- Sökande förväntas vara bekväm och beredd att anpassa sig till nattliga arbetsrutiner. 
- Bekväm att leda och fördela arbete
- Truckkort A-B samt truckvana
- ADR 1.3
- Datorvana 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du flexibel, ordningsam och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Terminal, Terminalarbetare, Gruppledare, Natt, Örebro, Adecco. Visa mindre

Line inspector (Kvalitetskontrollant)

Candles Scandinavia, med kunder som H&M, Åhléns, Lyko, Rituals med flera, är idag en ledande europeisk leverantör av doftljus producerade med 100% växtbaserat, biologiskt nedbrytbart vax, baserad på svenskodlad raps. Bolaget erbjuder ett hållbart och miljövänligt alternativ till den annars paraffindominerade ljusmarknaden där råvaran utvinns av fossilt bränsle. Bolagets styrka ligger främst i en kostnadseffektiv metod för storskalig produktion av kundanpas... Visa mer
Candles Scandinavia, med kunder som H&M, Åhléns, Lyko, Rituals med flera, är idag en ledande europeisk leverantör av doftljus producerade med 100% växtbaserat, biologiskt nedbrytbart vax, baserad på svenskodlad raps. Bolaget erbjuder ett hållbart och miljövänligt alternativ till den annars paraffindominerade ljusmarknaden där råvaran utvinns av fossilt bränsle. Bolagets styrka ligger främst i en kostnadseffektiv metod för
storskalig produktion av kundanpassade doftljus, helt av naturligt och miljövänligt vax. Candles Scandinavia bedriver sin verksamhet i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt i Örebro och är idag ca 50 medarbetare med en omsättning på ca 200 miljoner kronor. Candles Scandinavia AB (publ) är sedan november 2021 noterade på Nasdaq First North Growth Market. Våra värdeord är viktiga för oss och finns med oss i vårt dagliga arbete:
Våra värdeord är viktiga för oss och finns med oss i vårt dagliga arbete:

VI vågar och är innovativa

VI vet

VI gör det nu

VI är effektiva

VI är förändringsbenägna & arbetar annorlunda

VI kommunicerar & involverar
Vi söker dig som…

Framför allt tycker det låter intressant att vara med på Candles Scandinavias tillväxtresa! Med tanke på bolagets framfart både historiskt och framöver är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö, är utvecklingsorienterad, flexibel och ser hög kvalitet som en viktig del av ett framgångsrikt bolag.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där driv, kvalitet och engagemang värderas högt. För att trivas bäst på Candles och i vår kultur gillar du snabba beslut, korta beslutsvägar, förenkling av projekt och är hands on.

Du är en person som…

I rollen som Line inspector har du ansvar för löpande kontroll i produktionslinan för att i tidigt skede upptäcka avvikelser och kvalitetsfel. Arbetet går ut på att du går igenom kvalitetsspecifikationerna för samtliga produktioner och informerar produktionsteamet om vad som gäller för den specifika produktionen. Därefter kontrollerar du produkterna i produktionsflödet och säkerställer att specifikationerna efterföljs samt letar defekter/avvikelser systematiskt och strukturerat i både produktionsflödet och på själva produkterna. Du dokumenterar utfallen och lyfter eventuella defekter du ser direkt till produktionschefen och Teamleadern så att vi kan korrigera och lösa rotorsaken innan defekterna slår på för många ljus. Du levererar slutrapporter till produktionschef.

Vem är du?

Du är noggrann och strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har förmåga att jobba självständigt och är självsäker med skin på näsan och räds inte att stå på dig när det uppkommer meningsskiljaktigheter kring bedömningsfrågor. Du har känsla för detaljer och arbetar effektivt över alla delar av produktionen. Det krävs goda språkkunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska samt god datavana.

För denna tjänst krävs gymnasial utbildning som minst.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt mycket stora tillväxtambitioner. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en stark personlig utveckling.


Anställningsform

Tillsvidare, heltid, dagtid

Kollektivavtal finns

Fast månadslön

Så ansöker du

Klicka på ansökningsknappen för att bifoga CV samt personligt brev märkta ”Line inspector”

Sista dag för ansökning: 2024-03-31

Urvalet sker löpande

Placeringsort är Örebro

Kontakt

Production and warehouse manager, Petrus Dag, [email protected] 073-932 25 32 Visa mindre

Däckmontör

Just nu söker vi säsongspersonal ca 2 mån med möjlighet att förlänga. Dina arbetsuppgifter består av att montera och balansera däck/hjul, hjulskifte samt andra normalt förekommande arbetsuppgifter i däckverkstad. Du kommer att arbetar i ett team med högt tempo och mycket kundkontakt. vi ser att du social och har lätt för att ta kontakt med kunder mm. Du utför ditt arbete med en självklar noggrannhet och yrkesstolthet. Visa mer
Just nu söker vi säsongspersonal ca 2 mån med möjlighet att förlänga. Dina arbetsuppgifter består av att montera och balansera däck/hjul, hjulskifte samt andra normalt förekommande arbetsuppgifter i däckverkstad. Du kommer att arbetar i ett team med högt tempo och mycket kundkontakt. vi ser att du social och har lätt för att ta kontakt med kunder mm. Du utför ditt arbete med en självklar noggrannhet och yrkesstolthet. Visa mindre

CNC-operatör till Adecco i Örebro!

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro. Om tjänsten Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter... Visa mer
Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en engagerad och kvalificerad CNC-operatör till vår kund i Örebro. Som CNC-operatör kommer du sköta och övervaka CNC-fräs- och svarvmaskiner samt bearbetning av produkterna. Du kommer att programmera och ställa in maskinerna för olika arbetsstycken samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du kommer vara en värdefull del av en arbetsgrupp. Denna positin är dagtid mån-tor 06:45-16 fre8 06:45-13, men kan komma att innefatta två-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- färs och svarvmaskiner. Du ska ha en kunskap om CNC-programmering samt maskinställning. Vidare ska du ha en förmåga att tolka tekniska ritningar samt specifikationer. Det är också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. För att vidare lyckas bra i tjänsten som CNC-operatör behöver du vara problemlösande, ordningsam och lyhörd.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 4-5 års erfarenhet av CNC inom fräsning och svarvning.
- Ritläsning
- Bearbetning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Örebro, Industri, Adecco, Svarv, Fräs. Visa mindre

CNC-lärare till Kunskapscompaniets Vuxenutbildning i Örebro

Drivs du av att ge fler tillgång till riktigt bra utbildning? Vill du vara en del av en nystartad utbildningsverksamhet på uppdrag av Arbetsförmedlingen med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan denna tjänst som CNC-lärare hos oss på Kunskapscompaniet Vuxenutbildning i Örebro vara något för dig! The Watma Way of Working ???? Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2023/2024 cir... Visa mer
Drivs du av att ge fler tillgång till riktigt bra utbildning? Vill du vara en del av en nystartad utbildningsverksamhet på uppdrag av Arbetsförmedlingen med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan denna tjänst som CNC-lärare hos oss på Kunskapscompaniet Vuxenutbildning i Örebro vara något för dig!

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2023/2024 cirka 6000 elever och vuxendeltagare samt 750 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas. Vi arbetar för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål och efter våra utbildningar gå vidare till anställningar. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
???? Som CNC-lärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen tillsammans med dina kollegor. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.
???? Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar.
???? I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.
???? Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
? Har arbetat som CNC-lärare tidigare, alternativt har lämplig motsvarande erfarenhet inom industribranschen med inriktning CNC
? Har pedagogisk utbildning eller minst 2 års erfarenhet av att undervisa eller handleda vuxna
? Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
? Har grönt och blått certifikat
? Har kunskaper inom automationsteknik och CAD/CAM

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av undervisning inom ämnesområdet på Komvux eller i gymnasieskolan.

Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: 1 september 2024
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Mattias Fröding, Regionchef, [email protected]
Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef,[email protected] Visa mindre

Svetsare till Adecco i Örebro!

Ansök    Feb 28    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro. Om tjänsten Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete i två skift med... Visa mer
Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till våra kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en dedikerad och erfaren svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter enligt angivna ritningar. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen. Denna position innebär arbete i två skift med följande arbetstider: FM från 04:54 till 13:26 och EM från 13:00 till 23:00.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat som svetsare. Du ska ha en gedigen kunskap om svetsning samt erfarenhet av att arbeta i en industri. För att trivas i rollen krävs en grundutbildning inom svetsning och tidigare erfarenhet inom området. Du ska ha erfarenhet av svetsteknikerna MIG/MAG samt TIG. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann. 

Viktigt för tjänsten
- Några års erfarenhet inom svets
- Svetsteknik MIG/MAG och TIG
- Industrivana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Örbero, Industri,Adecco; svetsare Visa mindre

Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Örebro

Ansök    Feb 28    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Örebro Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och vara en del av vår nystartade verksamhet med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare! Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola... Visa mer
Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Örebro

Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och vara en del av vår nystartade verksamhet med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare!

Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Vi drivs av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning och med fokus på kvalitet skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagare att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2023/2024 cirka 6000 elever och 750 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
???? Som svetslärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom svets tillsammans med dina kollegor. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.

???? Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar.

???? I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Vi söker dig som...
? Har bred erfarenhet inom svets
? Har IWS-utbildning
? Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
? Har pedagogisk utbildning eller minst 2 års erfarenhet av att undervisa eller handleda vuxna
? Har kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG

För att lyckas med uppdraget behöver du ha en god pedagogisk fallenhet samt vara tillgänglig för deltagarna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer. I gengäld kommer du att bli en del av en personalstyrka som arbetar nära varandra och delaktig i utveckling på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas - i ett företag med ett tydligt högre syfte - att förändra samhället genom att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: 1 september 2024
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Mattias Fröding, Regionchef, [email protected]
Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef,[email protected] Visa mindre

CNC-operatör sökes!

Vi söker en CNC-operatör inom fräsning till vår kund i Örebro. Du välkomnas till ett erfaret och kompetent team där du får möjlighet att arbeta både självständigt och i grupp. Välkommen med din ansökan, löpande urval! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en CNC-operatör inom fräsning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Arbetsuppgifter Du komm... Visa mer
Vi söker en CNC-operatör inom fräsning till vår kund i Örebro. Du välkomnas till ett erfaret och kompetent team där du får möjlighet att arbeta både självständigt och i grupp. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en CNC-operatör inom fräsning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Arbetet utförs i en modern maskinpark tillsammans med flertalet kollegor som kommer se till att ge dig en bra introduktion till arbetet. Du kommer att arbeta 4-skift, arbetstiderna är förmiddag 06.00-16.12 och eftermiddag 15.48-02.00.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: 

• Riggning och övervakning av CNC-maskiner
• Byte av verktyg, kylvätska och olja
• Kontrollmäta och verifiera enligt kvalitet- och ritningskrav
• Gradning
• Ritningsläsning
• CAM-programmering via Mastercam
• Enklare montering

Vi söker dig som
har utbildning och erfarenhet av att jobba som CNC-operatör, framförallt med fräsning. Du har kunskap i ritningsläsning, programmering och erfarenhet av att ställa och köra serier i fleroperationsmaskiner. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande med truck- och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som CNC-operatör hos vår kund. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och har självklart ett tekniskt intresse. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du är positiv och trivs med att arbeta självständigt och i team. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

#CNC-operatör, #programmering, #ritningsläsning 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CNC-OPERATÖR

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi CNC-operatörer inom svarv och fräs till flera kunder i Örebrotrakten. Vi söker dig som har CNC-utbildning och kan programmera, verktygskompensera bearbetade detaljer i de vanligaste förekommande styrsystemen. Som CNC-operatör ska du vara van vid ritningsläsning, programmering och behärska kontrollmätning obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Intervjuer sker löpande och anställning omgående, så sök redan idag. Du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi CNC-operatörer inom svarv och fräs till flera kunder i Örebrotrakten. Vi söker dig som har CNC-utbildning och kan programmera, verktygskompensera bearbetade detaljer i de vanligaste förekommande styrsystemen. Som CNC-operatör ska du vara van vid ritningsläsning, programmering och behärska kontrollmätning obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Intervjuer sker löpande och anställning omgående, så sök redan idag. Du kommer att arbeta både med enstyckstillverkning och serieproduktion

Din profil
Vi lägger stor vikt på hur du är som person, då du kommer ingå i ett team. Du har god samarbetsförmåga, men även förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är ansvarsfull med stort ordningssinne. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bearbetning eller en bra utförd praktik i CNC-utbildningen.
Om du vill utveckla dig själv i din roll som CNC-operatör så finns goda möjligheter på de här företagen eftersom det är ett omväxlande arbete.
Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.


Om företaget
Vi berättar mer om våra kunder vid en intervju.

Om oss

Som konsult hos oss på Rätt Bemanning & Rekrytering är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter; är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor. Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kunder i Örebro. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden. Du kommer att jobba med CNC-fräsning och svarvning, rigga, ställa och köra maskin. Arbetet sker utifrån ritning. Små- till medelstora detaljer. Kvalitetskontroller samt mätning. Om du är nyutbildad uppmanar vi dig att söka, då upplärning sker på... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kunder i Örebro. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Du kommer att jobba med CNC-fräsning och svarvning, rigga, ställa och köra maskin. Arbetet sker utifrån ritning. Små- till medelstora detaljer. Kvalitetskontroller samt mätning. Om du är nyutbildad uppmanar vi dig att söka, då upplärning sker på plats
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid eller 2-skift

Din profil
Krav: Någon tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom CNC.
Kunskap av ritningsläsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren lackerare till Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren lackerare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som billackerare är du den sista pusselbiten i hela produktionen, det är ditt ansvar att ta emot färdig grundade delar och sedan avsluta arbetet med att lackera bilen utifrån sin färg och klarlack.

Urval av arbetsuppgifter:
- Kontrollera att färdiggrundad del ser bra ut inför lackering.
- Maskera och rengöra delar inför lackering.
- Förbereda inför lackering genom att använda anti silikon, papper, plast, tejp och lackbockar.
- Hantera olika typer av lackpistoler.
- Lacka bilen med färg och klarlack.
- Rengöring av verktyg (lackpistoler).
- Slipa och polera.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.

Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom lackering utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till vår kund i Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren plåtslagare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som plåtslagare är din uppgift att återställa karossens yttre figur innan den ska lackeras.

Arbetsuppgifter plåtslagare:
- Inspektera skador/bucklor på fordon och planera vad som ska göras.
- Rikta skadan/bucklan med verktyg ex. spoter, slipmaskin, hammare.

Meriterande om du även har erfarenhet av grundning:
- Grunda delen (spackla och slipa till slät yta).
- Spray grunda (på bruk, vid behov med lackpistol).
- Rengöring av bearbetad del.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.


Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom plåtslagning utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbare till Emhart Glass i Örebro

Vill du komma in i ett växande företag med världsledande teknik och en hållbar slutprodukt? När du kliver innanför dörren till någon av våra fabriker så kommer du mötas av en kultur där vi respekterar varandra, tror på innovation och där vi håller vad vi lovar. Samtidigt har vi en arbetsfylld vardag med högt tempo, där dagarna ser olika ut! Som sommarjobbare hos oss kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor som bidrar med sin kompetens. Sommaren nä... Visa mer
Vill du komma in i ett växande företag med världsledande teknik och en hållbar slutprodukt? När du kliver innanför dörren till någon av våra fabriker så kommer du mötas av en kultur där vi respekterar varandra, tror på innovation och där vi håller vad vi lovar. Samtidigt har vi en arbetsfylld vardag med högt tempo, där dagarna ser olika ut! Som sommarjobbare hos oss kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor som bidrar med sin kompetens.
Sommaren närmar sig och din resa hos Emhart Glass kan börja här! För att ge våra medarbetare deras välförtjänta semester i sommar letar vi nu personer som kan stötta upp vår verksamhet i nedan roller:
Operatörer (fräs och svarv)
I rollen som operatör kommer du att arbeta med CNC-styrda maskiner. I arbetet ingår bland annat att förbereda och övervaka den maskin du arbetar i, kontrollmäta, grada, enklare montering, rigga maskin, byta verktyg, kylvätska och olja samt läsa ritningar.
Du kommer att arbeta både enskilt och i team, därför behöver du ha en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och noggrann. CNC-utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör är meriterande, likaså truck- och traverskort.
Lagermedarbetare
I rollen som lagermedarbetare kommer du i huvudsak att arbeta med truckkörning, plock, godsmottagning, lagerläggning samt pack för transport.
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med ett fysiskt arbete och är praktiskt lagd. God samarbetsförmåga är viktigt då du kommer att arbeta både självständigt och i team. Tidigare erfarenhet från lagerarbete, samt truck och traverskort, är meriterande.
Mättekniker
I rollen som mättekniker kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak vara att utföra kvalitetskontroller av produkter och rapportera avvikelser samt förbereda detaljer för mätning och kontroll (ritningsgranskning och programmering). Arbetet är både praktiskt och administrativt.
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd, samt har god serviceförmåga och är noggrann. Du kommer att arbeta både enskilt och i grupp. Har du tidigare erfarenhet av mätteknik är det meriterande, likaså truck- och traverskort.
Medarbetare till tvätt- och måleri
I rollen kommer du att bättringsmåla detaljer, ladda och tömma vår industritvättmaskin med hjälp av truck och travers. Du kommer även att rapportera i affärssystem.
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete. Truck- och traverskort är meriterande.
Medarbetare till verktygsförråd
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bistå ordinarie personal med att ta emot, packa upp och lägga in ankommande verktyg. Du kommer att jobba i vårt affärssystem, därav behöver du grundläggande datorkunskaper.
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad som person. God samarbetsförmåga är viktigt då du kommer att arbeta både självständigt och i team.
Övrigt
· Rekrytering och urval kommer att ske löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan!
· Beroende på roll kan arbetstiden förläggas dagtid eller i skift-form.
· Du anställs under överenskommen period under juni – augusti, antingen hela sommaren eller delar av perioden.
· För alla roller har vi 18-års åldersgräns.
· Vi kommer efterfråga referenser från tidigare arbete eller lärare, förbered gärna kontaktuppgifter. Visa mindre

Däckskiftare till Adecco under högsäsong

Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den ... Visa mer
Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om tjänsten
Dessa tjänster som Däckskiftare söks till verkstäder i Örebro som har extra mycket att göra under däckbytessäsongen. Som Däckbytare kommer du hantera kunder, byta däck och organisera däck i lagerläggning osv. Du kommer att samarbeta med andra kollegor på arbetsplatsen för att utföra dom dagliga arbetsuppgifterna, men förväntas jobba självständigt vid tillfälle. Arbetstiderna är 7-16.30, men övertid kan tillkomma beroende på behov från kunder. 

Om dig
Arbetet ställer krav på dig som anställd att vara självständig, noggrann och att ha förmåga att samarbete. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba som Däckskiftare sen tidigare. Utöver det är det viktigt att kunna tala bra svenska, och ha lite datorvana. Det är viktigt att du ha en god fysik och hälsa för att utföra detta arbete. 

Om uppdraget
Detta konsultuppdrag beräknas påbörjas 2024-03 och förväntas pågå ungefär en månad beroende på väder. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och Personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Däck, Däckmontör, Däckskiftare, Verkstad, Örebro, Bil, Adecco. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Har du erfarenhet av verkstadsarbete, industriarbete eller någon typ av montering. Är du händig med rätt personliga egenskaper så är du rätt person för detta uppdrag. I dina dagliga arbetsuppgifter ansvarar du för service, underhåll, reparationer samt montering av stora och små detaljer, du kommer att utföra kvalitetskontroller av komponenter för att säkerställa att dessa är godkända enligt företagets krav. Vi söker dig som har ett stort dr... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av verkstadsarbete, industriarbete eller någon typ av montering.
Är du händig med rätt personliga egenskaper så är du rätt person för detta uppdrag.

I dina dagliga arbetsuppgifter ansvarar du för service, underhåll, reparationer samt montering av stora och små detaljer, du kommer att utföra kvalitetskontroller av komponenter för att säkerställa att dessa är godkända enligt företagets krav.

Vi söker dig som har ett stort driv och känner ett stort engagemang för ditt arbete, som är en problemlösare och initiativtagande.
Du kommer att få upplärning på plats och får ett utvecklande jobb där möjligheterna är stora om du vill ta dig vidare i företaget.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras.

Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid / Måndag-Fredag


Din profil
Krav:

• En godkänd drog- och läkarundersökning
• Kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift, då säkerhetsrelaterade moment kräver noggrann dokumentation.
• B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC operatör med kunskap i CAM programmering till Advantek

Vårt uppdrag Vi söker en engagerad person med erfarenhet av CAM-programmering för att stärka vårt team. Som tekniker kommer du att ha en central roll i tillverkningsprocessen och vara ansvarig för att säkerställa hög kvalitet och precision i våra produkter. Om tjänsten Programmering i CAD/CAM: Du kommer att använda din kompetens inom CAD/CAM för att skapa och optimera CNC-program utifrån färdiga 3D-modeller. Vi tillverkar majoriteteten av våra verktyg sjä... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi söker en engagerad person med erfarenhet av CAM-programmering för att stärka vårt team. Som tekniker kommer du att ha en central roll i tillverkningsprocessen och vara ansvarig för att säkerställa hög kvalitet och precision i våra produkter.

Om tjänsten
Programmering i CAD/CAM: Du kommer att använda din kompetens inom CAD/CAM för att skapa och optimera CNC-program utifrån färdiga 3D-modeller. Vi tillverkar majoriteteten av våra verktyg själva, så det är endast legotillverking och ej serieproduktion, Tillverkning sker i vår 3 axliga fräsmaskin, Mestadels 3D/Freeform bearbetning, Verktygen tillverkas i huvudsak av Aluminium.

Verktygstillverkning: Efter programmering så ansvarar du för tillverkningen av ovan nämnda detaljer, Detta innebär maskinriggning, körning och diverse efterbearbetning som kan behövas för att få en komplett färdig detalj. Förutom detta är det också du som sköter underhållet av maskinen samt inköp av råmaterial och fräsverktyg.

Kontrollmätning av detaljer: Utföra kontrollmätningar för att säkerställa att tillverkade detaljer uppfyller specificerade toleranser och kvalitetskrav.

Kontinuerliga förbättringsaktiviteter: vi anpassar gärna tjänsten efter dina personliga kvalifikationer, förutom nämnda arbetsuppgifter ser vi gärna att du som person är med och driver olika former av förbättringsprojekt i vår löpande verksamhet.


Din profil
Kvalifikationer:
• Erfarenhet av CNC-programmering och hantering av CAD/CAM-system. Fräsmaskinen i fråga är en modell från Datron. Förståelse för programmeringsspråk är viktigt.
• Kunskap om CNC-maskiner och verktygshantering, Fräsning.
• Grundläggande förståelse för tillverkningsprocesser och material.
• Förmåga att arbeta självständigt och i team.

Meriterande:
• Vi använder idag Esprit för CAM beredning – vi är dock öppna för andra alternativ.
• Kunskap av lean-produktion 5s/TPM etc.

Personliga egenskaper:
• Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
• Problemlösningsskicklighet och förmåga att fatta snabba beslut.
• God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.
• Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändringar i produktionsbehov.


Övrig information
Arbetstid: dagtid
Placering: Laxå
Omfattning: 100%
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Du blir direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Advantek.

Om du är en passionerad medarbetare med erfarenhet inom CAM tillverkning som är redo att ta dig an nya utmaningar, ser vi fram emot att få din ansökan. Vi välkomnar mångfald och uppmuntrar personer med olika bakgrund och erfarenheter att söka tjänsten. Ansökningarna behandlas löpande, och tjänst kan komma tillsättas för sista ansökningsdag.


Om kundföretaget
Vid vår tillverkningsenhet i Laxå utvecklar och tillverkar vi avancerade precisionsförpackningssystem för hantering och positionering av komponenter.
Företaget i Laxå har en mer än 20 årig erfarenhet av att leverera mervärde åt Kund.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Studenter sökes till dagtid

Studenter sökes till dagtid För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba vid behov som montörer. Arbetsuppgifterna består av förberedelse inför montering, samt lättare montering. Erfarenhet är inget krav men självklart meriterande, det viktigaste är att du har en nyfikenhet av lärande och servicekänsla gentemot kund.  Då vår uppdragsgivare ofta har mycket att göra under 2-3 veckor ser vi att du har möjlighet att jobba flera dagar i sträck under d... Visa mer
Studenter sökes till dagtid
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba vid behov som montörer. Arbetsuppgifterna består av förberedelse inför montering, samt lättare montering. Erfarenhet är inget krav men självklart meriterande, det viktigaste är att du har en nyfikenhet av lärande och servicekänsla gentemot kund. 
Då vår uppdragsgivare ofta har mycket att göra under 2-3 veckor ser vi att du har möjlighet att jobba flera dagar i sträck under dessa perioder. Tillsättning av denna tjänst kommer att ske under våren.
Arbetsplatsen ligger 4km utanför centrala Örebro och det går en cykelbana hela vägen fram. Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet. 
 
Kvalifikationer
Jobbat med service 
Vi ser att du är tekniskt intresserad
Ha en annan dokumenterad sysselsättning på minst 50%.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

 
Meriterande
Truckkort A1-A4 och B1-B4
Erfarenhet som montör

 
Arbetstider
Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00. 
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.
 
Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Lackering av fordon

Ansök    Feb 20    Auto Bilservice i Närke AB    Lackerare
Vi söker en billackerare till våran skadeverkstad, du ska vara självgående och du ska ha minst 5 års erfarenhet av billackering. Du ska kunna hela biten från spackling till avmaskering och polering av lackerad yta då det behövs Visa mer
Vi söker en billackerare till våran skadeverkstad, du ska vara självgående och du ska ha minst 5 års erfarenhet av billackering. Du ska kunna hela biten från spackling till avmaskering och polering av lackerad yta då det behövs Visa mindre

Däckmontör sökes i Örebro!

Vi söker däckmontörer inför den kommande däcksäsongen! Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och har erfarenhet av däck montering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 med goda förutsättningar att arbeta övertid. Du kommer att arbeta både administrativt samt praktiskt i form av kundbemötande, kundrådgivning samt montering av däck. All typ av tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö, fordons utbildning ... Visa mer
Vi söker däckmontörer inför den kommande däcksäsongen! Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och har erfarenhet av däck montering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 med goda förutsättningar att arbeta övertid.

Du kommer att arbeta både administrativt samt praktiskt i form av kundbemötande, kundrådgivning samt montering av däck. All typ av tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däck är mycket relevant för denna tjänst.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som:

- Har driv och vill lära dig nya saker.

- Är lösningsorienterad och social.

- Har kapacitet att arbeta fysiskt.

- Behärskar svenska i tal och skrift.

-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.

Meriterande:

- Militär tjänstgöring.

- Körkort.

- Engelska eller annat språk.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Däckskiftare till Adecco under högsäsong

Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den ... Visa mer
Vi på Adecco söker nu en Däckskiftare för jobb i Örebro. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om tjänsten
Dessa tjänster som Däckskiftare söks till verkstäder i Örebro som har extra mycket att göra under däckbytessäsongen. Som Däckbytare kommer du hantera kunder, byta däck och organisera däck i lagerläggning osv. Du kommer att samarbeta med andra kollegor på arbetsplatsen för att utföra dom dagliga arbetsuppgifterna, men förväntas jobba självständigt vid tillfälle. Arbetstiderna är 7-16.30, men övertid kan tillkomma beroende på behov från kunder. 

Om dig
Arbetet ställer krav på dig som anställd att vara självständig, noggrann och att ha förmåga att samarbete. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba som Däckskiftare sen tidigare. Utöver det är det viktigt att kunna tala bra svenska, och ha lite datorvana. Det är viktigt att du ha en god fysik och hälsa för att utföra detta arbete. 

Om uppdraget
Detta konsultuppdrag beräknas påbörjas 2024-03 och förväntas pågå ungefär en månad beroende på väder. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och Personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Däck, Däckmontör, Däckskiftare, Verkstad, Örebro, Bil, Adecco. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Örebro! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbeta... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

CNC -operatör till kund i centrala Örebro

Vårt uppdrag Vi söker en engagerad person som har erfarenhet av att arbeta som CNC – operatör. Som CNC-operatör kommer du att ha en viktig roll i tillverkningsprocessen och vara ansvarig för att säkerställa hög kvalitet och precision i våra produkter. Om tjänsten I rollen som CNC-operatör kommer du ansvara för en CNC-styrd fleroperationsmaskin (fräs). Utifrån produktionsorder förbereder du maskinen bland annat genom riggning. Under produktionen övervakar ... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi söker en engagerad person som har erfarenhet av att arbeta som CNC – operatör. Som CNC-operatör kommer du att ha en viktig roll i tillverkningsprocessen och vara ansvarig för att säkerställa hög kvalitet och precision i våra produkter.

Om tjänsten
I rollen som CNC-operatör kommer du ansvara för en CNC-styrd fleroperationsmaskin (fräs). Utifrån produktionsorder förbereder du maskinen bland annat genom riggning. Under produktionen övervakar du maskinens drift och färdiga detaljer kontrolleras så de överensstämmer med ritning.


Övrigt förekommande arbetsuppgifter är:
- Maskinunderhåll, såsom kontroll av kylvätska och oljenivå.
- Byte av verktyg
- Gradning
- Ritningsläsning
- Kontrollmätning
- Enklare montagearbeten
- Programmering


Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet från att köra CNC-styrda fleroperationsmaskiner.

Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer med strävan att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i ditt arbete. Ett problem ses som en utmaning du gillar att lösa, antingen själv eller tillsammans med ditt team där goda samarbeten leder till framgång.

Vardagen kräver god anpassningsförmåga där din förmåga till flexibilitet är avgörande. Du har förmågan att fatta rätt beslut snarare än ett förhastat felaktigt beslut.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har de nödvändiga färdigheterna och egenskaperna för denna roll, ser vi fram emot att höra från dig!


Övrig information
Arbetstid: 4-skift
Placering: centrala Örebro
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andrea Westling på [email protected]

Välkommen med din ansökan!


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre