Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Örebro

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Swift Delivery söker C-kortschaufförer till möbel & vitvaruleveranser!

Beskrivning: Nu söker vi C-kortschaufför till heltidstjänst. Jobbet innebär att leverera möbler och vitvaror till både företag och privatpersoner under dagtid i Örebro län. Man jobbar i team om 2 personer då det förekommer inbärning dagligen. Krav: - Stresstålig - God fysik - God lokalkännedom - Självgående - Noggrannhet - Flexibel - God kunskap i svenska, tal och skrift. - Trevligt bemötande - Körkort C, YKB, digitalt färdskrivarkort - Vana vid handdato... Visa mer
Beskrivning:
Nu söker vi C-kortschaufför till heltidstjänst. Jobbet innebär att leverera möbler och vitvaror till både företag och privatpersoner under dagtid i Örebro län.


Man jobbar i team om 2 personer då det förekommer inbärning dagligen.
Krav:
- Stresstålig
- God fysik
- God lokalkännedom
- Självgående
- Noggrannhet
- Flexibel
- God kunskap i svenska, tal och skrift.
- Trevligt bemötande
- Körkort C, YKB, digitalt färdskrivarkort
- Vana vid handdator

Arbetstid & varaktighet:
-Fast lön
-Heltid
-Tillsvidare
-Mån-Fre, ca 07.00-16.00
-Start omgående

Vill du vara med i vårat grymma team? Skicka en ansökan till oss!
Ansökan tas emot via mail:
[email protected] Visa mindre

CE-Chaufförer till Dagab Örebro

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebrodit du också återvänderefter avslutat pass. Introduktion och upp... Visa mer
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebrodit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)
Generellt schema för närlivs distribution:
Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.
Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:
Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ce-chaufför / Lastbilschaufför - Örebro

Om jobbet: Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunde... Visa mer
Om jobbet:

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunden har huvudkontor i Stockholm men finns med filialer i hela Sverige. Vi har även mindre depåer på andra orter.

Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos vår kund med olika typer av distributionskörningar. Vi söker personer som kan utgå och arbeta i Örebro, där dina rutter kan sträcka sig inom men även utanför Örebro-området. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande!

Arbetstider:

Arbetstiderna för tjänsten är upplagda utifrån två olika skift.

Du kan arbeta både dag, kväll. Vi ser att du gärna är flexibel med tider och skift, utifrån hur behov föreligger hos vår kund.Krav:

C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket


Meriterande:

Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
ADR-grund
Tidigare erfarenhet av körning med tung lastbil


Vem söker vi?

Vi söker dig som värnar om våra kunder och tar väl hand om både fordon och livsmedlet. Vi förväntar oss att du med hög service levererar med noggrannhet och kvalité. I jobben hos oss förekommer det en del aktiva moment. Vi ser gärna att du trivs med att få vara igång, träffa kunder och se olika områden av Örebro.

Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till förlängning/övertagande hos vår kund. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra andra kunder. Är du vår nya lastbilsförare, finns massor med möjligheter om du har viljan. Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Örebro - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transport... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Varierande arbetstider.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Förare/miljöarbetare på flerfackskomprimatorbil

Förare inom miljötransport till Renall Örebro Renall AB söker nu erfarna och engagerade chaufförer inom miljötransporter till vårt team i Örebro. Vi är ett ledande företag inom avfallshantering och återvinning och vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och minska vår miljöpåverkan. Som chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra transporter sker på ett säkert, effektivt och miljövänligt sätt. Din roll Förar... Visa mer
Förare inom miljötransport till Renall Örebro
Renall AB söker nu erfarna och engagerade chaufförer inom miljötransporter till vårt team i Örebro. Vi är ett ledande företag inom avfallshantering och återvinning och vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och minska vår miljöpåverkan. Som chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra transporter sker på ett säkert, effektivt och miljövänligt sätt.
Din roll
Förare/Miljöarbetare på flerfacks komprimatorbil
Som chaufför hos Renall kommer du att köra och manövrera lastbilar för att samla in och transportera avfall och återvinningsmaterial. Det är viktigt att säkerställa att alla transporter sker enligt gällande trafikregler och säkerhetsföreskrifter. Lastbilen är central i din tjänst och därför omfattas tjänsten även av dagligt underhåll och ansvar för lastbilen. Dessutom ansvarar du för att hålla våra arbetsplatser och fordon rena och välorganiserade. För att säkerställa en smidig och effektiv arbetsprocess, kommer du att samarbeta med kollegor och kunder. I ditt dagliga arbete ges stort utrymme till att vara med och påverka planering samt genomförande av uppdragen.
Om dig
Vi söker dig som har C alternativt CE-körkort och giltigt YKB. Du är en serviceinriktad person med erfarenhet av att köra tunga fordon. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då kommunikationen med kollegor och kunder är en central del av arbetet. Du förväntas kunna hantera tekniska hjälpmedel i form av elektronisk utrustning och fordonsdatorer.
Förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter är en nödvändig egenskap. Du måste kunna planera din arbetsdag effektivt och vara flexibel nog att hantera oförutsedda händelser.
Vårt erbjudande
Renall är ett miljöserviceföretag som erbjuder avfalls- och återvinningslösningar, miljökonsulttjänster, kranbil- och transporttjänster, slamsugning, högtrycks-spolning, fastighetsjour, och kommunala entreprenader.
Vårt erbjudande är stort och brett men en sak förenar; vår vilja att arbeta hållbart. Hållbarhet är det som leder oss, i vår strävan att vara branschens hållbaraste helhetsleverantör. Vi värdesätter våra medarbetares utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas.
Vill du bli en del av vårt team på Renall och bidra till vår fortsatta framgång? Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Renall på [email protected] Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Renall.
Sista ansökningsdag är 2024-08-12. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Alla ansökningar kommer att besvaras under augusti oavsett om man gått vidare eller inte. Vi kan endast ta emot ansökningshandlingar via mail. Vi vill att du sänder oss ett personligt brev där du beskriver dig själv och vem du är som person. Utöver detta önskar vi ditt CV med tidigare erfarenheter, arbetsgivare och utbildningar. På begäran vill vi att du kan lämna kontaktuppgifter till minst två referenser.
Ta chansen att få bli en del av ett företag som leder utvecklingen och värnar om sina medarbetare. Visa mindre

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att v... Visa mer
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att v... Visa mer
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE-chaufför till Granqvist Trailertransport i Örebro!

Inledning Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Information om tjänsten Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med d... Visa mer
Inledning
Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med drygt 30 anställda som tillsammans arbetar för att leverera god service med rätt gods på rätt plats i rätt tid.

Professionals Nord söker för Granqvist Trailertransports räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Granqvist Trailertransport under juni- augusti med goda möjligheter till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Granqvist Trailertransports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför hos Granqvist Trailertransport kommer du ha ett varierat arbete där rutterna kan variera beroende på vilka kunder och ställen du levererar till. I regel innebär det längre körningar med färre stopp. I dina arbetsuppgifter ingår även att lasta och losta gods ute hos företagets kunder.

Vi söker dig som

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning.
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har ADR och truckkort

Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i arbetet. Du är effektiv i ditt arbete och har lätt att anpassa dig efter olika situationer. Vidare är du serviceinriktad och trivs i dialogen med kunder du möter i din roll som yrkeschaufför hos Granqvist Trailertransport AB.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE-chaufför till Örebro

Götene Kyltransporter AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Örebro. Är du redo för ett omväxlande arbete inom fjärrtransport och distribution? Tjänsterna är schemalagda och innefattar natt samt helgarbete samt dagtid. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med arbetsredskap och frakthandlingar och diverse saker som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har vana att köra med slä... Visa mer
Götene Kyltransporter AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Örebro. Är du redo för ett omväxlande arbete inom fjärrtransport och distribution? Tjänsterna är schemalagda och innefattar natt samt helgarbete samt dagtid. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med arbetsredskap och frakthandlingar och diverse saker som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har vana att köra med släp. Götene Kyltransporter AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.
Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.
Kvalifikationer
CE-körkort
Digitalt förarkort
Giltigt YKB
Truckkort

Om företaget
?Götene Kyltransporter AB och dess ägare Frigoscandia AB driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.
Frigoscandia vill vara en säker och därför alkohol- och drogfri arbetsplats. Du som söker jobb hos oss ska därför känna till att vi på sina ställen genomför slumpvisa alkohol- och drogtester på alla anställda, kollektivare som tjänstemän. Vid nyanställning kan vi även komma att begära utdrag från belastningsregistret. Tidigt i vår rekryteringsprocess låter vi kandidater besvara ett eller flera tester för att ta reda på mer om personlighet och problemlösningsförmåga. Tester är en träffsäker urvalsmetod som minskar risken för att fördomar och förutfattade meningar påverkar vår bedömning. Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Örebro - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transport... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Varierande arbetstider.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Serviceman/Chaufför med B-körkort till ELIS - Örebro/Eskilstuna ????

Ansök    Jun 7    Marketpeople AB    Distributionsförare
Om tjänsten Arbetsuppgifter Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Örebro. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder. Ans... Visa mer
Om tjänsten Arbetsuppgifter
Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Örebro. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.
Ansvarsområden inkluderar:
Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.
Skapa och upprätthålla goda kundrelationer
Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet
Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: Varierande arbetstider inom huvudsakligen 06:00 - 18:00. Arbete efter 18:00 kan förekomma.
Anställningsform: Utgångspunkten för tjänsten är40 timmar/vecka (heltid) men för rätt person kan möjlighet finnas att arbeta 4 eller 6 timmars arbetsdagar om så önskas. Tjänsteninleds med visstidsanställning på 3 månader, med möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person.
Start för tjänsten: Omgående eller enligt överenskommelse
Adress till arbetsplats: Filargatan 3, 632 29 Eskilstuna. Elis ser gärna att medarbetare för denna tjänsten bor i Örebro eller Eskilstuna.
Om ElisElis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.
Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper deras kunder ägna sig åt det som är viktigast, deras kärnverksamhet. Och samtidigt minska deras klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.
Krav och egenskaperKrav Minst 18 år och har minstB-körkort
Godsvenska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet som chaufför
Meriterande Tidigare erfarenhet av servicearbete
Tidigare erfarenhet av att köra bil i arbete
Egenskaper
Elis söker medarbetaresom framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i dendynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, anpassningsbar och stresståligför att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen.Arbetet med att distribuera mattor är fysiskt krävande, så viktigt att man är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt.
Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.
LönLön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF Metall
RekryteringsprocessenDirekt i anslutning till ansökan bjuds samtliga sökande in att genomföra en intervju med vår kollega Hubert, som är en AI-bot. Intervjuerna är framtagna specifikt för respektive tjänst och det är viktigt att intervjun genomförs för att kunna komma vidare i processen. Intervjun tar vanligtvis cirka 10-15 minuter.För de kandidater som går vidare efter vår AI-drivna intervju är nästa steg att genomföra en juridisk bakgrundskontroll. Den juridiska bakgrundskontrollen genomför du som kandidat själv digitalt via vår partner Fortcheck. Ett email skickas till dig med instruktioner från Fortcheck och du väljer sedan själv om du vill dela din data och resultat med oss. Om det finns några aktuella domar har du möjlighet att kommentera dessa, det tycker vi är schysst. Din bakgrundskontroll behöver genomföras och ditt resultat behöver delas med rekryteraren hos oss på Marketpeople för att kunna komma vidare i rekryteringsprocessen.
De kandidater som tar sig vidare till nästa steg får genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av vår partner Refensa. Ett email skickas till dig med instruktioner från Refensa. När du får detta email ber vi dig så fort som möjligt tillhandahålla de efterfrågade referenserna för att komma fram till sista steget i rekryteringsprocessen: ett sista urval för att sedan bli presenterad för vår kund som tar vid och genomför sista delen av rekryteringsprocessen.
Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
OmMarketpeopleHemsida: www.marketpeople.se Visa mindre

Chaufför med C-körkort sökes till semestervikariat

I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen. Vi erbjuder dig: Ett semestervikariat med start nu i juni med goda chanser till förlängning. Till denna tjänst söker vi en person som vill köra distribution inom Örebro ... Visa mer
I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen.
Vi erbjuder dig:
Ett semestervikariat med start nu i juni med goda chanser till förlängning. Till denna tjänst söker vi en person som vill köra distribution inom Örebro län varierat med lätt lastbil och tung lastbil. (Observera att C-körkort, YKB samt ADR Grund är ett krav för denna tjänst.)
Arbete inom en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högst på agendan.
En del av ett litet familjärt arbetslag där vi hjälper varandra för att lyckas.Vi söker dig som:
Har hjärtat på rätt plats med förståelse för service och kundrelation.
Älskar att vara i rörelse och trivs i ett högt arbetstempo.
Självständig och lösningsorienterad.
Är positiv och förmåga att motivera sig själv och andra till att göra ett bra jobb.Krav:
C-körkort
Lokalkännedom över Örebro
YKB
Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
ADR Grund
TruckkortMeriterande:
CE-körkortKänner du att du vill bli en del av vårat lag?
Då vill vi höra mer om dig! Sök och skriv kort om dig själv så hör vi av oss. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Chaufför

Har du C-körkort, kranförarbevis ochYKB? Trivs du med att träffa kunder i din vardag? Då är det dig vi söker! Vi söker enchaufför till vår anläggning i Örebro där du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Vårt gemensamma mål är att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer, där du som chaufför är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder. Arbetsuppgifter Som chaufför hos osskommer duatthämta avfall i for... Visa mer
Har du C-körkort, kranförarbevis ochYKB? Trivs du med att träffa kunder i din vardag? Då är det dig vi söker! Vi söker enchaufför till vår anläggning i Örebro där du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Vårt gemensamma mål är att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer, där du som chaufför är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som chaufför hos osskommer duatthämta avfall i form av kärl, säckar eller containers hos våra kunder och därefter köra till vår anläggning. Väl här väger du och tippar materialet du hämtat.

En bra start kräver en genomtänkt introduktion - vi kommer att ge dig:
Genomgång av vårt arbetssätt
Samåkning med erfaren kollega för att se hur det går till hos oss
Erfaren medarbetare som fadder

Efter avslutad introduktion kommer du att rapportera direkt till vår Anläggningsansvarige Patrik, till vardags även kallad Palle. I ditt närmasteteam har du över sexfantastiska, hjälpsamma kollegor. Din närmaste chef har lång erfarenhet av branschen,anläggning och ledarskap. Personliga egenskaper
Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, våra värdeord är service, kompetens och hållbarhet. Vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör – som blivande medarbetare hos ossär det viktigtatt du kan identifiera med våra värdeord.
Vidare ser vi att du:
Har rätt inställning,vilja och engagemang att lära vi lär dig det du inte kan
Trivs med att möta kunder i vardagen där du levererar hög service till varje kund
Har hög ansvarskänsla, noggrann ochutför dina uppdrag med stort fokus påkvalitet
Alltid är mån om att hitta den bästa lösningen för kollegor och kunder närdu stöter på utmaningar i ditt arbete

En långsiktig karriär
Vårt mål är att du ska trivas och utvecklas hososs. Vivälkomnar dig därför till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du får goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den kultur vi har i företaget och jobbar aktivtför att bibehålla den. Ansökan
Välkommen att ansöka genom att svara på urvalsfrågorna.Vi kommer att hantera ansökningar löpande, sista ansökningsdag är den 23/6. Start sker enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och flyttande på Svenska i tal och skrift. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete nattetid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför. Som chaufför är det viktigt att du klarar av... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och flyttande på Svenska i tal och skrift.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete nattetid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom distribution och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är sön 21:00-08:00.
tis-tors 02:00-09:00
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att v... Visa mer
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE-chaufför till Örebro - Heltidsjobb

Om jobbet Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjude... Visa mer
Om jobbet
Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjuder alla våra medarbetare en noggrann introduktion då de är viktigt för oss att du skall känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att har ett trevligt kundbemötande.
Arbetstider:
Arbetstiderna är förlagda i skift, och vi ser gärna att du är flexibel med tider samt skift utifrån hur behovet föreligger hos vår kund.
Krav:
CE- Körkort
Lastning & lossning
Giltig YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Behärskar svenska språket

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av lastbil med släp
ADR-grund

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexibel och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Job&Talent; efter sedvanlig provanställning på 6 månader.
Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har. Visa mindre

CE-chaufförer till Dagab över sommaren!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.

Dagab behöver stärka upp sitt team över sommaren, därför söker Professionals Nord för deras räkning ett antal CE-chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Dagab mellan v.22 och v.33, med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som CE-chaufför hos Dagab kommer du att utgå från deras terminal i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid över sommaren med god chans till förlängning.

Vi söker dig som:

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort och giltig YKB.
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har truckkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:

• Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

START: juni v.22. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Dagab #sommarjobb #CE-chaufför #transport Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

Lastbilsförare

Ansök    Maj 20    Tobluc AB    Fjärrbilsförare
Chaufför sökes till bemanningsuppdrag. Fast linje med styckegods Örebro - Sundsvall. Terminal - terminal, ingen lastning eller lossning. Övernattning i bilen. BECE YKB ADR stycke Utgångsort är Örebro och du bör bo inom rimligt avstånd. Visa mer
Chaufför sökes till bemanningsuppdrag.
Fast linje med styckegods Örebro - Sundsvall.
Terminal - terminal, ingen lastning eller lossning.
Övernattning i bilen.
BECE
YKB
ADR stycke
Utgångsort är Örebro och du bör bo inom rimligt avstånd. Visa mindre

CE CHAUFFÖR I ÖREBRO SÖES INFÖR SOMMAREN

Ansök    Maj 21    MAXELDA INVEST KB    Fjärrbilsförare
Ce chaufförer sökes inför sommaren till olika varierande uppdrag från Örebro. Stor möjlighet att fortsätta även efter sommaren. Mera info ges vid kontakt. Du måste ha CE, YKB och truckkort. Lön enl ÖK Visa mer
Ce chaufförer sökes inför sommaren till olika varierande uppdrag från Örebro.
Stor möjlighet att fortsätta även efter sommaren.
Mera info ges vid kontakt.
Du måste ha CE, YKB och truckkort.
Lön enl ÖK Visa mindre

David Zetterlund Transport AB söker CE-chaufför i Örebro!

???? David Zetterlund Transport AB söker CE-chaufför i Örebro! ???? ???? Sista ansökningsdagen: 31 maj ???? Ort: Örebro ???? Erfaren CE-chaufför? Bli del av vårt team och leverera dryck till systembolag och restauranger från Närkefrakts terminal. Arbetstider: 05:00-15:00. Vi erbjuder:Tillsvidareanställning, kollektivavtalad lön. Krav:CE-körkort, digitalt förarkort, YKB, Truckkort A-klass, ADR 1.3.God svenska och stark servicekänsla. ???? Ansök här: htt... Visa mer
???? David Zetterlund Transport AB söker CE-chaufför i Örebro! ????
???? Sista ansökningsdagen: 31 maj
???? Ort: Örebro
???? Erfaren CE-chaufför? Bli del av vårt team och leverera dryck till systembolag och restauranger från Närkefrakts terminal. Arbetstider: 05:00-15:00. Vi erbjuder:Tillsvidareanställning, kollektivavtalad lön. Krav:CE-körkort, digitalt förarkort, YKB, Truckkort A-klass, ADR 1.3.God svenska och stark servicekänsla.
???? Ansök här: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/chauffor-med-ce-korkort/1032
#Chaufför #Örebro #Transport #DavidZetterlundTransport #Logistik Visa mindre

CE-CHAUFFÖR

Dina arbetsuppgifter Vi söker nu CE-Chaufförer till våra kunder. Transporter sker med moderna fordon och du utgår från vår kunds terminal. Arbetstiden är förlagd antingen på ett dagspass eller på ett kvälls/nattpass. Som chaufför hos oss, skapar du ett enormt kontaktnät när du träffar nya och återkommande kunder varje dag. Din profil Som person är du ordningsam, noggrann och positiv. Det är mycket viktigt att du har en känsla för service och social kompet... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu CE-Chaufförer till våra kunder. Transporter sker med moderna fordon och du utgår från vår kunds terminal. Arbetstiden är förlagd antingen på ett dagspass eller på ett kvälls/nattpass. Som chaufför hos oss, skapar du ett enormt kontaktnät när du träffar nya och återkommande kunder varje dag.

Din profil
Som person är du ordningsam, noggrann och positiv. Det är mycket viktigt att du har en känsla för service och social kompetens. Det är en stor fördel om du hanterar svenska språket i tal och skrift.
För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-behörighet och giltigt YKB.

Om företaget
Vi berättar mer om våra kunder vid en intervju

Om oss
Som konsult hos oss på RÄTT är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter och är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller interimsuppdrag inom såväl privat som offentlig sektor. Visa mindre

Chaufförer sökes för uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till sommaren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort och som vill jobba för någon av våra kunder i Örebro under sommaren. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Det finns alternativ inom fjärr, distribution och avfallshantering. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just di... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till sommaren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort och som vill jobba för någon av våra kunder i Örebro under sommaren. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Det finns alternativ inom fjärr, distribution och avfallshantering. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Arbetet inleds med en introduktion med hjälp av en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen heltidsarbete över sommaren.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete. Förutom C-körkort ska du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten som chaufför så behöver du ha:
- C-kort och eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta konsulter under rekryteringsperioden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-chaufförer på deltid till Trädgårdshallen i Örebro!

Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta... Visa mer
Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta deltid vid sidan av exempelvis dina studier med start omgående. Som chaufför på deltid kan behovet komma att variera från vecka till vecka, under v.26-v.33 finns det möjlighet att arbeta heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Trädgårdshallen. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som C-chaufför kommer du att lasta och leverera kylvaror som till största del består av frukt och grönt. Du kommer självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Arbetstiderna är initialt vardagar 06.00-15.00.

Vi söker dig som
studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för deltidstjänsten, alternativt dig som vill jobba heltid under sommaren. Du har C-körkort och giltig YKB och gärna tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning. Det är meriterande om du har truckkort med A-behörighet och erfarenhet av kyltransporter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Trädgårdshallen. Du är en flexibel person med ett servicetänk som har lätt för att ta kontakt med människor. Vidare är du en strukturerad person som gillar att arbeta fysiskt.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid alternativt sommarjobb beroende på vad som passar dig bäst. 
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Trädgårdshallen, #C-körkort, #Distribution, #Sommarjobb, #Deltidsjobb Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

CE-chaufförer till Dagab över sommaren!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.

Dagab behöver stärka upp sitt team över sommaren, därför söker Professionals Nord för deras räkning ett antal CE-chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Dagab mellan v.22 och v.33, med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som CE-chaufför hos Dagab kommer du att utgå från deras terminal i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid över sommaren med god chans till förlängning.

Vi söker dig som:

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort och giltig YKB.
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har truckkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:

• Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

START: juni v.22. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Dagab #sommarjobb #CE-chaufför #transport Visa mindre

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att v... Visa mer
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. VEM ÄR DU OCH VAD... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVSSom bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS
Körkortsbehörighet C och YKB
Goda fordonskunskaper
Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
God svenska i tal och skrift
God förståelse för engelska

VI ERBJUDER
Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
Självständigt arbete med frihet under ansvar
God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNINGTimanställning.
ARBETSTIDERArbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

CE-chaufför till Granqvist Trailertransport i Örebro!

Inledning Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Information om tjänsten Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med d... Visa mer
Inledning
Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med drygt 30 anställda som tillsammans arbetar för att leverera god service med rätt gods på rätt plats i rätt tid.

Professionals Nord söker för Granqvist Trailertransports räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Granqvist Trailertransport under juni- augusti med goda möjligheter till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Granqvist Trailertransports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför hos Granqvist Trailertransport kommer du ha ett varierat arbete där rutterna kan variera beroende på vilka kunder och ställen du levererar till. I regel innebär det längre körningar med färre stopp. I dina arbetsuppgifter ingår även att lasta och losta gods ute hos företagets kunder.

Vi söker dig som

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning.
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har ADR och truckkort

Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i arbetet. Du är effektiv i ditt arbete och har lätt att anpassa dig efter olika situationer. Vidare är du serviceinriktad och trivs i dialogen med kunder du möter i din roll som yrkeschaufför hos Granqvist Trailertransport AB.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE-chaufför till Örebro - Heltidsjobb

Om jobbet Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjude... Visa mer
Om jobbet
Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjuder alla våra medarbetare en noggrann introduktion då de är viktigt för oss att du skall känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att har ett trevligt kundbemötande.
Arbetstider:
Arbetstiderna är förlagda i skift, och vi ser gärna att du är flexibel med tider samt skift utifrån hur behovet föreligger hos vår kund.
Krav:
CE- Körkort
Lastning & lossning
Giltig YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Behärskar svenska språket

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av lastbil med släp
ADR-grund

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexibel och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Job&Talent; efter sedvanlig provanställning på 6 månader.
Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har. Visa mindre

CE-chaufför, sommarjobb Örebro

Välkommen att söka tjänsten som fjärrbilsförare till vår avdelning i Örebro. Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter. Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel CE-chauffö... Visa mer
Välkommen att söka tjänsten som fjärrbilsförare till vår avdelning i Örebro.
Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel.
Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter.
Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel CE-chaufför.
Arbetstiden är förlagd dagtid/natt.
Fordon som används:
Växelflaksbil med dolly och trailer.


Krav för tjänsten är: CE, ADR, YKB samt digitalt förarkort.


Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

Lastbilschaufför avfallshämtningen

Ansök    Apr 26    Örebro kommun    Renhållningsförare
Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag. Om tjänsten I denna roll kommer du att tillhöra enheten Transport och bli en del av ett team på drygt 20 medarbetare vars främsta ansvar är att sköta avfallshanteringen i hela Örebro kommun. Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroa... Visa mer
Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att tillhöra enheten Transport och bli en del av ett team på drygt 20 medarbetare vars främsta ansvar är att sköta avfallshanteringen i hela Örebro kommun. Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna. Du är med och tillhandahåller en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Exempel på arbetsuppgifter:

• hämta avfall med baklastad sopbil, transportera farligt avfall och sköta tömning av containrarna
• utföra kärlservice och eventuellt utföra andra maskintjänster
• sköta verksamhetens fordon och arbeta kvalitets- och miljömedvetet
• löpande rapportering i verksamhetssystem

Om arbetsplatsen
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i tre enheter, Transport, Kundservice och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social och serviceinriktad och som gör ditt bästa för att leverera lösningar i mötet med både kollegor och medborgare. Din samarbetsförmåga är god men du trivs även med att arbeta självständigt. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som i skrift då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare. För att lyckas i rollen som avfallshämtare krävs det att du tar ansvar över att du fysiskt klarar av arbetsuppgifterna då tjänsten kan innebära en del ansträngande uppgifter

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav: 

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig
• C-körkort
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil

Meriterande:

• ADR utbildning
• viss datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13 maj.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

C-chaufförer på deltid till Trädgårdshallen i Örebro!

Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta... Visa mer
Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta deltid vid sidan av exempelvis dina studier med start omgående. Som chaufför på deltid kan behovet komma att variera från vecka till vecka, under v.26-v.33 finns det möjlighet att arbeta heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Trädgårdshallen. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som C-chaufför kommer du att lasta och leverera kylvaror som till största del består av frukt och grönt. Du kommer självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Arbetstiderna är initialt vardagar 06.00-15.00.

Vi söker dig som
studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för deltidstjänsten, alternativt dig som vill jobba heltid under sommaren. Du har C-körkort och giltig YKB och gärna tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning. Det är meriterande om du har truckkort med A-behörighet och erfarenhet av kyltransporter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Trädgårdshallen. Du är en flexibel person med ett servicetänk som har lätt för att ta kontakt med människor. Vidare är du en strukturerad person som gillar att arbeta fysiskt.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid alternativt sommarjobb beroende på vad som passar dig bäst. 
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Trädgårdshallen, #C-körkort, #Distribution, #Sommarjobb, #Deltidsjobb Visa mindre

CE CHAUFFÖR I ÖREBRO SÖKES

Ansök    Apr 24    MAXELDA INVEST KB    Fjärrbilsförare
En stycken Ce chaufför för fjärrkörning sökes med start så snart som möjligt. Du avgår två gånger i veckan från Örebro till Umeå med en borta natt varje tur. Du bör ha jobbet inom yrket ett tag då denna tur går i högt tempo med många mil. Du måste ha ce, ykb, truckkort. Har du ett ykb som snart går ut så är det inga problem att förnya. Detta är en bra tur med mycket timmar, vi betalar lön enl transport avtalet. Mera info ges vid kontakt via mail, skick... Visa mer
En stycken Ce chaufför för fjärrkörning sökes med start så snart som möjligt.
Du avgår två gånger i veckan från Örebro till Umeå med en borta natt varje tur.
Du bör ha jobbet inom yrket ett tag då denna tur går i högt tempo med många mil.
Du måste ha ce, ykb, truckkort. Har du ett ykb som snart går ut så är det inga problem att förnya.
Detta är en bra tur med mycket timmar, vi betalar lön enl transport avtalet.
Mera info ges vid kontakt via mail, skicka med ditt nummer så vi kan nå dig för vidare intervju.
Extra sjukvårds försäkring
Friskvårdsbidrag Visa mindre

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att v... Visa mer
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE Chaufför

Ansök    Apr 15    Tt Logistik AB    Fjärrbilsförare
TT-Logistik AB är ett lokalt familjeägt företag inom logistik med huvudkontor i Eskilstuna. Vi erbjuder transporter, lagring och bemanning. Vi har en del olika körningar med olika behov och nu söker vi en CE-chaufför gärna med erfarenhet. Du ska vara flexibel och inte ha problem med att byta fordon och arbetsuppgifter. Jobbet består av att lossa och lasta gods hos slutkunderna. Vi söker dig som gillar ordning och reda, som är positiv och självgående med go... Visa mer
TT-Logistik AB är ett lokalt familjeägt företag inom logistik med huvudkontor i Eskilstuna. Vi erbjuder transporter, lagring och bemanning.
Vi har en del olika körningar med olika behov och nu söker vi en CE-chaufför gärna med erfarenhet. Du ska vara flexibel och inte ha problem med att byta fordon och arbetsuppgifter. Jobbet består av att lossa och lasta gods hos slutkunderna. Vi söker dig som gillar ordning och reda, som är positiv och självgående med gott omdöme och god personlig stil som kan vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har som lägst CE- körkort, digitalt förar kort, truck kort samt godkänd YKB.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-chaufförer till Dagab över sommaren!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Dagab för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bland annat Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.

Dagab behöver stärka upp sitt team över sommaren, därför söker Professionals Nord för deras räkning ett antal CE-chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Dagab mellan v.22 och v.33, med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som CE-chaufför hos Dagab kommer du att utgå från deras terminal i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid över sommaren med god chans till förlängning.

Vi söker dig som:

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort och giltig YKB.
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har truckkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:

• Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

START: juni v.22. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Dagab #sommarjobb #CE-chaufför #transport Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

Chaufför livsmedel Örebro

MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss? Arbetsuppgifter Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom livsmedelstransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service. Kvalifikationer? Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel. Som chauf... Visa mer
MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, truckkort och gärna ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. 2023 startade vi platskontor under Simons ledning..

Övrigt
Heltid, semestervikariat vecka 20-35 med goda chanser till fortsatt anställning för rätt person.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning eller efter pension.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Örebro:
Simon via mail [email protected] eller telefon 019-500 18 41

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-chaufförer till Örebro

MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss? Arbetsuppgifter Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service. Kvalifikationer? Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är nogg... Visa mer
MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, truckkort och ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. 2023 startade vi platskontor under Simons ledning..

Övrigt
Heltid, semestervikariat vecka 20-35 med goda chanser till fortsatt anställning för rätt person.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning eller efter pension.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Örebro:
Simon via mail [email protected] eller telefon 019-500 18 41

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-chaufför till Granqvist Trailertransport i Örebro!

Inledning Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Information om tjänsten Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med d... Visa mer
Inledning
Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med drygt 30 anställda som tillsammans arbetar för att leverera god service med rätt gods på rätt plats i rätt tid.

Professionals Nord söker för Granqvist Trailertransports räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Granqvist Trailertransport under juni- augusti med goda möjligheter till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Granqvist Trailertransports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför hos Granqvist Trailertransport kommer du ha ett varierat arbete där rutterna kan variera beroende på vilka kunder och ställen du levererar till. I regel innebär det längre körningar med färre stopp. I dina arbetsuppgifter ingår även att lasta och losta gods ute hos företagets kunder.

Vi söker dig som

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning.
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har ADR och truckkort

Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i arbetet. Du är effektiv i ditt arbete och har lätt att anpassa dig efter olika situationer. Vidare är du serviceinriktad och trivs i dialogen med kunder du möter i din roll som yrkeschaufför hos Granqvist Trailertransport AB.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

CE-chaufförer till sommaren 2024

Ansök    Apr 10    Adsup AB    Distributionsförare
Om företaget Bengts Åkeri grundades år 1975 av Bengt Johansson med en enda lastbil för distribution av tvättmedel i Örebro län. Sedan dess har företaget vuxit och strävar nu efter att vara ledande inom transportbranschen med fokus på Just-In-Time-leveranser, hög servicekvalitet, engagemang och miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier med 270 anställda och huvudkontor i Örebro. Vi transporterar gods för för... Visa mer
Om företaget
Bengts Åkeri grundades år 1975 av Bengt Johansson med en enda lastbil för distribution av tvättmedel i Örebro län. Sedan dess har företaget vuxit och strävar nu efter att vara ledande inom transportbranschen med fokus på Just-In-Time-leveranser, hög servicekvalitet, engagemang och miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier med 270 anställda och huvudkontor i Örebro. Vi transporterar gods för företag som PostNord och DSV och har en modern fordonsflotta som är väl rustad för olika uppdrag.
Om arbetet
Vi söker CE-chaufförer för att förstärka Bengts Åkeris team under sommaren. Tjänsten innebär att du utgår från Örebro eller Karlstad och arbetar på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning, lossning och transport av gods.
Vi erbjuder internutbildningar och följer transportskollektivavtal för våra anställda.
Om dig
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!
Krav
CE-behörighet
YKB

Meriterande
Erfarenhet som chaufför

Övrigt
Det finns möjlighet att arbeta både dagtid och nattid.Du kommer utgå från Örebro eller Karlstadoch arbeta på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning.
Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

CE-chaufför till Örebro - Heltidsjobb

Om jobbet Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjude... Visa mer
Om jobbet
Vi söker CE-Chaufförer med giltigt YKB somtrivs och har god vana att köra fjärr körningar med Örebro som utgångs ort. Här får du chansen att arbeta hos ett stort åkeri samt ha goda utvecklingsmöjligheter i din karriär som lastbils chaufför. Det är mediterande om du har längre erfarenhet att köra lastbil med släp, men vi lägger stor vikt ipersonliga egenskaper så som noggrannhet, att du är ansvarsfull och lyhörd samt lösnings orienterad.Vi erbjuder alla våra medarbetare en noggrann introduktion då de är viktigt för oss att du skall känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att har ett trevligt kundbemötande.
Arbetstider:
Arbetstiderna är förlagda i skift, och vi ser gärna att du är flexibel med tider samt skift utifrån hur behovet föreligger hos vår kund.
Krav:
CE- Körkort
Lastning & lossning
Giltig YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Behärskar svenska språket

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av lastbil med släp
ADR-grund

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexibel och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Job&Talent; efter sedvanlig provanställning på 6 månader.
Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har. Visa mindre

Distributionschaufför

Vi söker 2st semestervikarier med möjlighet till fast anställning. Jobbet innebär att distribuera gods (pall o paket) inom Örebro län. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att träffa 25-30 av våra kunder dagligen så det är viktigt att du har hög servicekänsla, är stresstålig och är van med ordning och reda. Men det viktigaste av allt är att du tycker om och VILL jobba. Visa mer
Vi söker 2st semestervikarier med möjlighet till fast anställning.
Jobbet innebär att distribuera gods (pall o paket) inom Örebro län. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att träffa 25-30 av våra kunder dagligen så det är viktigt att du har hög servicekänsla, är stresstålig och är van med ordning och reda. Men det viktigaste av allt är att du tycker om och VILL jobba. Visa mindre

CE-Chaufförer till Dagab Örebro

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebrodit du också återvänderefter avslutat pass. Introduktion och upp... Visa mer
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebrodit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)
Generellt schema för närlivs distribution:
Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.
Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:
Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kranbilsförare

Ansök    Apr 8    Bista Mekan AB    Kranbilsförare
Bista Mekan AB arbetar inom områdena smide, rostfritt och bilpåbyggnad. Bista Mekan AB har mer än 60 års erfarenhet av stål- och smideskonstruktioner, rostfri bearbetning, samt över 30 år av bilpåbyggnationer. Bolaget har sedan starten arbetat hårt för att sätta kunden i centrum. Genom åren har samtliga tre verksamhetsgrenar vuxit och omsättningen är idag över 170 miljoner. Antalet anställda är idag ca 30 st. Bista Mekan är certifierade enligt EN 1090, ... Visa mer
Bista Mekan AB arbetar inom områdena smide, rostfritt och bilpåbyggnad. Bista Mekan AB har mer än 60 års erfarenhet av stål- och smideskonstruktioner, rostfri bearbetning, samt över 30 år av bilpåbyggnationer. Bolaget har sedan starten arbetat hårt för att sätta kunden i centrum.
Genom åren har samtliga tre verksamhetsgrenar vuxit och omsättningen är idag över 170 miljoner.
Antalet anställda är idag ca 30 st.
Bista Mekan är certifierade enligt EN 1090, ISO9001 och ISO14001


Vi söker nu erfaren och självgående kranbilsförare.


Som kranbilsförare på Bista Mekan kommer du transportera stål och byggmaterial från vår verkstad i Örebro till våra byggarbetsplatser. I arbetsuppgifterna ingår även transport av maskiner från vår maskinpark, som innehåller ca 15 liftar och 3 teleskoplastare.
Som kranbilsförare kommer du även vara delaktig med lyft i smides och hallmontage.

Arbetet på Bista Mekan innebär mycket kundkontakt så det är viktigt att du kan kommunicera på svenska. För att lyckas i tjänsten bör du vara självgående samt lösningsorienterad.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, positiv, ordningsam samt har en god samarbetsförmåga.

Tjänsten kräver C-körkort, YKB, Kran över 18t/m
Meriterande är CE-körkort, truck och teleskoplastarkort, liftutbildning, erfarenhet från smides och hallmontage. Visa mindre

Lastbilschaufför C

Ansök    Apr 1    EMP Log AB    Distributionsförare
Emp Log AB söker just nu erfarna personer med C och CE-kompetens. Körningarna är heltid och utgår från Örebro och Karlstad (se separat annons för Karlstad). Heltidstjänst med fast månadslön. Denna körning avser Nattjobb - startar natt till måndag (ca 00.00). 5 nätter/veckan. Distribution. Kvalifikationer *C-behörighet. *YKB-kompetens. *Minst 1 års erfarenhet av yrket. Om oss. Vi är ett mindre åkeri med ca 35 anställda. Vi har vår bas i Karlstad med kör... Visa mer
Emp Log AB söker just nu erfarna personer med C och CE-kompetens. Körningarna är heltid och utgår från Örebro och Karlstad (se separat annons för Karlstad).
Heltidstjänst med fast månadslön.
Denna körning avser Nattjobb - startar natt till måndag (ca 00.00). 5 nätter/veckan. Distribution.


Kvalifikationer
*C-behörighet.
*YKB-kompetens.
*Minst 1 års erfarenhet av yrket.


Om oss.
Vi är ett mindre åkeri med ca 35 anställda. Vi har vår bas i Karlstad med körningar som även utgår från Örebro och Eskilstuna.
I våra bilar är det inte(!) rök och djurfritt.
Flytande svenska är inget krav men språkbarriärer kan ofta bli problem vilket gör att vi kräver att man ska behärska engelska i både tal och skrift.


Skicka iväg ett mejl och skriv några enkla rader tillsammans med ditt mobilnummer till [email protected], så ringer vi upp dig för smidigare hantering.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C-chaufförer på deltid till Trädgårdshallen i Örebro!

Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta... Visa mer
Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta deltid vid sidan av exempelvis dina studier med start omgående. Som chaufför på deltid kan behovet komma att variera från vecka till vecka, under v.26-v.33 finns det möjlighet att arbeta heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Trädgårdshallen. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som C-chaufför kommer du att lasta och leverera kylvaror som till största del består av frukt och grönt. Du kommer självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Arbetstiderna är initialt vardagar 06.00-15.00.

Vi söker dig som
studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för deltidstjänsten, alternativt dig som vill jobba heltid under sommaren. Du har C-körkort och giltig YKB och gärna tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning. Det är meriterande om du har truckkort med A-behörighet och erfarenhet av kyltransporter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Trädgårdshallen. Du är en flexibel person med ett servicetänk som har lätt för att ta kontakt med människor. Vidare är du en strukturerad person som gillar att arbeta fysiskt.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid alternativt sommarjobb beroende på vad som passar dig bäst. 
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Trädgårdshallen, #C-körkort, #Distribution, #Sommarjobb, #Deltidsjobb Visa mindre

Lastbilschaufför, Maskinförare till växtodlingsgård

Ansök    Mar 28    Just In Time Hr AB    Kranbilsförare
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är ... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Vi transporterar allt med egen lastbil vilket blir din huvuduppgift.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha erfarenhet att köra lastbil och ha körkort, lägst klass C. Erfarenhet som maskinförare är också en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!     Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt.  För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig! Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.     Krav: Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt för... Visa mer
CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!
 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt. 
För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig!
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 
 
Krav:
Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB) / Mycket goda kunskaper i svenska.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.  
Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Chaufförer till Dagab Örebro

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebro dit du också återvänder efter avslutat pass. Introduktion oc... Visa mer
Om jobbet

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.

Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebro dit du också återvänder efter avslutat pass.

Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.

Vem söker vi:

- Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla

- Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp

- Du har bra sinne för ordning och noggrannhet

- Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.

- Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:

Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)

Generellt schema för närlivs distribution :

Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.

Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:

Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.

Krav:

- CE-körkort

- C-körkort

- Giltigt YKB

- ADR 1.3

- Truckkort

- Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:

- Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp

- Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:

Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.

Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

Chaufförer sökes för uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till sommaren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort och som vill jobba för någon av våra kunder i Örebro under sommaren. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Det finns alternativ inom fjärr, distribution och avfallshantering. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just di... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till sommaren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort och som vill jobba för någon av våra kunder i Örebro under sommaren. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Det finns alternativ inom fjärr, distribution och avfallshantering. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Arbetet inleds med en introduktion med hjälp av en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen heltidsarbete över sommaren.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete. Förutom C-körkort ska du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten som chaufför så behöver du ha:
- C-kort och eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta konsulter under rekryteringsperioden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Chaufför - Sommarjobb

Ansök    Mar 15    Dollarstore AB    Fjärrbilsförare
Vårt centrallager i Örebro är Dollarstores nav. Hit anländer alla varor som ska säljas i våra 134 butiker. När de ankommer lastas varorna av, fördelas rätt, packas och lastas för vidare transport ute i landet. Inför sommaren 2024 söker vi nu 4 st chaufförer. Sommarvikariaten startar vecka 23 och pågår till och med v.35. Vi prioriterar sökanden som kan arbeta hela perioden. Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till våra ... Visa mer
Vårt centrallager i Örebro är Dollarstores nav. Hit anländer alla varor som ska säljas i våra 134 butiker. När de ankommer lastas varorna av, fördelas rätt, packas och lastas för vidare transport ute i landet.

Inför sommaren 2024 söker vi nu 4 st chaufförer. Sommarvikariaten startar vecka 23 och pågår till och med v.35. Vi prioriterar sökanden som kan arbeta hela perioden.

Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till våra butiker. Hög servicekänsla är i fokus då butikerna är i mitt i högsäsongen och ivrigt väntar på nya varor som kunderna efterfrågar.

Ditt arbete utgår från vårt centrallager i Marieberg, Örebro. Du lastar själv in gods i bilen och släpet innan avfärd. I det här momentet arbetar du i team med dina andra kollegor. Du levererar sedan till våra butiker i mellan-sverige. Lastning och leverans av externt gods är också inkluderat.

Varför ska du välja Dollarstore som arbetsgivare för ditt sommarjobb?

Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Att sommarjobba hos oss är en bra startpunkt för en framtida karriär hos oss. Välkommen till oss!
Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har CE-körkort, giltigt YKB samt truckkort A1-A4. Du har åtminstone 1 års erfarenhet av fjärrdistribution.

Som person är du positiv, service-minded och duktig på att samarbeta med dina kollegor både på lagret samt de kollegor du träffar ute i butik. Du är flexibel och har en god problemlösningsförmåga då det ibland dyker upp ändringar samma dag som på din körning.

Du har också lätt att ta till dig ny information och är givetvis säkerhet- och kvalitetsmedveten. Du har goda kunskaper i svenska.

Det är meriterande om du har möjlighet att övernatta i lastbilen vid behov.

Säkra ditt sommarjobb redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag för att säkra ditt sommarjobb så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31/3.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att arbeta med dig i sommar!

Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Välkommen till Dollarstore! Visa mindre

Flertal chaufförer sökes till Örebro

Vi söker nu chaufförer med C-körkort samt dig med CE-behörighet för flertal uppdrag runt om i Örebro län.   Hur kommer dina arbetsdagar se ut? Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi v... Visa mer
Vi söker nu chaufförer med C-körkort samt dig med CE-behörighet för flertal uppdrag runt om i Örebro län.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass C.
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Örebro och god lokalkännedom är det ett stort plus!
 
Vi ser att du
 C behörighet. Meriterande med CE behörigheter.
 YKB Digitalt Förarkort
 God svenska i tal och skrift
 ADR
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på [email protected] I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Visa mindre

Vi söker nu flera chaufförer till olika tjänster och städer på Renall

Renall erbjuder olika tjänster så som slamsugning, högtrycksspolning, avfalls- och återvinningslösningar, fastighetsjour, kranbil- och transporttjänster, jordförsäljning, miljöentreprenad samt miljökonsulttjänster. Med modern, väl underhållen utrustning, stort kunnande, stabil ekonomi, hållbart synsätt för miljön arbetar vi för långsiktiga kundrelationer. Renall vänder sig till företag, kommuner och privatpersoner med helhetserbjudande inom miljö och hållb... Visa mer
Renall erbjuder olika tjänster så som slamsugning, högtrycksspolning, avfalls- och återvinningslösningar, fastighetsjour, kranbil- och transporttjänster, jordförsäljning, miljöentreprenad samt miljökonsulttjänster.
Med modern, väl underhållen utrustning, stort kunnande, stabil ekonomi, hållbart synsätt för miljön arbetar vi för långsiktiga kundrelationer. Renall vänder sig till företag, kommuner och privatpersoner med helhetserbjudande inom miljö och hållbarhet. Vi är ca 200 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping , Örebro och Oxelösund.

Vi söker nu flera förare inom olika tjänsteområden och städer som kan sommarjobba hos oss under 2024. Vi söker förare till Norrköping, Linköping, Örebro och Oxelösund.
Om jobbet
Som chaufför hos oss kommer du att ansvara för körning av olika lastbilstyper inom olika tjänsteområden och förväntas leverera arbete av hög kvalitet och service.
I rollen ingår att upprätthålla fordon och andra resurser i utmärkt skick. Som ett företag med fokus på miljö håller vi hög standard för miljövänlig och kostnadseffektiv körning. Vi ser att du som person har ansvarskänsla, noggrannhet och en hög servicenivå. Att du har förmågan att kunna fatta självständiga beslut och att prioritera effektivt i olika situationer. Ditt samarbetsförmåga som lagspelare kombinerat med din förmåga att arbeta självständigt är av stor betydelse för oss.

Kvalifikationer
Till dessa tjänster söker vi dig som:
· Har C-körkort (CE-behörighet är positivt)
· Har ett giltigt YKB
· Har du ADR är det positivt
· Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du själv är miljömedveten och tidigare har arbetat som lastbilschaufför.
Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.
Välkommen med din ansökan till [email protected] , märk ansökan med den stad du söker jobbet till.
Läs mer om oss på www.renall.se Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommarvikariat till Dagab i Örebro!

Är du en ansvarstagande CE-chaufför som är redo för en ny utmaning till sommaren? Vill du arbeta självständigt och trivs med att arbeta obekväma arbetstider? Då kanske det är just dig vi söker Vi på Student Consulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagab. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.... Visa mer
Är du en ansvarstagande CE-chaufför som är redo för en ny utmaning till sommaren? Vill du arbeta självständigt och trivs med att arbeta obekväma arbetstider? Då kanske det är just dig vi söker

Vi på Student Consulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagab. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Vi söker såväl chaufförer till distribution som till fjärr, därför kan arbetstiderna variera. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår kund Dagab.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass CE samt truckkort. Vi ser gärna att du är van av att arbeta med handdator då dina leveranser hanteras digitalt.


För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- CE-kort
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis
- Vara tillgänglig för arbete mellan v 23-33

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-chaufförer på deltid till Trädgårdshallen i Örebro!

Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta... Visa mer
Har du C-behörighet? Söker du ett roligt deltidsjobb eller sommarjobb som chaufför? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi C-chaufförer till Trädgårdshallen för två olika typer av uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Trädgårdshallen räkning C-chaufförer för två olika uppdrag. Vi söker dels chaufförer som kan arbeta heltid i sommar mellan v.26-v.33 eller dig som kan arbeta deltid vid sidan av exempelvis dina studier med start omgående. Som chaufför på deltid kan behovet komma att variera från vecka till vecka, under v.26-v.33 finns det möjlighet att arbeta heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Trädgårdshallen. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som C-chaufför kommer du att lasta och leverera kylvaror som till största del består av frukt och grönt. Du kommer självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Arbetstiderna är initialt vardagar 06.00-15.00.

Vi söker dig som
studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för deltidstjänsten, alternativt dig som vill jobba heltid under sommaren. Du har C-körkort och giltig YKB och gärna tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning. Det är meriterande om du har truckkort med A-behörighet och erfarenhet av kyltransporter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Trädgårdshallen. Du är en flexibel person med ett servicetänk som har lätt för att ta kontakt med människor. Vidare är du en strukturerad person som gillar att arbeta fysiskt.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid alternativt sommarjobb beroende på vad som passar dig bäst. 
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Trädgårdshallen, #C-körkort, #Distribution, #Sommarjobb, #Deltidsjobb Visa mindre

Chaufför livsmedel Örebro

MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss? Arbetsuppgifter Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom livsmedelstransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service. Kvalifikationer? Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel. Som chauf... Visa mer
MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, truckkort och gärna ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. 2023 startade vi platskontor under Simons ledning..

Övrigt
Heltid, semestervikariat vecka 20-35 med goda chanser till fortsatt anställning för rätt person.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning eller efter pension.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Örebro:
Simon via mail [email protected] eller telefon 019-500 18 41

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE CHAUFFÖR I ÖREBRO SÖKES

Ansök    Mar 6    MAXELDA INVEST KB    Fjärrbilsförare
En stycken Ce chaufför i Örebro sökes för körning med bil och släp med start så snart som möjligt. Du bör vara morgon pigg då turen börjar 03,00 på morgonen med att åka och lasta fullt med frysta pallar på bil och släp. Åker vidare och lossar detta straxt utanför Örebro och lastar på nytt. Lossar detta på annan ort och åker tom hem och avslutar för dagen. 10-11 timmars arbete per dag, fem dagar i vecken. Du måste ha ce, ykb, truckkort. Har du ett... Visa mer
En stycken Ce chaufför i Örebro sökes för körning med bil och släp med start så snart som möjligt.
Du bör vara morgon pigg då turen börjar 03,00 på morgonen med att åka och lasta fullt med frysta pallar på bil och släp.
Åker vidare och lossar detta straxt utanför Örebro och lastar på nytt. Lossar detta på annan ort och åker tom hem och avslutar för dagen. 10-11 timmars arbete per dag, fem dagar i vecken.


Du måste ha ce, ykb, truckkort. Har du ett ykb som snart går ut så är det inga problem att förnya.
Detta är en bra tur med fasta tider, vi betalar lön enl transport avtalet.
Mera info ges vid kontakt via mail, skicka med ditt nummer så vi kan nå dig för vidare intervju.
Vi erbjuder en bra arbete med fasta tider.
Extra sjukvårds försäkring
Friskvårdsbidrag Visa mindre

CE-chaufförer till Örebro

MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss? Arbetsuppgifter Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service. Kvalifikationer? Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är nogg... Visa mer
MP anställer i Örebro! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Örebro söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, truckkort och ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. 2023 startade vi platskontor under Simons ledning..

Övrigt
Heltid, semestervikariat vecka 20-35 med goda chanser till fortsatt anställning för rätt person.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning eller efter pension.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Örebro:
Simon via mail [email protected] eller telefon 019-500 18 41

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Swift Delivery söker C-kortschaufför till distribution

Swift Delivery söker distributionschaufför med C-körkort Arbetsbeskrivning: Jobbet innebär att leverera pallar och paket till företag samt privatpersoner i Örebro län med lastbil. - Heltid, provanställning, fastjobb, varierande arbetstider - Lön enligt kollektivavtal Det vi söker hos våran medarbetare är: - Serviceinriktad - Stresstålig - Självgående - Noggrannhet - Flexibel - Ärlighet - God lokalkännedom - God kunskap i svenska, tal och skrift.... Visa mer
Swift Delivery söker distributionschaufför med C-körkort


Arbetsbeskrivning:
Jobbet innebär att leverera pallar och paket till företag samt privatpersoner i Örebro län med lastbil.
- Heltid, provanställning, fastjobb, varierande arbetstider
- Lön enligt kollektivavtal
Det vi söker hos våran medarbetare är:
- Serviceinriktad
- Stresstålig
- Självgående
- Noggrannhet
- Flexibel
- Ärlighet
- God lokalkännedom
- God kunskap i svenska, tal och skrift.
- Trevligt bemötande
- Körkort B, C (CE Är meriterande)
- God fysik och hälsa


Vill du vara med i vårat grymma team? Skicka en ansökan till oss!
Ansökan tas emot via mail:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

lastbilschafför till lastväxlare och liftdumpers

vi söker en chafför som ska köra lastväxlare och liftdumpers. Du måste ha YKB och digitalt färdskrivarkort Visa mer
vi söker en chafför som ska köra lastväxlare och
liftdumpers.
Du måste ha YKB och digitalt färdskrivarkort Visa mindre

Chaufför med C-körkort sökes till semestervikariat

I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen. Vi erbjuder dig: Ett semestervikariat med start i april med goda chanser till förlängning. Till denna tjänst söker vi en person som vill köra distribution inom Örebro l... Visa mer
I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen.
Vi erbjuder dig:
Ett semestervikariat med start i april med goda chanser till förlängning. Till denna tjänst söker vi en person som vill köra distribution inom Örebro län varierat med lätt lastbil och tung lastbil. (Observera att C-körkort, YKB samt ADR Grund är ett krav för denna tjänst.)
Arbete inom en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högst på agendan.
En del av ett litet familjärt arbetslag där vi hjälper varandra för att lyckas.Vi söker dig som:
Har hjärtat på rätt plats med förståelse för service och kundrelation.
Älskar att vara i rörelse och trivs i ett högt arbetstempo.
Självständig och lösningsorienterad.
Är positiv och förmåga att motivera sig själv och andra till att göra ett bra jobb.Krav:
C-körkort
Lokalkännedom över Örebro
YKB
Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
ADR Grund (ADR 1.3 är ej tillräckligt)
TruckkortMeriterande:
CE-körkortKänner du att du vill bli en del av vårat lag?
Då vill vi höra mer om dig! Sök och skriv kort om dig själv så hör vi av oss. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Chaufförer sökes för framtida uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår ku... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav:
- C eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Meriterande
- Erfarenhet av släphantering
- Erfarenhet av kyl och frystransporter

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Chaufförer till Dagab Örebro

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebro dit du också återvänder efter avslutat pass. Introduktion oc... Visa mer
Om jobbet

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.

Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebro dit du också återvänder efter avslutat pass.

Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.

Vem söker vi:

- Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla

- Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp

- Du har bra sinne för ordning och noggrannhet

- Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.

- Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:

Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)

Generellt schema för närlivs distribution :

Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.

Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:

Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.

Krav:

- CE-körkort

- Giltigt YKB

- ADR 1.3

- Truckkort

- Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:

- Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp

- Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:

Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.

Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceman/Chaufför med B-körkort till ELIS Textil Service AB - Örebro ????

Ansök    Feb 23    Marketpeople AB    Distributionsförare
Om tjänsten Arbetsuppgifter Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Örebro. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder. A... Visa mer
Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Örebro. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.

Ansvarsområden inkluderar:

- Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.

- Skapa och upprätthålla goda kundrelationer

- Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet

- Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: Varierande arbetstider inom huvudsakligen 06:00 - 18:00. Arbete efter 18:00 kan förekomma.

Anställningsform: Utgångspunkten för tjänsten är 40 timmar/vecka (heltid) men för rätt person kan möjlighet finnas att arbeta 4 eller 6 timmars arbetsdagar. Tjänsten inleds med visstidsanställning på 3 månader, med möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person.

Start för tjänsten: Omgående eller enligt överenskommelse

Adress till arbetsplats: Filargatan 3, 632 29 Eskilstuna. Elis ser gärna att medarbetare för denna tjänsten bor i Örebro.Om Elis
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.

Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper deras kunder ägna sig åt det som är viktigast, deras kärnverksamhet. Och samtidigt minska deras klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.Krav och egenskaper
Krav

- Minst 18 år och har minst B-körkort

- God svenska i tal och skrift


Meriterande
- Tidigare erfarenhet som chaufför

- Tidigare erfarenhet av servicearbete

Egenskaper
Elis söker medarbetare som framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i den dynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, anpassningsbar och stresstålig för att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen. Arbetet med att distribuera mattor är fysiskt krävande, så viktigt att man är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt.

Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön
Lön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF MetallRekryteringsprocessen
Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från [email protected]. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

De kandidater som tar sig vidare från AI-intervjun med Hubert kommer få genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa ( refensa.se (https://www.refensa.se/)). Du kommer få ett mail från [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2980058/edit/[email protected]) där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig att så fort som möjligt ange dina referenser.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen ( bakgrundskollen.se (https://bakgrundskollen.se/)). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för Elis som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen. I Elis del av processen genomförts registerkontroll då detta är ett krav för att komma in på t.ex. förskolor. Flertalet medarbetare kommer även gå igenom en säkerhetsprövning då detta krävs för att arbeta med vissa av Elis kunder.

Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Marketpeople

Marketpeople (https://marketpeople.se/om-oss/) är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2918441/edit/arketpeople.se/kunskap/insikter/automation-och-ai-i-rekrytering/), stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest moderna och fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

Hemsida: www.marketpeople.se (https://marketpeople.se/) Visa mindre

Lastbilschaufför avfallshämtningen Semestervikariat

Ansök    Feb 23    Örebro kommun    Renhållningsförare
Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag. Om tjänsten  Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna. Du är med och tillhandahåller en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog o... Visa mer
Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag.

Om tjänsten 
Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna. Du är med och tillhandahåller en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. I stort kommer du arbeta med att hämta avfall med baklastad sopbil, transportera farligt avfall och ansvara för tömning av containrar. Du kommer också att ingå i arbetet med vår kärlservice och eventuellt även andra maskintjänster. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Exempel på arbetsuppgifter:
 


• hämta avfall med baklastad sopbil, transportera farligt avfall och sköta tömning av containrarna
• utföra kärlservice och eventuellt utföra andra maskintjänster
• sköta verksamhetens fordon och arbeta kvalitets- och miljömedvetet

Om arbetsplatsen
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservice och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som avfallshämtare krävs det att du tar ansvar över att du fysiskt klarar av arbetsuppgifterna då tjänsten kan innebära en del ansträngande uppgifter. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är social och serviceinriktad och gör ditt bästa för att leverera lösningar i mötet med både kollegor och medborgare. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som i skrift då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare, samt löpande rapportering i verksamhetssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig
• körkort behörighet C
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil

Meriterande:

• ADR utbildning
• viss datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Semestervikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

omfattning: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 10

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande men sista ansökningsdag är 15 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Lastbilschaufför, Maskinförare till växtodlingsgård

Ansök    Feb 20    Just In Time Hr AB    Kranbilsförare
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är ... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Vi transporterar allt med egen lastbil vilket blir din huvuduppgift.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha erfarenhet att köra lastbil och ha körkort, lägst klass C. Erfarenhet som maskinförare är också en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Chaufförer sökes till semestervikariat dagtid

I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen. Obs jobbet är fysiskt krävande. Vi erbjuder dig: Ett semestervikariat med stora möjligheter till förlängning efter sommaren. Möjlig start redan i april om önskemål finn... Visa mer
I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen. Obs jobbet är fysiskt krävande.
Vi erbjuder dig:
Ett semestervikariat med stora möjligheter till förlängning efter sommaren. Möjlig start redan i april om önskemål finns.
Arbete inom en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högst på agendan.
En del av ett litet familjärt arbetslag där vi hjälper varandra för att lyckas.Vi söker dig som:
Har hjärtat på rätt plats med förståelse för service och kundrelation.
Älskar att vara i rörelse och trivs i ett högt arbetstempo.
Är positiv och har förmåga att motivera sig själv och andra till att göra ett bra jobb.Krav:
B-körkort
Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
Lokalkännedom Örebro LänMeriterande:
C-körkort
ADR
TruckkortKänner du att du vill bli en del av vårat lag?
Då vill vi höra mer om dig! Sök och skriv kort om dig själv så hör vi av oss. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS Som bär... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag - ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS

- Körkortsbehörighet C och YKB

- Goda fordonskunskaper

- Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

- Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

- Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

- God svenska i tal och skrift

- God förståelse för engelska

VI ERBJUDER

- Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

- Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

- En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

- Självständigt arbete med frihet under ansvar

- God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.

ARBETSTIDER

Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

LÖN

Vi erbjuder fast lön.

Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Information om tjänsten Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det... Visa mer
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som startade med en lastbil och körde ut tvättmedel till kunder i Örebro län. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.
Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. De är idag 270 anställda med huvudkontor i Örebro.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med god chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb Visa mindre

Vi söker chaufförer med B - körkort, start omgående!

Ansök    Feb 15    Aura Personal AB    Distributionsförare
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning. Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det... Visa mer
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning.

Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det meriterande. B – körkort är ett krav. Har du jobbat med transport eller som chaufför är det meriterande men inget krav.

Tillsättningar sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön med bra OB och övertidstillägg Visa mindre

Chaufförer sökes för framtida uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår ku... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav:
- C eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Meriterande
- Erfarenhet av släphantering
- Erfarenhet av kyl och frystransporter

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Chaufför C & CE

Ansök    Feb 8    EMP Log AB    Distributionsförare
Emp Log AB söker just nu erfarna personer med C och CE-kompetens. Körningarna är heltid och utgår från Örebro och avslutas i Örebro. Fast månadslön. *(CE) Sjöcontainer. Dagtid, måndag till fredag. *(CE) Trailer. Terminal till terminal med styckegods. Nattjobb. Söndagkväll till fredag. *(C) Nattjobb. Startar natt till tisdag och avslutas lördag morgon. Kvalifikationer *CE-behörighet. *YKB-kompetens. *Minst 1 år erfarenhet av yrket. OBS! Vi har även b... Visa mer
Emp Log AB söker just nu erfarna personer med C och CE-kompetens. Körningarna är heltid och utgår från Örebro och avslutas i Örebro.
Fast månadslön.
*(CE) Sjöcontainer. Dagtid, måndag till fredag.
*(CE) Trailer. Terminal till terminal med styckegods. Nattjobb. Söndagkväll till fredag.
*(C) Nattjobb. Startar natt till tisdag och avslutas lördag morgon.


Kvalifikationer
*CE-behörighet.
*YKB-kompetens.
*Minst 1 år erfarenhet av yrket.


OBS! Vi har även behov av erfarna chaufförer som kört mycket link.


Om oss.
Vi är ett mindre åkeri med ca 30 anställda. Vi har vår bas i Karlstad med körningar som även utgår från Örebro och Eskilstuna.


I våra bilar är det inte(!) rök och djurfritt.
Flytande svenska är inget krav men språkbarriärer kan ofta bli problem vilket gör att vi kräver att man ska behärska engelska i både tal och skrift.


Skicka iväg ett mejl och skriv några enkla rader tillsammans med ditt mobilnummer till [email protected], så ringer vi upp dig för smidigare hantering.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Swift Delivery söker CE-Chaufförer

Arbetsbeskrivning: Jobbet kommer att innebära olika moment så som: - Expressleveranser inrikes och utrikes - Varierande arbetstider samt övernattningar förekommer - Fast anställning - Lön enligt kollektivavtal Det vi söker hos våran medarbetare är: - Serviceinriktad - Punktlighet - Självgående - Noggrannhet - Flexibel - Ärlighet - God lokalkännedom - God kunskap i svenska, tal och skrift. - Trevligt bemötande - Körkort B, C, CE, YKB - Van att köra längre s... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Jobbet kommer att innebära olika moment så som:
- Expressleveranser inrikes och utrikes
- Varierande arbetstider samt övernattningar förekommer
- Fast anställning
- Lön enligt kollektivavtal
Det vi söker hos våran medarbetare är:
- Serviceinriktad
- Punktlighet
- Självgående
- Noggrannhet
- Flexibel
- Ärlighet
- God lokalkännedom
- God kunskap i svenska, tal och skrift.
- Trevligt bemötande
- Körkort B, C, CE, YKB
- Van att köra längre sträckor
-Start enl. ök.
Vill du vara med i vårat grymma team? Skicka en ansökan till oss!
Ansökan tas emot via mail:
[email protected] Visa mindre

C-chaufförer sökes till vår kund Trädgårdshallen Örebro

Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker! Vi på StudentConsulting söker nu efter C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Trädgårdshallen Örebro. Med ursprung i närproduktion grundades Trädgårdshallen som en aktör inom frukt och grönt. Hos Trädgårdshallen finner du allt inom frukt och grönt, de arbetar aktivt för en så kort väg som möjligt från odla... Visa mer
Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi på StudentConsulting söker nu efter C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Trädgårdshallen Örebro. Med ursprung i närproduktion grundades Trädgårdshallen som en aktör inom frukt och grönt. Hos Trädgårdshallen finner du allt inom frukt och grönt, de arbetar aktivt för en så kort väg som möjligt från odlaren till marknaden. Inför semestertiderna söker de nu efter chaufförer i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med en veckas introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter det så kommer du självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Då det förekommer kundkontakt ser vi att du är serviceorienterad och alltid tillgodoser kundens behov. Du är även flexibel och hjälper kunden på olika sätt. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och du har lätt för att ta kontakt med människor. Vi tror att du planerar distributionen i förväg och är effektiv i ditt arbetssätt.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Trädgårdshallen Örebro. Uppdraget förväntas pågå vecka 26 till och med vecka 33. Vi ser att sökande kan arbeta hela perioden, samt har möjlighet till en veckas upplärning innan v.26. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 06.00 - 15.00. Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning
- C-kort
- Giltigt yrkeskompetensbevis
- Du ska kunna arbeta hela perioden v. 26-33

Meriterande:
- Truckkort med A-behörighet
- Erfarenhet av kyltransporter

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-/CE-chaufförer sökes till KåKå

KåKå är en av Sveriges ledande leverantörer av bageriingredienser och tillbehör till bagerier och konditorier. I Örebro ligger företagets norra logistikcentrum med försäljningskontor. Härifrån levereras livsmedel runt om i hela landet. Som konsult hos KåKå kommer du bidra till att leveranserna når mottagarna säkert, effektivt och i rätt tid KåKå är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, vilket motsvarar... Visa mer
KåKå är en av Sveriges ledande leverantörer av bageriingredienser och tillbehör till bagerier och konditorier.

I Örebro ligger företagets norra logistikcentrum med försäljningskontor. Härifrån levereras livsmedel runt om i hela landet. Som konsult hos KåKå kommer du bidra till att leveranserna når mottagarna säkert, effektivt och i rätt tid

KåKå är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, vilket motsvarar 4 arbetsdagar i veckan. Arbetstiderna är från tidig morgon och utgörs av 10h/pass. Arbetsuppgifterna består av lastbilskörning, lastning och lossning av varor samt kontakt med kund vid leverans.

Vi på Student Consulting strävar alltid efter en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk mångfald hos våra medarbetare. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Student Consulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på StudentConsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Detta söker vi:
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-chaufförer sökes för sommarvikariat till Dagab i Örebro!

Är du en ansvarstagande CE-chaufför som är redo för en ny utmaning till sommaren? Vill du arbeta självständigt och trivs med att arbeta obekväma arbetstider? Då kanske det är just dig vi söker Vi på Student Consulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagab. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.... Visa mer
Är du en ansvarstagande CE-chaufför som är redo för en ny utmaning till sommaren? Vill du arbeta självständigt och trivs med att arbeta obekväma arbetstider? Då kanske det är just dig vi söker

Vi på Student Consulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagab. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Vi söker såväl chaufförer till distribution som till fjärr, därför kan arbetstiderna variera. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår kund Dagab.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass CE samt truckkort. Vi ser gärna att du är van av att arbeta med handdator då dina leveranser hanteras digitalt.


För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- CE-kort
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis
- Vara tillgänglig för arbete mellan v 23-33

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lastbilschaufför C & CE Örebro, Sommarvikariat

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är en tidsbegränsad anställning med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar vecka 23 och pågår fram till och med vecka 35. Dina arbetstider kommer att variera.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- C eller CE-körkort
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Truckkort är meriterande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/om-oss/karriar/fragor-och-svar/facklig-kontakt Visa mindre

Chaufförer sökes för framtida uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår ku... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav:
- C eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Meriterande
- Erfarenhet av släphantering
- Erfarenhet av kyl och frystransporter

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE Chaufför Fjärrlots Örebro

Ansök    Jan 26    Jonsson, Tommy    Fjärrbilsförare
Hej Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför i Örebro gärna med erfarenhet men "rätt" person och attityd är viktigare. Vill du bli en del av ett gäng med helt suveräna chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa? Fjärrlots Örebro 4 dagars vecka, innebärande att du kör ca 10-40mil/dag 3-6 stopp per dag. Arbetet börjar på morgonen beroende på vad som kommer på "Din" bil från Luleå, arbetsdagen slutar mellan 16,30 och 18,00 beroe... Visa mer
Hej
Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför i Örebro gärna med erfarenhet men "rätt" person och attityd är viktigare.
Vill du bli en del av ett gäng med helt suveräna chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa?
Fjärrlots Örebro 4 dagars vecka, innebärande att du kör ca 10-40mil/dag 3-6 stopp per dag.
Arbetet börjar på morgonen beroende på vad som kommer på "Din" bil från Luleå, arbetsdagen slutar mellan 16,30 och 18,00 beroende på upplastningen.
Heltid och tillsvidareanställning med provanställning till en början.
Möjlighet att påbörja anställningen omgående.
Lön sätts individuellt, som lägst enligt kollektivavtal +5kr/h och Eco/ansvarstillägg 1000kr/mån.
Mycket viktigt att du som person är intresserad av att göra ditt bästa och hjälpas åt och ställa upp för dina kollegor så som de också ställer upp för dig, var rakryggad och står för dina misstag så blir det ingen misstänksamhet och missämja mellan kollegorna.
Saker händer och inget konstigt med det, får vi reda på det så kan saker åtgärdas omedelbart och vi har fina bilar att jobba med.
Det viktigaste i just detta är att vi alla kan lita på varandra och ha kul på jobbet utan att misstänka vem som gjort det ena eller det andra.
God ekonomi, referenser kan fås från våra fast anställda chaufförer.
Känner du att du är en rak och ärlig person som vill göra ditt bästa så tveka inte att skicka din ansökan.
Vill du jobba extra eller deltid så hör av dig då vi ibland kan behöva det med.
Mvh Tommy Visa mindre

Bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS S... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

 

 

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 

 

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

 

 

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS• Körkortsbehörighet C och YKB

• Goda fordonskunskaper

• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

• God svenska i tal och skrift

• God förståelse för engelska


 


VI ERBJUDER• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

• Självständigt arbete med frihet under ansvar

• God lön och förmånliga villkor.


 


ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. 

 


ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

 

 

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU ... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

 

 

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 

 

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

 

 

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS• Körkortsbehörighet C och YKB

• Goda fordonskunskaper

• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

• God svenska i tal och skrift

• God förståelse för engelska


 


VI ERBJUDER• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

• Självständigt arbete med frihet under ansvar

• God lön och förmånliga villkor.


 


ANSTÄLLNING

Timanställning. 

 


ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

 

 

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

Chaufförer sökes för extrajobb i Örebro!

Har du C eller CE-kort och intresserad av att jobba extra? Varmt välkommen med din ansökan! Nu söker vi C och CE-chaufförer som utöver annat jobb eller studier vill jobba extra. Arbetet utgår från Örebro och arbetsuppgifterna som chaufför innebär främst att köra, lasta och lossa gods. Arbetstiderna kan variera beroende på körning och vilka möjligheter du har att vara tillgänglig för extra arbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på Stude... Visa mer
Har du C eller CE-kort och intresserad av att jobba extra? Varmt välkommen med din ansökan!

Nu söker vi C och CE-chaufförer som utöver annat jobb eller studier vill jobba extra. Arbetet utgår från Örebro och arbetsuppgifterna som chaufför innebär främst att köra, lasta och lossa gods. Arbetstiderna kan variera beroende på körning och vilka möjligheter du har att vara tillgänglig för extra arbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på Student Consulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Vi söker dig som studerar, har ett annat arbete eller om du är pensionär och vill jobba några dagar i veckan. För dig som har ett annat arbete är det viktigt att du kan visa intyg på att detta är på minst 50%. Vi lägger stor vikt på personlighet och för att matcha konsultrollen mot våra kunduppdrag ser vi att du är noggrann, självgående och serviceinriktad. Vidare är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

För att vara aktuell för tjänsten som chaufför så behöver du ha:
- C eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort
- Studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta konsulter under rekryteringsperioden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Chaufför - Sommarjobb

Ansök    Jan 24    Dollarstore AB    Fjärrbilsförare
Vårt centrallager i Örebro är Dollarstores nav. Hit anländer alla varor som ska säljas i våra 134 butiker. När de ankommer lastas varorna av, fördelas rätt, packas och lastas för vidare transport ute i landet. Inför sommaren 2024 söker vi nu 4 st chaufförer. Sommarvikariaten startar vecka 23 och pågår till och med v.35. Vi prioriterar sökanden som kan arbeta hela perioden. Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till våra ... Visa mer
Vårt centrallager i Örebro är Dollarstores nav. Hit anländer alla varor som ska säljas i våra 134 butiker. När de ankommer lastas varorna av, fördelas rätt, packas och lastas för vidare transport ute i landet.

Inför sommaren 2024 söker vi nu 4 st chaufförer. Sommarvikariaten startar vecka 23 och pågår till och med v.35. Vi prioriterar sökanden som kan arbeta hela perioden.

Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till våra butiker. Hög servicekänsla är i fokus då butikerna är i mitt i högsäsongen och ivrigt väntar på nya varor som kunderna efterfrågar.

Ditt arbete utgår från vårt centrallager i Marieberg, Örebro. Du lastar själv in gods i bilen och släpet innan avfärd. I det här momentet arbetar du i team med dina andra kollegor. Du levererar sedan till våra butiker i mellan-sverige. Lastning och leverans av externt gods är också inkluderat.

Varför ska du välja Dollarstore som arbetsgivare för ditt sommarjobb?

Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Att sommarjobba hos oss är en bra startpunkt för en framtida karriär hos oss. Välkommen till oss!
Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har CE-körkort, giltigt YKB samt truckkort A1-A4. Du har åtminstone 1 års erfarenhet av fjärrdistribution.

Som person är du positiv, service-minded och duktig på att samarbeta med dina kollegor både på lagret samt de kollegor du träffar ute i butik. Du är flexibel och har en god problemlösningsförmåga då det ibland dyker upp ändringar samma dag som på din körning.

Du har också lätt att ta till dig ny information och är givetvis säkerhet- och kvalitetsmedveten. Du har goda kunskaper i svenska.

Det är meriterande om du har möjlighet att övernatta i lastbilen vid behov.

Säkra ditt sommarjobb redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag för att säkra ditt sommarjobb så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 25/2.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att arbeta med dig i sommar!

Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Välkommen till Dollarstore! Visa mindre

CE chaufför på timme i Örebro

Välkommen att söka tjänsten som chaufför till vår filial/depå i Örebro Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter. Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel Chaufför som kan... Visa mer
Välkommen att söka tjänsten som chaufför till vår filial/depå i Örebro
Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel.
Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter.
Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel Chaufför som kan hoppa in med kort varsel tex vid sjukdom eller annan ledighet.


Gilltigt YKB är krav
Giltigt ADR är meriterande
Lön enligt kollektivavtal.


Vid eventuella frågor kontakta oss på mail [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi utökar och söker fler CE-chaufförer till Örebro

Ansök    Jan 22    Frigoscandia AB    Distributionsförare
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag. Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland an... Visa mer
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Andreas Landberg på [email protected]

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

Direktsäljare / Chaufför

Varsego i Örebro söker personal. Du kommer arbeta med sälj, lager och distribution av varumärken så som GB Glace, Ben & Jerrys, Red Bull, Nocco, Coca-Cola m.fl. Vi söker nu en säljande chaufför(direktsäljare) för daglig distribution av varor till våra kunder. Vi söker 2st C-chaufförer med YKB och 3st med B-kort. Du som söker bör vara självgående, serviceorienterad och stresstålig Tidigare erfarenhet av daglivaruhandel och plock är meriterande B-körkort ... Visa mer
Varsego i Örebro söker personal. Du kommer arbeta med sälj, lager och distribution av varumärken så som GB Glace, Ben & Jerrys, Red Bull, Nocco, Coca-Cola m.fl.
Vi söker nu en säljande chaufför(direktsäljare) för daglig distribution av varor till våra kunder. Vi söker 2st C-chaufförer med YKB och 3st med B-kort.


Du som söker bör vara självgående, serviceorienterad och stresstålig
Tidigare erfarenhet av daglivaruhandel och plock är meriterande
B-körkort är ett krav (för b-korts tjänst)
C-körkort och YKB är ett krav (för c-bils tjänst)
Säsong-/visstidsanställning mars-augustiHör av dig till oss så berättar vi mer. Visa mindre

CE chaufför heltid i Örebro

Välkommen att söka tjänsten som chaufför till vår filial i Örebro Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter. Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel Chaufför som ska köra... Visa mer
Välkommen att söka tjänsten som chaufför till vår filial i Örebro
Sundsvalls Expressbyrå har verkat i transportbranschen i över 100 år. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel.
Vi har huvudkontor i Sundsvall med filialer i Stockholm (Älvsjö) och Göteborg (Alingsås). Vi har även mindre depåer på andra orter.
Till den här tjänsten söker vi en noggrann, engagerad och flexibel Chaufför som ska köra dagtid med vår team i Örebro. Man kommer att köra växelflaksbil samt byte av dolly och trailer så kunskap om detta ses som meriterande.


Körningen är på vardagar och dagtid.


· Kvalifikationer
o Arbetslivserfarenhet
o Kompetens
o Språk
o Körkort CE
o YKB
o ADR styckegods krav
o Truckkort meriterande


Lön enligt kollektivavtal
Vid eventuella frågor kontakta oss på mail [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi utökar och söker fler CE-chaufförer till Örebro

Ansök    Jan 15    Frigoscandia AB    Distributionsförare
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag. Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland an... Visa mer
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Andreas Landberg på [email protected]

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!     Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt.  För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig! Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.     Krav: Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt för... Visa mer
CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!
 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt. 
För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig!
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 
 
Krav:
Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB) / Mycket goda kunskaper i svenska.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.  
Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Chaufförer sökes för framtida uppdrag i Örebro!

Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår ku... Visa mer
Har du C eller CE-kort och vill ta dig an ett nytt uppdrag till våren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker chaufförer med C eller CE-kort för framtida uppdrag i Örebro. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifter, typer av turer och arbetstider variera. Sök tjänsten nu så kan vi titta på det bästa alternativet för just dig! Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav:
- C eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Truckkort

Meriterande
- Erfarenhet av släphantering
- Erfarenhet av kyl och frystransporter

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Biträdande platschef, Örebro

Är du vår nya stjärna i Örebro? MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år. Vi start... Visa mer
Är du vår nya stjärna i Örebro?
MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro samt Jönköping län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder. 2023 startade vi platskontor under Simons ledning. Nu är det dags att ta nästa steg och anställa en biträdande platschef i Örebro.
Om tjänsten
I rollen som biträdande platschef hos oss erbjuder vi en tjänst som innebär en liten blandning av att arbeta som lastbilschaufför, med ordinarie bokningar, och av att hjälpa platschef Simon vid behov. Hos oss får du månadslön och självklart ser vi till att du får personlig utveckling genom ett ledarskapsprogram! Vi är idag ca 15 medarbetare i Örebro och vi växer!

Vi söker en flexibel person som gillar att samarbeta och få saker gjorda!
Vem är du?
Du jobbar idag som lastbilschaufför eller i någon annan tjänst inom transport och logistik och vill ta nästa steg i karriären. Du känner att du har ledaregenskaper eller vill utvecklas mer, van att ta ansvar och gillar snabba puckar. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och har förmågan att se helheten och ligga steget före. Ditt personal- och kundfokus är stort och du har hög social kompetens.
Vår personal samt kunder är det viktigaste vi har!
Du är trygg i dig själv, gillar ordning och reda och tar ett stort ansvar för att entusiasmera och motivera dina medarbetare och kollegor.
Vi erbjuder
Ett omväxlande jobb i en spännande och rolig bransch med engagerade och drivna medarbetare och goda utvecklingsmöjligheter för dig. Du har stor möjlighet att påverka din vardag, resultat samt utveckling av ditt lokalkontor tillsammans med platschef Simon.
Du får också god support från MP-teamet samt koncernens alla platschefer genom digitala veckomöten. Då och då ses alla fysiskt i Borlänge.
Vi har kollektivavtal med Almega / Kompetensföretagen. I rollen som biträdande platschef blir du tjänsteman hos oss med pensionsavtal på Collectum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänsten.
För tjänsten krävs körkort BECE, YKB, förarkort, truckkort. Meriterande med ADR.
Vi har med oss vår värdegrund i vårt dagliga arbete:
”Detaljerna gör helheten, Vi är ett riktigt KAP (kvalité, ansvar, positivitet)
Vill du vara med på en spännande resa?
Varmt välkommen med din ansökan!
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Simon Mannegard, 019-500 18 41.
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lets Transport söker en CE-chaufför till kund i Örebro att jobba EXTRA.

Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Örebro. Tjänsten är en extra tjänst och omfattar EN dag i veckan. Fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen som ständigt utvecklas och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka i... Visa mer
Jobbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Örebro. Tjänsten är en extra tjänst och omfattar EN dag i veckan. Fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen som ständigt utvecklas och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.Villkor
Startdatum: Omgående
Ort: Norra Stockholm
Arbetstider: Varierande
Omfattning: 50%


KOMPETENSKRAV

- CE-behörighet


- Giltigt YKB

- Digitalt förarbevis

- Behärskar svenska i tal och skrift

- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande med truckvana

DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar bland annat lastning, lossning och transport av gods mellan kundens terminaler och andra företag. Du kommer att vara stationerad vid kundens terminal, med möjlighet att parkera din bil i deras personalparkering. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport, men uthyrd till vår kund.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är ordningsam, effektiv och har god servicekänsla och vana av att köra
fordon som kräver CE - behörighet. Du ska vara ansvarstagande, noggrann och köra trafiksäkert. Du behöver vara bekväm med att köra längre sträckor, eftersom att det kan förekomma att man transporterar gods till olika regioner.

OM OSS
Som anställd på Lets Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig fördelaktiga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi på Lets Transport tillhandahåller både bemanning och rekrytering. Vi tror på att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vårt fokus ligger på att matcha rätt talanger till rätt arbetsplats.

Som anställd hos oss kommer du under en inledande period vara anställd hos Lets Transport, för att därefter bli direktanställd hos vår kund.

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av vår framgång? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

CE Chaufför Fjärr Örebro - Umeå

Ansök    Dec 6    Jonsson, Tommy    Fjärrbilsförare
Hej Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför/chaufförer i Örebro. Vill du bli en del av ett gäng med helt grymma chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa? Fjärr Örebro - Umeå normalt 2 resor vecka, innebärande att du är hemma dagtid 3 dagar/vecka. Arbetet börjar ca 16,30 - 18,00 beroende på upplastning, byte till Luleå chaufför och dygnsvila i Umeå, tillbakaresan börjar ungefär 13-15 beroende på hur resan gått för Luleå ch... Visa mer
Hej
Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför/chaufförer i Örebro.
Vill du bli en del av ett gäng med helt grymma chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa?
Fjärr Örebro - Umeå normalt 2 resor vecka, innebärande att du är hemma dagtid 3 dagar/vecka.
Arbetet börjar ca 16,30 - 18,00 beroende på upplastning, byte till Luleå chaufför och dygnsvila i Umeå, tillbakaresan börjar ungefär 13-15 beroende på hur resan gått för Luleå chauffören. Lastning på resan söderut förekommer ibland.
Tillsvidareanställning med provanställning till en början.
Heltid eller deltid tala om hur just du vill jobba.
Är du hörselskadad så är inte det något problem.
Lön sätts individuellt, som lägst enligt kollektivavtal.
Mycket viktigt att du som person är intresserad av att göra ditt bästa och hjälpas åt och ställa upp för dina kollegor så som de också ställer upp för dig, var rakryggad och står för dina misstag så blir det ingen misstänksamhet och missämja mellan kollegorna.
Saker händer och inget konstigt med det, får vi reda på det så kan saker åtgärdas omedelbart och vi har fina bilar att jobba med.
Det viktigaste i just detta är att vi alla kan lita på varandra och ha kul på jobbet utan att misstänka vem som gjort det ena eller det andra.
God ekonomi, referenser kan fås från våra fast anställda chaufförer.
Känner du att du är en rak och ärlig person som vill göra ditt bästa så tveka inte att skicka din ansökan.
Vill du jobba extra eller deltid så hör av dig då vi ibland kan behöva det med.
Mvh Tommy
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE Chaufför Fjärrlots Örebro

Ansök    Dec 6    Jonsson, Tommy    Fjärrbilsförare
Hej Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför/chaufförer i Örebro. Vill du bli en del av ett gäng med helt grymma chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa? Fjärrlots Örebro 4 dagars vecka, innebärande att du kör ca 10-40mil/dag 3-6 stopp per dag. Arbetet börjar på morgonen beroende på vad som kommer på "Din" bil från Luleå, arbetsdagen slutar mellan 16,30 och 18,00 beroende på upplastningen. Tillsvidareanställning med provan... Visa mer
Hej
Vi på TMR Terminal AB / Kumla Fjärr AB söker CE chaufför/chaufförer i Örebro.
Vill du bli en del av ett gäng med helt grymma chaufförer som hjälper varandra och alltid gör sitt bästa?
Fjärrlots Örebro 4 dagars vecka, innebärande att du kör ca 10-40mil/dag 3-6 stopp per dag.
Arbetet börjar på morgonen beroende på vad som kommer på "Din" bil från Luleå, arbetsdagen slutar mellan 16,30 och 18,00 beroende på upplastningen.
Tillsvidareanställning med provanställning till en början.
Heltid eller deltid tala om hur just du vill jobba.
Är du hörselskadad så är inte det något problem.
Lön sätts individuellt, som lägst enligt kollektivavtal +5kr/h.
Mycket viktigt att du som person är intresserad av att göra ditt bästa och hjälpas åt och ställa upp för dina kollegor så som de också ställer upp för dig, var rakryggad och står för dina misstag så blir det ingen misstänksamhet och missämja mellan kollegorna.
Saker händer och inget konstigt med det, får vi reda på det så kan saker åtgärdas omedelbart och vi har fina bilar att jobba med.
Det viktigaste i just detta är att vi alla kan lita på varandra och ha kul på jobbet utan att misstänka vem som gjort det ena eller det andra.
God ekonomi, referenser kan fås från våra fast anställda chaufförer.
Känner du att du är en rak och ärlig person som vill göra ditt bästa så tveka inte att skicka din ansökan.
Vill du jobba extra eller deltid så hör av dig då vi ibland kan behöva det med.
Mvh Tommy
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför Link - OBS ADR !

My Freight är ett litet åkeri med utgångspunkt i Skåne. Vi växer och söker nu ytterligare en kollega med utgångspunkt i Örebro eller Köping. Vi söker dig som är ansvarstagande, punktlig och ordningsam. Du kommer inte att dela bil med någon annan, utan ansvarar själv för att den är iordning. Tidigare linkvana och/eller vana av dolly med trailer ( 25,25 ) samt ADR är ett krav. Lön enligt transportavtalet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsät... Visa mer
My Freight är ett litet åkeri med utgångspunkt i Skåne. Vi växer och söker nu ytterligare en kollega med utgångspunkt i Örebro eller Köping.
Vi söker dig som är ansvarstagande, punktlig och ordningsam. Du kommer inte att dela bil med någon annan, utan ansvarar själv för att den är iordning.
Tidigare linkvana och/eller vana av dolly med trailer ( 25,25 ) samt ADR är ett krav.
Lön enligt transportavtalet.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre