Lediga jobb som Naturbruk i Örebro

Se lediga jobb som Naturbruk i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Skogsvärderare till Örebro

Ansök    Maj 16    Svefa AB    Skogsmästare
Skogsvärderare till Örebro Svefa växer och söker nu en ny skoglig värderare till teamet i Örebro. Har du ett stort intresse för skogsekonomi, värdering- och fältinventering och är utbildad skogs- eller jägmästare? Har du redan påbörjat eller harsiktet inställt på att utveckla en karriär inom skogsvärdering? Nu finns en chans hos Svefa i Örebro Vi erbjuder en unik chans att arbeta i gränslandet mellan ekonomi och skogsbruk. Som en del av vårt team kommer du... Visa mer
Skogsvärderare till Örebro
Svefa växer och söker nu en ny skoglig värderare till teamet i Örebro. Har du ett stort intresse för skogsekonomi, värdering- och fältinventering och är utbildad skogs- eller jägmästare? Har du redan påbörjat eller harsiktet inställt på att utveckla en karriär inom skogsvärdering? Nu finns en chans hos Svefa i Örebro
Vi erbjuder en unik chans att arbeta i gränslandet mellan ekonomi och skogsbruk. Som en del av vårt team kommer du att få värdefull erfarenhet inom skogsvärdering, fältinventering, marknadsanalyser och bidra till vårt arbete för att leverera förstklassigt underlag till våra kunder.
Det här jobbet är perfekt för dig som älskar att vara i naturen och får energi av att ingå i ett team som är ledande i sin bransch. För det här jobbet behöver du inte ha erfarenhet av skoglig värdering sedan tidigare, även om det är meriterande,utan här kan ett stort driv och intresse för skogsekonomi kan ta dig långt! Välkommen med din ansökan!
Vad vi erbjuder dig En unik chans till en karriär inom skogsvärdering
Kunniga och engagerade kollegor
Ett ledande bolag som jobbar brett inom fastighetsrådgivning
Ständig kompetensutveckling inom ditt kunskapsområde och i konsultrollen
Flexibelt jobb med många arbetsdagar ute i fält
Det här kommer du göra
Som skogsvärderare hjälper vi våra kunder att uppskatta värdet av deras innehav, b la i samband med kreditbedömningar, överlåtelser, klyvningar eller vid skyddande av natur. Vi jobbar dels med kunder inom offentlig sektor, såsom myndigheter, men också privata fastighetsägare.
I rollen som skogsvärderare hos oss på Svefa kommer du:
Delta i skogsvärderingsprojekt tillsammans med seniora kollegor
Arbeta med att samla in, inventera och mäta data
Delta i kundmöten och presentationer av resultatet
Stödja teamet i projektadministration och rapportering
Mer om jobbet
Du kommer utgå från kontoret i Örebro, men få möjlighet att jobba med projekt i hela landet. Just nu är vi t ex involverade i ett stort infrastrukturprojekt i Västerbotten, där du har möjlighet att involveras.
Du tillhör ett team som i dagsläget är sex personer fördelade på våra kontor i Örebro, Karlstad och Stockholm.Du kommer rapportera till Olle Wiklund, som utgår från kontoret i Stockholm.Totalt är vi ett 30-tal inom Skog & Lantbruk i hela Sverige.
Din profil Har en examen från en skoglig utbildning
Intresse för analytiskt arbete och taxering (har du dessutom jobbat med detta är det meriterande!)
Har körkort (så att du med enkelhet kan ta dig till kunderna)

Som person tror vi att du är servicemässig och gillar att knyta kontakt, med såväl kunder som kollegor. Du har förmåga att ta dig an uppgifter på ett ansvarstagande och självständigt sätt, men har också förmågan att sträva mot uppsatta mål tillsammans med ett team.
Intresserad?Låter det intressant? Skicka in din ansökan bestående av CV och motivation till varför du söker så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Vid frågor om tjänsten kontakta Olle Wiklund, Affärschef Mitt, på 010-603 87 29 eller [email protected] alternativt Julia Wengse, HR Specialist, på 010-603 87 42 eller [email protected].
Om SvefaKonsultrollen på Svefa ger möjlighet att kombinera affärsintresse med fastighetskompetens. Våra värderingar är Professionell, Integritet, Värdeskapande och Engagemang. Värderingarna genomsyrar vår verksamhet och vi visar det genom att vara förtroendeingivande, seriösa, pålitliga samt såklart bidra med positiv attityd, alltid se möjligheter och fokusera på att skapa mervärden hos våra kunder.
Svefa erbjuder en stor bredd och har spetskompetens inom analys, fastighetsvärdering, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, förvaltningsrådgivning, hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre fastighetsaktörer och offentlig sektor.
Svefa består av ungefär 200 medarbetare och har kontor på hela 18 platser i Sverige. Vår närvaro i hela landet och kunniga medarbetare bidrar till en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden - lokalt, regionalt och globalt. Visa mindre

Skördemottagare till Lantmännens silo i Odensbacken sökes!

Söker du ett heltidsjobb med start i augusti och 4-6 veckor framåt? Är du dessutom självgående, serviceinriktad och gillar att ta dig an olika typer av uppgifter så kan det vara dig vi söker. OM TJÄNSTEN Nu söker Lantmännen skördemottagare på heltid till Odensbacken här i Örebro. När skörden ökar gör även behovet av personal det, därför söker vi nu dig som är intresserad av ett heltidsjobb under sensommaren. Som skördemottagare kommer du att arbeta med ... Visa mer
Söker du ett heltidsjobb med start i augusti och 4-6 veckor framåt? Är du dessutom självgående, serviceinriktad och gillar att ta dig an olika typer av uppgifter så kan det vara dig vi söker.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Lantmännen skördemottagare på heltid till Odensbacken här i Örebro. När skörden ökar gör även behovet av personal det, därför söker vi nu dig som är intresserad av ett heltidsjobb under sensommaren. Som skördemottagare kommer du att arbeta med provtagning av skörden, mottagsregistrera den skörd som levereras av bönder och även städa runt och i silon. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds
- Värdefull erfarenhet av att arbeta med skördemottagning
- En dedikerad konsultchef och karriärpartner från Academic Work
- En tydlig introduktion för att få rätt förutsättningar att kunna leverera i rollen

VI SÖKER DIG SOM
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet
- Är orädd för höga höjder och trånga utrymmen
- Har fyllt 18 år

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att jobba i Office-programmen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Lantmännen Ekonomisk Förening här. Visa mindre

Helgjobb instruktör Karolinska gymnasiet, Kvinnerstaområdets stall

Ansök    Apr 26    Örebro kommun    Djurskötare, häst
Har du ett stort engagemang för hästar och vill arbeta med stallskötsel under helger? Då vill vi att du söker tjänsten som Instruktör till Kvinnerstaområdets stall! Om tjänsten I den här tjänsten kommer du att arbeta på Kvinnerstaområdets stall under helger för att ta hand om våra 12 hästar. I arbetet får du också ansvara för att stallet sköts och håller ett fint skick även under helger.  Exempel på arbetsuppgifter: • arbeta i stallet under helger • ta... Visa mer
Har du ett stort engagemang för hästar och vill arbeta med stallskötsel under helger? Då vill vi att du söker tjänsten som Instruktör till Kvinnerstaområdets stall!

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att arbeta på Kvinnerstaområdets stall under helger för att ta hand om våra 12 hästar. I arbetet får du också ansvara för att stallet sköts och håller ett fint skick även under helger. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• arbeta i stallet under helger
• ta hand om hästarna
• vanligt förekommande arbetsuppgifter i stallskötsel

Kompetenskrav 

• avslutad gymnasieutbildning
• erfarenhet av stall- och hästskötsel
• B-körkort

För att passa i rollen behöver du vara självgående och driven i ditt arbete och själv kunna strukturera ditt arbete på bästa sätt då rollen innebär ensamarbete i stallet. Vidare är du en flexibel person som kan anpassa och ändra ditt arbetssätt utifrån förutsättningar under arbetspasset. Vidare behöver du också kunna förhålla dig lösningsfokuserad. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Karolinska gymnasiet är en av Örebro kommuns fem gymnasier. Skolan har en anrik historia och ligger mitt i centrala Örebro. Ca 900 elever och 100 anställda har skolan som sin arbetsplats. På skolan finns utbildningar på de högskoleförberedande estetiska, naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga programmen samt yrkesprogrammet naturbruksprogrammet som är förlagd i Kvinnerstaområdet. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobbOmfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 10-20%. 

Tillträde: enligt överenskommelse. Ingår semesterjobb under semestertid. 

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 maj. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Skogsarbetare/Ledningsröjare

T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mer
T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mindre

Vilthandläggare, vikariat

På Landsbygdsavdelningen arbetar vi för att Länsstyrelsen ska nå målen i regeringsuppdragen för EU:s gemensamma jordbrukspolitik. Vi ska aktivt bidra till robusta och attraktiva landsbygder genom god viltförvaltning och djuromsorg, ökad hållbar livsmedelsproduktion och fler konkurrenskraftiga företag. Enhetens verksamhet bidrar till att nå målen i regeringens miljöpolitik, som utgår från de nationella miljökvalitetsmålen och det generationsmål för mil... Visa mer
På Landsbygdsavdelningen arbetar vi för att Länsstyrelsen ska nå målen i regeringsuppdragen för EU:s gemensamma jordbrukspolitik. Vi ska aktivt bidra till robusta och attraktiva landsbygder genom god viltförvaltning och djuromsorg, ökad hållbar livsmedelsproduktion och fler konkurrenskraftiga företag.Enhetens verksamhet bidrar till att nå målen i regeringens miljöpolitik, som utgår från de nationella miljökvalitetsmålen och det generationsmål för miljöarbetet som beslutats av riksdagen.

Huvudsakliga verksamhetsmål är att genomföra klövviltförvaltning, rovdjursförvaltning, hantering av viltskador och rovdjursinventering. Det har koppling till både skogs-, rovdjurs- och älgpolitik och Naturvårdsverkets nationella viltstrategi, såväl som livsmedelsstrategin.

Enheten har även uppgifter inom området artskydd, tillsyn och prövning av ärenden som avser handel och hantering av skyddade arter (CITES).

För att nå framgång och uppnå en hög grad av delaktighet, samverkan och att arbetet förankras med berörda, lokalt, regionalt såväl som nationellt. Arbeta med viltfrågor medför som regel ett behov av att uppnå en hög grad av samsyn mellan olika intressen innan beslut kan tas.

Inom Viltenheten arbetar mycket erfarna personer och samarbetet inom enheten fungerar mycket bra. Samarbetet mellan enhetens medarbetare präglas av en vilja att bidra med det egna kunnandet och prestigelöshet. Den sociala arbetsmiljön inom enheten är god.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår att handlägga ärenden inom enhetens verksamhetsområde, såsom ärenden om jakt (licensjakt och skyddsjakt) och ärenden om bidrag och ersättningar ur viltskademedlen. Vidare ingår att arbeta med olika slags informationsinsatser kopplade till länets viltförvaltning och att föra dialog med olika parter och intressenter inom viltförvaltningen, svara på frågor från allmänheten och samverka med andra myndigheter. Ytterligare en arbetsuppgift är att bereda skriftligt underlag, såsom svar på remisser och olika typer av skriftligt underlag, exempelvis inför sammanträden i länets viltförvaltningsdelegation. Visst administrativt arbete kan förekomma.

Viltförvaltningen är ett område där tonläget stundtals är högt, och det påverkar enhetens personal. Det finns en medvetenhet om detta inom enheten och det finns etablerade former för stöttning av chef och kollegor när sådana situationer inträffar. Hot kan förekomma, drabbar framför allt den del av personalstyrkan som tjänstgör i fält. Kontakter med upprörda och stressade människor förekommer. Vid rovdjursangrepp på tamdjur och skyddsjaktsärenden kan tidspressade situationer förekomma. Den mediala uppmärksamheten är stundtals väldigt stor, vilket kan leda till pressade situationer.

Det förekommer arbetstoppar när arbetsbelastning under perioder är hög.

Kvalifikationer
Du ska ha:
- akademisk utbildning eller kvalificerad yrkesutbildning med inriktning på natur, jord, skog, eller djur, eller akademisk utbildning med inriktning mot offentlig förvaltning inom rättsvetenskap, samhällsvetenskap eller motsvarande.

Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av arbete som vilthandläggare vid länsstyrelsen eller annan erfarenhet av arbete med förvaltning av vilt vid statlig eller kommunal myndighet.
- goda kunskaper om areella näringar innefattande jord, skogsbruk, djurhållning eller viltbruk.
- kunskaper om jaktlagstiftningen.
- artkunskaper om vilt och kunskaper om viltförvaltning.
- kunskaper om offentlig förvaltning och de författningar som styr viltförvaltningen.

Som person är du relationsskapande, självständig, empatisk, har en helhetssyn och har en personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är också viktigt att du arbetar enligt vår vision och den statliga värdegrunden.

Körkort för bil krävs.

Villkor
Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till och med: 2025-08-31 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2 maj 2024

Vi på Länsstyrelsen i Örebro län erbjuder dig en spännande arbetsplats. Vi kännetecknas av framåtanda, god arbetsmiljö och medarbetare med bred kompetens. Vi har korta beslutsvägar, god ekonomi och bedriver många verksamhetsöverskridande samarbeten. Som medarbetare hos oss får du ungefär 220 härliga kollegor – allt från kunniga experter till ambitiösa generalister – som alla arbetar utifrån våra fyra ledord: samverkande, serviceinriktade, rättssäkra och drivande.Länsstyrelsen i Örebro län företräder regeringen i länet. Vi utför dock många av våra uppdrag i samverkan med kommuner, näringsliv, ideella sektorer och medborgare. Detta utifrån vår vision "Tillsammans för ett hållbart och levande Örebro län”.Länsstyrelsen arbetar för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Parkingenjör till Parkenheten

Ansök    Apr 12    Örebro kommun    Parkförvaltare
Välkommen till Örebro kommun som Parkingenjör inom Parkenheten. Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag! Om tjänsten Som Parkingenjör hos oss får du möjligheten att kombinera din tekniska expertis med din passion för grönområden och träd. Din dag kommer att vara dynamisk, med både tid på kontoret och ute på fältet, där du aktivt deltar... Visa mer
Välkommen till Örebro kommun som Parkingenjör inom Parkenheten. Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag!

Om tjänsten
Som Parkingenjör hos oss får du möjligheten att kombinera din tekniska expertis med din passion för grönområden och träd. Din dag kommer att vara dynamisk, med både tid på kontoret och ute på fältet, där du aktivt deltar i skapandet och underhållet av stadens grönområden och lekmiljöer. Du blir en viktig länk mellan planering och drift, och arbetar nära kollegor inom olika avdelningar för att säkerställa hög kvalitet i våra gröna utrymmen. I rollen ingår ett nära samarbete med olika enheter inom organisationen, samt entreprenörer och medborgare. Du kommer att delta i möten och platsbesök för att säkerställa att gröna åtgärder genomförs effektivt och enligt plan, samtidigt som du fungerar som en expert inom grönplantering. En viktig del av din roll är att kommunicera tydligt och dokumentera arbetet för att säkerställa kvalitet och effektivitet. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• säkerställa att de planerade åtgärderna för grönområden följs under utbyggnadsskedet
• fungera som stöd vid schaktarbeten och upprätta schakremisser
• ansvara för kontroll av mark- och växtlighetskrav enligt projekthandlingar
• följa upp etableringsskötsel och garantiskötsel för att säkerställa grönområdens kvalitet 
• utföra leveranskontroller av växter och växtbäddsuppbyggnader enligt projekthandlingar
• samarbeta med andra enheter för offentlig utemiljö för att säkerställa kvaliteten på anläggningar

Om arbetsplatsen
Parkenheten i Örebro kommun är ett kreativt och engagerat team. Vårt jobb är att förvalta och utveckla parker och grönområden och på så sätt skapa en hållbar och attraktiv stad och kommun. Vi har mycket fokus på parkerna som mötesplatser och hälsofrämjande miljöer, och på hur vi kan bidra till biologisk mångfald. Vi är stolta över vårt utvecklingsarbete kopplat till bland annat urbana ängar och gröna leklandskap. Arbetsplatsen vi utgår ifrån är Citypassagen i Örebro. 

Som medarbetare inom Park och gata på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.

Kvalifikationer
Denna roll kombinerar teknisk expertis med förvaltning av gröna områden och kräver noggrannhet samt förmåga att samarbeta. Som person är självgående, har god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du löser problem på ett effektivt men kvalitetssäkert sätt. Du behärskar svenska språket mycket väl och har förmågan att kommunicera och dokumentera på ett tydligt sätt både muntligt och skriftligt. Det är viktigt att du kan förmedla information effektivt och säkerställa att dokumentationen uppfyller verksamhetens krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• godkänd högskoleutbildning som exempelvis landskapsingenjör, trädgårdsingenjör eller liknande utbildning 
• Körkort B

Meriterande:

• erfarenhet och kompetens med förvaltningsarbete av träd
• erfarenhet av arbete med trädvärdering enligt Alnarpsmodellen

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast med hänsyn till uppsägningstid

Antal tjänster: 2 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Som en del av urvalsprocessen kan vi komma att tillämpa tester.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 april.

Välkommen med din ansökan! 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Traktorförare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 10 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är f... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 10 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som traktorförare är en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Sommarjobb som Växtservicetekniker till Ambius i Örebro och Karlstad

Ansök    Mar 20    Ambius AB    Växtskötare
Gillar du växer och kan arbeta under sommaren? Brinner du för gröna miljöer och människors välmående? Vi söker nu 2 sommarvikarier till Örebro/Karlstad Och vi vill gärna få sökande från både Örebro och Karlstad. En för perioden v 25-31, från den 17 juni- 2 augusti och en för perioden v 26-35, från den 24 juni- 30 augusti. Arbetet som växttekniker är självständigt, rörligt och omväxlande. Du ansvarar för att kunderna i ditt distrikt blir servade unde... Visa mer
Gillar du växer och kan arbeta under sommaren? Brinner du för gröna miljöer och människors välmående?
Vi söker nu 2 sommarvikarier till Örebro/Karlstad


Och vi vill gärna få sökande från både Örebro och Karlstad.
En för perioden v 25-31, från den 17 juni- 2 augusti och en för perioden v 26-35, från den 24 juni- 30 augusti.
Arbetet som växttekniker är självständigt, rörligt och omväxlande.
Du ansvarar för att kunderna i ditt distrikt blir servade under tiden ordinarie tekniker har semester. Distrikten ligger i olika delar av Örebro och Karlstad.
Det du främst gör är att du tar hand om och servar Ambius produkter ute hos kund. Produkterna är olika växtinredningslösningar, vanligast är enskilda växtgrupper med bevattningssystem. Vi besöker våra kunder regelbundet, och du kommer till olika miljöer där vi har våra produkter, främst kontorsmiljö men aldrig privatpersoner. Under sommaren kommer du att ansvara för utomhusbiten, dvs entréer och grönytor som Ambius tar hand om.
Som servicetekniker arbetar man utifrån en egen planering. En stor del av arbetstiden är man ensam ute hos sina kunder. Upplärning/utbildning sker internt. För arbetet önskar vi att du har intresse för och gärna kunskap om växter.
Dina personliga egenskaper
Vi vill att du ska tycka service är roligt, att prata med kunder i samband är en naturlig del av vår service. Intresse för odling och inredning är fördelaktigt. Du är en naturlig problemlösare och gillar att självständigt planera dina dagar.
Bakgrund
Du har erfarenhet av service, gärna från tidigare arbeten inom exempel hotell, restaurang eller som receptionist. Du har goda kunskaper i svenskt tal och skrift och du har ingen damm-, pollen eller kvalsterallergi. En del av arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande, därför vi vill att Du har en bra allmänkondition och inga tidigare skador i exempelvis knän eller rygg. För tjänsten gäller att du har B-körkort för manuell växellåda samt god körvana. God lokalkännedom i är önskvärt.
Du arbetar ensam efter upplärningsperioden.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Du är representativ, energisk, glad, utåtriktad och har ett intresse att arbeta med människor.
Anställningsvillkor:
Heltid, 40 tim/vecka. (det kan bli mer/mindre tid beroende på sem.planering) Arbetstid 7,00-16,00. Lön enligt kollektivavtal. Kontoret finns i Örebro. Du kommer att köra en företagsbil, som du parkerar hemma eftersom du utgår från din hemadress efter avslutad internutbildning. Dagen börjar hos kunden och avslutas hos kunden. För att du ska få se närmare på arbetet är 1 dag obligatorisk, så kallad provdag där du följer med en erfaren tekniker ut till våra Ambiuskunder. Dagen är betald om du väljer att ta tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Skriv kortfattat ned din ansökan (personligt brev), med meritförteckning (cv).
Märk din ansökan 'sommarjobb' och maila till [email protected] Eller skicka brev till: Sara Besterman, Ambius AB, Kranbyggargatan 3, 721 34 Västerås.
För mer information, besök gärna www.ambius.se eller ring Kerstin Kullmann 08-410 23 615 eller Sara Besterman på 021-4404411. Vi vill ha din ansökan senast den 19 april 2024.
Inför rekryteringsarbetet har Ambius tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ambius – öppnar upp sinnena. Vi är passionerade för våra medarbetare och kunder. Våra medarbetare och kunder står i centrum för det vi skapar och levererar.
Våra relationer Inspirerar, Förenar, Engagerar och Utvecklar.
Ambius hyr ut och levererar produkter med tillhörande service som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande för medarbetarna hos våra kunder.
Ambius är en del av Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 44 000 medarbetare i fler än 85 länder runtom i världen. Utöver Ambius-divisionen består Rentokil Initial av ett antal olika divisioner som bl.a. skadedjurskontroll, bud- och säkerhet. Vårt huvudkontor ligger i London.
I Sverige är vi totalt ca 450 medarbetare, största divisionen i Sverige är Rentokil (skadedjurs bolaget) och därefter Ambius-divisionen med ca 100 medarbetare, fördelade på våra kontor i Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro och Stockholm. Visa mindre

Lagbas/arbetande förman

Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Porslin tandtekniker

Ansök    Mar 8    Nordentic AB    Tandtekniker
Om jobbet Vi söker dig som är självgående och har jobbat minst 7 år som porslintekniker, har öga för estetik, och håller kvalitén på topp. I din roll ingår daglig kontakt med kunder och patienter, du är serviceinriktad och talar felfri svenska. Som person är du prestigelös och har ett öppet sinne. Du har hög arbetsmoral och lätt att passa in i grupp. Du är intresserad av att utvecklas, noggrann, engagerad och positiv. Om JM&City; Dentallab Vi är ett f... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som är självgående och har jobbat minst 7 år som porslintekniker, har öga för estetik, och håller kvalitén på topp.
I din roll ingår daglig kontakt med kunder och patienter, du är serviceinriktad och talar felfri svenska.
Som person är du prestigelös och har ett öppet sinne. Du har hög arbetsmoral och lätt att passa in i grupp.
Du är intresserad av att utvecklas, noggrann, engagerad och positiv.


Om JM&City; Dentallab
Vi är ett fullservice Lab beläget i Örebro med fokus på estetik och teknik. Vi jobbar med den senaste tekniken inom CAD/CAM och tar givetvis emot digitala avtryck, men vi jobbar även analogt med metallkeramik, helkeramik och protes. Implantatarbeten har vi lång erfarenhet av och vi arbetar med alla ledande implantatsystem. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi alltid ett resultat med högsta möjliga kvalitet. Trivsel och arbetsglädje prioriteras på företaget, detta för att vi alltid ska kunna erbjuda en hög personlig service gentemot våra kunder.
Vi är ett glatt gäng på 11 personer som arbetar i nya fräscha lokaler i centrala Örebro, labbet ligger bredvid resecentrum så det tar bara 2 minuter promenad till både buss och tåg. Vi är en del av Nordentic/Corus. Läs mer om oss på vår hemsida: www.nordentic.com
Krav:
Minst 7 års erfarenhet som porslintekniker
Flytande svenska i tal och skriftVåra förmåner:
· Friskvård
· Tjänstepension
· Arbetsglasögon
· Ersättning arbetsskor
· Permission
· Flextid
· Personalrabatt Visa mindre

Medarbetare till smågrisbesättning

Vi söker ytterligare en medarbetare till oss på Elgesta gård strax utanför Örebro, vi bedriver smågrisuppfödning med 660 suggor, grisning varje vecka. Vi söker en till person som kommer ingå i vårt team på 5 personer. Arbetsuppgifterna är daglig sködsel av gris i grisningsavdelning, sin och tillväxt. Vi söker dig som kan jobba både självstädigt och i team, är positiv, ansvarstagande och framåt. Tidigare erfarenheter av gris är inget krav men en fördel. T... Visa mer
Vi söker ytterligare en medarbetare till oss på Elgesta gård strax utanför Örebro, vi bedriver smågrisuppfödning med 660 suggor, grisning varje vecka. Vi söker en till person som kommer ingå i vårt team på 5 personer.
Arbetsuppgifterna är daglig sködsel av gris i grisningsavdelning, sin och tillväxt.
Vi söker dig som kan jobba både självstädigt och i team, är positiv, ansvarstagande och framåt. Tidigare erfarenheter av gris är inget krav men en fördel.
Tjänsten är 80-100% schemalagda helger var 5 helg. F-skatt går bra.
Tillträde och lön efter överenskommelse.
Välkommen att ansöka!
Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!
Maila din ansökan till: [email protected]
Grete: 072-7313282 Visa mindre

Två trädgårdsanläggare (säsongsanställning) sökes!

Trädgårdsväxter AB i Örebro söker att tillsätta två tjänster för säsongsanställning gällande trädgårdsanläggning (plantering) av utemiljöer. Start omgående eller senast 1 april till och med sista november med möjlighet till återanställning följande år. Intervjuer sker löpande. Högt kvalificerande är erfarenhet av trädgårdsanläggning eller anläggning. Viktigast är att du gillar och klarar att arbeta fysiskt och utomhus, samt har ett intresse för utemiljö. B... Visa mer
Trädgårdsväxter AB i Örebro söker att tillsätta två tjänster för säsongsanställning gällande trädgårdsanläggning (plantering) av utemiljöer. Start omgående eller senast 1 april till och med sista november med möjlighet till återanställning följande år. Intervjuer sker löpande. Högt kvalificerande är erfarenhet av trädgårdsanläggning eller anläggning. Viktigast är att du gillar och klarar att arbeta fysiskt och utomhus, samt har ett intresse för utemiljö.
B-körkort (manuell) är ett krav och utökad behörighet är högt meriterat.
Arbetsuppgifterna innefattar framför allt att vara med och plantera träd, buskar och perenner samt transport av dessa till arbetsplats. Främst inom Örebro med omnejd med fåtal arbeten i närliggande städer.
Tjänsten som trädgårdsanläggare innefattar fysiskt arbete och ibland tunga lyft.
Personliga kvalitéer vi gärna ser att du som söker har är att du är självgående, flexibel och gillar ett målfokuserat arbetstempo.
Tjänsten är på heltid och arbetstider är måndag till fredag 07.00-16.00 med möjlighet för övertid.

Arbetsuppgifter:
• Plantering
• Transport av växter
• Skötsel av plantskoleväxter
• Avlastning av växter från pall och vagn
• Skötsel och puts av vegetationsytor

Kompetenskrav:
• B-körkort för manuell växellåda
• God förmåga att kommunicera på svenska eller engelska

Högt meriterande:
• Tidigare yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsanläggning eller annan anläggning
• BE-körkort eller högre behörighet
• Erfarenhet/certifikat Arbete på väg

Vänligen skicka din ansökan (CV och gärna personligt brev) till: [email protected]

Ansökan senast 240320.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Växthusarbetare sökes till Frövi

Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!   Huvudsakliga arbetsuppgifter: Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare. Assistera vid övervakning av... Visa mer
Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare.
Assistera vid övervakning av placering, avstånd och hängning av växter i växthuset.
Arbete på löpande band som en del av ett team för att noggrant producera produkter på ett snabbt sätt.
Hjälpa till med att upprätthålla växters hälsa genom att utföra uppgifter som anvisats av produktionsledningen.
Arbeta noggrant och snabbt utifrån en checklista i en snabb och aktiv miljö.
Bearbeta beställningar genom att plocka och packa växtmaterial från olika odlingssortiment och förbereda dem för leverans.

 
Din Profil:
Vi söker dig som känner igen dig i att vara självständig, noggrann och strukturerad. En del av jobbet sker i grupp, därmed är även teamkänslan viktig. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att jobba fysiskt och i högt tempo. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning 
Kvalifikationer:
God fysik
Förmåga att arbeta i högt tempo
Pålitlig och god arbetsmoral
Kunna arbeta ensam ibland men främst i team
Uppmärksamhet på detaljer
Självmotiverad, ärlig och respektfull.

 
Vårt erbjudande:
En stimulerande arbetsmiljö med spännande och utmanande uppgifter.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Dagtidsschema för att främja en sund balans mellan arbete och fritid.
Kollektivavtalsenlig lön

 
Om FoodVentures
Foodventures använder industriell spillvärme från en pappersbruk och förnybar el för att odla grönsaker i växthus. Det kommer att leverera hållbara grönsaker, ökad cirkularitet och hundratals lokala arbetstillfällen. Det första av två växthus är 100 000 kvadratmeter stort och kommer att producera 8000 ton tomater varje år. Produktionen startar 2024. Grundat 2012 blev FoodVentures den globala experten inom högteknologisk växthusodling och levererar färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar i Kazakstan, Ukraina, USA och Kina. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till stormarknad med avancerade växthus och jordbruksmetoder.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Electric Design Engineer sökes till kund i Örbero

Vi söker en Electric Design Engineer till vår kund i Örebro! Om tjänsten: Vi söker en engagerad och erfaren elektrisk konstruktionsingenjör för vår klient i Örebro! Som en nyckelspelare i vår kunds Electrification-team kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt team som ansvarar för utvecklingen av kundens batterisystem och att accelerera elektrifieringsverksamheten. Som Electric Design Engineer kommer du att spela en avgörande roll i projekt där ... Visa mer
Vi söker en Electric Design Engineer till vår kund i Örebro!

Om tjänsten:
Vi söker en engagerad och erfaren elektrisk konstruktionsingenjör för vår klient i Örebro! Som en nyckelspelare i vår kunds Electrification-team kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt team som ansvarar för utvecklingen av kundens batterisystem och att accelerera elektrifieringsverksamheten.

Som Electric Design Engineer kommer du att spela en avgörande roll i projekt där förståelse för systemlayout och diagram är avgörande. Tillsammans med dina kollegor kommer du att säkerställa att urvalet och designen av kablar och komponenter uppfyller våra krav på slutprodukten. Dina ansvarsområden kommer också inkludera skapandet av kabelritningar och diagram samt säkerställande av dokumentationens kvalitet innan frisläppning.

Krav:
- Högskoleingengör med inriktning elektronik
- Tidigare erfarenhet av konstruktion av kraftelektronik.
- Erfaren/senior Electrical design engineer 

Meriterande kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet som elektrisk ingenjör eller kunskap om utveckling av batteripaket.
- Behärskning av Autocad och Teamcenter.

Om du trivs med entreprenöriella utmaningar, är redo att komma igång snabbt och har en passion för lärande, välkomnar vi din ansökan. Var en nyckelspelare i vår elektrifieringsresa genom att skicka din ansökan!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via  [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinförare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 10 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är ... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 10 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Har du c-körkort är det till fördel då vi levererar gräs med egen lastbil. Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som maskinförare är en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Greenhouse workers to Frövi

Founded in 2012, FoodVentures became the global expert in high-tech greenhouse operations and supplies fresh tasty vegetables to global cities from modern farms in Kazakhstan, Ukraine, USA, and China.    Job Responsibilites: As a Greenhouse worker you have the responsibility to complete the assigned tasks as fast and as accurate as possible. You execute all manual tasks like crop clipping, leaf picking, harvesting, etc.  Furthermore, Greenhouse workers a... Visa mer
Founded in 2012, FoodVentures became the global expert in high-tech greenhouse operations and supplies fresh tasty vegetables to global cities from modern farms in Kazakhstan, Ukraine, USA, and China. 
 
Job Responsibilites:

As a Greenhouse worker you have the responsibility to complete the assigned tasks as fast and as accurate as possible. You execute all manual tasks like crop clipping, leaf picking, harvesting, etc.  Furthermore, Greenhouse workers are expected to fulfil any of the daily activities and can switch roles between different tasks. This, in turn, allows for flexibility in the planning of daily activities and labour.
The Greenhouse workers report to Team Leader and Labour Manager. They interact essentially between each other and with the Team Leaders. 

Your main work: Correct registration of done labour in a labour registration software
Do all the assigned crop work in a hygienic and efficient way
Use tools and equipment according to the safety instructions
Report deviations in the crop to the Team Leaders
Work according to the health and safety standards of the company
Assist other teams within the company when required.

 
Work requirements:
      • Physically fit and active
      • Able to work at a fast pace
      • Reliable and have a good work ethic
      • Attention to detail 
      • Interest in plants is an advantage
 
Our offer:
A stimulating work environment with exciting and challenging tasks.
Opportunities for personal and professional development.
Daytime schedule to promote a healthy work-life balance.
Salary according to collective agreement

 
About FoodVentures
Regenergy Frövi uses industrial waste heat from a paper mill, and renewable electricity to produce vegetables in greenhouses. It will deliver sustainable vegetables, increased circularity and hundreds of local jobs. The first of two greenhouses is 100 000m2 big and will produce 8000 tonnes of tomatoes every year. Production start 2024. Founded in 2012, FoodVentures became the global expert in high-tech greenhouse operations and supplies fresh tasty vegetables to global cities from modern farms in Kazakhstan, Ukraine, USA, and China. We manage the entire value chain from seed to supermarket using advanced greenhouses and farming management practices.
 
Application
We conduct ongoing selection and the position may be filled before the deadline. So why wait? Submit your application today to ensure you don't miss this fantastic opportunity to take your career to the next level! Apply via this ad - no applications by phone or email as it conflicts with GDPR regulations. By applying for this position, you consent to us requesting a criminal record extract as well as conducting a minor credit check. Take the opportunity and shape your future with us!
 
Working as a Consultant with Us
This position entails being employed as a consultant with us at OnePartnerGroup, where you will spend your working days at our client's premises. As a consultant with us, you will have your consultant manager who supports you in succeeding and feeling fulfilled. Naturally, your employment includes collective agreements, insurance, occupational pension, union relations, and wellness benefits, as nothing is more important than you feeling secure in your employment with us. Let us become your new colleagues!

 
About OnePartnerGroup
We work with recruitment, staffing and education, and are your best colleague in your career when you're searching for job. Regardless of the position or industry that excites you, we can help you find a job that match you, either as an employee with us or by being recruited to companies we collaborate with. With a local presence in around 50 locations, from Malmö in the south to Kalix in the north, we are always close to you. Visa mindre

Växthusarbetare sökes till Frövi

Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!   Huvudsakliga arbetsuppgifter: Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare. Assistera vid övervakning av... Visa mer
Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare.
Assistera vid övervakning av placering, avstånd och hängning av växter i växthuset.
Arbete på löpande band som en del av ett team för att noggrant producera produkter på ett snabbt sätt.
Hjälpa till med att upprätthålla växters hälsa genom att utföra uppgifter som anvisats av produktionsledningen.
Arbeta noggrant och snabbt utifrån en checklista i en snabb och aktiv miljö.
Bearbeta beställningar genom att plocka och packa växtmaterial från olika odlingssortiment och förbereda dem för leverans.

 
Din Profil:
Vi söker dig som känner igen dig i att vara självständig, noggrann och strukturerad. En del av jobbet sker i grupp, därmed är även teamkänslan viktig. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att jobba fysiskt och i högt tempo. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning 
Kvalifikationer:
God fysik
Förmåga att arbeta i högt tempo
Pålitlig och god arbetsmoral
Kunna arbeta ensam ibland men främst i team
Uppmärksamhet på detaljer
Självmotiverad, ärlig och respektfull.

 
Vårt erbjudande:
En stimulerande arbetsmiljö med spännande och utmanande uppgifter.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Dagtidsschema för att främja en sund balans mellan arbete och fritid.
Kollektivavtalsenlig lön

 
Om FoodVentures
Foodventures använder industriell spillvärme från en pappersbruk och förnybar el för att odla grönsaker i växthus. Det kommer att leverera hållbara grönsaker, ökad cirkularitet och hundratals lokala arbetstillfällen. Det första av två växthus är 100 000 kvadratmeter stort och kommer att producera 8000 ton tomater varje år. Produktionen startar 2024. Grundat 2012 blev FoodVentures den globala experten inom högteknologisk växthusodling och levererar färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar i Kazakstan, Ukraina, USA och Kina. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till stormarknad med avancerade växthus och jordbruksmetoder.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsongen 2024

Kyrkogårdsförvaltningen är en del av Svenska kyrkan i Örebro och ansvarar för skötseln av tolv kyrkogårdar samt ett krematorium. Vi erbjuder dig ett omväxlande utomhusarbete, flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta i en kulturhistoriskt intressant miljö tillsammans med erfarna kollegor. Vi söker nu ett antal säsongsarbetare till säsongen 2024. Som kyrkogårdsarbetare hos oss utför du alla förekommande arbetsuppgifter som exempelvis grästrimning, löv... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen är en del av Svenska kyrkan i Örebro och ansvarar för skötseln av tolv kyrkogårdar samt ett krematorium.


Vi erbjuder dig ett omväxlande utomhusarbete, flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta i en kulturhistoriskt intressant miljö tillsammans med erfarna kollegor.

Vi söker nu ett antal säsongsarbetare till säsongen 2024.
Som kyrkogårdsarbetare hos oss utför du alla förekommande arbetsuppgifter som exempelvis grästrimning, lövhantering, plantering och skötsel av växter, klippning av häckar och ogräsbekämpning. I arbetsuppgifterna ingår även att vara med vid gravgrävning och säkra gravstenar.

Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, för att arbetsuppgifterna inom ert område utförs på ett korrekt och säkert sätt. Du handleder ferieungdomar och praktikanter.

Vi söker dig som trivs med att vara utomhus oavsett väder och inte är rädd att hugga i när det behövs. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta både i grupp och självständigt.

Arbetet som stundtals kan vara tungt kräver att du har god rörlighet och bra fysik.

Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.

Vi vill att du som söker har en trädgårdsutbildning eller har skaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

B-körkort är ett krav.

Eftersom vi tar emot praktikanter och feriearbetare som är under 18 år kommer vi att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret om du erbjuds en anställning.

Anställningen omfattar cirka 6 månader med start senast 2 maj. Du söker i och med din ansökan jobb på alla våra kyrkogårdar. Har du specifika önskemål kan du ange dem i ditt personliga brev. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi räknar med att ha intervjuer under februari eller första halva av mars.

Vi tar endast emot ansökningar via svenskakyrkan.se/orebro/jobb alltså inte via e-post.

Läs mer om oss på svenskakyrkan.se/orebro/kyrkogardsforvaltning Visa mindre

Parkarbetare säsongsanställning 2024, Örebro

Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län! Till säsongen 2024 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. Detta är en säsongsanställning på sex månader (april- september). Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca... Visa mer
Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län!
Till säsongen 2024 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. Detta är en säsongsanställning på sex månader (april- september).
Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca 730 000 m2. Vårt grundläggande uppdrag är att förvalta och utveckla hållbara och välfungerande parkytor för alla våra besökare och Regionens personal.Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Parkarbetare säsongsanställning 2024, Örebro

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en säsongsarbetare innebär skötsel av sommarblommor, ogräsrensning, häckklippning, trimning, bevattning, plantering, renhållning med mera.
Som säsongsarbetare hos oss kommer du att ingå i en mindre arbetsgrupp med stort engagemang och intresse för det gröna och hållbar utveckling. Du kommer att arbeta såväl i grupp som enskilt.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du bör ha ett intresse för natur och trädgård samt ha erfarenhet inom arbetsområdet.
Utöver gymnasiekompetens och B-körkort är trädgårdsutbildning ett krav. Maskinvana är mycket meriterande.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Då vi varje sommar tar emot ferieungdomar värderar vi pedagogisk förmåga, ansvarskänsla och positiv inställning högt.


Anställningsform:
Säsongsanställning, heltid april till september.
Tillträde:
2024-04-01

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Katarina Ahlgren, Enhetschef 070-288 71 90
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-44 29 852 Visa mindre

Gårdskarl/Gårdskvinna

Vill du jobba med oss att vidareutveckla vår ”Astrid Lindgren” by? Tycker du om att jobba med djur, använda kroppen och tycker om känslan av att se att det blir rent & snyggt – då har vi ett drömjobb för dig. Vi söker en ny gårdskarl/gårdskvinna då vår tidigare slutar efter 20 år. Du kommer att arbeta i en vacker miljö i en genuin ”Astrid Lindgren” by ca 12 min från Stortorget i Örebro (buss från stortorget om man vill lämna bilen hemma). På gården bedriv... Visa mer
Vill du jobba med oss att vidareutveckla vår ”Astrid Lindgren” by? Tycker du om att jobba med djur, använda kroppen och tycker om känslan av att se att det blir rent & snyggt – då har vi ett drömjobb för dig.
Vi söker en ny gårdskarl/gårdskvinna då vår tidigare slutar efter 20 år.
Du kommer att arbeta i en vacker miljö i en genuin ”Astrid Lindgren” by ca 12 min från Stortorget i Örebro (buss från stortorget om man vill lämna bilen hemma). På gården bedrivs både uppfödning av får (ca 300 lamm/år), uthyrning av ett flertal Bed & breakfast hus, samt hantering av 5 trädgårdar och gärden. Ni kan se mer om oss på www.majstagard.com & https://airbnb.com/h/eget-stall-10min-orebro-city.
Då arbetet är varierande beroende på årstid kommer ditt jobb att bestå av några av dessa delar (beroende på din kompetens)
Utfordring av får och lamm & daglig tillsyn
Städning & underhåll av Bed & breakfast hus
Hantering av 3-5 trädgårdar & vallar
Underhåll av byggnader/byggnadsvård (allt från att rödmåla till ombyggnadsprojekt)
Traktorkörning samt enklare maskinunderhållTjänsten är 50%-100% beroende på person och önskemål. För rätt person kan vi erbjuda utbildning i delar. Vi ser gärna att du:
Har körkort (krav)
Förstår svenska i tal och skrift (krav)
Tycker om att arbeta utomhus och jobba med kroppen (krav)
Erfarenhet inom jordbruk/djurskötare (merit ej krav)
Traktorkörning (ej krav, vi lär ut)
Tycker om att fixa/lösa saker när något strular
Tycker om variation i arbetet & rutiner och att arbeta själv
Tycker om att skapa ordning och rutiner och få saker gjordaArbetet innebär att du gör det dagliga arbetet som behövs för att gården ska skötas och vara snygg och bra för djuren och gästerna.
Du har tillgång till eget lunchrum med toalett & dusch och kök. Arbetet är en del i Grön näring. Lön efter överenskommelse. Om du har möjlighet att börja 4/3 är det en merit. Visa mindre

Inventeringsansvarig

På Landsbygdsavdelningen arbetar vi för att Länsstyrelsen ska nå målen i regeringsuppdragen för EU:s gemensamma jordbrukspolitik. Vi ska aktivt bidra till robusta och attraktiva landsbygder genom god viltförvaltning och djuromsorg, ökad hållbar livsmedelsproduktion och fler konkurrenskraftiga företag. Enhetens verksamhet bidrar till att nå målen i regeringens miljöpolitik, som utgår från de nationella miljökvalitetsmålen och det generationsmål för mil... Visa mer
På Landsbygdsavdelningen arbetar vi för att Länsstyrelsen ska nå målen i regeringsuppdragen för EU:s gemensamma jordbrukspolitik. Vi ska aktivt bidra till robusta och attraktiva landsbygder genom god viltförvaltning och djuromsorg, ökad hållbar livsmedelsproduktion och fler konkurrenskraftiga företag.Enhetens verksamhet bidrar till att nå målen i regeringens miljöpolitik, som utgår från de nationella miljökvalitetsmålen och det generationsmål för miljöarbetet som beslutats av riksdagen.

Huvudsakliga verksamhetsmål är att genomföra klövviltförvaltning, rovdjursförvaltning, hantering av viltskador och rovdjursinventering. Det har koppling till både skogs-, rovdjurs- och älgpolitik och Naturvårdsverkets nationella viltstrategi, såväl som livsmedelsstrategin.

Enheten har även uppgifter inom området artskydd, tillsyn och prövning av ärenden som avser handel och hantering av skyddade arter (CITES).

För att nå framgång och uppnå en hög grad av delaktighet, samverkan och att arbetet förankras med berörda, lokalt, regionalt såväl som nationellt. Arbeta med viltfrågor medför som regel ett behov av att uppnå en hög grad av samsyn mellan olika intressen innan beslut kan tas.

Arbetsbeskrivning
Befattningen som Inventeringsansvarig innebär arbete med viltfrågor för att nå målen inom viltförvaltningen, framför allt kopplat till förvaltning av stora rovdjur och förebyggande av viltskador.

Arbetet bedrivs i hög utsträckning i fält, särskilt under sommarmånaderna. Inom Viltenheten finns en grupp av medarbetare i fält där denna befattning kommer att ingå. Både enheten och fältgruppen består av mycket erfarna personer och den sociala arbetsmiljön inom enheten och gruppen är god. 

Du kommer att arbeta praktiskt i fält med inventering av stora rovdjur och besiktning av viltskador på tamdjur, statens vilt och skador på gröda. En viktig uppgift är att samordna inventeringsarbetet under inventeringsperioden.
Arbetet är i stor utsträckning praktisk och utförs i fält med att förebygga viltskador, framför allt orsakade av fåglar.
I arbetet ingår beredskap för olika uppgifter och övrigt arbete utanför kontorstider förekommer regelbundet. Arbetet styrs i stor utsträckning av väder och olika händelser.

I ditt arbete kommer du att ha kontakter med allmänheten och företrädare för intresseorganisationer, Naturvårdsverket, viltforskningen samt Viltskadecenter vid SLU, andra länsstyrelser och med andra nordiska myndigheter som har ett ansvar för förvaltning av stora rovdjur.

Kvalifikationer
Du ska ha:

- högskoleutbildning i biologi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
- utbildning till kvalitetssäkrare för rovdjur och som besiktningsman för rovdjursskadade eller dödade tamdjur samt besiktningsman för Statens vilt
- erfarenhet från fältarbete, såsom inventering och besiktning av rovdjur, och av arbete med viltfrågor 
- erfarenhet av att förebygga viltskador orsakade av fåglar
- B-körkort
- körkort för motorsåg och erfarenhet av praktiskt arbete med motorsåg och röjsåg

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

- koordinering, samordning eller ledning av fältarbete relaterat till stora rovdjur
- datainsamling och kvalitetssäkring
- annat arbete i fält med vilt
- arbete med viltfrågor i Örebro län

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom att du har hög social kompetens,  är självgående, är samverkande, ska kunna samordna fältgruppen, har hög kvalitetsmedvetenhet och god förmåga att prioritera och att du arbetar enligt vår vision och den statliga värdegrunden.

Arbetet kommer i stor utsträckning att bedrivas i den sydöstra länsdelen (i området runt Kvismaren).

Anställning
Anställningen är tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 17 februari 2024.

Vi på Länsstyrelsen i Örebro län erbjuder dig en spännande arbetsplats. Vi kännetecknas av framåtanda, god arbetsmiljö och medarbetare med bred kompetens. Vi har korta beslutsvägar, god ekonomi och bedriver många verksamhetsöverskridande samarbeten. Som medarbetare hos oss får du ungefär 220 härliga kollegor – allt från kunniga experter till ambitiösa generalister – som alla arbetar utifrån våra fyra ledord: samverkande, serviceinriktade, rättssäkra och drivande.Länsstyrelsen i Örebro län företräder regeringen i länet. Vi utför dock många av våra uppdrag i samverkan med kommuner, näringsliv, ideella sektorer och medborgare. Detta utifrån vår vision "Tillsammans för ett hållbart och levande Örebro län”.Länsstyrelsen arbetar för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Hundskötare sökes

Hej! Vi på Roxys Hundcenter AB söker en nya Timvikarier vid behov med möjlighet till fast tjänst. vi bedriver 3 verksamheter: Hunddagis Mobilt Hunddagis Hundrastning *Du som söker är tillgänglig med kort varsel, pålitlig, ansvarsfull, lojal, har bra kondition och kan jobba i vilket väder som helst, har tidigare erfarenhet av arbete inom hund. *Du har bred kunskap/erfarenhet inom området & vill gärna utvecklas. Du är beredd på att göra vad som krävs... Visa mer
Hej!
Vi på Roxys Hundcenter AB söker en nya Timvikarier vid behov med möjlighet till fast tjänst.
vi bedriver 3 verksamheter:
Hunddagis
Mobilt Hunddagis
Hundrastning*Du som söker är tillgänglig med kort varsel, pålitlig, ansvarsfull, lojal, har bra kondition och kan jobba i vilket väder som helst, har tidigare erfarenhet av arbete inom hund.
*Du har bred kunskap/erfarenhet inom området & vill gärna utvecklas. Du är beredd på att göra vad som krävs för att upprätthålla kvalité på utfört arbete samt för att alltid sätta hundens välmående först.
*Du kan jobba ensam och i grupp
*Manuellt B-körkort och körvana med en lätt lastbil är ett krav.
*Arbetstider varierar mellan 5:30-18:00.
Arbetsuppgifter:
* HUNDDAGIS
ta emot/lämna ut hundar
kundkontakt
städ & tvätt
rasta & aktivera hundar
kloklippning och lättare pälsvård
öppna/stänga* MOBILT HUNDDAGIS
hämta & lämna hundar på hemmaplan
aktivering av hundarna i hagen
kloklippning
kundkontakt* HUNDRASTNING
hämta & lämna hundar på hemmaplan
promenera & aktivera i grupper
kloklippning
kundkontaktFör att ansöka mailar du ett kort personligt brev om dig själv och varför just du är perfekt till vårat Team. Visa mindre

Porslintekniker

Ansök    Jan 22    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi söker dig som är självgående och har jobbat minst 7 år som porslintekniker, har öga för estetik, och håller kvalitén på topp. I din roll ingår daglig kontakt med kunder och patienter, du är serviceinriktad och talar felfri svenska. Som person är du prestigelös och har ett öppet sinne. Du har hög arbetsmoral och lätt att passa in i grupp. Du är intresserad av att utvecklas, noggrann, engagerad och positiv. Om JM&City; Dentallab Vi är ett fullservice... Visa mer
Vi söker dig som är självgående och har jobbat minst 7 år som porslintekniker, har öga för estetik, och håller kvalitén på topp.
I din roll ingår daglig kontakt med kunder och patienter, du är serviceinriktad och talar felfri svenska.
Som person är du prestigelös och har ett öppet sinne. Du har hög arbetsmoral och lätt att passa in i grupp.
Du är intresserad av att utvecklas, noggrann, engagerad och positiv.


Om JM&City; Dentallab
Vi är ett fullservice Lab beläget i Örebro med fokus på estetik och teknik. Vi jobbar med den senaste tekniken inom CAD/CAM och tar givetvis emot digitala avtryck, men vi jobbar även analogt med metallkeramik, helkeramik och protes. Implantatarbeten har vi lång erfarenhet av och vi arbetar med alla ledande implantatsystem. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi alltid ett resultat med högsta möjliga kvalitet. Trivsel och arbetsglädje prioriteras på företaget, detta för att vi alltid ska kunna erbjuda en hög personlig service gentemot våra kunder.
Vi är ett glatt gäng på 11 personer som arbetar i nya fräscha lokaler i centrala Örebro, labbet ligger bredvid resecentrum så det tar bara 2 minuter promenad till både buss och tåg. Vi är en del av Nordentic/Corus. Läs mer om oss på vår hemsida: www.nordentic.com
Krav:
Minst 7 års erfarenhet som porslintekniker
Flytande svenska i tal och skriftVåra förmåner:
· Friskvård
· Tjänstepension
· Arbetsglasögon
· Ersättning arbetsskor
· Permission
· Flextid
· Personalrabatt Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare Säsong

Hovsta pastorat söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2024 med placering i Axbergs församling I Axbergs församling finns fyra kyrkogårdar som alla kräver god skötsel för att vara en vacker plats som besökare kommer till för att finna stillhet, ro och tid för reflektion. Inför sommarsäsongen 2024 söker vi nu två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare. Arbetsuppgifter Att arbeta som kyrkogårdsarbetare är ett stimulerande utomhusarbete, i alla väder, där arbete... Visa mer
Hovsta pastorat söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2024 med placering i Axbergs församling
I Axbergs församling finns fyra kyrkogårdar som alla kräver god skötsel för att vara en vacker plats som besökare kommer till för att finna stillhet, ro och tid för reflektion. Inför sommarsäsongen 2024 söker vi nu två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare.
Arbetsuppgifter
Att arbeta som kyrkogårdsarbetare är ett stimulerande utomhusarbete, i alla väder, där arbetet består av ogräsrensning, gräsklippning, skötsel och plantering av växter och häckklippning. Även tunga lyft kan förekomma. I arbetet möter du många människor i såväl glädje som sorg.
Kvalifikationer
Du ska gilla att vara utomhus och jobba fysiskt
Du ska ha hög servicekänsla och lätt för att samarbeta
Du ska dela Svenska kyrkans värdegrund där alla människor har lika värde.
Du ska visa respekt och förståelse i ditt bemötande i arbetslaget samt vid möten med besökare på kyrkogården
Som person är du ansvarstagande, har initiativförmåga och kan arbeta både självständigt och i ett arbetslag
Du ser till helheten i pastoratet och hjälper andra när det behövs
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har någon form av dokumenterad erfarenhet av grönyteskötsel/utbildning

Villkor
B-körkort krävs
Anställningen omfattar heltid under perioden 2024-04-17 till och med 2024-08-31
Sista ansökningsdag 2024-02-22
Frågor besvaras av Stefan Havsénius, lagbas 019-20 93 15 och Josephine Cummings, vik kyrkoherde 019-20 93 31
Ansökan skickas till: [email protected] märk ansökan med ”Säsong” Visa mindre

Skötselentreprenör

Om jobbet Trädgårdstjänst i Örebro AB är ett företag som arbetar inom skötsel samt mark och anläggning. Vi är idag ett gäng på 40 arbetskamrater. Vi söker nu: 1-2 personer med inriktning skötsel Du kommer att jobba gräs- och häckklippning, plantering, vattning och ogräsrensning mm. Vi söker Dig som har utbildning eller relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav. Trädgårdstjänst erbjuder dig ett självständigt, utvecklande, kreativt och omväxlande framtids... Visa mer
Om jobbet
Trädgårdstjänst i Örebro AB är ett företag som arbetar inom skötsel samt mark och anläggning. Vi är idag ett gäng på 40 arbetskamrater. Vi söker nu:
1-2 personer med inriktning skötsel
Du kommer att jobba gräs- och häckklippning, plantering, vattning och ogräsrensning mm.
Vi söker Dig som har utbildning eller relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Trädgårdstjänst erbjuder dig ett självständigt, utvecklande, kreativt och omväxlande framtidsarbete.


Välkommen med din ansökan till:
Trädgårdstjänst i Örebro AB
Maskingatan 24, 702 86 Örebro
Eller till [email protected]


Sista ansökningsdag är 9/2 2024. Visa mindre

Parkarbetare säsong

Till vår avdelning för Yttre skötsel söker vi nu 13 stycken Parkarbetare säsong, varav en kommer att vara stationerad i Odensbacken och resterande i Örebro! Vi söker dig som tycker om att arbeta i utomhusmiljö. Du kommer att arbeta med yttre skötsel på våra skolor/förskolor och vara underställd arbetsledaren på Yttre skötsel. Anställningen är en säsongsanställning 1 april-30 sep 2024 alternativt 1 maj-31 okt 2024. Arbetsbeskrivning i korthet; Ha daglig ko... Visa mer
Till vår avdelning för Yttre skötsel söker vi nu 13 stycken Parkarbetare säsong, varav en kommer att vara stationerad i Odensbacken och resterande i Örebro!
Vi söker dig som tycker om att arbeta i utomhusmiljö. Du kommer att arbeta med yttre skötsel på våra skolor/förskolor och vara underställd arbetsledaren på Yttre skötsel. Anställningen är en säsongsanställning 1 april-30 sep 2024 alternativt 1 maj-31 okt 2024.
Arbetsbeskrivning i korthet;
Ha daglig kontakt med arbetsledaren
Gräsklippning
Ogräsbekämpning
Klippa häckar
Trimning
Lövupptagning
Bevattning
Daglig tillsyn av våra fastigheter

Kvalifikationer;
Kunskap inom trädgårdsskötsel och dokumenterad trädgårdsutbildning
God svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav
Erfarenhet av att köra bil med släp är meriterande
Körkort BE är meriterande
Röjsågs- och motorsågsutbildning är meriterande
Datakunskap

Din person;
Vara flexibel med arbetstider vid arbetstoppar
Lätt för att samarbeta och kommunicera i grupp
Ordningsam
Hålla rent och snyggt på våra fastigheter
Vara lyhörd och ha en positiv attityd mot våra kunder/medarbetare

Verkar detta intressant?
Välkommen med din ansökan via jobbet.se eller via länk på vår hemsida. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-02-11.
Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras ut innan anställning kan bli aktuell.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Olsson på 070-020 28 86 eller på [email protected]
Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer och fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 400 000 kvm lokaler.
Läs mer om oss på www.futurumfastigheter.se Visa mindre

Vi söker säsongspersonal grönyteskötsel för 2024!

Vi söker säsongspersonal grönyteskötsel för 2024! Trädgårdsteknik i Mellansverige AB Inför kommande säsong 2024 söker vi nu trädgårdsarbetare för park och trädgårdsskötsel i Örebro som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Gillar du att arbeta med skötsel i utemiljö och trivs med att arbeta utomhus i alla väder. Då kan det här vara ett jobb för dig. Arbetsbeskrivning Park- och grönyta; skötselarbeten såsom gräsklippning, trim... Visa mer
Vi söker säsongspersonal grönyteskötsel för 2024!
Trädgårdsteknik i Mellansverige AB

Inför kommande säsong 2024 söker vi nu trädgårdsarbetare för park och trädgårdsskötsel i Örebro som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp.
Gillar du att arbeta med skötsel i utemiljö och trivs med att arbeta utomhus i alla väder.
Då kan det här vara ett jobb för dig.

Arbetsbeskrivning
Park- och grönyta; skötselarbeten såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning till planteringar, renhållning samt skötsel av träd och växter.

Dina kvalifikationer
Du är engagerad och kan driva på och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig efter behov, samt kan på ett säkert sätt klara av arbetsuppgifterna.
Arbetet kräver en del av dig fysiskt så det är viktigt att du har en goda fysiska förutsättningar.
Ett krav är att behärska svenska språket i tal och skrift samt kunna läsa instruktioner
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
· B-körkort (manuell), meriterande med BE-körkort
Meriterande
· Trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
· APV- arbete på väg
· Körkort för motorsåg och röjsåg

Anställningens omfattning
Anställningen form: tidsbegränsad säsongsanställning
Sysselsättningsgrad 100%
Tillträde: fr.o.m april 2024, t.o.m oktober 2024 och slut enligt överenskommelse.
Antal tjänster 1–5
Arbetstiderna är vardagar 7-16.
Frågor
Frågor angående tjänsterna besvaras av:
Arbetsledare Kjell Högling [email protected]
Arbetsledare Annika Strid [email protected]
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba på Trädgårdsteknik på www.ttms.se
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2024 -02-07
Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan!
[email protected] Visa mindre

Parkarbetare till Park och gata, Bygg och drift

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag. Om tjänsten Nu erbjuds du möjlighet att göra vardagen enklare för Örebroarna! Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal Parkarbetare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2024. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attrakti... Visa mer
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag.

Om tjänsten
Nu erbjuds du möjlighet att göra vardagen enklare för Örebroarna! Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal Parkarbetare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2024. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. På enheten Park och gata blir du del av ett stort gäng som med många olika kompetenser och högt engagemang skapar offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi arbetar nämligen för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer. Du kommer att utgå från Berglunda, men du hittar oss ofta ute på Örebros gator och i parker. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor
• gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller
• vinterberedskap och nattarbete kan förekomma

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare på Park och gata i Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Kvalifikationer
Du är engagerad och kan driva på och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig efter behov, är metodisk och kan på säkert sätt klara av arbetsuppgifterna. Då arbetet kräver en del av dig fysiskt, är det viktigt att du har goda fysiska förutsättningar. Vidare behärskar du svenska språket på ett sådant sätt att du obehindrat kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
• B-körkort

Meriterande:

• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, buskröjning, perenner, planteringar osv.
• behörighet samt erfarenhet av att arbeta med lift
• körkort för motorsåg och röjsåg
• behörighet för att utföra lekplatsbesiktningar
• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tidsbegränsad säsongsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. april 2024, t.o.m. september 2024 med ev. förlängning

Antal tjänster: 1-10

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Parkarbetare till Park och gata, Bygg och drift

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag. Om tjänsten Till Park och gata, Bygg och drift finns nu möjlighet att få axla rollen som parkarbetare. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. På enheten Park och gata blir du del av ett stort gäng som med många... Visa mer
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag.

Om tjänsten
Till Park och gata, Bygg och drift finns nu möjlighet att få axla rollen som parkarbetare. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. På enheten Park och gata blir du del av ett stort gäng som med många olika kompetenser och högt engagemang skapar offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi arbetar nämligen för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer. Du kommer att utgå från Berglunda, men du hittar oss ofta ute på Örebros gator och i parker. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor
• gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller
• vinterberedskap och nattarbete kan förekomma

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare på Park och gata i Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Kvalifikationer
Du är engagerad och kan driva på och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig efter behov, är metodisk och kan på säkert sätt klara av arbetsuppgifterna. Då arbetet kräver en del av dig fysiskt, är det viktigt att du har goda fysiska förutsättningar. Vidare behärskar du svenska språket på ett sådant sätt att du obehindrat kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
• B-körkort

Meriterande:

• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, buskröjning, perenner, planteringar osv.
• behörighet samt erfarenhet av att arbeta med lift
• körkort för motorsåg och röjsåg
• behörighet för att utföra lekplatsbesiktningar
• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Samordnare till MR i Örebro

Vårt uppdrag Vill du bli en viktig pusselbit i den dagliga driften och en del av ett härligt team? Vi söker nu en samordnare till MR i Örebro. Om tjänsten Som Samordnare på MR Örebro kommer du ansvara för att samordna den dagliga driften av kunduppdrag och projekt. Detta genom att planera, administrera, arbetsleda och bemanna MR Örebros delägare på kunduppdrag. På så vis är du länken mellan MR Örebros delägare och kunder. Du kommer också medverka vid p... Visa mer
Vårt uppdrag
Vill du bli en viktig pusselbit i den dagliga driften och en del av ett härligt team?
Vi söker nu en samordnare till MR i Örebro.
Om tjänsten
Som Samordnare på MR Örebro kommer du ansvara för att samordna den dagliga driften av kunduppdrag och projekt. Detta genom att planera, administrera, arbetsleda och bemanna MR Örebros delägare på kunduppdrag. På så vis är du länken mellan MR Örebros delägare och kunder. Du kommer också medverka vid projekt- och uppstartsmöten.
I rollen kommer du ha ett nära samarbete med MR Örebros verksamhetsledare och ekonomifunktion.

Övriga arbetsuppgifter:
- Merförsäljning till nya kunder och befintliga avtal
- Medverka vid delägaraktiviteter, mässor och dyl.
- Administration av kunduppdrag och projekt
- Förmedla tjänster och kontakter till MR Örebros delägare
- Stötta medlemmar vid utförande av ett delgivet projekt
- Uppföljning av status på uppdrag
- Upprätta skriftliga kontrakt med kunder och entreprenörer för delgivna projekt
- Kund och delägaransvar för delgivna projekt
- Stötta ekonomifunktionen i faktura-, order-, och offertfrågor
Din profil
Vi söker dig som har någon form av bakgrund inom lantbruk, skogsbruk, transport, fordon, bygg, mark, entreprenad, parkskötsel eller anläggning. Vidare har du minst godkänd gymnasial utbildning, har du vidareutbildning inom ovan nämnda områden ser vi detta som meriterande.

Vi ser också att du med fördel har erfarenhet av likande arbetsuppgifter såsom exempelvis av samordning, arbetsledning eller erfarenhet av att ha en koordinerande roll.

Krav för tjänsten är god svenska i tal och skrift, god datavana samt att du innehar B körkort.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Som samordnare på MR Örebro ser vi gärna att du är driven, strukturerad och flexibel. Du trivs i ett högt tempo, har en god samarbetsförmåga, serviceinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer så väl internt som externt.
Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia och urval sker löpande.

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos Nercia, goda möjligheter finns för vidare anställning hos kund.

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Emma Landelius, 0768050058, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Maskinringen (MR) Örebro startade verksamheten 1991. Vår verksamhet finns inom på fyra områden Entreprenad, Bemanning samt Jord och Skog. Genom våra delägare erbjuder vi en bred kompetens och ett brett utbud av maskiner och tjänster för olika typer av uppdrag.

Våra kunder finns inom både offentlig och privat verksamhet.
Dessa är bl a kommuner, regioner, fastighetsägare, vägsamfälligheter samt
olika privata företag.

MR Örebro ägs av 234 stycken företagare i Örebro Län. (2023)
Genom sitt delägarskap får delägarna uppdrag genom MR Örebro.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Hundskötare

Vi på Hunddagis Trippande tassar söker en ny kollega! Du som söker ska ha god erfarenhet av hundar, vi ser helst att du har en relevant utbildning inom hund/djurvård och du arbetar självklart på ett belöningsbaserat och positivt sätt. Som person är du lugn, noggrann, punktlig samt kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha mycket kundkontakt så du bör vara utåtriktad och vilja göra ditt bästa för våra kunder och deras hundar. Dina främsta uppgifter kom... Visa mer
Vi på Hunddagis Trippande tassar söker en ny kollega!
Du som söker ska ha god erfarenhet av hundar, vi ser helst att du har en relevant utbildning inom hund/djurvård och du arbetar självklart på ett belöningsbaserat och positivt sätt.
Som person är du lugn, noggrann, punktlig samt kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha mycket kundkontakt så du bör vara utåtriktad och vilja göra ditt bästa för våra kunder och deras hundar.
Dina främsta uppgifter kommer att vara hundpromenader, aktivering, städning, utfodring, försäljning av foder samt att öppna/stänga dagiset.
Arbetstider kan variera från vecka till vecka mellan kl 6.30-18.00.
Tjänsten är på 80-100%. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Växtskötare Vikariat 100 % - Örebro

Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Örebro. Ett vikariat till en av våra medarbetare som går på mammaledighet. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse. Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranse... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Örebro. Ett vikariat till en av våra medarbetare som går på mammaledighet. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse.
Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.
Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan "gör livet grönare" och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.
Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.
Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 90 anställda och har en omsättning på ca 120 Mkr. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro, Sundsvall och Umeå.
Vi söker nu en växtskötare. Du gillar att möta människor, skapa trivsel och är intresserad av att få en och annan planta att gro.
Som växtskötare är du företagets ansikte utåt och arbetar med skötsel av växter både inomhus och utomhus hos våra kunder.
I arbetsuppgifterna ingår bl a:
Kontinuerlig skötsel
Omplantering
Omplacering av växter
Leverans av nya växter
Beställning av växter
Lagerhantering
Som person är du ansvarstagande, ordningsam och stresstålig. Du har god social kompetens samt behärskar svenska i tal och skrift på ett bra sätt då arbetet innebär att kunna läsa instruktioner.
En stor del av arbetet sker ute på fältet hos våra kunder. Vi ser därför att du har ett stort engagemang och god känsla för att ge bra service samt uppträda korrekt. Självklart ska tycka om växter och grönt. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med växter, men det är inget krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande vilket kräver god allmänkondition. En fördel är om du har god körvana, även med större bil. Visa mindre

Vi söker säsongspersonal för 2024!

Vill du ingå i vårt härliga team och skapa morgondagens utemiljöer? Inför den gröna säsongen 2024 söker vi dig med driv och vilja att arbeta utomhus inom park- och grönyta, naturvård och plantering. Vi söker även dig som har erfarenhet och vill jobba inom anläggning- och servicearbeten. Som medarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din arbetsdag. Du är ansiktet utåt och tillsammans med vårt team kommer ditt engagemang möjliggöra för såv... Visa mer
Vill du ingå i vårt härliga team och skapa morgondagens utemiljöer? Inför den gröna säsongen 2024 söker vi dig med driv och vilja att arbeta utomhus inom park- och grönyta, naturvård och plantering. Vi söker även dig som har erfarenhet och vill jobba inom anläggning- och servicearbeten.
Som medarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din arbetsdag. Du är ansiktet utåt och tillsammans med vårt team kommer ditt engagemang möjliggöra för såväl företagets som din personliga utveckling.
Arbetsbeskrivning
Park- och grönyta, naturvård; sedvanliga skötselarbeten såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, renhållning, häckklippning och vedhantering.
Plantering; de huvudsakliga arbetsuppgifterna är skötsel av nyetablerade grönytor, planterings-, bevattnings- och beskärningsarbeten.
Anläggning- och servicearbeten; allt från reparationer i befintliga utemiljöer till mindre nyanläggnings- och finplaneringsuppdrag. Montering av utrustning såsom parkmöbler, soptunnor, cykelställ och lekutrustning är vanligt förekommande.
Dina kvalifikationer
Du har en positiv inställning och förmågan att planera dina arbetsuppgifter
Du tar ansvar för att effektivt slutföra arbetsuppgifterna och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
Du gillar att arbeta utomhus och bör vara i god fysisk kondition
Ett krav är att behärska svenska språket i tal och kunna läsa instruktioner
B-körkort (manuell) är ett krav, meriterande med BE-körkort
Meriterande med trädgårds- eller naturvårdsutbildning
För anläggningsarbete hos oss är utbildning och/eller erfarenhet ett krav

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Övrigt
Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare och arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö. Vi tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.
Anställningens omfattning
Vi tillämpar säsongsanställning heltid inom ramen för Kommunals kollektivavtal, anställningen avser i första hand perioden april-oktober.
Frågor
Frågor angående tjänsterna besvaras av:
Administrativ chef Jenny Johnsson 076 - 026 27 23, [email protected]
Projektledare Paulina Jonesund 070 - 527 25 61, [email protected]
Ansökan
Alla ansökningar behandlas löpande, senaste ansökningsdagen är 2024-02-09
Välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Ute mark & miljö i Örebro AB
Ute mark & miljö är ett grönt företag med mångårig erfarenhet av olika utemiljöer och vi värdesätter att utföra våra tjänster med rätt kvalitet och med hållbarhet i fokus. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder med allt ifrån rådgivning och projektering till anläggning, byggnationer, planteringar och skötsel. Vi arbetar utifrån ledningssystemen ISO 9001 (Kvalitet) samt ISO 14001 (Miljö). Visa mindre

Växtskötare Vikariat 100 % - Örebro

Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Örebro. Ett vikariat till en av våra medarbetare som går på mammaledighet. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse. Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranse... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Örebro. Ett vikariat till en av våra medarbetare som går på mammaledighet. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse.
Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.
Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan "gör livet grönare" och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.
Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.
Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 90 anställda och har en omsättning på ca 120 Mkr. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro, Sundsvall och Umeå.
Vi söker nu en växtskötare. Du gillar att möta människor, skapa trivsel och är intresserad av att få en och annan planta att gro.
Som växtskötare är du företagets ansikte utåt och arbetar med skötsel av växter både inomhus och utomhus hos våra kunder.
I arbetsuppgifterna ingår bl a:
Kontinuerlig skötsel
Omplantering
Omplacering av växter
Leverans av nya växter
Beställning av växter
Lagerhantering
Som person är du ansvarstagande, ordningsam och stresstålig. Du har god social kompetens samt behärskar svenska i tal och skrift på ett bra sätt då arbetet innebär att kunna läsa instruktioner.
En stor del av arbetet sker ute på fältet hos våra kunder. Vi ser därför att du har ett stort engagemang och god känsla för att ge bra service samt uppträda korrekt. Självklart ska tycka om växter och grönt. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med växter, men det är inget krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande vilket kräver god allmänkondition. En fördel är om du har god körvana, även med större bil. Visa mindre

Produktions-/Automationsingenjör till Orica

Framför dig har du den möjlighet du väntat på! En möjlighet att kliva in i en internationell och framåtsträvande organisation. Som produktions-/automationsingenjör hos Orica väntar mycket eget ansvar samt en chans att utveckla produktionen i både effektivitet och kvalitet. Detta är rollen för dig med stora idéer och brinnande engagemang. Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag! OM TJÄNSTEN Orica är en av världens ledande leverantörer av civila spr... Visa mer
Framför dig har du den möjlighet du väntat på! En möjlighet att kliva in i en internationell och framåtsträvande organisation. Som produktions-/automationsingenjör hos Orica väntar mycket eget ansvar samt en chans att utveckla produktionen i både effektivitet och kvalitet. Detta är rollen för dig med stora idéer och brinnande engagemang. Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Orica är en av världens ledande leverantörer av civila sprängmedel och innovativa tändsystem för gruv-, stenbrotts-, olje-, gas- och infrastruktursmarknaderna. Verksamheten i Gyttorp tillverkar sprängämnen och tändmedel avsedda för gruvindustrin och utgör en av de viktigaste internleverantörerna inom Orica koncernen. Orica fortsätter sin utvecklingsresa och söker nu en produktions-/automationsingenjör. Vi letar efter dig som har erfarenhet från en liknande roll sen tidigare och jobbat några år i den rollen.

Du kommer att ingå i arbetsteam tillsammans med 7 andra personer som alla värdesätter ett gott samarbete. För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i tjänsten kommer du att få genomgå ett gediget introduktionsprogram.

Du erbjuds
- En utvecklande roll med stort utrymme att påverka produktionen och de beslut som tas
- Möjlighet att växa i en långsiktig roll i ett framåtsträvande bolag

Vi prioriterar säkerheten för våra 300+ anställda och erbjuder utmärkta anställningsvillkor, bra karriärmöjligheter och en stödjande arbetslivsbalans. Vår anläggning värderar mångfald och inkludering med en vänlig och unik kultur.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Felsökning och lösa problem inom en automatiserad produktionsmiljö
* Designa, utveckla och implementera automatiserade system för tillverkningsprocesserna
* Implementering, driftsättning och testning av ny utrustning
* Utveckla och granska dokumentation och program för PLC (kravspecifikationer, funktionsdesign, logikdiagram)
* Identifiera och samarbeta med nyckelleverantörer av automationslösningar.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen inom Automation/Elektroteknik eller relaterat område
- Har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift
- Har flerårig erfarenhet inom industriell automation inom tillverkningsindustrin
- Har erfarenhet av PLC/SCADA, helst Beckhoff, Mitsubishi, Siemens
- Har erfarenhet av visionssystem för kvalitetskontroll
- Har arbetat med design, testning och implementering av PLC-kod i en tillverkningsmiljö.
- Har erfarenhet av sensorer och instrumentering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten
- Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Orica Visa mindre

Helgjobb till Karolinska gymnasiets stall

Ansök    Okt 19    Örebro kommun    Djurvårdare
Är du en person som älskar djur och som vill få möjlighet att inspirera och bidra med din kunskap till våra elever? Just nu söker vi på Karolinska gymnasiet en kollega som vill arbeta med stallskötsel under helger på Naturbruksprogrammet, inriktning Häst. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Eleverna som går Naturbruksprogrammet har undervisning i gymnasiegemensamma ämnen i Karolinska gymnasiet lokaler inne i Örebro och de praktiska ämnena på Kvinnerst... Visa mer
Är du en person som älskar djur och som vill få möjlighet att inspirera och bidra med din kunskap till våra elever? Just nu söker vi på Karolinska gymnasiet en kollega som vill arbeta med stallskötsel under helger på Naturbruksprogrammet, inriktning Häst. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Eleverna som går Naturbruksprogrammet har undervisning i gymnasiegemensamma ämnen i Karolinska gymnasiet lokaler inne i Örebro och de praktiska ämnena på Kvinnerstaområdet. Naturbruksprogrammet erbjuder tre inriktningar: Skog, Häst och Lantbruk. I den här rollen kommer du att arbeta med stallskötsel. Inriktning Häst på utbildningen riktar sig till våra elever som vill arbeta med hästar och hästskötsel. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• arbeta i stallet under helgen
• ta hand om hästarna
• vanligt förekommande arbetsuppgifter i stallskötsel.

Om arbetsplatsen
Karolinska gymnasiet är en av Örebro kommuns fem gymnasier. På skolan finns utbildningar på de högskoleförberedande estetiska, naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga programmen samt yrkesprogrammet Naturbruksprogrammet som delvis är förlagd i Kvinnerstaområdet. 

På Naturbruksprogrammet får våra elever en ökad förståelse för de gröna näringarnas verksamhet och utvecklar din förmåga att arbeta med djur och natur. På inriktningen Häst fördjupar sig eleverna inom hästens biologi, fysiologi, beteende, omvårdnad och avel. På arbetsplatsen finns blans annat ett eget utbildningsstall med välutbildade och anpassade hästar samt egen anläggning med ridhus och träningsmöjligheter för ridning och trav.

Vill du se mer om våra olika inriktningar och följa våra elever på naturbruksprogrammet kan du kika på denna film: https://youtu.be/4zaaG_prIdo

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• gymnasieutbildning
• B-körkort

Meriterande:

• erfarenhet av att arbeta med stallskötsel
• erfarenhet av att arbeta med hästskötsel

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 10-20%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 november, men sök redan idag, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

honungsskördare och slungare

Du bör gärna vara en idrottsman eller ha varit en idrottsman det är en klar fördel om du är tekniskt begåvad,så att du kan sköta slungmaskinen Honungslådorna väger ibland 20 kg såatt det är en fördel att ha en stark rygg och starka axlar arbetstiden varierar efter vädret troligtvis blir arbetstiden klockan 10-18 Visa mer
Du bör gärna vara en idrottsman eller ha varit en idrottsman
det är en klar fördel om du är tekniskt begåvad,så att du kan sköta slungmaskinen
Honungslådorna väger ibland 20 kg såatt det är en fördel att ha en stark rygg och starka axlar
arbetstiden varierar efter vädret troligtvis blir arbetstiden klockan 10-18 Visa mindre

Parkarbetare till Park och gata, Bygg och drift

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare. Om tjänsten Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över.  Exempel på arbetsuppgifter: • skötsel, underhåll av parker samt grönytor • gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller • vinterberedskap och nat... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare.

Om tjänsten
Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor
• gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller
• vinterberedskap och nattarbete kan förekomma

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Kvalifikationer
För att passa som parkarbetare hos oss är du självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du tar också ansvar över att du fysiskt och psykiskt klarar av dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
• B-körkort

Meriterande:

• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, buskröjning, perenner, planteringar osv.
• behörighet samt erfarenhet av att arbeta med lift
• körkort för motorsåg och röjsåg
• behörighet för att utföra lekplatsbesiktningar
• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Arbetsledare med ansvar för Örebros parker

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Tekniska förvaltningen har idag cirka 350 medarbetare. Vårt uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina Parker. Om tjänsten Till bygg o drift söker vi dig med erfarenhet som arbetsledare inom parkskötsel. Vi erbjuder en varierad roll där fokus främ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna?
Tekniska förvaltningen har idag cirka 350 medarbetare. Vårt uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina Parker.

Om tjänsten
Till bygg o drift söker vi dig med erfarenhet som arbetsledare inom parkskötsel. Vi erbjuder en varierad roll där fokus främst kommer ligga på planering och det administrativa, så som besiktningar, planering och fakturering. Du kommer ha två arbetsledarkollegor med varsitt team bestående av parkarbetare, där du vid behov kompletterar och stöttar teamen även i de operativa delarna av arbetsledaruppdraget.

Vi eftersträvar ett aktivt medarbetarskap vilket innebär att du tar ansvar för helheten, arbetar i team och engagerat bidrar till att utveckla ditt och kollegornas samarbete.

Vi arbetar utifrån värdeorden tillit, transparens, team och trygghet, där vi vill ta vara på medarbetarens engagemang och kunskap för att utveckla verksamheten, samt säkerställa en god kvalitet på våra tjänster.

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvara för att gällande lagstiftning följs.
• ansvara för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns
• ta fram TA-planer och ledningskoll
• beställning av material/maskiner
• ta fram arbetsmiljöplan
• besiktning
• fakturering
• du informerar, instruerar medarbetare och svarar för den dagliga arbetsledningen som stöd åt de övriga två arbetsledarna under vissa perioder.
• representerar organisationen på ett tydligt sätt
• eventuellt vara med på upphandling

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.
Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du är noggrann, tar egna initiativ och är ansvarstagande. Du har ekonomiskt ansvar samt har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• slutförd och godkänd utbildning med inriktning mot park och/eller trädgård via universitet, gymnasie eller yrkeshögskola
• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av parkskötsel
• B-körkort
• goda datorkunskaper
• god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande:


• erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet
• god växtkännedom
• utbildad inom BAS P och BAS U
• genomgått utbildningen Arbete på väg

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 oktober.

Välkommen med din ansökan!

 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Djurskötare

Norsebäcksgård är en grisgård ca två mil norr om Örebro. Vi arbetar med smågrisproduktion och är med i en suggring i Örebro län. Du kommer att arbeta med suggor, smågrisar och tillväxtgrisar. Du behöver inte ha arbetat med grisar tidigare men djurvana och ett gott djuröga är ett krav, likaså körkort och genomfört gymnasiet. Vi arbetar mestadels tillsammans men du ska även klara av att arbeta självständigt, helgarbete ingår. Vi söker dig som är positiv, nog... Visa mer
Norsebäcksgård är en grisgård ca två mil norr om Örebro. Vi arbetar med smågrisproduktion och är med i en suggring i Örebro län.
Du kommer att arbeta med suggor, smågrisar och tillväxtgrisar. Du behöver inte ha arbetat med grisar tidigare men djurvana och ett gott djuröga är ett krav, likaså körkort och genomfört gymnasiet. Vi arbetar mestadels tillsammans men du ska även klara av att arbeta självständigt, helgarbete ingår.
Vi söker dig som är positiv, noggrann och ansvarstagande samt gillar att arbeta fysiskt. Tillträde och arbetsgrad enligt överenskommelse. Har du F-skatt sedel fungerar det också i vår verksamhet.
Är du intresserad av ett roligt och varierande arbete? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du på jakt efter ett heltidsjobb och samtidigt intresserad av ett arbete inom fastighetsskötsel och trädgård? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete där du får ta egna initiativ? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Örebro! PerformIQ söker nu en självgående och lösningsorienterad trädgårdsarbetare till vår kund. Här kommer du arbeta med bland annat att hantera underhåll och... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter ett heltidsjobb och samtidigt intresserad av ett arbete inom fastighetsskötsel och trädgård? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete där du får ta egna initiativ? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Örebro!

PerformIQ söker nu en självgående och lösningsorienterad trädgårdsarbetare till vår kund. Här kommer du arbeta med bland annat att hantera underhåll och grönyteskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är att gå med röjsåg, trimma häckar, klippa gräs med mera. Arbetet är på heltid, måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig från och med nu till september.

Personprofil
För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs att du:

• Har körkort
• Är i god fysisk form då detta är ett fysiskt arbete där du rör på dig mycket, använder tyngre maskiner och lyfter tungt

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare, har maskinvana (exempelvis röjsåg). Nämn gärna vilket i din ansökan. Personlighetsmässigt söker vi en person som är självgående och påhittig på så vis att du kan ta egna initiativ och själv se vad som behöver göras. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skogsarbetare/Ledningsröjare

T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mer
T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mindre

Parkarbetare säsongsanställning, Karlskoga

Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län! Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Karlskoga. Denna är en del av säsongsanställning på 3 månader (Aug - November) med eventuell möjlighet till förlängning. Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i h... Visa mer
Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län!
Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Karlskoga. Denna är en del av säsongsanställning på 3 månader (Aug - November) med eventuell möjlighet till förlängning.
Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca 730 000 m2. Vårt grundläggande uppdrag är att förvalta och utveckla hållbara och välfungerande parkytor för alla våra besökare och Regionens personal.Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Parkarbetare säsongsanställning, Karlskoga

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en säsongsarbetare innebär skötsel av sommarblommor, ogräsrensning, häckklippning, trimning, bevattning, plantering, renhållning med mera.
Som säsongsarbetare hos oss kommer du att ingå i en mindre arbetsgrupp med stort engagemang och intresse för det gröna och hållbar utveckling. Du kommer att arbeta såväl i grupp som enskilt.Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Kvalifikationer

Du bör ha ett intresse för natur och trädgård samt ha erfarenhet inom arbetsområdet.
Utöver gymnasiekompetens och B-körkort är trädgårdsutbildning ett krav. Maskinvana är mycket meriterande.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Då vi varje sommar tar emot ferieungdomar värderar vi pedagogisk förmåga, ansvarskänsla och positiv inställning högt.Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-288 71 90
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-44 29 852 Visa mindre

TopWork söker trädgårdarbetare...

...till kunder i och omkring Örebro.   Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Örebro med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete.  Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan ar... Visa mer
...till kunder i och omkring Örebro.

 


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Örebro med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete. 
Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan arbeta med längre och kortare uppdrag, varför du med fördel har annan huvudsaklig anställning som t.ex. studerande eller pensionär. 
 
Vi anställer löpande och tveka därför inte att ansöka om tjänsten redan i dag.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Parkarbetare säsongsanställning, Karlskoga

Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län! Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Karlskoga. Denna är en del av säsongsanställning på 3 månader (Aug - November) med eventuell möjlighet till förlängning. Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i h... Visa mer
Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län!
Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Karlskoga. Denna är en del av säsongsanställning på 3 månader (Aug - November) med eventuell möjlighet till förlängning.
Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca 730 000 m2. Vårt grundläggande uppdrag är att förvalta och utveckla hållbara och välfungerande parkytor för alla våra besökare och Regionens personal.Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Parkarbetare säsongsanställning, Karlskoga

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en säsongsarbetare innebär skötsel av sommarblommor, ogräsrensning, häckklippning, trimning, bevattning, plantering, renhållning med mera.
Som säsongsarbetare hos oss kommer du att ingå i en mindre arbetsgrupp med stort engagemang och intresse för det gröna och hållbar utveckling. Du kommer att arbeta såväl i grupp som enskilt.Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Kvalifikationer

Du bör ha ett intresse för natur och trädgård samt ha erfarenhet inom arbetsområdet.
Utöver gymnasiekompetens och B-körkort är trädgårdsutbildning ett krav. Maskinvana är mycket meriterande.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Då vi varje sommar tar emot ferieungdomar värderar vi pedagogisk förmåga, ansvarskänsla och positiv inställning högt.Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-288 71 90
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-442 92 52 Visa mindre

Skogskonsulent för återvätningsplanering

Beskrivning Vi behöver ytterligare förstärkning! Skogsstyrelsen har ett uppdrag att genomföra återvätning av tidigare dikad torvmark. Återvätning innebär att grundvattennivån på en plats höjs för att minska utsläppet av växthusgaser. Återvätning är en klimatåtgärd som också har positiva effekter på den biologiska mångfalden. Arbetet med återvätning bidrar till flera av de svenska miljökvalitetsmålen bland annat Levande skogar och Minskad klimatpåverkan... Visa mer
Beskrivning
Vi behöver ytterligare förstärkning!

Skogsstyrelsen har ett uppdrag att genomföra återvätning av tidigare dikad torvmark.

Återvätning innebär att grundvattennivån på en plats höjs för att minska utsläppet av växthusgaser. Återvätning är en klimatåtgärd som också har positiva effekter på den biologiska mångfalden. Arbetet med återvätning bidrar till flera av de svenska miljökvalitetsmålen bland annat Levande skogar och Minskad klimatpåverkan.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som ska arbeta över hela distriktet (Sörmland och Örebros län) med återvätningsplanering men kan också innefatta arbete på andra distrikt inom region Mitt. Arbetet innebär nära kontakt med markägare. I arbetet ingår bedömning av våtmarksobjekts lämplighet utifrån jordart, hydrologi, skogstillstånd, samt handläggning av återvätningsavtal. Andra arbetsuppgifter kan bli aktuella över tid. 

Kvalifikationer
Du har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot skog, naturvetenskap, hydrologi, eller liknande ämnen. Fältvana i skogsmark är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på myndighet. Vi värdesätter goda kunskaper inom GIS.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, noggrann, uthållig och har god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål.  Du är en kommunikativ person som på ett förtroendefullt sätt kan föra dialog med markägare, myndigheter och olika aktörer inom skogssektorn. Dina personliga värderingar bör samspela med Skogsstyrelsens värdegrund för att du ska kunna trivas och känna ett engagemang för dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning

Tillträde enligt överenskommelse.

Stationering i Örebro eller Lindesberg.

Vi tillämpar förtroendearbetstid och individuell lönesättning.

Arbetet kan ibland innebära att du behöver bo borta på annan ort.

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i den statliga värdegrunden som består av principerna objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Vi erbjuder bland annat möjlighet till distansarbete, förtroendearbetstid och friskvårdsbidrag. Som myndighet har vi även generösa semester- och föräldravillkor. 


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://www.skogsstyrelsen.se/ Visa mindre

Kultur- och aktivitetsansvarig, Sirishof Norlandia care Örebro

Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en Kultur- och aktivitetsansvarig till Sirishof. Om tjänsten: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt. Dina arbetsuppgifter: Vi söker dig med ett genuint in... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en Kultur- och aktivitetsansvarig till Sirishof.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, planera och genomföra aktiviteter på vår verksamhet. Fokus är att utforma aktiviteter både enskilt och i grupp med utgångspunkt från den äldres levnadshistoria och intresse. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag.

Detta omfattar bland annat:

- Leda, planera och genomföra aktiviteter

- Kontakt med externa aktivitetsaktörer

- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse

- Samverkan med verksamhetens ledningsteam

- Ledande funktion i konceptgrupp "Meningsfull dag" i verksamhetens kvalitetsledningssystem

- Dokumentation enligt SoL

- Samarbeta med andra yrkesroller som undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut och gastronom.

Kvalifikationer

- Gärna en undersköterska med utbildning från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg är en merit.

- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.

- Goda kunskaper inom dokumentation.

- God datavana.

- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.

- Flexibel och ansvarstagande.

- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.

- God samarbetsförmåga.

- Lätt för att skapa förtroende.

- Vill göra skillnad för andra människor.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:

- Omfattning: 75%, fördelat på minst 4 dagar per vecka.

- Lön: Individuell lönesättning.

- Tillträde: 230821, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker trädgårdarbete...

...till kunder i och omkring Örebro.   Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Örebro med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete.  Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan ar... Visa mer
...till kunder i och omkring Örebro.

 


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Örebro med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete. 
Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan arbeta med längre och kortare uppdrag, varför du med fördel har annan huvudsaklig anställning som t.ex. studerande eller pensionär. 
 
Vi anställer löpande och tveka därför inte att ansöka om tjänsten redan i dag.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vill du prova på jobb som parkarbetare denna sommar?

Vi söker förstärkning, vi letar efter dig som trivs med att jobba fysiskt och i en liten grupp med trevliga kollegor. Arbetet omfattar det mesta inom vård av utemiljöer och trädgårdar. B-körkort är önskvärt dock skulle ena tjänsten kunna fungera även utan krav körkort. Röjsågskort, motorsågskort mm ses meriterande samt tidigare erfarenheter inom yrket. Vi önskar tillsätta personal snarast möjligt, utvärdering och eventuell anställning sker löpande. Öpp... Visa mer
Vi söker förstärkning, vi letar efter dig som trivs med att jobba fysiskt och i en liten grupp med trevliga kollegor.
Arbetet omfattar det mesta inom vård av utemiljöer och trädgårdar.
B-körkort är önskvärt dock skulle ena tjänsten kunna fungera även utan krav körkort.
Röjsågskort, motorsågskort mm ses meriterande samt tidigare erfarenheter inom yrket.
Vi önskar tillsätta personal snarast möjligt, utvärdering och eventuell anställning sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Parkarbetare sökes omgående!

Vi söker förstärkning, vi letar efter dig som trivs med att jobba fysiskt och i en liten grupp med trevliga kollegor. Arbetet omfattar det mesta inom vård av utemiljöer och trädgårdar. B-körkort är önskvärt dock skulle ena tjänsten kunna fungera även utan krav körkort. Röjsågskort, motorsågskort mm ses meriterande samt tidigare erfarenheter inom yrket. Vi önskar tillsätta personal snarast möjligt, utvärdering och eventuell anställning sker löpande. Öpp... Visa mer
Vi söker förstärkning, vi letar efter dig som trivs med att jobba fysiskt och i en liten grupp med trevliga kollegor.
Arbetet omfattar det mesta inom vård av utemiljöer och trädgårdar.
B-körkort är önskvärt dock skulle ena tjänsten kunna fungera även utan krav körkort.
Röjsågskort, motorsågskort mm ses meriterande samt tidigare erfarenheter inom yrket.
Vi önskar tillsätta personal snarast möjligt, utvärdering och eventuell anställning sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medhjälpare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är f... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst där bistå vid upptagning av gräs.
Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du är inte rädd för fysiskt arbete. Erfarenhet inom jordbruk är en merit.
Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Hundskötare

Vi söker dig med ett stort intresse för hundar och deras beteende . Flockens hundcenter ligger i vackra Tysslinge, ca 15min från stan. Vi har många olika promenadstråk där vi motionerar hundarna. Det krävs att du som söker jobbet orkar röra på dig en hel arbetsdag. Du behöver kunna arbeta effektivt, alltså hålla ett bra arbetstempo med gott tålamod och vara social då en del av arbetet också handlar om kontakt med hundägare. Vi kräver ingen utbildning elle... Visa mer
Vi söker dig med ett stort intresse för hundar och deras beteende .
Flockens hundcenter ligger i vackra Tysslinge, ca 15min från stan. Vi har många olika promenadstråk där vi motionerar hundarna. Det krävs att du som söker jobbet orkar röra på dig en hel arbetsdag. Du behöver kunna arbeta effektivt, alltså hålla ett bra arbetstempo med gott tålamod och vara social då en del av arbetet också handlar om kontakt med hundägare.
Vi kräver ingen utbildning eller tidigare erfarenhet av arbetet, vi lär upp dig.
För rätt person finns stora möjligheter att utveckla sin kunskap och kompetens inom hundar. Vi arbetar dagligen med hundarnas beteenden med målet att vara i balans och harmoni.
Tjänsten är på ca 50% mån-fre
Krav: bil och körkort Visa mindre

Traktorförare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är f... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling och där bistå vid upptagning av gräs, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du bör ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet inom jordbruk är en merit. Du är inte rädd för fysiskt arbete. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Skördearbete på Lantmännens silo i Odensbacken

Ansök    Maj 9    Lantmännen ek för    Skördearbetare
Arbetsinnehåll: Provtagning & mottagningsregistrera lantbrukare samt städning ute och inomhus. Arbetet fodra att du har pc kunskap, kan konversera på svenska och är service inriktad. Skörden startar i början av augusti och pågår under 4 – 6 veckor dvs i September också. Skiftform: 2-skift, arbetstid måndag till fredag 2-skift 06:00 - 14:00 & 14:00-22:00 OBS: Du behöver kunna ta dig själv för till arbetsplatsen, då kollektiv trafik ej alltid passar med arbe... Visa mer
Arbetsinnehåll: Provtagning & mottagningsregistrera lantbrukare samt städning ute och inomhus.
Arbetet fodra att du har pc kunskap, kan konversera på svenska och är service inriktad.
Skörden startar i början av augusti och pågår under 4 – 6 veckor dvs i September också.
Skiftform: 2-skift, arbetstid måndag till fredag 2-skift 06:00 - 14:00 & 14:00-22:00
OBS: Du behöver kunna ta dig själv för till arbetsplatsen, då kollektiv trafik ej alltid passar med arbetstiderna. Krav: du måste ha fyllt 18 år för att få arbete på silon.
När du ansöker tjänsten så behöver du också vara kontaktbar per telefon, så ange ditt aktiva mobilnummer. Kontakt med dig blir per telefon 010-556 11 97 eller per SMS/mail Visa mindre

Maskinförare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är f... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som maskinförare är en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Växtservicetekniker sommarjobb till Ambius i Örebro, Västerås och Dalarna

Ansök    Apr 6    Ambius AB    Växtskötare
Gillar du växer och kan börja arbeta omgående? Brinner du för gröna miljöer och människors välmående? Vi söker en 1 person för säsongsanställning 6 veckor i Dalarna Vi söker 2 personer till Örebro samt 1 person till Västerås (sommarperiod juni-aug) Arbetet som växttekniker är självständigt, rörligt och omväxlande. Du ansvarar för att kunderna i ditt distrikt blir servade under tiden ordinarie tekniker har semester. Distrikten ligger i olika delar av Väst... Visa mer
Gillar du växer och kan börja arbeta omgående? Brinner du för gröna miljöer och människors välmående?
Vi söker en 1 person för säsongsanställning 6 veckor i Dalarna
Vi söker 2 personer till Örebro
samt 1 person till Västerås (sommarperiod juni-aug)
Arbetet som växttekniker är självständigt, rörligt och omväxlande.
Du ansvarar för att kunderna i ditt distrikt blir servade under tiden ordinarie tekniker har semester. Distrikten ligger i olika delar av Västmanland, Örebro samt ett område i Dalarna.
Det du främst gör är att du tar hand om och servar Ambius produkter ute hos kund. Produkterna är olika växtinredningslösningar, vanligast är enskilda växtgrupper med bevattningssystem. Vi besöker våra kunder regelbundet, och du kommer till olika miljöer där vi har våra produkter, främst kontorsmiljö men aldrig privatpersoner. Under sommaren kommer du att ansvara för utomhusbiten, dvs entréer och grönytor som Ambius tar hand om.
Som servicetekniker arbetar man utifrån en egen planering. En stor del av arbetstiden är man ensam ute hos sina kunder. Upplärning/utbildning sker internt. För arbetet önskar vi att du har intresse för och gärna kunskap om växter.
Dina personliga egenskaper
Vi vill att du ska tycka service är roligt, att prata med kunder i samband är en naturlig del av vår service. Intresse för odling och inredning är fördelaktigt. Du är en naturlig problemlösare och gillar att självständigt planera dina dagar.
Bakgrund
Du har erfarenhet av service, gärna från tidigare arbeten inom exempel hotell, restaurang eller som receptionist. Du har goda kunskaper i svenskt tal och skrift och du har ingen damm-, pollen eller kvalsterallergi. En del av arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande, därför vi vill att Du har en bra allmänkondition och inga tidigare skador i exempelvis knän eller rygg. För tjänsten gäller att du har B-körkort för manuell växellåda samt god körvana. God lokalkännedom i är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Du är representativ, energisk, glad, utåtriktad och har ett intresse att arbeta med människor.
Anställningsvillkor:
Heltid, 40 tim/vecka. Arbetstid 7,00-16,00. Lön enligt kollektivavtal. Kontoren finns i Örebro och i Västerås. Du kommer att köra en företagsbil, som du parkerar hemma eftersom du utgår från din hemadress efter avslutad internutbildning. Dagen börjar hos kunden och avslutas hos kunden. För att du ska få se närmare på arbetet är 1 dag obligatorisk, så kallad provdag där du följer med en erfaren tekniker ut till våra Ambiuskunder. Dagen är betald om du väljer att ta tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Skriv kortfattat ned din ansökan (personligt brev), med meritförteckning (cv).
Märk din ansökan 'sommarjobb' och maila till [email protected] Eller skicka brev till: Sara Besterman, Ambius AB, Kranbyggargatan 3, 721 34 Västerås.
För mer information, besök gärna www.ambius.se eller ring Kerstin Kullmann 08-410 23 615 eller Sara Besterman på 021-4404411. Vi vill ha din ansökan senast den 30 april 2023.
Inför rekryteringsarbetet har Ambius tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ambius – öppnar upp sinnena. Vi är passionerade för våra medarbetare och kunder. Våra medarbetare och kunder står i centrum för det vi skapar och levererar.
Våra relationer Inspirerar, Förenar, Engagerar och Utvecklar.
Ambius hyr ut och levererar produkter med tillhörande service som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande för medarbetarna hos våra kunder.
Ambius är en del av Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 44 000 medarbetare i fler än 85 länder runtom i världen. Utöver Ambius-divisionen består Rentokil Initial av ett antal olika divisioner som bl.a. skadedjurskontroll, bud- och säkerhet. Vårt huvudkontor ligger i London.
I Sverige är vi totalt ca 150 medarbetare, största divisionen i Sverige är Ambius-divisionen med ca 100 medarbetare, fördelade på våra kontor i Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro och Stockholm. Visa mindre

Skogsarbetare/Ledningsröjare

T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mer
T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Trädgårdsväxter söker nu 2st trädgårdsanläggare .Till våra kommande projekt, du som söker bör ha god fysik, kunna jobba i högt tempo. Du bör ha goda växtkunskaper. Då det förekommer arbeten utanför Örebro kan det förekomma övertid. Så du bör kunna jobba övertid vid behov. Önskvärt om du har BE körkort. Visa mer
Trädgårdsväxter söker nu 2st trädgårdsanläggare .Till våra kommande projekt, du som söker bör ha god fysik, kunna jobba i högt tempo. Du bör ha goda växtkunskaper.
Då det förekommer arbeten utanför Örebro kan det förekomma övertid. Så du bör kunna jobba övertid vid behov.
Önskvärt om du har BE körkort. Visa mindre

Djurvårdare nivå 2 (D9)

Ansök    Mar 14    Veterinär Vibeke AB    Djurvårdare
Djurvårdare på nivå 2 (D9) sökes med start i maj. Vi är en mindre smådjursklinik i Örebro som varit verksam i snart 3 år. Vi har nyligen flyttat till större lokaler och är nu i behov av en ny djurvårdarkollega! Vi som jobbar just nu är en veterinär och två sköterskor, sen till våren välkomnar vi en till veterinärkollega! Vi tar emot mycket remisser från omkringliggande kliniker, gällande ultraljudsdiagnostik och vi utför en hel del tand- och mjukdelsoper... Visa mer
Djurvårdare på nivå 2 (D9) sökes med start i maj.
Vi är en mindre smådjursklinik i Örebro som varit verksam i snart 3 år. Vi har nyligen flyttat till större lokaler och är nu i behov av en ny djurvårdarkollega!
Vi som jobbar just nu är en veterinär och två sköterskor, sen till våren välkomnar vi en till veterinärkollega! Vi tar emot mycket remisser från omkringliggande kliniker, gällande ultraljudsdiagnostik och vi utför en hel del tand- och mjukdelsoperationer.
Vi är ett glatt, sammansvetsat team som tror mycket på att sätta rätt person på rätt plats. Vi har mycket trevliga kunder som uppskattar oss lika mycket som vi uppskattar dom. Vi försöker hålla en familjär känsla på kliniken där både djur och djurägare ska känna sig trygga.


Vi söker dig som har erfarenhet inom smådjurssjukvård och är utbildad till djurvårdare på nivå 2. (D9)
I arbetet behöver du bland annat kunna självständigt ta blodprover, kunna sitta i reception och ge rådgivning via telefon, kunna ta emot och lämna ut patienter och andra uppgifter som faller inom djursjukvård. Du kommer att jobba i ett nära team med veterinär och vi ser gärna att du får möjlighet att utvecklas inom ditt intresseområde.


Start i maj, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Det finns goda chanser till förlängning med tillsvidareanställning efter provanställningen.
Vi kommer tillämpa kollektivavtal via Gröna Arbetsgivare.


Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att välkomna just dig till vårt team!


Mejla CV och ett personligt brev till:
[email protected] Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Mar 30    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi på JM & City Dental i Örebro, en del av Nordentic AB, har nyligen flyttat till nya stora lokaler nära resecentrum och har äntligen fått möjligheten att expandera vidare. Labbet består av 10 anställda som jobbar med alltifrån fastprotetik till implantat, avtagbar protetik, och olika slags skenor. Vi söker en erfaren tekniker som är van vid att planera ihop, stora som små patientfall, med kund och kollegor på labb. Det är meriterande om du har kunskap i o... Visa mer
Vi på JM & City Dental i Örebro, en del av Nordentic AB, har nyligen flyttat till nya stora lokaler nära resecentrum och har äntligen fått möjligheten att expandera vidare.
Labbet består av 10 anställda som jobbar med alltifrån fastprotetik till implantat, avtagbar protetik, och olika slags skenor.
Vi söker en erfaren tekniker som är van vid att planera ihop, stora som små patientfall, med kund och kollegor på labb. Det är meriterande om du har kunskap i olika områden, och vi ser gärna att du är bekant med Cad.
Välkommen med din ansökan du som är Porslinstandtekniker, allround tekniker, eller har erfarenhet på Cad avdelningen.
Det är viktigt att du har en positiv inställning till jobbet, med fokus på att hitta lösningar, kan planera och prioritera arbetsuppgifter.
Vilka är vi:
Vi är en del av Nordentic som består av 10 labb i Sverige samt 2 i Norden. Det korta svaret: Nordentic är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi tolv dentallabb i Norden — och än så länge bara i början av vår utveckling. Vi drivs av vår tre värdeord, trygghet, viljan och teknik. Vår strävan är att få hela Skandinavien att le.


Vi intervjuar löpande, välkommen med ansökan till [email protected]


Start: enligt överenskommelse
Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning
Vi har kollektivavtal
Friskvård, samt andra förmåner Visa mindre

Feriepraktik Regionservice till Kost och Park Örebro

Vill du ha en meningsfull sysselsättning i sommar? På Regionservice erbjuder vi Feriepraktik inom Park och Kostenheten (kök). Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig t... Visa mer
Vill du ha en meningsfull sysselsättning i sommar? På Regionservice erbjuder vi Feriepraktik inom Park och Kostenheten (kök).

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Feriepraktik Regionservice till Kost och Park Örebro

Arbetsuppgifter

Park, Örebro
Tycker du om att vistas ute i friska luften oavsett väder och vind? Vill du tillhöra teamet som gör fint runt våra utemiljöer, till glädje för patienter, personal och besökare? Då är en feriepraktikplats på parkenheten i Örebro något för dig!
Parkgruppen är en driftgrupp inom fastighetsdriftavdelningen som ansvarar för allt från planering av mark till skötsel och underhåll av parkområden. Vi har hand om planteringar, trädsättningar och grönytor.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär till största delen att göra fint; städa, sopa och rensa ogräs. Även en del planteringsjobb, vattning och pyntning förekommer. Du arbetar utomhus tillsammans med flera personer i ett arbetslag.
Kostenheten (kök), Örebro
Vill du känna att du är med och bidrar till att vi kan servera god mat till både patienter och anställda?
avdelningen kost på Universitetssjukhuset Örebro har som mål att servera landets godaste mat - tillagad till största delen med ekologiskt producerade råvaror. Vi är övertygade om att maten spelar en viktig roll i vårdkedjan.
Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår enklare matlagning, disk, städ, packning av varor (livsmedel) samt att hjälpa till i serveringen.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du som till sommaren slutar grundskolans årskurs 9 eller gymnasiets årskurs 1 eller 2. Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och som vill göra ditt bästa vad gäller de arbetsuppgifter som kommer att ingå i din feriepraktik.
Tillträde:
Feriepraktiken är indelad i två perioder, period 1 vecka 25-28 eller period 2 vecka 29-32. Arbetstiden är 6-7 timmar/dag beroende på placering.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Bifoga personligt brev till din ansökan där du berättar lite om dig själv, dina intressen, framtidsplaner samt tidigare jobb/praktikplatser. Bifoga gärna betyg/omdömen. I din ansökan anger du vid vilken verksamhet, ort och vilken period du är intresserad av att göra din feriepraktik.
Vi tar endast emot feriepraktikanter som kan arbeta hela perioden.

Ansökan


Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Hanna Gyrulf, 019-602 70 43
Maria Avraam, 019-602 70 87 Visa mindre

Instruktör AME

Är du intresserad av ett viktigt arbete där du får möjlighet att coacha och motivera andra människor? Tycker du även om odling och trädgårdsarbete så har du precis hittat ditt drömjobb, välkommen med din ansökan! Om tjänsten För att underlätta inträdandet på arbetsmarknaden erbjuder Örebro kommun olika arbetsmarknadsinsatser. I rollen som instruktör kommer du arbeta med våra deltagare som står en bit ifrån arbetsmarknaden att komma in i arbete igen. Din ... Visa mer
Är du intresserad av ett viktigt arbete där du får möjlighet att coacha och motivera andra människor? Tycker du även om odling och trädgårdsarbete så har du precis hittat ditt drömjobb, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För att underlätta inträdandet på arbetsmarknaden erbjuder Örebro kommun olika arbetsmarknadsinsatser. I rollen som instruktör kommer du arbeta med våra deltagare som står en bit ifrån arbetsmarknaden att komma in i arbete igen. Din uppgift blir att få våra deltagare att växa och utvecklas framåt mot en egenförsörjning. Din arbetsplats är belägen i vackra stadsträdgården och där kommer du vägleda, motivera och beteendeanpassa våra deltagares arbetsuppgifter efter förmåga. Förutom att coacha våra deltagare så innebär även rollen en hel del fysiskt trädgårdsarbete och vi hoppas att du har ett stort intresse inom ekologisk odling och växter.

I dagsläget har vi en instruktör i stadsträdgården men på grund av stor efterfrågan har vi valt att utöka till två instruktörer. Ni kommer samarbeta mycket tillsammans men även tillhöra ett större arbetslag på enheten. Antalet deltagare kan variera beroende på nivå men ca 10-14 personer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• coacha och vägleda deltagare, målgruppen innefattar människor med olika diagnoser och behov
• stärka individens självbild och självkänsla
• leda och fördela praktiska arbetsuppgifter tillsammans med kollegor i ett arbetslag
• planera och prioritera arbetsuppgifter samt aktivt delta i verksamhets- och metodutveckling

Om arbetsplatsen
Du kommer tillhöra vår arbetsmarknadsverksamhet AME Vuxna 3 som är inriktad på målgruppen 24-65 år. Din arbetsplats kommer vara beläget i Stadsträdgården med tillhörande växthusanläggning, det är ett populärt område som är öppen för allmänheten. Stadsträdgården är en grön oas mitt i Örebro stad. Närheten till Wadköping och stadsparken gör det till ett populärt turistmål. Här finns växthusanläggning med ekologiska odlingar både inne- och utomhus.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskap i att coacha och vägleda människor på vägen mot egen försörjning. Du är lugn, stabil och fokuserar på rätt saker för att bemöta våra deltagare på bästa sätt. I rollen som instruktör strukturerar du självständigt upp ditt arbete och driver dina processer framåt samtidigt som du samarbetar nära din närmsta kollega. Du kommer ha ett brett kontaktnät och samverka med både interna och externa parter, därför söker vi dig som är utåtriktad och duktig på att underhålla relationer. Vidare har du god digital kompetens för att kunna dokumentera i våra verksamhetssystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• adekvat gymnasieutbildning
• flerårig erfarenhet av arbetsledning och coachning/vägledning
• B-körkort

Meriterande:

• utökad B körkort till BE
• erfarenhet av beteendeanpassad coaching
• kunskap inom park och grönyta

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tidsbegränsad anställning på 1 år

Sysselsättningsgrad: 100 %

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1 

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Agronom till SCB

Ansök    Mar 1    Statistiska Centralbyrån    Agronom
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor! Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss! Om jobbet  Är du agronom med intresse för att förse samhället ... Visa mer
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor!

Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss!

Om jobbet 
Är du agronom med intresse för att förse samhället med lantbruksstatistik? Hos oss kommer du tillhöra ett team av 15–20 engagerade kollegor i Örebro och Stockholm som har som mål att beskriva ett ständigt föränderligt Sverige med avseende på lantbruk, fiske och energi.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt framställa statistik inom lantbruks­området. Skördestatistiken framställs på uppdrag av Jordbruksverket, och annan lantbruksstatistik framställs på uppdrag av Kemikalieinspektionen och på eget anslag. Vi behöver dig som vill bidra med din lantbrukskunskap, t.ex. om odling av spannmål, vall och potatis.

Den statistik du tar fram används för bedömning av livsmedelsförsörjningen, beredskapsplanering och internationell rapportering samt ligger till grund för politiska bedömningar och beslut. Statistiken används som underlag för samhällsdebatt samt för analys av forskare, myndigheter och internationella organ.

Vill du ...


• bidra till och ansvara för främst skördeundersökningar men även andra lantbruksundersökningar, t.ex. avseende gödselmedel och odlingsåtgärder eller växtnäringsbalanser
• planera, följa upp och samordna olika undersökningar
• delta i eller driva aktuellt förbättrings- och utvecklingsarbete i olika undersökningar
• ha kontakter med andra statistikansvariga myndigheter, främst Jordbruksverket
• medverka i internationell rapportering och delta i internationella möten

... då tror vi att den här tjänsten kan vara riktigt intressant för dig! 

Om dig
Vi vill att du har: 


• agronomexamen med växtodlings- eller husdjursinriktning
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande är om du även har:


• kurser inom statistik
• yrkeserfarenhet som agronom
• erfarenhet av arbete med statistikframställning
• kunskaper i skriptbaserade program som SAS och samt goda kunskaper i Officepaketet
• erfarenhet av utredningsarbete
• erfarenhet av projektledning
• praktisk erfarenhet av lantbruk.                      

För att det här ska bli en bra matchning för både dig och oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du har också en god analytisk förmåga och är kvalitetsmedveten samt är uthållig. Vi förutsätter att du har intresse för statistikframställning.

Du som söker delar våra förhållningssätt: mod att agera, tillit till varandras kompetens och goda vilja, handlingskraft att omsätta ord i arbete och var och ens ansvar att bidra till helheten. 

Mer information 
Den här tjänsten finns på sektionen för lantbruk och energi i Örebro, Klostergatan 23. Placering på SCB i Solna kan vara aktuell, men förutsätter en del tjänsteresor till Örebro.  

Anställningen är tills vidare och inleds vanligtvis med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum kommer vi överens om.  

Vill du veta mer om jobbet, kontakta sektionschef Jörgen Brewitz, tfn 010-479 64 99.

Fackliga kontaktpersoner:
Eva Palm Pettersson, ST inom SCB, tfn 010-479 40 00.
Staffan Åkerblom, Saco-S föreningen vid SCB, tfn 010-479 40 00.

Sista ansökningsdag: 2023-04-17.
Diarienummer: A2023/0857

Du ansöker genom att registrera personligt brev och CV på svenska i vårt rekryteringssystem som du kommer till när du klickar på ”Ansök” nedan. Du kommer också att få besvara några urvalsfrågor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Maskinförare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är f... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som maskinförare är en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Gårdsmästare till växtodlingsgård

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund. Arbetsuppgifter är a... Visa mer
Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 15 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är att planera arbetet för dig och dina medarbetare inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som gårdsmästare/rättare. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Hundskötare

Hundskötare sökes på 80-100% Vi söker dig som har god erfarenhet av hundar, vi ser helst att du har en relevant utbildning inom hund/djurvård och du arbetar självklart på ett belöningsbaserat och positivt sätt. Som person är du lugn, noggrann, punktlig samt kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha mycket kundkontakt så du bör vara utåtriktad och vilja göra ditt bästa för våra kunder och deras hundar. Arbetsuppgifter: Hundpromenader Städning Aktiverin... Visa mer
Hundskötare sökes på 80-100%
Vi söker dig som har god erfarenhet av hundar, vi ser helst att du har en relevant utbildning inom hund/djurvård och du arbetar självklart på ett belöningsbaserat och positivt sätt.
Som person är du lugn, noggrann, punktlig samt kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha mycket kundkontakt så du bör vara utåtriktad och vilja göra ditt bästa för våra kunder och deras hundar.
Arbetsuppgifter:
Hundpromenader
Städning
Aktivering av hundar
Utfodring
Försäljning
Kundmöten
Daglig schemaplanering
Öppning/ stängning av dagisArbetstider kan variera från vecka till vecka mellan kl 6.30-18.00.
Det finns även möjlighet till anpassad anställning så som nystartsjobb/utvecklingsanställning.
Skriv då med detta i din ansökan. Visa mindre

Parkarbetare till Regionsevice för semestervikariat i Örebro

Till sommaren 2023 behöver vi anställa semestervikarier till Driftgrupp Park i Örebro. Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den d... Visa mer
Till sommaren 2023 behöver vi anställa semestervikarier till Driftgrupp Park i Örebro.

Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!


Parkarbetare till Regionsevice för semestervikariat i Örebro

Arbetsuppgifter

Inom park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering. Vi söker personer till skötsel parkarbete så som - klippning och putsning, skötsel av sommarblommor, ogräsrensning, häckklippning, plantering mm. I tjänsten ingår även att handleda ferieungdomar som är mellan 16 och 18 år gamla.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för park och trädgårdsskötsel och gillar att arbeta med kroppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; som att du kan både samarbeta och arbeta självständigt, att du kan ta egna initiativ och lösa problem som uppstår. Då vi varje sommar tar emot ett antal ferieungdomar värderas pedagogisk förmåga, ansvarskänsla och positiv inställning högt.
B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Välkommen med din ansökan!Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Katarina Ahlgren gruppchef 070 288 71 90
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-442 92 52 Visa mindre

Ordermottagare

Trädgårdsväxter söker nu en person som har mycket goda datakunskaper och som har lätt för att lära sig nya program. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara vid datorn. #Fakturera #Kundkontakt #Ta emot och lägga in order samt plocka order. Du bör ha goda kunskaper i Excel. Meriterande: Växtkunskap samt Visma. Krav: Du ska kunna skriva och tala flytande svenska och engelska. Anställning heltid 6 mån eller längre. Kan leda till en tillsvidare tjäns... Visa mer
Trädgårdsväxter söker nu en person som har mycket goda datakunskaper och som har lätt för att lära sig nya program.
Huvudsakliga
arbetsuppgifter kommer främst vara vid datorn.
#Fakturera
#Kundkontakt
#Ta emot och lägga in order samt plocka order.
Du bör ha goda kunskaper i Excel.
Meriterande:
Växtkunskap samt Visma.
Krav: Du ska kunna skriva och tala flytande svenska och engelska.
Anställning heltid 6 mån eller längre.
Kan leda till en tillsvidare tjänst.
Start enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Skötselentreprenör

Om jobbet Trädgårdstjänst i Örebro AB är ett företag som arbetar inom skötsel samt mark och anläggning. Vi är idag ett gäng på 40 arbetskamrater. Vi söker nu: 1-2 personer med inriktning skötsel Du kommer att jobba gräs- och häckklippning, plantering, vattning och ogräsrensning mm. Vi söker Dig som har utbildning eller relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav. Trädgårdstjänst erbjuder dig ett självständigt, utvecklande, kreativt och omväxlande framtids... Visa mer
Om jobbet
Trädgårdstjänst i Örebro AB är ett företag som arbetar inom skötsel samt mark och anläggning. Vi är idag ett gäng på 40 arbetskamrater. Vi söker nu:
1-2 personer med inriktning skötsel
Du kommer att jobba gräs- och häckklippning, plantering, vattning och ogräsrensning mm.
Vi söker Dig som har utbildning eller relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Trädgårdstjänst erbjuder dig ett självständigt, utvecklande, kreativt och omväxlande framtidsarbete.


Välkommen med din ansökan till:
Trädgårdstjänst i Örebro AB
Maskingatan 24, 702 86 Örebro
Eller till [email protected]


Sista ansökningsdag är 24/2 2023. Visa mindre

Maskinförare, säsongsanställning, Region Örebro Län

Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län! Till säsongen 2023 behöver vi anställa två säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. En säsongsanställning är 6 månader (april - september) med eventuell möjlighet till förlängning. Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcent... Visa mer
Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län!
Till säsongen 2023 behöver vi anställa två säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. En säsongsanställning är 6 månader (april - september) med eventuell möjlighet till förlängning.

Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!


Maskinförare, säsongsanställning, Region Örebro Län

Arbetsuppgifter

Inom park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering.
Vi söker här en person som maskinförare. I arbetsuppgifter ingår arbete med olika maskiner så som hjullastare, traktor, sopmaskin och gräsklippning.

Övrig information

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Erfarenhet inom arbetsområdet och tekniskt kunnande är meriterande och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du kan arbeta självständigt, att du kan ta egna initiativ och lösa problem som uppstår. Det är också viktigt att du är bra på att samarbeta.
Ansvarskänsla och positiv inställning värderas högt.
BE-körkort och förarbevis på hjullastare är ett krav i denna roll.

Ansökan

Anställningsform:
Säsongsanställning mellan april och september, heltid.
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Läs mer här

Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice

Upplysningar:
Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-288 71 90


Fackliga företrädare:
Ann-Kristin Sjöström, Kommunal 0581-852 75 Visa mindre

Instruktör till Karolinska gymnasiet, Kvinnerstaområdets stall

Ansök    Jan 27    Örebro kommun    Djurskötare, häst
Har du ett stort engagemang för hästar och vill arbeta med stallskötsel under helger? Då vill vi att du söker tjänsten som Instruktör till Kvinnerstaområdets stall! Om tjänsten I den här tjänsten kommer du att arbeta på Kvinnerstaområdets stall under helger för att ta hand om våra 12 hästar. I arbetet får du också ansvara för att stallet sköts och håller ett fint skick även under helger.  Huvudsakliga arbetsuppgifter • arbeta i stallet under helger • t... Visa mer
Har du ett stort engagemang för hästar och vill arbeta med stallskötsel under helger? Då vill vi att du söker tjänsten som Instruktör till Kvinnerstaområdets stall!

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att arbeta på Kvinnerstaområdets stall under helger för att ta hand om våra 12 hästar. I arbetet får du också ansvara för att stallet sköts och håller ett fint skick även under helger. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta i stallet under helger
• ta hand om hästarna
• vanligt förekommande arbetsuppgifter i stallskötsel

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• erfarenhet av stall- och hästskötsel
• B-körkort

För att passa i rollen behöver du vara självgående och driven i ditt arbete och själv kunna strukturera ditt arbete på bästa sätt då rollen innebär ensamarbete i stallet. Vidare är du en flexibel person som kan anpassa och ändra ditt arbetssätt utifrån förutsättningar under arbetspasset. Vidare behöver du också kunna förhålla dig lösningsfokuserad. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: särskild visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 10-20%

Tillträde: enligt överenskommelse t.o.m. januari 2024

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Karolinska gymnasiet är en av Örebro kommuns fem gymnasier. Skolan har en anrik historia och ligger mitt i centrala Örebro. Ca 900 elever och 100 anställda har skolan som sin arbetsplats. På skolan finns utbildningar på de högskoleförberedande estetiska, naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga programmen samt yrkesprogrammet naturbruksprogrammet som är förlagd i Kvinnerstaområdet. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Trädgårdsarbetare /Plantskolearbetare

Trivs du med att arbeta utomhus? Vi söker säsongsarbetare till våra uppdrag i Örebro med omnejd. Arbetet innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, plantering av buskar och träd, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. För att jobba som trädgårdsarbetare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick. Vi ser gärna att du... Visa mer
Trivs du med att arbeta utomhus? Vi söker säsongsarbetare till våra uppdrag i Örebro med omnejd.


Arbetet innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, plantering av buskar och träd, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.


För att jobba som trädgårdsarbetare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med trädgårdsskötsel eller inom liknande yrken utomhus. Det är ett plus om du har maskin vana och känner dig bekväm med att använda maskiner .Önskvärt att du har BE-kort. Du kommer ingå i ett team men även ensamarbete kan förekomma.


Vi söker dig som är flexibel, har en stor arbetsvilja och som är redo att ta i där det behövs. Du är prestigelös och kan tänka dig ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra.
Start enligt övernskommelse. Visa mindre

Parkarbetare säsongsanställning, Örebro

Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län! Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. En säsongsanställning är 6 månader (april - september) med eventuell möjlighet till förlängning. Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentr... Visa mer
Vi söker nu dig som brinner för vackra utemiljöer och vill hjälpa oss att underhålla våra grönområden inom Region Örebro Län!
Till säsongen 2023 behöver vi anställa en säsongsarbetare till Driftgrupp Park med placering i Örebro. En säsongsanställning är 6 månader (april - september) med eventuell möjlighet till förlängning.

Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!


Parkarbetare säsongsanställning, Örebro

Arbetsuppgifter

Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca 730 000 m2. Vårt grundläggande uppdrag är att förvalta och utveckla hållbara och välfungerande parkytor för alla våra besökare och Regionens personal.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en säsongsarbetare innebär skötsel av sommarblommor, ogräsrensning, häckklippning, trimning, bevattning, plantering, renhållning med mera.
Som säsongsarbetare hos oss kommer du att ingå i en mindre arbetsgrupp med stort engagemang och intresse för det gröna och hållbar utveckling. Du kommer att arbeta såväl i grupp som enskilt.

Övrig information

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du bör ha ett intresse för natur och trädgård samt ha erfarenhet inom arbetsområdet.
Utöver gymnasiekompetens och B-körkort är trädgårdsutbildning ett krav. Maskinvana är mycket meriterande.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Då vi varje sommar tar emot ferieungdomar värderar vi pedagogisk förmåga, ansvarskänsla och positiv inställning högt.

Ansökan

Anställningsform:
Säsongsanställning mellan april och september, heltid.
Tillträde:
2023-04-03Läs mer här

Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice

Upplysningar:
Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-288 71 90


Fackliga företrädare:
Ann-Kristin Sjöström, Kommunal 0581-852 75 Visa mindre

Yrkespersonal inom grönyta och anläggning

Vi är ett grönt företag på framväxt med mångårig erfarenhet av utemiljöer och värdesätter att utföra alla våra tjänster med rätt kvalitet. Vi ska leverera hållbara lösningar för skötsel och utveckling av utemiljöer genom att bistå våra kunder i projektstyrning och förvaltning med hållbarhet i fokus. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder vid uppbyggnaden av nya långsiktiga och hållbara utemiljöer med allt ifrån rådgivning och projektering till ... Visa mer
Vi är ett grönt företag på framväxt med mångårig erfarenhet av utemiljöer och värdesätter att utföra alla våra tjänster med rätt kvalitet. Vi ska leverera hållbara lösningar för skötsel och utveckling av utemiljöer genom att bistå våra kunder i projektstyrning och förvaltning med hållbarhet i fokus.
I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder vid uppbyggnaden av nya långsiktiga och hållbara utemiljöer med allt ifrån rådgivning och projektering till utförande av anläggnings- och planteringsarbeten. I befintliga utemiljöer utför vi sedvanliga skötsel- och underhållsarbeten och bistår kunderna i anläggningarnas framtida planering genom att upprätta fleråriga skötselplaner och utvecklingsförslag.
Vill du vara med oss och skapa morgondagens utemiljöer?
Vi vill stärka upp vårt härliga team inför den gröna säsongen 2023 och vi söker dig med erfarenhet och/eller utbildning inom följande områden:
Park och grönyta
Naturvård
Plantering och garantiskötsel
Anläggning- och servicearbeten

Som medarbetare hos oss är du ansiktet utåt och tillsammans med vår erfarna arbetsgrupp kommer ditt engagemang möjliggöra för såväl företagets som din personliga utveckling.
Arbetsbeskrivning
Som yrkespersonal hos oss kan du arbeta inom följande områden:
Park och grönyta;
Sedvanliga skötselarbeten såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, renhållning, häckklippning och tillsammans med våra projektledare planerar du dina arbetsuppgifter för de områden som du och din kollega ansvarar för.
Meriterande: KY/YH-utbildning och/eller gymnasial trädgårdsutbildning
Naturvård;
Sedvanliga skötselarbeten såsom slåtter, trimning, gräsklippning, vedhantering, renhållning och tillsammans med våra projektledare planerar du dina arbetsuppgifter för de områden som du och din kollega ansvarar för.
Meriterande: KY/YH-utbildning och/eller gymnasial naturvårdsutbildning
Plantering och garantiskötsel;
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är skötsel av nyetablerade grönytor, planterings-, bevattnings- och beskärningsarbeten. Det ingår också att vara behjälplig och utföra de sedvanliga skötseluppdragen. Här arbetar du såväl självständigt som i grupp och planerar arbetet tillsammans med arbetsledare.
Meriterande: Trädgårdsmästarutbildning
Anläggning- och servicearbeten;
Rollen innebär allt ifrån reparationer i befintliga utemiljöer till mindre nyanläggnings- och finplaneringsuppdrag. Montering av utrustning såsom parkmöbler, soptunnor, cykelställ och lekutrustning är vanligt förekommande. Anläggningsarbetare arbetar enskilt och i grupp, beroende på uppdragets storlek. Den övergripande planeringen görs av platschef som du har ett nära samarbete med.
Meriterande: Yrkeserfarenhet 3 år eller mer
Kompetenskrav
Du behöver ha erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel, naturvård eller anläggningsarbeten genom dokumenterad arbetslivserfarenhet, alt. vara utbildad inom det. Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att engagera dig i dina uppgifter samt trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vissa uppdrag innebär självständigt arbete vilket ställer krav på din förmåga att både planera utförande och ta egna initiativ utifrån en uppdragsbeskrivning.
För oss är det mycket viktigt med kvalitet och en hög servicekänsla. Vi har därför förväntningar på din goda serviceanda och smidighet i mötet med andra samt på din ansvarskänsla och samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.
Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt kunna läsa instruktioner.
Meriterande
KY/YH-utbildning och/eller gymnasial trädgårds- eller naturvårdsutbildning
Trädgårdsmästarutbildning
Fastighetsskötsel; utbildning och/eller erfarenhet
BE körkort
Maskinbehörigheter, motorsåg, skylift, hjullastare eller liknande
Maskinkännedom, erfarenhet av mek.
Behörighet att utföra lekplatsbesiktningar
Snickeriarbeten
Erfarenhet av anläggningsarbete, 3 år eller mer
Erfarenhet av planterings- och beskärningsarbete, 3 år eller mer
Erfarenhet av skötsel- och underhållsarbeten, 3 år eller mer
Det är ett fysiskt krävande arbete, varvid du bör vara i god kondition

Övrigt
Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare och arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö. Vi tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.
Anställningens omfattning
Vi tillämpar säsongsanställning, anställningen avser i första hand perioden april-oktober.
Frågor
Frågor angående tjänsterna besvaras av:
Administrativ chef Jenny Johnsson 076 - 026 27 23, [email protected]
Projektledare Paulina Jonesund 070 - 527 25 61, [email protected]
Ansökan
Alla ansökningar behandlas löpande, senaste ansökningsdagen är 2023-02-24
Välkommen med din ansökan redan idag!
Om arbetsgivaren - Ute mark & miljö i Örebro AB
Ute mark & miljö i Örebro AB är ett skötsel- och anläggningsföretag på framväxt. Vi har en organisation med mångårig erfarenhet av gröna miljöer och erbjuder helhetslösningar för skötsel, underhåll och utveckling av alla typer av utemiljöer. Till oss vänder sig fastighetsägare när de vill ha hjälp med allt ifrån projektering och nyanläggning av nya utemiljöer, till rådgivning och trädgårdsskötsel av befintliga gröna miljöer. Vintertid bistår vi fastighetsägarna med snöröjning och halkbekämpning. Till våra kunder hör bostadsbolag, offentliga inrättningar, industrier och privata fastighetsägare så väl som samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med olika entreprenadföretag i branschen vid plantering och finplaneringsarbeten. Visa mindre

Hundskötare 50-65%

Hej! Vi på Roxys Hundcenter AB söker en ny kollega till Mobila Hunddagis. körkort B samt erfarenhet av att köra är ett krav då kör vi med en lätt lastbil med inbyggda burar i och hämtar och lämnar hundar på hemmaplan. Vi spenderar mycket tid ute så det är viktigt att du är medveten om att vi jobbar oavsett om det regnar, snöar eller är varmt (tar såklart hänsyn till hundarnas mående under väder omständigheter). Viss erfarenhet inom hund är ett krav då... Visa mer
Hej!
Vi på Roxys Hundcenter AB söker en ny kollega till Mobila Hunddagis.
körkort B samt erfarenhet av att köra är ett krav då kör vi med en lätt lastbil med inbyggda burar i och hämtar och lämnar hundar på hemmaplan.
Vi spenderar mycket tid ute så det är viktigt att du är medveten om att vi jobbar oavsett om det regnar, snöar eller är varmt (tar såklart hänsyn till hundarnas mående under väder omständigheter).
Viss erfarenhet inom hund är ett krav då har vi olika individer och det är viktigt med kunskap kring hundens kroppsspråk, resten lär vi upp dig :)
Älskar du hundar, känner du att du är perfekt kandidat för att vara våran nya kollegan? Skicka CV och personligt brev och berätta varför just dig borde vi välja.
Vi önskar först att du praktiserar hos oss i en månad för att se att det är du vi söker, går allt bra och båda sidor är nöjda då går vi till anställning.
Arbete avser deltid på 50-65% med möjlighet till Heltid.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Parkarbetare säsong

Till vår avdelning för Yttre skötsel söker vi nu 13 st Parkarbetare säsong! Vi söker dig som tycker om att arbeta i utomhusmiljö. Du kommer att arbeta med yttre skötsel på våra skolor/förskolor och vara underställd arbetsledaren på Yttre skötsel. Anställningen är en säsongsanställning 1 april-30 sep 2023 alternativt 1 maj-31 okt 2023. Arbetsbeskrivning i korthet; Ha daglig kontakt med arbetsledaren Gräsklippning Ogräsbekämpning Klippa häckar Trimning Lövup... Visa mer
Till vår avdelning för Yttre skötsel söker vi nu 13 st Parkarbetare säsong!
Vi söker dig som tycker om att arbeta i utomhusmiljö. Du kommer att arbeta med yttre skötsel på våra skolor/förskolor och vara underställd arbetsledaren på Yttre skötsel. Anställningen är en säsongsanställning 1 april-30 sep 2023 alternativt 1 maj-31 okt 2023.
Arbetsbeskrivning i korthet;
Ha daglig kontakt med arbetsledaren
Gräsklippning
Ogräsbekämpning
Klippa häckar
Trimning
Lövupptagning
Bevattning
Daglig tillsyn av våra fastigheter

Kvalifikationer;
Kunskap inom trädgårdsskötsel och dokumenterad trädgårdsutbildning
God svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav
Erfarenhet av att köra bil med släp är meriterande
Körkort BE är meriterande
Röjsågs- och motorsågsutbildning är meriterande
Datakunskap

Din person;
Vara flexibel med arbetstider vid arbetstoppar
Lätt för att samarbeta och kommunicera i grupp
Ordningsam
Hålla rent och snyggt på våra fastigheter
Vara lyhörd och ha en positiv attityd mot våra kunder/medarbetare

Verkar detta intressant?
Välkommen med Din ansökan via jobbet.se eller via länk på vår hemsida. Urval kommer ske löpande så skicka in Din ansökan snart som möjligt, dock senast 2023-02-12.
Har Du frågor kring tjänsten så besvaras dessa också av Anneli Norrby, 070-020 28 86 alternativ kan du skicka frågor via mail; [email protected]
Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag med ca 110 anställda. Vår vision är att skapa miljöer värdiga våra barn. Vi äger, förvaltar och utvecklar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Dessutom är de vår framtid, så även om vi är ett fastighetsbolag, är det framtiden vi jobbar med. Det är därför vi heter Futurum.
Läs mer om oss på www.futurumfastigheter.se Visa mindre

Grönytesskötare säsong till Park och gata, Bygg o drift,

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal grönytesskötare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2023. Om tjänsten  Som grönyteskötare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. Huvudsakliga arbetsuppgifter • skötsel, underhåll av parker samt grönytor Kompetenskrav • avslutad gymnasieutbildning • tid... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna?

Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal grönytesskötare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2023.

Om tjänsten
 Som grönyteskötare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel/parkskötsel
• B-körkort
• goda fysiska förutsättningar för att klara av arbetsuppgifterna 

För att passa i rollen är du självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du tar också ansvar över så du fysiskt och psykiskt klarar av dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper

Omfattning och tillträde
Anställningsform: säsongsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: april t.o.m. september, eventuellt chans till förlängning

Antal tjänster: ett flertal

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.
Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet. Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Örebro

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Örebro, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Örebro.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Parkarbetare säsong till Park och gata, Bygg och drift

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2023. Om tjänsten Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över.  Huvudsakliga arbetsuppgifter • skötsel, underhåll av parker samt grönytor • gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, s... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare som kommer att arbeta under säsongen april-september 2023.

Om tjänsten
Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor
• gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller.

Kompetenskrav


• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
• B-körkort
• goda fysiska förutsättningar för att klara av arbetsuppgifterna 

För att passa som parkarbetare hos oss är du självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du tar också ansvar över så du fysiskt och psykiskt klarar av dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, buskröjning, perenner, planteringar osv
• behörighet samt erfarenhet av att arbeta med lift
• körkort för motorsåg och röjsåg
• god vana med häckklippning
• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper

Omfattning och tillträde
 

Anställningsform: säsongsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. april 2023 - t.o.m. september 2023, eventuellt chans till förlängning.

Antal tjänster: ett antal

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål. Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet. Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Folktandvården söker tandtekniker

Ansök    Nov 25    REGION ÖREBRO LÄN    Tandtekniker
Vi söker en tandtekniker till vår avdelning för ortodonti. Folktandvårdens tandtekniska laboratorium är ett fullservicelaboratorium med ljusa lokaler, högst upp i specialisthuset på Klostergatan i Örebro, ett stenkast från resecentrum med goda buss- och tågförbindelser. Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 2... Visa mer
Vi söker en tandtekniker till vår avdelning för ortodonti. Folktandvårdens tandtekniska laboratorium är ett fullservicelaboratorium med ljusa lokaler, högst upp i specialisthuset på Klostergatan i Örebro, ett stenkast från resecentrum med goda buss- och tågförbindelser.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Folktandvården söker tandtekniker

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är driven i ditt arbete och är intresserad av att få utvecklas och bidra till vår utveckling. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet som ortodontitekniker innebär ett dagligt nära samarbete med specialisttandläkarna vid ortodontiavdelning, därför viktigt att du är serviceinriktad och social. Du kommer vara med att utveckla och driva vår ortodontiavdelning, då vi ser en ökad efterfrågan av våra ortodontiska tjänster i framtiden.
Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av, eller intresse för, tandreglering och att utvecklas inom ortodontiområdet. Med rätt driv och personliga egenskaper kan vi lära upp dig. Vi arbetar idag såväl konventionellt som digitalt och ser gärna att du har kunskaper i 3shape och/eller exocad. Som person är du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående, har god organisatorisk förmåga och ställer höga krav på kvalitet i ditt arbete. Goda kommunikativa kunskaper i svenska på minst C1 nivå är önskvärt. Vill du ta nästa steg i din tandteknikerkarriär, och driva en expanderande avdelning in i framtiden, så är det kanske just dig vi söker.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Facklig företrädare:
Petra Strömgren Fredin, Vision, tfn 072-083 20 75 Visa mindre

Folktandvården söker tandtekniker

Ansök    Dec 2    REGION ÖREBRO LÄN    Tandtekniker
Vi söker en tandtekniker till vår avdelning för ortodonti. Folktandvårdens tandtekniska laboratorium är ett fullservicelaboratorium med ljusa lokaler, högst upp i specialisthuset på Klostergatan i Örebro, ett stenkast från resecentrum med goda buss- och tågförbindelser. Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 2... Visa mer
Vi söker en tandtekniker till vår avdelning för ortodonti. Folktandvårdens tandtekniska laboratorium är ett fullservicelaboratorium med ljusa lokaler, högst upp i specialisthuset på Klostergatan i Örebro, ett stenkast från resecentrum med goda buss- och tågförbindelser.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Folktandvården söker tandtekniker

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är driven i ditt arbete, är intresserad av att få utvecklas och bidra till vår utveckling. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet som ortodontitekniker innebär ett dagligt nära samarbete med specialisttandläkarna vid ortodontiavdelning, därför viktigt att du är serviceinriktad och social. Du kommer vara med att utveckla och driva vår ortodontiavdelning, då vi ser en ökad efterfrågan av våra ortodontiska tjänster i framtiden.
Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av, eller intresse för, tandreglering och att utvecklas inom ortodontiområdet. Med rätt driv och personliga egenskaper kan vi lära upp dig. Vi arbetar idag såväl konventionellt som digitalt och ser gärna att du har kunskaper i 3shape och/eller exocad. Som person är du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående, har god organisatorisk förmåga och ställer höga krav på kvalitet i ditt arbete. Vill du ta nästa steg i din tandteknikerkarriär, och driva en expanderande avdelning in i framtiden, så är det kanske just dig vi söker.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Facklig företrädare:
Petra Strömgren Fredin, Vision, tfn 072-083 20 75 Visa mindre

Junior underhållsingenjör till kund inom försvarsindustrin sökes!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindus... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag, där du som anställd erbjuds en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Kunden verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör utveckling i din karriär. Du kommer att vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Vår kund står redo att välkomna dig in i en värld där de utvecklar, tillverkar och supportar produkter som används av försvarsmakter runtom i världen. Teamet som du kommer ingå i består av drygt 25 kollegor som har en bred teknisk kompetens och kulturen beskrivs som inkluderande och prestigelös. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom ett mentorprogram där dina seniora kollegor kommer agera mentor. Tillsammans verkar de inom flera olika teknikområden där alla delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Du erbjuds


* En arbetsplats med stort fokus på trivsel, samarbete och utveckling i en flexibel miljö
* Att arbeta med underhåll av teknik i flera olika spännande projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som underhållsingenjör innefattas flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.


* Att arbeta med underhållslösningar inom elektronik och tillhörande dokumentation
* Support till kunder, slutanvändare och verkstäder med felsökningar, komplexa fel och förbättringsarbete
* Utveckling och support av underhållsresurser innefattande både hård- och mjukvara


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik, mekanik eller programmering. Alternativt liknade teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömmer likvärdig
- God kunskap inom elektronik
- Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskper inom engelska
- Innehar svenskt medborgskap

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


* Underhåll av flygplanselektronik
* Mätteknik
* Programmering
* Projektarbete och/eller projektledning innehållande material och planeringssystem


Som person är du:


* Sammarbetsvillig
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Vi lägger stor vikt vid din personlighet till denna tjänst och letar efter dig som är driven, lyhörd samt har en vilja av att utvecklas och utmanas.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider 07.30-16.12 med möjlighet till flex
* Placering: Arboga
* Tjänsten kräver en bakgrundskontroll och är säkerhetsklassad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Säsongspersonal sökes till park- och trädgårdsskötsel i Örebro

Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder omfattar allt från tillsyn, renhållning, trimning och ogräsrensning till plantering och skötsel av träd och växter. Helt enkelt det mesta inom yttre skötsel! Vi söker nu trädgårdsarbetare som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Gillar du att arbeta med skötsel i utemiljö och trivs med att arbeta utomhus i alla väder, då är det här ett jobb för dig! Arbetsuppgifter Trädgårdsteknik i Mellansverig... Visa mer
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder omfattar allt från tillsyn, renhållning, trimning och ogräsrensning till plantering och skötsel av träd och växter. Helt enkelt det mesta inom yttre skötsel!
Vi söker nu trädgårdsarbetare som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Gillar du att arbeta med skötsel i utemiljö och trivs med att arbeta utomhus i alla väder, då är det här ett jobb för dig!
Arbetsuppgifter
Trädgårdsteknik i Mellansverige jobbar med kunder i Örebro kommun och här är det vårt ansvar att ta hand om den offentliga miljön i utvalda områden. Du kommer bland annat få arbeta med gräsklippning, renhållning, ogräsrensning, trimning och plantering.
Kvalifikationer
Du är en positiv person som ser lösningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i arbetslag där samarbete med kollegor och kunder är grunden till ett bra arbete, men du kan även arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kräver flexibilitet och anpassningsförmåga, vilka är två egenskaper vi gärna ser att du besitter. B-körkort är ett krav.
Meriterande
BE-behörighet på körkort
Arbete/Säkerhet på väg


Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.
För att veta mer om Trädgårdsteknik i Mellansverige spana in vår hemsida eller företagsprofil! Visa mindre

Trädfällning Arborist

We're looking for an experienced and motivated arborist/climber to join our Örebro based team. Excellent rates of pay plus private healthcare and company pension for the successful applicant. ETW, ISA or equivalent. Swedish BE drivers license or European equivalent is a plus, as is experience of operating stump grinders, Avants and chippers. Languages spoken in the company; English, Swedish and Latvian. Facebook: Avancerad Trädfällning i Nora AB Instagram:... Visa mer
We're looking for an experienced and motivated arborist/climber to join our Örebro based team.
Excellent rates of pay plus private healthcare and company pension for the successful applicant.
ETW, ISA or equivalent.
Swedish BE drivers license or European equivalent is a plus, as is experience of operating stump grinders, Avants and chippers.
Languages spoken in the company; English, Swedish and Latvian.
Facebook: Avancerad Trädfällning i Nora AB
Instagram: avanceradtradfallning Visa mindre

Quality and sustainability specialist, Landscaping, Hasselfors Garden

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom odlingssubstrat. I dag exporterar vi växtsubstrat för professionella växthusodlare till över 100 länder. Till konsument och grönytebranschen erbjuder vi rådgivning, växtsubstrat och jord i Norden och Centraleuropa. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra o... Visa mer
Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom odlingssubstrat. I dag exporterar vi växtsubstrat för professionella växthusodlare till över 100 länder. Till konsument och grönytebranschen erbjuder vi rådgivning, växtsubstrat och jord i Norden och Centraleuropa. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden. Kekkilä-BVB är en del av Neova Group, läs mer om Kekkilä-BVB på https://www.kekkila-bvb.com/. För Hasselfors Gardens räkning så började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige. Besök oss och läs mer på https://www.hasselforsgarden.se/landscaping/.


Vi söker nu en Quality and sustainability specialist till vårt landscapingteam!
I rollen som Quality and sustainability specialist i vårt landscaping-team ansvarar du för att hitta och kvalitetssäkra återvunnet material för produktion av högkvalitativ anläggningsjord samt riskbedömer återvunnet material utifrån kvalitet och miljö. Du är den bindande länken mellan våra produktionsplatser när det gäller råmaterial och analyser av dessa. Du ansvarar för att samordna och driva kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor framåt. Du ansvarar även för att upprätta och säkerställa rutiner och instruktioner samt arbetar med ledningssystemet vad avser kvalitet och miljö. I rollen ingår även att bistå och stödja tillverkande återförsäljare med tillståndsansökningar.
Anställningsformen en heltid 100% tillsvidareanställning. Du rapporterar till Landscaping Production Manager som är stationerad i Sverige och har kollegor i Sverige, Finland och Nederländerna. Vi har 17 produktionsplatser runt om i landet varav huvudkontoret är placerat i Örebro. Den geografiska spridningen av produktionsplatser innebär att våra kollegor är bosatta runt om hela Sverige men föredragen bostadsort är i Örebro med omnejd. I denna roll är det möjligt att arbeta enligt våra hybridarbetsmodellprinciper (delvis på distans). Denna tjänst kräver resor och i tjänsten finns möjlighet till tjänstebil.
För att vara framgångsrik i denna roll är det bra att ha kunskap om eller erfarenhet av:
Kvalitetssäkring
Riskbedömning
Provtagning och utvärdering av resultat
Miljölagstiftning, produktlagstiftning
Avfall, bi- och restprodukter
Livscykelanalyser

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har erfarenhet av samverkan samt har enkelt för att skapa kontakter med andra människor och företag. I denna roll ställs krav på att själv ta ansvar för att följa upp och utveckla pågående projekt och vi tror därför att du har erfarenhet av projektledning och arbetar på ett lösningsorienterat sätt.
Eftersom att vi ingår i en internationell företagsgrupp där vårt företagsspråk är engelska är det ett krav att du kan kommunicera flytande på engelska i tal och skrift. Språkkunskaper i nederländska/svenska/finska/estniska/tyska anses vara en fördel men inget krav.
Urval sker löpande så ansök gärna redan idag eller senast 31 oktober. Har du frågor som inte besvaras av annonsen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Räms, [email protected]. Våra värderingar är: Fokus på kundframgång, Lyckas tillsammans, Mod att förnya och Förtroende genom respekt. Visa mindre

Produktionstekniker till etablerat företag

Är du engagerad, har kompetens inom produktionsteknik och är kommunikativ? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter nära produktion? Då har vi tjänsten som passar dig! OM TJÄNSTEN Vi söker just nu produktionstekniker till AFRY's sektion inom Produktutveckling i Örebro där du kommer att arbeta med produktionsteknik hos deras kunder inom telecom-, fordons-, försvars-, tillverknings- och gruvindustrin. Det är en bred roll där du blir en viktig länk me... Visa mer
Är du engagerad, har kompetens inom produktionsteknik och är kommunikativ? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter nära produktion? Då har vi tjänsten som passar dig!

OM TJÄNSTEN
Vi söker just nu produktionstekniker till AFRY's sektion inom Produktutveckling i Örebro där du kommer att arbeta med produktionsteknik hos deras kunder inom telecom-, fordons-, försvars-, tillverknings- och gruvindustrin.

Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion. Du kommer att arbeta med tillverkning av prototyper, utveckla effektiva tillverkningsmetoder och arbetssätt i befintlig produktion, i produktutvecklingsprojekt samt i investeringsprojekt inom produktion. Även beredning av produktionsunderlag och att sätta upp strukturer för tillverkning/montering kan ingå i rollen beroende på kund.

I rollen finns även möjlighet att utveckla/konstruera monteringsfixturer & monteringsverktyg med högt fokus på säkerhet, ergonomi och funktion.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Tillverkning av prototyper
- Utveckling inom befintlig produktion i form av metoder och arbetssätt
- Beredning av produktionsunderlag

VI SÖKER DIG SOM
- Har ingenjörsutbildning inom produktionsteknik, maskinteknik eller industriell ekonomi
- Har erfarenhet av prototyptillverkning, serietillverkning inom t.ex. montering, bearbetning eller elektronikproduktion
- Kan kommunicera mycket väl inom svenska och engelska, då det är i de språken kommunikationen sker
- Har B-körkort då resor kan förekomma inom tjänsten

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet som montör eller annan roll inom tung industri
* En förståelse för flöden och lätt för att läsa in instruktioner
* Kunskap om PCB teknologi


#

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro med omnejd
* Lön: Fast månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Läs mer här om hur det är att vara en del av AFRY! Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Sep 7    Nordentic AB    Tandtekniker
Omfattning: Heltid 6 månader provanställning därefter tillsvidareanställning JM & City Dental är ett labb på 10 glada anställda, vi befinner oss i en expansionsfas och flyttar snart till nya fräscha lokaler som ligger i närheten av resecentrum. Vi gör fast och avtagbar protetik och behöver förstärka dessa grenar på labbet. Du som söker jobbet behöver vara utbildad tandtekniker eller har gedigen dokumenterad erfarenhet av att jobba på labb. Har minst 5 å... Visa mer
Omfattning: Heltid
6 månader provanställning därefter tillsvidareanställning
JM & City Dental är ett labb på 10 glada anställda, vi befinner oss i en expansionsfas och flyttar snart till nya fräscha lokaler som ligger i närheten av resecentrum.
Vi gör fast och avtagbar protetik och behöver förstärka dessa grenar på labbet.
Du som söker jobbet behöver vara utbildad tandtekniker eller har gedigen dokumenterad erfarenhet av att jobba på labb.
Har minst 5 års erfarenhet.
Du ska kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och skrift.


Tjänst 1
Vi söker dig som är erfaren porslinstekniker, med förståelse för kvalité och öga för estetik. Är van med att hantera Zirkonia och Mk och lägga upp porslin på stora och små konstruktioner.
Meriterande om Du har jobbat även med Emax.


Tjänst 2
Vi söker en allround tekniker som är van vid olika tekniker. Ingår i uppgifterna att vaxa, slipa metall, och stödja den avtagbara avdelningen. Stor vikt lägger vi vid att du är flexibel, mottaglig, och kunnig inom avtagbart.
Meriterande om Du kan CadCam.


Det vi erbjuder: En trygg tjänst i en trygg miljö med fulla möjligheter för utveckling. Vi är en del av Nordentic och har kollektivavtal, friskvård mm.


Vi intervjuar löpande.
Tillträde: enligt överenskommelse / snarast
Kontakt : [email protected] Visa mindre

Mobilt hunddagis

Roxys Hundcenter AB söker en hundskötare till Mobilt Hunddagis. Körkort B samt körvana är ett krav då kör man en lätt lastbil och hämtar hundarna på hemmaplan. Vi letar efter någon som har redan erfarenhet av hund (större, starkare raser), viss kunskap, älskar vara ute i vilket väder som helst. Älskar du hundar? Trivs du med arbete utomhus? Har du något kunskap/erfarenhet? Då kan du vara den vi söker Intervjuer sker löpande Visa mer
Roxys Hundcenter AB söker en hundskötare till Mobilt Hunddagis.
Körkort B samt körvana är ett krav då kör man en lätt lastbil och hämtar hundarna på hemmaplan.
Vi letar efter någon som har redan erfarenhet av hund (större, starkare raser), viss kunskap, älskar vara ute i vilket väder som helst.
Älskar du hundar? Trivs du med arbete utomhus? Har du något kunskap/erfarenhet? Då kan du vara den vi söker
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Matchkoordinator ishockey

Om jobbet Är du hockeyälskare och vill kunna titta på hockey live utan att behöva lösa dyra biljetter? Vill du hjälpa till inom föreningslivet? Känner du att du har tid över på fredagskvällar då och då? Svarar du JA på någon av frågorna tycker vi du borde läsa vidare. Hc Örnen är en förening som, till största del, drivs av spelare i lagen. Vi vill verka för att fler ska få fortsätta göra det de tycker är så kul: att spela hockey. Vi vill även få fler engag... Visa mer
Om jobbet
Är du hockeyälskare och vill kunna titta på hockey live utan att behöva lösa dyra biljetter? Vill du hjälpa till inom föreningslivet? Känner du att du har tid över på fredagskvällar då och då? Svarar du JA på någon av frågorna tycker vi du borde läsa vidare.
Hc Örnen är en förening som, till största del, drivs av spelare i lagen. Vi vill verka för att fler ska få fortsätta göra det de tycker är så kul: att spela hockey. Vi vill även få fler engagerade i och runt laget för att allt ska kunna fortsätta hållas på en bra nivå och samtidigt utvecklas till det bättre. Därför söker vi nu dig som vill vara med och bidra, i första hand, på våra hemmamatcher.
Dina uppgifter:
Som matchkoordinator har du ansvaret för att sekreteriatet sköts på ett bra och fungerande sätt. Du administrerar och fördelar arbetet mellan dig och resterande som sitter i sekreteriatet på matcherna. Normalt sett är det 5 personer som sitter i sekreteriatet och uppgifterna som finns att göra är följande:
Räkna skott och öppna utvisningsbåset (2 personer)
Sköta klockan
Ansvara för liveuppdatering av matchen
Prata i mikrofonen och sköta musiken

I övrigt ansvarar du som matchansvarig för att förberedelserna innan matchen är på topp. Det innebär att starta upp liveuppdateringen och administrera det som krävs innan matchen startar. Därför är det viktigt att du är på plats ca 1,5h innan matchen börjar.
Känner du att du inte vill ha det stora ansvaret för matchen? Då är du i alla fall välkommen att söka för att sitta med och göra de andra uppgifterna som finns att göra i sekreteriatet.
Arbetstider:
Vi spelar våra matcher på fredagar kl.19.30, vilket innebär att du då skulle jobba från ca.18.00-21.45. Serien börjar den 30 september och vilka fredagar som det är hemmamatch på får du reda på när du ringer och visar intresse kring att vara med och hjälpa till.
Vad erbjuder vi:
Eftersom vi är en ideell förening så kan vi inte erbjuda någon lön. Det vi kan erbjuda är att du får vara delaktig i en förening som gör allt för att ha så kul som möjligt när vi väl är på plats. Vi kan även erbjuda kaffe och en filt så du håller dig varm under matcherna;)
Undrar du något mer är du välkommen att ringa Patrick Carlsson på 073-994 78 04 eller skicka en ansökan via vår mail: [email protected]

"Hjälp Örnen fortsätta flyga högre" Visa mindre

Ingenjör med inriktning inom maskinsäkerhet

Huvudfokus i detta uppdrag är att granska och dokumentera en ny design av säkerhetssystem på en ny rigg-produkt. Arbetsuppgifterna innebär att granska och dokumentera den utvecklade säkerhetsrelateradedelen av systemet enligt ISO1849 samt interna riktlinjer och processer. Det betyder till exempel följande dokumentation: * Säkerhetskoncept * Systemkravsspecifikation * Systemvalideringsspecifikation * Systemdesignspecifikation * Rapport om systemfelan... Visa mer
Huvudfokus i detta uppdrag är att granska och dokumentera en ny design av säkerhetssystem på en ny rigg-produkt. Arbetsuppgifterna innebär att granska och dokumentera den utvecklade säkerhetsrelateradedelen av systemet enligt ISO1849 samt interna riktlinjer och processer.

Det betyder till exempel följande dokumentation:

* Säkerhetskoncept
* Systemkravsspecifikation
* Systemvalideringsspecifikation
* Systemdesignspecifikation
* Rapport om systemfelanalys
* Rapport för utvärdering av prestationsnivå
* SystemvalideringsrapportVem söker vi?

Du behöver ha mycket goda kunskaper om arbete med funktionell säkerhet och säkra maskinstyrsystem, till exempel ISO 13849 eller liknande, för anläggnings-/gruvutrustning.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare tror vi att du har kunskaper inom området mekatronik eller automation.

För att trivas i denna roll tror vi att konsulten inspireras av tekniskt avancerade mobila terrängprodukter för krävande kunder över hela världen. Är självgående och villig att ta ansvar. Har ett strukturerat och analytiskt förhållningssätt och kan kombinera teori och praktik då arbetsuppgifterna kräver kompetens inom båda områdena. Du behöver också kunna arbeta i team och samarbeta med många personer som representerar andra tekniska discipliner samt intressenter.Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Segerstedt via e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som förväntas pågå i ca. tre månader, med goda chanser till förlängning.

Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Visa mindre

Maskinförare till Park och gata - Bygg och drift

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina parker. Om tjänsten  Nu söker vi en maskinförare till bygg och drift- park. I arbetet kommer du att köra traktor för att utföra olika arbetsuppgifter främst inom parkskötsel. För arbetsuppgifterna i tjänsten krävs god hälsa och fysik. Vinterberedskap och nattarbete kan förekomma. Huvudsakliga arbetsuppgifter  • slaghack • rishämtnin... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina parker.

Om tjänsten 
Nu söker vi en maskinförare till bygg och drift- park. I arbetet kommer du att köra traktor för att utföra olika arbetsuppgifter främst inom parkskötsel. För arbetsuppgifterna i tjänsten krävs god hälsa och fysik. Vinterberedskap och nattarbete kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

• slaghack
• rishämtning
• gräsklippning av parker och bollplaner
• maskinsopning/sandupptagning

Kompetenskrav


• adekvat gymnasieutbildning (bygg- eller anläggningsprogrammet) eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant
• B-körkort
• erfarenhet av traktorkörning
• erfarenhet av arbete med olika redskap till traktorer

Du är självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av parkskötsel
• erfarenhet av snöröjning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1 

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål. Vårt uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 september.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Hundfrisör/hundtrimmare

Ansök    Aug 24    Jr Hundcenter AB    Hundtrimmare
Nu söker vi på JR Hundcenter efter en hundfrisör/trimmare på deltid, med start omgående. Tjänsten är en behovsanställning/timanställning, dagtid vardagar. Utbildning eller likvärdig erfarenhet är ett krav. Är du den vi söker? Maila till oss på [email protected] och skriv att det är tjänsten ”hundfrisör” som du söker. Visa mer
Nu söker vi på JR Hundcenter efter en hundfrisör/trimmare på deltid, med start omgående.
Tjänsten är en behovsanställning/timanställning, dagtid vardagar.
Utbildning eller likvärdig erfarenhet är ett krav.
Är du den vi söker? Maila till oss på [email protected] och skriv att det är tjänsten ”hundfrisör” som du söker. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region norr - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Hundskötare på hunddagis

MEDARBETARE SÖKES! Under hösten & vintern går två ur vår personalgrupp på föräldraledighet, vi söker därför efter nya härliga medarbetare till oss. - Tjänst 1 Hunddagisansvarig Vikariat Arbetstid: 75% Start: Omgående. För denna tjänst söker vi dig som: - Är bekväm med att ha ett större ansvar, kan strukturera upp dagarna, hålla i inskolningsmöten och inskolning av nya hundar - Har utbildning inom hund och/eller erfarenhet av att jobba med hund - Är s... Visa mer
MEDARBETARE SÖKES!
Under hösten & vintern går två ur vår personalgrupp på föräldraledighet, vi söker därför efter nya härliga medarbetare till oss.
- Tjänst 1
Hunddagisansvarig
Vikariat
Arbetstid: 75%
Start: Omgående.
För denna tjänst söker vi dig som:
- Är bekväm med att ha ett större ansvar, kan strukturera upp dagarna, hålla i inskolningsmöten och inskolning av nya hundar
- Har utbildning inom hund och/eller erfarenhet av att jobba med hund
- Är serviceinriktad då det ingår mycket kundkontakt

- Tjänst 2
Hundskötare
Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning
Arbetstid: 75%
Start: Oktober/november.
Här finns det möjlighet för anpassad anställning (nystartsjobb/utvecklingsanställning).
För denna tjänst söker vi dig som:
- Har viss hundvana
- Kan gå med flera hundar i grupp
- Är bekväm med kundkontakt
- Kan arbeta både självständigt & i grupp
Tror du att du kan passa hos oss?
Skicka din ansökan (CV & personligt brev) till vår mailadress: [email protected] (skriv vilken av tjänsterna du söker).
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hunddagisansvarig

MEDARBETARE SÖKES! Under hösten & vintern går två ur vår personalgrupp på föräldraledighet, vi söker därför efter nya härliga medarbetare till oss. Hunddagisansvarig Vikariat Arbetstid: 75% - 100%, dagtid, vardagar. Start: Omgående. För denna tjänst söker vi dig som: - Är bekväm med att ha ett större ansvar, kan strukturera upp dagarna, hålla i inskolningsmöten och inskolning av nya hundar - Har utbildning inom hund och/eller erfarenhet av att jobba ... Visa mer
MEDARBETARE SÖKES!
Under hösten & vintern går två ur vår personalgrupp på föräldraledighet, vi söker därför efter nya härliga medarbetare till oss.
Hunddagisansvarig
Vikariat
Arbetstid: 75% - 100%, dagtid, vardagar.
Start: Omgående.

För denna tjänst söker vi dig som:
- Är bekväm med att ha ett större ansvar, kan strukturera upp dagarna, hålla i inskolningsmöten och inskolning av nya hundar
- Har utbildning inom hund och/eller erfarenhet av att jobba med hund
- Är serviceinriktad då det ingår mycket kundkontakt
Tror du att du kan passa hos oss?
Skicka din ansökan (CV & personligt brev) till vår mailadress: [email protected] (skriv att det är tjänsten ”hunddagisansvarig” du söker).
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare till Park och gata, Bygg och drift

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare. Om tjänsten  Vi söker nya parkarbetare som vill vara med och förstärka vår enhet. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över.  Huvudsakliga arbetsuppgifter • skötsel, underhåll av parker samt grönytor • gräsklippning, häckklippning, trädvård och ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal parkarbetare.

Om tjänsten 
Vi söker nya parkarbetare som vill vara med och förstärka vår enhet. Som parkarbetare kommer du att vara med och sköta våra grönytor för att skapa en attraktiv stad som vi kan vara stolta över. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• skötsel, underhåll av parker samt grönytor
• gräsklippning, häckklippning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner samt annueller
• vinterberedskap och nattarbete kan förekomma

Kompetenskrav


• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård på gymnasienivå
• B-körkort 

Du är självgående och kan strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser att du har lätt att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt. Du tar ansvar över så du fysiskt och psykiskt klarar av arbetsuppgifterna.

Meriterande 

• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, buskröjning, perenner, planteringar osv
• behörighet samt erfarenhet av att arbeta med lift
• körkort för motorsåg och röjsåg
• behörighet för att utföra lekplatsbesiktningar
• utbildning Säkerhet på väg
• grundläggande datorkunskaper

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2 

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 september.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Vikarerande trädgårdsmästare till Örebro

Parkenheten är en del av Region Örebro läns fastigheter. Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation, inredning och drift av Örebro läns landstings fastigheter. Inom parkenheten arbetar vi med alla typer av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering. Vi ansvarar även för snöröjningen vintertid och utför delar i egen regi. Fastigheterna är uppdelade i fyra drift-/skötselområden, där varje område leds av en trädgårdsm... Visa mer
Parkenheten är en del av Region Örebro läns fastigheter. Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation, inredning och drift av Örebro läns landstings fastigheter.
Inom parkenheten arbetar vi med alla typer av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering. Vi ansvarar även för snöröjningen vintertid och utför delar i egen regi. Fastigheterna är uppdelade i fyra drift-/skötselområden, där varje område leds av en trädgårdsmästare.
 

Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Vikarerande trädgårdsmästare till Örebro

Arbetsuppgifter

Arbetet som trädgårdsmästare innebär ett planeringsansvar i samråd med teamet. I arbetsuppgifterna ingår att se till att det finns en långsiktig och hållbar skötselplan, men också att medverka i allt praktiskt arbete.
Trädgårdsmästaren i samråd med tekniker föreslår och medverkar till beslut om verksamhetens mål och inriktning, svarar för att organisation, metoder, utrustning och operativt arbete fungerar effektivt och ger förslag till förbättringar. Trädgårdsmästaren har kontakter med kunder, leverantörer m.fl. Arbetet utförs i stor utsträckning självständigt utifrån tillämpade riktlinjer och praxis.
Alla medarbetare ska arbeta för en hög kundtillfredsställelse och vara ett ansikte utåt för vår verksamhet.
Beredskapstjänstgöring för snöröjning på USÖ ingår i arbetet.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har i grunden en trädgårdsutbildning, trädgårdsmästarutbildning är meriterande, samt erfarenhet inom området. Både teoretiska och praktiska kunskaper krävs för att klara av arbetet.
Kompetens inom växtkännedom och växthantering, plantering- och jordkunskaper, grundläggande kunskaper i att arbeta med färg och form är viktigt för att kunna utföra tjänstens uppgifter.
B-körkort och maskinvana, så som gräsklippare, trimmer, häcksax osv. är ett krav.
Ett intresse för miljö och klimatfrågor, biologisk mångfald och rehabilitering i trädgård behövs för att trivas i rollen.
Personlig kompetens för tjänsten:
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Ansvarskänsla och positiv inställning värderas högt.

Ansökan

Urval sker löpande och därför önskar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-2887190
Stefan Clifford, Kommunal 019-602 14 85 Visa mindre

Folktandvården söker tandtekniker med intresse för ortodonti

Ansök    Aug 12    REGION ÖREBRO LÄN    Tandtekniker
Vi söker nu en ny entusiastisk medarbetare till vårt team, som idag består av 15 medarbetare. Våra ljusa fina lokaler är belägna på Klostergatan i centrala Örebro. I samma hus finns också Specialisttandvårdens alla avdelningar och även länets största allmäntandvårdsklinik. I och med det är arbete med nära kundkontakt stort. Vi utför all former av tandtekniska arbeten hos oss och ligger i framkant vad gäller utrustning och teknik.  Folktandvården Region Ör... Visa mer
Vi söker nu en ny entusiastisk medarbetare till vårt team, som idag består av 15 medarbetare.
Våra ljusa fina lokaler är belägna på Klostergatan i centrala Örebro. I samma hus finns också Specialisttandvårdens alla avdelningar och även länets största allmäntandvårdsklinik. I och med det är arbete med nära kundkontakt stort. Vi utför all former av tandtekniska arbeten hos oss och ligger i framkant vad gäller utrustning och teknik. 

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos
oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Folktandvården söker tandtekniker med intresse för ortodonti

Arbetsuppgifter

Arbete kommer huvudsakligen att ske på vår avdelning för tandreglering.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Tandteknikerutbildning. Erfarenhet inom tandreglering är önskvärd.
Har du kunskaper inom 3shape kan det vara meriterande.
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående till både medarbetare och våra kunder.
Du analytisk och löser de problem som uppkommer i det dagligt arbete genom att planera och organisera samt prioritera ditt arbete. Arbetet kräver att du är noggrann då det högt ställda kvalitetskrav. Du kommer vara en del i att driva och utveckla vår avdelning för tandreglering, därför läggas stor vikt vid personliga egenskaper som passar vårt befintliga team.
 Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Visa mindre

Folktandvården söker tandtekniker med intresse för ortodonti

Ansök    Aug 12    REGION ÖREBRO LÄN    Tandtekniker
Vi söker nu en ny entusiastisk medarbetare till vårt team, som idag består av 15 medarbetare. Våra ljusa fina lokaler är belägna på Klostergatan i centrala Örebro. I samma hus finns också Specialisttandvårdens alla avdelningar och även länets största allmäntandvårdsklinik. I och med det är arbete med nära kundkontakt stort. Vi utför all former av tandtekniska arbeten hos oss och ligger i framkant vad gäller utrustning och teknik.  Folktandvården Region Ör... Visa mer
Vi söker nu en ny entusiastisk medarbetare till vårt team, som idag består av 15 medarbetare.
Våra ljusa fina lokaler är belägna på Klostergatan i centrala Örebro. I samma hus finns också Specialisttandvårdens alla avdelningar och även länets största allmäntandvårdsklinik. I och med det är arbete med nära kundkontakt stort. Vi utför all former av tandtekniska arbeten hos oss och ligger i framkant vad gäller utrustning och teknik. 

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos
oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Folktandvården söker tandtekniker med intresse för ortodonti

Arbetsuppgifter

Arbete kommer huvudsakligen att ske på vår avdelning för tandreglering.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Tandteknikerutbildning. Erfarenhet inom tandreglering är önskvärd.
Har du kunskaper inom 3shape kan det vara meriterande.
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående till både medarbetare och våra kunder.
Du analytisk och löser de problem som uppkommer i det dagligt arbete genom att planera och organisera samt prioritera ditt arbete. Arbetet kräver att du är noggrann då det högt ställda kvalitetskrav. Du kommer vara en del i att driva och utveckla vår avdelning för tandreglering, därför läggas stor vikt vid personliga egenskaper som passar vårt befintliga team.
 Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du på jakt efter ett heltidsjobb och samtidigt intresserad av ett arbete inom fastighetsskötsel och trädgård? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete där du får ta egna initiativ? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Örebro! PerformIQ söker nu en självgående och lösningsorienterad trädgårdsarbetare till vår kund. Här kommer du arbeta med bland annat att hantera underhåll och... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter ett heltidsjobb och samtidigt intresserad av ett arbete inom fastighetsskötsel och trädgård? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete där du får ta egna initiativ? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Örebro!

PerformIQ söker nu en självgående och lösningsorienterad trädgårdsarbetare till vår kund. Här kommer du arbeta med bland annat att hantera underhåll och grönyteskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är att gå med röjsåg, trimma häckar, klippa gräs med mera. Arbetet är på heltid, måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig från och med nu till september.

Personprofil
För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs att du:

• Har körkort
• Är i god fysisk form då detta är ett fysiskt arbete där du rör på dig mycket, använder tyngre maskiner och lyfter tungt

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare, har maskinvana (exempelvis röjsåg). Nämn gärna vilket i din ansökan. Personlighetsmässigt söker vi en person som är självgående och påhittig på så vis att du kan ta egna initiativ och själv se vad som behöver göras. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre