Lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Örebro

Se lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsarbetare/Fastighetsskötare

Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro. Vi söker medarbetare till två olika perioder: - 6 månader, 4 april- 3 oktober - 10 veckor, 7 juni - 12 augusti Ansvar och arbetsuppgifter Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsr... Visa mer
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro.
Vi söker medarbetare till två olika perioder:
- 6 månader, 4 april- 3 oktober
- 10 veckor, 7 juni - 12 augusti
Ansvar och arbetsuppgifter
Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare.
Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning. I arbetet ingår även ronderingar i våra fastigheter.
Meriterande
· B-körkort
· Vana att köra med släpkärra
· Erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel
Personliga egenskaper
Arbetet innebär att du arbetar nära kunden och är HSBs ansikte utåt. Vi söker därför dig som är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du bör ha en god fysik och trivas med att arbeta utomhus. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Vad HSB erbjuder
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vill Du veta mer?
Sista ansökningsdag 2022-02-20, intervjuer sker löpande. Märk ansökan med den period du är intresserad av, 6 månader eller 10 veckor.
Vill du veta mer, kontakta Områdeschef, Hans Martinsson på telefon 0730-70 25 10. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare vid Rasmusbyns Fastigheter AB. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten tillsätts vid rätt sökande. Så tveka inte utan sök. Inom de fastigheter som Rasmusbyns Fastigheter förvaltar bedrivs LSS verksamhet; boende och daglig verksamhet. I arbetet ingår att hålla en god kvalité på anläggningar inom Rasmusbyn, Ceciliagården och Kvarntorp. Vi har egen vattentillverkning, avloppsanläggning och ett flertal fastigheter, allt från enklare förr... Visa mer
Fastighetsskötare vid Rasmusbyns Fastigheter AB. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten tillsätts vid rätt sökande. Så tveka inte utan sök.
Inom de fastigheter som Rasmusbyns Fastigheter förvaltar bedrivs LSS verksamhet; boende och daglig verksamhet.
I arbetet ingår att hålla en god kvalité på anläggningar inom Rasmusbyn, Ceciliagården och Kvarntorp. Vi har egen vattentillverkning, avloppsanläggning och ett flertal fastigheter, allt från enklare förråd och stall till storköksmatsal. Byggnaderna är byggda från 1800 talet fram till år 2021. Detta gör att det alltid finns ett underhållsbehov av olika slag. Det är även ett större slitage än på vanliga fastigheter så behovet av snabba reparationer förekommer. En hel del anpassningar behövs så allmänt goda kunskaper inom alla områden inom fastighets-skötsel är ett krav. En bakgrund som snickare eller intresse av detsamma är också en förutsättning.
Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra. Förutom en hög servicekänsla är det även viktigt att du har en god samordningsförmåga och kan arbeta självständigt och kan fatta egna beslut inom ramen för ditt arbete.
VI har många krav på kontrollprogram och kontrollmyndigheter att rapportera till. För att kunna ta till sig av information, instruktioner och säkerhetsföreskrifter är det av stor vikt att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Du behöver ha goda grundläggande IT-kunskaper och vana att arbeta i olika IT-system.


Arbetsuppgifter:
· Skötsel och underhåll av avloppsystem.
· Skötsel och underhåll av vattenverk.
· Skötsel och underhåll av sprinklersystem.
· Skötsel och underhåll av brandlarmsystem.
· Kontroll och underhåll av Systematiskt brandskyddsarbete.
· Dokumentation av kontrollpunkter.
· Kontroll och underhåll av tekniska installationer.
· Reparation och underhåll av byggnader.
· Reparation och underhåll av maskiner.
· Enklare ombyggnationer och anpassningar till verksamheten.
· Arbete i skog med motorsåg, röjsåg och traktor.


Meriterande kunskaper
· Kunskaper inom Bygg, VVS och el.
· Utbildningar inom SBA, anläggningsskötare sprinkler/brandlarm.
· Arbetat inom LSS.
· Motorsågskörkort
· Röjsågskörkort
Är du en person som gillar variation i arbetet och när dagen inte alltid blir som planerat? Drivs du av problemlösning och tycker du om att ge god service? Är du tekniskt lagd och söker ett praktiskt arbete där du får använda både händer och huvud? Vill du dessutom arbeta i en myllrande lantbruksmiljö med mycket aktivitet och rörelse? Då kan det vara just dig vi söker! Gårdarna är dina att ta hand om!
Företagsinformation:
Rasmusbyns Fastigheter äger och förvaltar 18 st större och mindre byggnader.
Samtliga fastigheter ligger i en enhet med bara några minuter mellan sig. De är lokaliserade mellan Järle och Ervalla norr om Örebro.
På LSS boende Rasmusbyn och Ceciliagården bor max 26 st personer fördelat på 5 st hus. Du kommer att arbeta inne hos dem vid behov av reparation i någon lägenhet och tillsammans med dem om någon syssla är tänkbar att göra tillsammans. I verksamheten ingår alla i ett team och det är en förutsättning att du vill arbeta med människor med funktions-nedsättning så som t.ex. autism. När så är möjligt.
Din placering kommer att vara tillsammans med verksamheten. Det är ett fantastiskt gäng som gör det mesta möjligt. Hoppas du vill bli en del av detta.
Huvudkontoret ligger i Örebro. Visa mindre

Allmänreparatör inom vvs

Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som allmänreparatör men också som människa. Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB. Din roll Örebro växer o... Visa mer
Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som allmänreparatör men också som människa.

Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Din roll
Örebro växer och vi jobbar just nu på Västerporten med flera spännande ny- och ombyggnadsprojekt som syftar till att bidra till ekonomisk och social hållbarhet i våra västra stadsdelar. Vi behöver nu rekrytera en allmänreparatör inom vvs som kommer arbeta med alla förekommande reparationer och underhållsarbeten hos våra hyresgäster och i våra fastigheter.

Att vara allmänreparatör hos oss är en utåtriktad roll. Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Vi har ett långsiktigt samarbete med Örebro kommun med flera, som innebär att du som allmänreparatör ofta har glädjen av att ha med dig praktikanter när du utför dina arbetsmoment. Många av dessa praktikanter har efter avslutad praktik fått ett jobb just för att de fått goda kunskaper och referenser under den tid de varit på Västerporten. Det är något som vi är mycket stolta över!

Dina kvalifikationer och du som person
Vi söker därför en allmänreparatör som uppskattar att vara en viktig länk i en kedja som leder till jobb för våra praktikanter. Det är också viktigt med lämpliga kunskaper för att själv kunna felsöka och utföra underhållsarbeten. För att klara av jobbet måste du ha B-körkort.

Att beställa en del mindre arbeten av våra ramavtalsentreprenörer ingår i arbetsuppgifterna, vilket innebär att du även ska kunna sakgranska fakturor kopplade till dessa beställningar.

Vi ser gärna att du som söker detta har utbildning inom vvs eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Då du handleder praktikanter så krävs några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. Att kunna hantera och arbeta i Officepaketet är ett måste. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är flexibel och strukturerad.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att ringa till Förvaltningschef Åsa Stridfeldt 019-19 42 87. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas Förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Din ansökan vill vi ha senast den 9 januari 2022. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.


Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Bolaget utvecklar och förvaltar cirka 60 000 kvm lokalyta på Boglundsängen/Vivalla Företagsby och i Vivalla centrum samt Vivallaskolan. Västerportens uppdrag är att skapa nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro. Bolaget ska bidra till detta bland annat genom att samverka med olika aktörer. Genom att utveckla befintliga fastigheter och skapa nya ska Västerporten göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter för nya jobb.

Västerporten är ett dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinförare för säsongsanställning

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsi... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 

Som maskinförare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som maskinförare utför du många arbeten med stor gräsklippare, traktorer och andra maskiner inom trädgårdsskötsel. Du arbetar även med anläggning och genomför lekplatsreparationer. Arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel ingår också.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav
• Övriga förarbevis/körkort är meriterande

Anställningsform


Säsongsanställning, heltid med start i april alternativt maj 2022.

Intresserad? Hör av dig!


Anneli Haag, gruppchef maskingruppen, tel 019-19 44 62.

Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets 070-719 44 55.

Vi behöver din ansökan senast 2022-01-31. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Fastighetsskötare för säsongsanställning

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsi... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Som fastighetsskötare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som fastighetsskötare arbetar du främst med trädgårdsskötsel och lokalvård. Bland arbetsuppgifterna ingår trimning, gräsklippning, rensning i rabatter, buskvård, städning av utemiljö och lokalvård i våra trapphus och tvättstugor.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom fastighetsskötsel samt kunskap kring hanteringen av de maskiner som används i det dagliga arbetet.
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav

Anställningsform
Säsongsanställning, heltid med start i april alternativt maj 2022

Intresserad? Hör av dig!


Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble

Markus Karlsson 019-19 44 61 FS Norrby

Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla/Baronbacken

Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen

Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta

Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken

Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum

Åsa Stridfeldt, 019-19 42 87 Västerporten


Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets 070-719 44 55.

Vi behöver din ansökan senast 2022-01-31. Varmt välkommen!

I denna rekrytering söker vi även fastighetsskötare till vårt dotterbolag Västerporten.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Caverion söker Servicetekniker till nationellt avtal

Caverion har gjort det igen - tecknat ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning - denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner? Arbetsuppgifter Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som vår befintliga s... Visa mer
Caverion har gjort det igen - tecknat ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning - denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner?

Arbetsuppgifter

Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som vår befintliga styrka, kommer vara riktigt framgångsrik i att minska kundens totala kostnader genom att arbeta effektivt med tekniskt underhåll av fastigheterna. Du kommer att vara en mycket viktig person för vår uppdragsgivare på plats och du behöver vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar. Vi söker dig som vill vara en del av ett unikt uppdrag där du är en viktig del i att vi utvecklar ett långsiktigt partnerskap med kunden.

Ditt huvudansvar är att ansvara för kundens anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpande underhåll och återrapportering.

- Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system
- Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.


- Kontrollera serviceorder för varje område.

- Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.

Kvalifikationer:

- Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel.
- Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
- Erfarenhet av teknisk dokumentation
- Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
- Hanterar Officepaketet
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort


Kort om Caverion

Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser? Tillsammans skapar vi resultat och förbättrar människors välbefinnande genom smarta och hållbara lösningar för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur.

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

- Innovation
- Samarbete
- Ansvar
- Professionalitet


Kontakt & Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Hunter & Tailor
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Caisa Linde, [email protected], Tel: 073-516 06 03

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gårdskarl /Snickare

Vi söker en Gårdkarl som ska hjälpa till med olika arbetsuppgifter som: * renovera byggnader på gården * klippa gräs * Sköta om våra herreford kor * leveranskontroll * lättare fordons reparationer mm Man ska ha B-körkort Visa mer
Vi söker en Gårdkarl som ska hjälpa till med olika arbetsuppgifter som:
* renovera byggnader på gården
* klippa gräs
* Sköta om våra herreford kor
* leveranskontroll
* lättare fordons reparationer mm
Man ska ha B-körkort Visa mindre

Allmänreparatör

Vi söker en positiv, engagerad och driven allmänreparatör till Örebro. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder. Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder även mindre tjänster av oli... Visa mer
Vi söker en positiv, engagerad och driven allmänreparatör till Örebro. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder.
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder även mindre tjänster av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler.
Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår bland annat:
Sedvanligt underhåll efter felanmälan
Felsökning
Reparationer inom el, bygg, VVS även mindre ventilationsarbeten

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare. Arbetet passar dig som trivs med högt tempo och som är nyfiken och tycker det är roligt att anta nya uppdrag tex i form av tilläggsbeställningar från våra medlemmar och kunder.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.
Kvalifikationer
Gymnasieutbildning och/eller KY utbildning med inriktning fastighetsdrift eller förvaltning
God förmåga att möta kunder och samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
Erfarenhet av reparationer
Körkort för minst personbil
Datakunskaper
Goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande
Yrkesbevis/certifikat inom bygg, vvs eller el.

Personliga kvalifikationer
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med ett brett arbetsfält där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro.
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enl överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 010- 303 28 19. Visa mindre

Service Host, Property Services - Fastighetsskötare/Tekniker, Scandic Grand

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Scandic Grand Hotel. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan des... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Scandic Grand Hotel.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Property Services hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Fastighetsskötare sökes till Humana

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som and... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.
Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Hur jobbar vi?
I alla fyra nordiska länder bedriver Humana vårdverksamhet till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. Vi har drift- och underhållsansvar i Sverige för ca 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder till Älvsbyn i norr. Vidare har vi närmare 700 hyresavtal i Norden.
Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift- och underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare för nyproduktion – vi är 37 medarbetare.
Våra avtal hanteras i systemet Pytagoras och vi har ett eget förvaltningssystem, Safekeep för drift och underhållsplanering.

Ansvarsområden

Utföra löpande tillsyn avseende fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
Ha löpande kontakt med enhetschef och vara behjälplig med fastighetsfrågor
Ta in offerter vid mindre projekt
Samla dokumentation som på fastighetspärm.
Boka OVK, brandlarm och andra besiktningar.
Genomföra åtgärder och reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen. Vid behov köpa reparationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete.
Utföra avflyttningsbesiktning
Delta och hjälpa till med SBA
Ansvarar för utemiljö, så som snöskottning, gräsklippning
Planera arbetet tillsammans med Regionansvarig
I övrigt delta i förekommande eller nya uppgifter inom affärsområdet
Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete
Gymnasieutbildning, företrädesvis med inriktning teknik/samhälle/ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
Kunskaper om fastighetsförvaltning och fastighetsägaransvaret
Dokumenterat god administratör
B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsteknik, fastighetsdrift eller VVS.
Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och hjälpsam.Du är självgående och ser vad som behöver göras samt tar initiativ till att ta tag i göromål direkt. Du är ansvarstagande och en problemlösare som fokuserar på lösningar framför problem. Du är professionell i ditt arbetssätt och har en förmåga att etablera och behålla goda relationer. Du är tydlig i såväl tal som skrift.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Placeringsort Örebro med omnejd.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som Fastighetsskötare? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 30 maj. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Stefan Molin, Regional Fastighetstekniker: [email protected], 070 236 23 95

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Kulturkvarteret

Nu öppnar vi Kulturkvarteret i Örebro och hoppas på en spännande höst där människor kan få lov att uppleva kultur igen. Därför behöver vi en driftig arbetsledare för våra vaktmästare med kunskap om scen och teknik. Om tjänsten Kulturkvarteret söker en arbetsledare för vaktmästare. Tillsammans med tekniker och kollegor i reception ansvarar ni för allt det praktiska i huset. I samband med arrangemang som exempelvis konferenser, konserter och teaterföreställ... Visa mer
Nu öppnar vi Kulturkvarteret i Örebro och hoppas på en spännande höst där människor kan få lov att uppleva kultur igen. Därför behöver vi en driftig arbetsledare för våra vaktmästare med kunskap om scen och teknik.

Om tjänsten
Kulturkvarteret söker en arbetsledare för vaktmästare. Tillsammans med tekniker och kollegor i reception ansvarar ni för allt det praktiska i huset. I samband med arrangemang som exempelvis konferenser, konserter och teaterföreställningar är det ditt team som tar hand om dukning och möblering av salar etc. Som arbetsledare är du en del av det dagliga arbetet och tillsammans med bland annat vaktmästarna ansvarar ni för scenmästararbetet parallellt med att ni utför praktiska arbetsuppgifter åt bibliotek och kulturskola. Helg- och kvällsarbete är vanligt förekommande. Årsarbetstid tillämpas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• informera och instruera medarbetare och svara för den dagliga arbetsledningen inom frågor rörande scen, teknik och säkerhetsfrågor
• ansvara för kontakten med fastighetsförvaltare Örebro porten
• inköp av förbrukningsvaror
• representera organisationen på ett tydligt sätt
• ansvara för att gällande lagstiftning, policys och rutiner följ
• ansvara för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• gymnasiekompetens
• dokumenterad erfarenhet av arbetsledning
• B-körkort

Då arbetet bygger på att lyckas som ett team och innehåller mycket kontakt och samarbete med olika människor vill vi att du är kommunikativ och prestigelös och har erfarenhet av att ta ansvar för helheten. Du är självgående, trygg i dig själv och kan strukturera arbetet på ett effektivt sätt. En förutsättning för att trivas i rollen är att uppskatta variation, ha lätt för att lära och vara naturligt nyfiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av scenkonst
• erfarenhet från turnéverksamhet
• utbildning samt erfarenhet inom Systematiskt brandskyddsarbete
• erfarenhet av arbete enligt LEAN, six sigma etc
• erfarenhet från transport & logistik
• tekniskt kunnande

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Kulturkvarteret i Örebro är centralt beläget vid Svartån. Kvarteret är just i färd med att öppna den helt nya verksamheten. Arbetsledarerollen tillhör husets driftorganisation som servar besökare och övriga verksamheter som ryms inom kvarteret. 

Du kan läsa mer om vår verksamhet på: orebro.se/kulturkvarteret

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 september.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel? Till vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker vi nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande ... Visa mer
Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel?
Till vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker vi nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro.
Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande fastighetsskötsel för en eller flera bostadsrättsföreningar och du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt hos våra kunder. Snöröjning ingår som en naturlig del av jobbet.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.
Kvalifikationer
God förmåga att möta kunder och samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
Trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet
Körkort för minst personbil
Datavana
Goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande
Maskinförarutbildning.
Godkänd för att få köra röj- och motorsåg

Personliga kvalifikationer
Arbetet innebär att man i samverkan med medarbetare arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt därför söker vi dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.
Sista ansökningsdag 2021-09-30, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vill du veta mer? Lontakta Områdesansvarig, Hans Martinsson på telefon 0730-702510. Visa mindre

Service Host, Property Services - Fastighetsskötare/Tekniker, Scandic Örebr

Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen. Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktiga... Visa mer
Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen.

Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare. Därför är vi måna att dagligen uppmuntra varandra och hålla en god stämning i teamet.

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Scandic Örebro Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Property Services hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Ytterst viktigt att ha erfarenhet från liknande tjänst. Din närmsta chef kommer att vara vår Property manager. Platsen omfattar dagskift och kvällsskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjlig

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Fastighetsskötare, byggnadsunderhåll, parkskötsel

Vi söker en person till Axbergshammmars Säteri med bred kunskap inom fastighetsskötsel. Arbetet på gården omfattar underhåll av byggnader, målning och vvs arbete. Sommartid även parkskötsel, gräsklippning, klippning av häckar samt arbete inom jordbruket. Visa mer
Vi söker en person till Axbergshammmars Säteri med bred kunskap inom fastighetsskötsel. Arbetet på gården omfattar underhåll av byggnader, målning och vvs arbete. Sommartid även parkskötsel, gräsklippning, klippning av häckar samt arbete inom jordbruket. Visa mindre

Service Host, Property Services - Fastighetsskötare/Tekniker, Scandic Örebr

Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen. Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktiga... Visa mer
Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen.

Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare. Därför är vi måna att dagligen uppmuntra varandra och hålla en god stämning i teamet.

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Scandic Örebro Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Property Services hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Ytterst viktigt att ha erfarenhet från liknande tjänst. Din närmsta chef kommer att vara vår Property manager. Platsen omfattar dagskift och kvällsskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjlig

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Arbetsmarknadsutbildning Fastighetsskötare

Arbetsförmedlingen fortsätter att utbilda fastighetsskötare i samarbete med Nercia Utbildning. Som Fastighetsskötare ansvarar du både för den inre och yttre skötseln av fastigheten. Utbildningen ger dig förutsättningarna för att bli en kunnig och uppskattad tusenkonstnär. Att arbeta som fastighetsskötare är ett minst sagt varierande yrke och arbetsuppgifterna varierar mellan olika företag. Vanliga arbetsuppgifter är trappstädning, sköta om grönytor, k... Visa mer
Arbetsförmedlingen fortsätter att utbilda fastighetsskötare i samarbete med Nercia Utbildning.

Som Fastighetsskötare ansvarar du både för den inre och yttre skötseln av fastigheten.

Utbildningen ger dig förutsättningarna för att bli en kunnig och uppskattad tusenkonstnär.

Att arbeta som fastighetsskötare är ett minst sagt varierande yrke och arbetsuppgifterna varierar mellan olika företag. Vanliga arbetsuppgifter är trappstädning, sköta om grönytor, klippa gräs, häckar och träd. På vintern är snöröjning och sandning vanliga arbetsuppgifter för en fastighetsskötare. I det här jobbet är det viktigt att trivas med fysiskt utomhusarbete i alla väder.

I fastighetsskötarens jobb ingår också att använda maskiner av olika slag och kunna utföra enklare elinstallationer och VVS-arbeten.

Vem kan gå en yrkesutbildning hos oss?

Om du är arbetslös och är inskriven som arbetssökande vid Arbetsförmedlingen kan du söka en yrkesutbildning hos oss på Nercia.

Vilka förkunskaper krävs?

De förkunskaper du måste ha för att få börja en yrkesutbildning är matematik och svenskakunskaper motsvarande nioårig grundskola. För vissa utbildningar krävs även matematik samt engelska på gymnasienivå.

Praktik

I slutet av utbildningen får du möjlighet att praktisera dina nyvunna kunskaper på ett företag i regionen. Förutom att det breddar dina kunskaper ytterligare, ökar det också dina chanser till en anställning. I vår senaste mätning hade 80% av våra deltagare erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Arbetsmarknadsutbildningarna görs i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Utbildningen riktar sig till dig som är arbetssökande och inskriven på
Arbetsförmedlingen.

För att säkerställa en god undervisnings- och arbetsmiljö i samband med
COVID-19 har Nercia Utbildning vidtagit åtgärder för att motverka
smittspridning. Dessa uppdateras kontinuerligt utifrån FHM:s rekommendationer.

Utbildningen äger rum på Grusgropsvägen 2, 702 36 Örebro

Är du intresserad av denna utbildning så gå på ett STUDIEBESÖK vid Nercia varje tisdag och torsdag klockan 10.00 Grusgropsvägen 2 i Örebro Ingen föranmälan behövs det är bara att åka dit.

FÖR ATT FÅ EN JÄMNARE KÖNSFÖRDELNING PÅ ARBETSFÖRMEDLINGENS UTBILDNINGAR OCH INOM FASTIGHETSSKÖTAR-BRANSCHEN SER VI GÄRNA KVINNLIGA SÖKANDE ! Visa mindre

Semestervikariat inom fastighetsskötsel

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsi... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.


ÖBO Fastighetsskötsel söker semestervikarier under sommaren 2021.

Varje sommar behöver vi ett flertal ersättare inom fastighetsskötsel till våra bostadsområden under ordinarie personals semesterperiod.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård.

Vem söker vi?
För att få anställning måste du ha fyllt 18 år.
Merparten av de vi anställer behöver ha B-körkort eller AM-kort. Meriterande är om du går eller har slutfört en trädgårdsutbildning eller har erfarenhet av liknande arbeten.

För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktat inställning. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare bör trivas med att ta eget ansvar samt att kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det eftersom du kommer att ersätta ordinarie personal.
Du har god förmåga att själv kunna planera ditt arbete och även dela med dig av dina kunskaper.
Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, flexibilitet och personlig lämplighet.

För mer information är du välkommen att ringa till:

Anneli Haag 019-19 44 62 FS Maskingruppen
Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble
Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla-Baronbackarna
Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen
Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta
Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken
Markus Karlsson 019-19 44 61 FS Norrby
Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum
Daniel Björn, 019-19 44 68 FS Städgruppen

Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Hanun Yevno, 019-194200. Du är välkommen med din ansökan senast den 30 april 2021. Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Bovärd till K2A i Örebro

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du en driven bovärd som tycker om att arbeta med mycket eget ansvar? Ser du det som en självklarhet att alltid arbeta serviceinriktat och sätta kunderna i fokus? Då kan denna tjänst som bovärd till K2A i Örebro vara något för dig! B... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du en driven bovärd som tycker om att arbeta med mycket eget ansvar? Ser du det som en självklarhet att alltid arbeta serviceinriktat och sätta kunderna i fokus? Då kan denna tjänst som bovärd till K2A i Örebro vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för K2As räkning ytterligare en bovärd till Örebro. I rollen kommer du ingå i ett förvaltningsteam som arbetar proaktivt inom företagets fastighetsbestånd bestående av nybyggda studentbostäder och hyresrätter i trä. I takt med att K2A växer och blir större letar vi nu efter en bovärd som skall ta hand om hyresgästerna samt fastigheterna. I rollen kommer du inneha varierande arbetsuppgifter men hela tiden arbeta med högt servicefokus.

Som bovärd på K2A är du ansiktet utåt gentemot hyresgästerna och därför är det av stor vikt att du hela tiden arbetar kundorienterat och strävar efter att fastigheterna upprätthåller så god standard som möjligt.

Som bovärd på K2A är hyresgästerna och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:
• Rondering av fastigheter, teknikutrymmen och miljörum
• Ta emot felanmälningar och utföra eventuella åtgärder
• Kontakt med hyresgäster gällande hantering av felanmälan, planering av åtgärder samt återkoppling
• Planera och genomföra lägenhetsbesiktningar
• Trädgårdsskötsel och snöskottning vid behov

Tjänsten passar dig som vill ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor då du kommer ha ett stort ansvar både gentemot hyresgäster samt fastigheterna i området. Internt kommer du främst rapportera till fastighetsförvaltare som utgår ifrån Stockholm vilket gör att stor del av kommunikationen däremellan kommer ske digitalt. Det betyder att du som ansöker bör vara en driven person som själv får saker att hända och trivs i en roll med mycket eget ansvar.

Krav på person
Vi söker dig som är en händig och kommunikativ problemlösare. Vi tror att du kommer från en bransch där du fått arbeta händigt, kanske inom snickeri, el, eller bygg men är även öppna för dig som är i starten av din karriär och har ett brinnande intresse för fastigheter. Har du erfarenhet av drift inom värme och ventilation är det meriterande. Vid frågor eller problem så kommer du vara den primära kontakten som hyresgästerna vänder sig till, vilket ställer krav på dig som söker att du är kommunikativ och tycker om att lösa problem samt bemöter personerna på ett professionellt och trevligt sätt. Har du tidigare arbetat som bovärd eller fastighetsskötare är det meriterande.

För att lyckas i rollen som bovärd krävs vidare:
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Som person tror vi att du är en utåtriktad och driven lagspelare. Som bovärd på K2A är det väldigt viktigt att du brinner för kundnöjdhet och gärna gör det lilla extra för att få personerna i fastigheterna att trivas så bra som möjligt.

Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och K2As värdegrunder och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 07-16
Plats: Örebro

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
K2A är ett grönt fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter i trä för alla typer av boenden. Vi utvecklar och bygger moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vi har valt att kombinera bostadsportföljen med samhällsfastigheter för att därigenom stärka det löpande kassaflödet. Vår verksamhet är koncentrerad till Stockholm, Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i övriga Sverige.

Fastighets- och projektportföljen (inklusive markanvisningar) omfattar cirka 7 300 bostäder, varav cirka 3 200 studentbostäder, cirka 3 700 hyresbostäder och cirka 400 bostäder i samhällsfastigheter. K2A bygger ett fastighetsbestånd för långsiktigt ägande med egen förvaltning. Utvecklingen av företaget har skett i ett högt tempo sedan starten hösten 2013 och sedan juni 2019 är K2A noterat på Nasdaq (Stockholm). Aktiv bearbetning av kommuner och andra fastighetsägare har resulterat i förvärv av planlagd mark för nyproduktion av såväl hyreslägenheter som studentbostäder på ett flertal orter. Besök gärna vår hemsida http://www.k2a.se för mer information om oss.

Sökord: bovärd, fastighetsförvaltare, örebro, fastigheter, hyreslägenhet, kundservice, skötsel, service Visa mindre

Fastighetsskötare, byggnadsunderhåll, parkskötsel

Vi söker en person till Axbergshammmars Säteri med bred kunskap inom fastighetsskötsel. Arbetet på gården omfattar underhåll av byggnader, målning och vvs arbete. Sommartid även parkskötsel, gräsklippning, klippning av häckar. Visa mer
Vi söker en person till Axbergshammmars Säteri med bred kunskap inom fastighetsskötsel. Arbetet på gården omfattar underhåll av byggnader, målning och vvs arbete. Sommartid även parkskötsel, gräsklippning, klippning av häckar. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker  fastighetsskötare till Örebro

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvara för yttre skötsel  hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen av den yttre miljön. Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Örebro, längre och kortare vikariat under perioden 15 April till 15 Oktober. Som medarbetare i vårt fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel såsom gräsklippning, häckklippning, skräpplockning, ogräsrensning mm.

Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap för tidrapportering och hantering av felanmälningar.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Då vi har mycket kontakt med kund ställs det krav på att du är både social och professionell i ditt bemötande, och brinner för att leverera god service till våra kunder.

Vem är du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket inom yttre skötsel, och som har kunskap av att framföra olika typer av småmaskiner såsom åkklippare, trimrar, häcksaxar mm för uppdraget. Det är meriterande att du har utbildning inom trädgårdsskötsel och växtkunskap. Du är praktiskt lagd och har god fysik då detta är ett fysiskt arbete. Du gillar att möta människor och att leverera service med ett värmande leende.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel utemiljö eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i hantering av småmaskiner, åkgräsklippare, växtkännedom är meriterande.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. 

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. 

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 7 Mars. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Ingela Elvén 019-192405 , via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Säsongspersonal till vaktmästeri

First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.   På... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong som börjar i april och slutar i september. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Fastighetsskötare för säsongsanställning

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsi... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Som fastighetsskötare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som fastighetsskötare arbetar du främst med trädgårdsskötsel och lokalvård. Bland arbetsuppgifterna ingår trimning, gräsklippning, rensning i rabatter, buskvård, städning av utemiljö och lokalvård i våra trapphus och tvättstugor.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom fastighetsskötsel samt kunskap kring hanteringen av de maskiner som används i det dagliga arbetet.
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav

Anställningsform
Säsongsanställning, heltid med start 2021-04-01

Intresserad? Hör av dig!


Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble

Markus Karlsson 019-19 44 61 FS Norrby

Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla/Baronbacken

Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen

Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta

Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken

Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum


Gabriel Johansson, facklig representant för Fastighets 070-719 43 81.

Vi behöver din ansökan senast 2021-01-31. Varmt välkommen!

I denna rekrytering söker vi även fastighetsskötare till vårt dotterbolag Västerporten.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Maskinförare för säsongsanställning

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 140 lägenheter och 1 045 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål. Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill... Visa mer
ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 140 lägenheter och 1 045 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 

Som maskinförare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som maskinförare utför du många arbeten med stor gräsklippare, traktorer och andra maskiner inom trädgårdsskötsel. Du arbetar även med anläggning och genomför lekplatsreparationer. Arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel ingår också.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav
• Övriga förarbevis/körkort är meriterande

Anställningsform


Säsongsanställning, heltid med start 2021-04-01

Intresserad? Hör av dig!


Anneli Haag, gruppchef på maskingruppen, tel 019-19 44 62
Gabriel Johansson, facklig representant för Fastighets 070-719 43 81.

Vi behöver din ansökan senast 2021-01-31. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Arbetsmarknadsutbildning Fastighetsskötare

Arbetsförmedlingen fortsätter att utbilda fastighetsskötare i samarbete med Nercia Utbildning. Som Fastighetsskötare ansvarar du både för den inre och yttre skötseln av fastigheten. Utbildningen ger dig förutsättningarna för att bli en kunnig och uppskattad tusenkonstnär. Att arbeta som fastighetsskötare är ett minst sagt varierande yrke och arbetsuppgifterna varierar mellan olika företag. Vanliga arbetsuppgifter är trappstädning, sköta om grönytor, k... Visa mer
Arbetsförmedlingen fortsätter att utbilda fastighetsskötare i samarbete med Nercia Utbildning.

Som Fastighetsskötare ansvarar du både för den inre och yttre skötseln av fastigheten.

Utbildningen ger dig förutsättningarna för att bli en kunnig och uppskattad tusenkonstnär.

Att arbeta som fastighetsskötare är ett minst sagt varierande yrke och arbetsuppgifterna varierar mellan olika företag. Vanliga arbetsuppgifter är trappstädning, sköta om grönytor, klippa gräs, häckar och träd. På vintern är snöröjning och sandning vanliga arbetsuppgifter för en fastighetsskötare. I det här jobbet är det viktigt att trivas med fysiskt utomhusarbete i alla väder.

I fastighetsskötarens jobb ingår också att använda maskiner av olika slag och kunna utföra enklare elinstallationer och VVS-arbeten.

Vem kan gå en yrkesutbildning hos oss?

Om du är arbetslös och är inskriven som arbetssökande vid Arbetsförmedlingen kan du söka en yrkesutbildning hos oss på Nercia.

Vilka förkunskaper krävs?

De förkunskaper du måste ha för att få börja en yrkesutbildning är matematik och svenskakunskaper motsvarande nioårig grundskola. För vissa utbildningar krävs även matematik samt engelska på gymnasienivå.

Praktik

I slutet av utbildningen får du möjlighet att praktisera dina nyvunna kunskaper på ett företag i regionen. Förutom att det breddar dina kunskaper ytterligare, ökar det också dina chanser till en anställning. I vår senaste mätning hade 80% av våra deltagare erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Arbetsmarknadsutbildningarna görs i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Utbildningen riktar sig till dig som är arbetssökande och inskriven på
Arbetsförmedlingen.

För att säkerställa en god undervisnings- och arbetsmiljö i samband med
COVID-19 har Nercia Utbildning vidtagit åtgärder för att motverka
smittspridning. Dessa uppdateras kontinuerligt utifrån FHM:s rekommendationer.

Utbildningen äger rum på Grusgropsvägen 2, 702 36 Örebro

Intresseanmälan för att delta på utbildningen skickas till:
[email protected]

Skriv i rubriken vilken utbildning du är intresserad av. Visa mindre

Fastighetsskötare till Lundbergs Fastigheter

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite ... Visa mer
Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en fastighetsskötare som vill vara med och utveckla bostäder som möjliggör ett enkelt och tryggt liv för våra hyresgäster

Om företaget
Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges största privata fastighetsägare, med cirka 170 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Om tjänsten
Som vår nya fastighetsskötare i Örebro ingår du i ett familjärt team om fyra personer som tillsammans jobbar nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är avgörande för att bibehålla vår konkurrenskraft, position och starka varumärke. Genom att alltid ha kunden i fokus säkerställer vi utveckling, ett relevant erbjudande och bästa möjliga kundupplevelse.

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften, skötseln och servicen i och utanför våra bostadsfastigheter. Arbetet är varierat och med ett stort mått av eget ansvar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och stämmer av med marknadsområdeschefen.

En typisk arbetsdag börjar du med en runda i och omkring fastigheterna där du kontrollerar att allt ser snyggt och trevligt ut. Under dagen prioriterar, planerar och åtgärdar du serviceanmälningar och tar hand om löpande skötsel och underhåll. När det krävs behörighet eller kompetens du själv inte har beställer du arbeten genom entreprenörer och ser till att de genomförs enligt överenskommelse. En viktig del av arbetet är att finnas tillgänglig för våra hyresgäster och du kommer ha mycket kontakt med våra kunder i din arbetsvardag.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

• Löpande ronderingar
• Tillsyn & skötsel av fastigheterna
• Felavhjälpande underhåll i lägenheter och allmänna utrymmen
• Planerat underhåll i fastigheterna
• Kontakt med hyresgäster
• Kontakt med leverantörer & entreprenörer
• Kontroller vid avflyttningsbesiktningar
• Hantering av driftsfrågor i samarbete med driftingenjör, inkl. att utföra avläsningar månadsvis.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Lundbergs Fastigheters kontor i Örebro och du rapporterar till vår marknadsområdeschef i Örebro.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som fastighetsskötare bör du ha viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller relevant utbildning för tjänsten. Det är en fördel om du har ett intresse för teknik och självständigt kan utföra enklare reparationer.
Vi tror att du beskrivs som en serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande person som trivs med att samarbeta och hjälpas åt. Du är initiativtagande och har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Inte minst är du en positiv person som tycker om att hjälpa människor, kanske har du tidigare arbetat i något serviceyrke.

Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har baskunskaper i engelska.

Om ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober. Din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli Lundbergs Fastigheters nya medarbetare. I den här rekryteringen samarbetar Lundbergs Fastigheter med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Weiderstål, Adecco, [email protected]

Urval sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Västerporten söker en fastighetsskötare med inriktning yttre skötsel

Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som fastighetsskötare men också som människa. Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB. Örebro växer och vi j... Visa mer
Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som fastighetsskötare men också som människa.

Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Örebro växer och vi jobbar just nu på Västerporten med flera spännande ny- och ombyggnadsprojekt som syftar till att bidra till ekonomisk och social hållbarhet i våra västra stadsdelar. Vi behöver nu rekrytera en fastighetsskötare som ska sköta den yttre skötseln i vårt bestånd under årets alla månader.

Att vara fastighetsskötare hos oss är en utåtriktad roll. Du träffar våra hyresgäster när du sköter vårt fastighetsbestånds grönytor mm.  Vi har ett långsiktigt samarbete med Örebro kommun med flera. Detta innebär att du som fastighetsskötare ofta har glädjen av att ha med dig praktikanter när du utför dina arbetsmoment. Många av dessa praktikanter har efter avslutad praktik fått ett jobb just för att de fått goda kunskaper och referenser under den tid de varit på Västerporten. Det är något som vi är mycket stolta över!

Vi söker därför en fastighetsskötare som uppskattar att vara en viktig länk i en kedja som leder till jobb för våra praktikanter. Det är också viktigt med lämpliga kunskaper för att själv kunna utföra yttre skötsel och grönyteskötsel med allt vad det innefattar. Tjänsten kräver alltså vana från att köra och hantera åkgräsklippare, grästrimmer, röjsåg och motorsåg mm. För att klara av jobbet måste du ha B-körkort. Vi ser gärna att du även har körkort för motorsåg och röjsåg.

Fastighetsskötaren kommer att ingå i ett team bestående av en fastighetsförvaltare, en teknisk förvaltare och en lokalvärd.

Att beställa en del mindre arbeten av våra ramavtalsentreprenörer ingår i arbetsuppgifterna vilket innebär att sakgranska fakturor kopplade till dessa beställningar.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom fastighetsskötsel med inriktning mot grönyteskötsel eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Värdefullt är några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. Att kunna hantera Officeprogrammen är ett måste. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är flexibel och strukturerad.

För mer information är du välkommen att ringa till förvaltningschef Åsa Stridfeldt, 019-19 42 87. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas Förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81.  Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober.

Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Bolaget utvecklar och förvaltar ca 60 000 kvm lokalyta på Boglundsängen/Vivalla Företagsby och i Vivalla centrum samt Vivallaskolan. Västerportens uppdrag är att skapa nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro. Bolaget ska bidra till detta bland annat genom att samverka med olika aktörer. Genom att utveckla befintliga fastigheter och skapa nya ska Västerporten göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter för nya jobb.

Västerporten är ett dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Örebro

Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser gärna att du har tidigare erfar... Visa mer
Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.

B-Körkort är ett krav.

Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.

B-Körkort är ett krav.

Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.

Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV eller ett personligt brev via e-post till [email protected]

Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Visa mindre

K2A Bovärd Örebro

Sökord: fastighetsbranschen, bovärd, förvaltare, fastighetsskötare, kundrelation, unik, glädje, fastighetsbolag, fastighetsägare, grönt, svanenmärkt, Örebro OM TJÄNSTEN Vi erbjuder dig ett fritt jobb med eget ansvar som bovärd i Örebro. Tillsammans med kollegor kommer du arbeta på vårt lokalkontor i Örebro, Dragonvägen 3. Ni ansvarar för ett fastighetsbestånd om 580 lägenheter, studentbostäder och hyresbostäder. Arbetsuppgifter: ·      Bearbetning av... Visa mer
Sökord: fastighetsbranschen, bovärd, förvaltare, fastighetsskötare, kundrelation, unik, glädje, fastighetsbolag, fastighetsägare, grönt, svanenmärkt, ÖrebroOM TJÄNSTEN

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med eget ansvar som bovärd i Örebro. Tillsammans med kollegor kommer du arbeta på vårt lokalkontor i Örebro, Dragonvägen 3. Ni ansvarar för ett fastighetsbestånd om 580 lägenheter, studentbostäder och hyresbostäder.

Arbetsuppgifter:

·      Bearbetning av inkommande ärenden från hyresgäster

·      Daglig kontakt med hyresgäster

·      Fastighetsrondering inom ditt bestånd

·      Kontroll av städning, grönskötsel och snöskottningKVALIFIKATIONER

Vi behöver dig som är en händig problemlösare med förmåga att ta människor. Vi söker dig som vill jobba i fastighetsbranschen och som har antingen en bakgrund som hantverkare och vill byta inriktning eller som har erfarenhet som bovärd. Vi söker dig som söker en ny utmaning och tillhörighet och vill ha en variation i arbetsuppgifter och som gillar att möta människor i jobbet, fixa och lösa problem. Det är en fördel om du bor i Örebro och har nära till våra fastighetsområden.

Önskvärda kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet som fastighetsskötare, bovärd, hantverkare eller målare är ett kravIntresse och fallenhet för fastighetsskötsel, trädgårdsskötselFallenhet för att kunna ta folk, hantera människorErfarenhet av servicebranschenB-körkort är ett krav

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten kontakta [email protected], 0760- 00 11 97. Tjänsten skall tillsättas omgående och kandidater intervjuas löpande. Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

OM OSS

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. Vi utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter. Vi har genom egna husfabriker en helt integrerad produktion av bostäder och därmed en obruten värdekedja – från utveckling av bostadskoncept till egen förvaltning av färdigställda lägenheter. Läs mer på k2a.se Visa mindre

Fastighetsskötare för säsongsanställning

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål. ÖBO Fastighetsservice söker fastighetsskötare för säsongsanställning 2020. Arbetsuppgifter: Våra f... Visa mer
ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

ÖBO Fastighetsservice söker fastighetsskötare för säsongsanställning 2020.

Arbetsuppgifter:

Våra fastighetsskötare arbetar främst med trädgårdsskötsel och lokalvård.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet. Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.

B-körkort är ett krav. 

Personliga förmågor:

För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktad läggning, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Du behöver också trivas med att ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det.

Vidare är det viktigt att själv kunna planera sitt arbete och även dela med sig av sina kunskaper. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper hos dig.

 

För mer information är du välkommen att ringa till någon av gruppcheferna:

Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum

Anneli Haag 019-19 44 62 FS Norrby

Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble

Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla

Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen

Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta

Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken

 

Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2020. Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.

OBS! Sommarjobb söker du på annan plats. Annonserna kommer i januari / februari 2020. Visa mindre

Säsongsanställning – Trädgårdsarbete

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel och mindre anläggningsjobb ute på grönytorna hos våra kunder under växtsäsong 2020.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att bestå av ogräsrensning, beskärning och häckklippning i två lag, och gräsklippning och trimning i två lag, gräsklipparlagen hjälper skötsellagen när deras veckorunda är klar. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd, buskar kan förekomma.

Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna. Arbetet som säsongsanställd fastighetsskötare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans Era dagar och tar egna initiativ- ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus i ur och skur och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs via datorn.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete, men är inte ett krav. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsorienterad. Eftersom Ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta är prestigelös och bidrar med god stämning till gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakt med kund. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner är det en fördel om du har maskinvana sen tidigare.

Ange också i ansökan om du har t.ex Fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande.

B-körkort är ett krav.

Vi anställer för säsongen maj-sept-2020. Placeringsort är Örebro.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-02-29. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta arbetsledare Ingela Elvén, tel: 019-192405 eller mejl [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Maskinförare för säsongsanställning

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål. ÖBO Fastighetsservice söker maskinförare för säsongsanställning under 2020.  Arbetsuppgifter: Som ... Visa mer
ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

ÖBO Fastighetsservice söker maskinförare för säsongsanställning under 2020. 

Arbetsuppgifter:

Som maskinförare utför du många arbeten med stor gräsklippare, traktorer och andra maskiner inom trädgårdsskötsel. Även arbete som fastighetsskötare ingår. Detta innebär trädgårdsskötsel och lokalvård.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet. Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.

B-körkort är ett krav och övriga körkort/förarbevis är meriterande.

Personliga egenskaper:

För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktad läggning, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Du behöver också trivas med att ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det.

Vidare är det viktigt att själv kunna planera sitt arbete och även dela med sig av sina kunskaper. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper hos dig.

 

För mer information är du välkommen att ringa till:

Samir Pletilic, Gruppchef på Maskingruppen, 019-19 44 19.

Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81.

 

Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020.

Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.

 

OBS! Sommarjobb söker du på annan plats. Annonserna kommer i februari/mars 2020. Visa mindre

Fastighetsskötare/assistent

Som en pärla mitt i Örebro ligger Centralpalatset. Den byggdes av Adolf Lindgren 1913 och var en av dåtidens mest påkostade byggnader. Idag arbetar stiftelsen med att förvalta husets kulturella och historiska värde och har också förmånen att kunna dela ut stipendier och bidrag till jordbrukare, behövande, studerande och allmännyttig verksamhet.Adolf Lindgrens stiftelse söker en fastighetsskötare/assistent på heltid till det anrika Centralpalatset som är en... Visa mer
Som en pärla mitt i Örebro ligger Centralpalatset. Den byggdes av Adolf Lindgren 1913 och var en av dåtidens mest påkostade byggnader. Idag arbetar stiftelsen med att förvalta husets kulturella och historiska värde och har också förmånen att kunna dela ut stipendier och bidrag till jordbrukare, behövande, studerande och allmännyttig verksamhet.Adolf Lindgrens stiftelse söker en fastighetsskötare/assistent på heltid till det anrika Centralpalatset som är en hyresfastighet med 60 lägenheter och 25 lokaler.Tillsammans med VD jobbar du med att förvalta och administrera hyresfastigheten. Du erbjuds ett varierande och självständigt arbete med mycket eget ansvar.I rollen som fastighetsskötare/assistent har du i huvudsak ansvar för tillsyn och skötsel av fastighetens inre och yttre miljö samt för administration kring hyresgäster och flyttar.Arbetsuppgifter·        Ta emot och följa upp felanmälan·        Kontakt med entreprenörer och hantverkare·        Ronderingar och tillsyn·        Felsökning ·        Enklare reparationer och underhåll samt städ·        Visning och besiktning av lägenheter·        Nyckelhantering·        Svara i telefon, ta emot besökare på kontoret·        Administrera intresseanmälningar·        Administrera lägenheter, lokaler och hyror mm i fastighetssystemet·        Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Då vi är en liten organisation får du vara beredd på att rycka in på det mesta som dyker upp. Personliga egenskaper och erfarenhetFör att lyckas i denna roll krävs att du har erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik. Har du utbildning inom området är det meriterande.Du behöver ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet. Har du administrativ erfarenhet är det meriterande. Du behöver ha B-körkort.Du är en social person som gillar att träffa människor eftersom du kommer att ha mycket kontakter med hyresgäster och entreprenörer. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och också ta initiativ till förbättringar. Du har ett tekniskt intresse ihop med en administrativ ådra. Om du dessutom är intresserad av kulturhistoria och gamla byggnader är detta jobbet för dig.Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse.VillkorHeltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.AnsökanFör mer information om tjänsten kontakta VD Jenny Ågren, tel. 019-104062 eller [email protected]ökan med CV och personligt brev sänds till e-post: [email protected] ansökningsdatum är den 30 september. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas tidigare. Visa mindre

Fastighetsskötare

Rasmusbyn är ett vårdboende mellan Ervalla och Järle. Vi har många hus i verksamheten och kommer att utöka. Det mesta är nybyggt och tagit i bruk under 2017. Fantastisk plats med rytm, engagemang och delaktighet. Stora möjligheter för den som tycker om sitt jobb men samtidigt vill få arbeta med människor. Social kompetens. Tålamod är viktigt. Vana att självständigt hantera mindre projekt. Vi tror att du är allmänt händig och van att ta initiativ. Tycke... Visa mer
Rasmusbyn är ett vårdboende mellan Ervalla och Järle. Vi har många hus i verksamheten och kommer att utöka. Det mesta är nybyggt och tagit i bruk under 2017.
Fantastisk plats med rytm, engagemang och delaktighet.
Stora möjligheter för den som tycker om sitt jobb men samtidigt vill få arbeta med människor. Social kompetens. Tålamod är viktigt. Vana att självständigt hantera mindre projekt.
Vi tror att du är allmänt händig och van att ta initiativ.
Tycker om människor och vill bidra till vår gemensamma önskan att utveckla vår gård till en fin och bra plats för alla som bor här.
Rasmusbyn är ett vårdboende på landet. Vi driver en bondgård med trädgård, skog och djur. Våra fastigheter behöver ständig tillsyn och vi har många projekt på gång. Dessa kan t.ex. vara att hjälpa till i mindre bygge, laga, fixa eller bara hjälpa till med något i våra många hus. Ja, allt som kan hända i en fastighet och som inte krävs särskild behörighet för.
Även de kontroller och besiktningar som vi har att ta hand om kommer att ligga på dig, t.ex brand, avlopp m.m.
Du kommer ofta ha någon av våra bybor med dig. Takten på gården är inte hög för att alla ska hänga med.


Vi har 20 st platser på gården för människor med autism, neuropsykiatrisk problematik och lätt/måttlig utvecklingsstörning. Visa mindre

Fastighetsskötare sökes till Axbergshammar

Arbetsplatsen finns 14 km norr om Örebro på Axbergshammars säteri. På gården bedriver vi traditionellt jordbruk, uppfödning av tävlingshästar. Därtill har vi ett stort antal ekonomibyggnader och ca 10 bostäder varav vissa är under ombyggnad/renovering. Du har dokumenterad erfarenhet som fastighetsskötsel mindre ombyggnader och kan arbeta självständigt. Du har erfarenheten inom bygg, vvs och kan därmed hantera erforderliga handverktyg. Vi söker fastighetssk... Visa mer
Arbetsplatsen finns 14 km norr om Örebro på Axbergshammars säteri. På gården bedriver vi traditionellt jordbruk, uppfödning av tävlingshästar. Därtill har vi ett stort antal ekonomibyggnader och ca 10 bostäder varav vissa är under ombyggnad/renovering. Du har dokumenterad erfarenhet som fastighetsskötsel mindre ombyggnader och kan arbeta självständigt. Du har erfarenheten inom bygg, vvs och kan därmed hantera erforderliga handverktyg. Vi söker fastighetsskötare för underhåll och renovering av gårdens ekonomibyggnader och bostäder. Vi erbjuder arbete tillsvidare. Visa mindre

Fastighetsskötare till Örebro

Vill du vara med och skapa ett Esswege Fastigheter som når sin målsättning att vara "den bästa av värdar"?Esswege Fastigheter arbetar för att möta framtiden som ett effektivt, modernt och attraktivt företag som månar om sina fastigheter, hyresgäster och personal. Vi söker nu en Fastighetsskötare till Örebro.Esswege Fastigheter AB är ett förvaltningsbolag och fastigheterna som förvaltas ägs av tre familjer. I beståndet ingår ett 50-tal fastigheter med en to... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett Esswege Fastigheter som når sin målsättning att vara "den bästa av värdar"?Esswege Fastigheter arbetar för att möta framtiden som ett effektivt, modernt och attraktivt företag som månar om sina fastigheter, hyresgäster och personal. Vi söker nu en Fastighetsskötare till Örebro.Esswege Fastigheter AB är ett förvaltningsbolag och fastigheterna som förvaltas ägs av tre familjer. I beståndet ingår ett 50-tal fastigheter med en totalyta på 128 000 kvm. De flesta finns i centrala Örebro men också ett blandat bestånd i Strängnäs. Fastigheterna summerar tillsammans ca 1 000 bostäder och 350 butiks-, kontors- och skollokaler. Idag sköts verksamheten från kontoret i Örebro samt från filialkontoret i Strängnäs. Nu söker vi en fastighetsskötare till vårt team i Örebro, tjänsten är ett vikariat då vår ena medarbetare ska börja studera. Anställningen börjar med ett vikariat med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten kommer att tillsättas under augusti och vikariatet startar i slutet av september och pågår minst till juni 2020.Esswege Fastigheter AB förvaltar fastigheter i centrala city och du kommer att arbeta i ett team bestående av tre fastighetsskötare, två fastighetstekniker och en snickare. Du kommer i huvudsak arbeta med fastigheternas yttre och allmänna ytor. Du ser till att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna och att fastigheterna ger ett trevligt intryck. Du är självgående och ser vad som behövs göras i fastigheterna och du får gärna komma med egna idéer och lösningar för att skapa bästa tänkbara boendemiljö för Essweges hyresgäster. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: Tillsyns- och skötselarbete av utomhusmiljöer, innergårdar, allmänna ytor mm. Utomhusarbete så som gräsklippning, klippning/beskärning av häckar, buskar och andra växter. Lövblåsning, snöröjning mm.Ansvara för rondering av tvättstugor, soprum, trapphus, källare mm.Se till att förbrukningsvaror i fastigheterna bytes så som lampor, lysrör etc.Åtgärda mindre felanmälningarAnsvara för beställningar av förbrukningsmaterial.Erfarenheter/egenskaper: Du som söker ska vara praktiskt lagd, utåtriktad, självgående och gärna ha erfarenhet av fastighetsförvaltning. Det är meriterande med gymnasial utbildning el KY-utbildning inom trädgård, fastighetsteknik eller inom fastighetsinstallationer för Bygg, El eller VVS. Maskin/traktorvanaDu ska kunna arbeta självständigt, ansvara för fastigheterna olika miljöer, fatta egna beslut och ha en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.Van att arbeta både i grupp och självständigtKvalifikationer/krav:Körkort B.Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.Arbetslivserfarenhet från fastighetsförvaltning eller liknande arbetsuppgifter. Önskar du mer information om tjänsten kontakta gärna vår VD Christina Krönert-Lindh eller vår förvaltare Karoline Larsson på Tel 019- 670 85 00.Varmt välkommen med din ansökan senast 190811! Ansökan skickas på mail: [email protected] Läs gärna mer om vårt företag på www.esswege.se Visa mindre

Vaktmästare/Fastighetsskötare

Som vaktmästare har du en varierad roll och får hantera flera olika arbetsområden på företaget.Vår kund är ett flertal olika lokaler med konferens- och Hyreslägenheter och Trädgårds skötsel i Kumla och Odensbacken. Som vaktmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom ansvar över köksytor, fylla på kontorsmaterial, hjälpa hyresgäster med teknik/Snickeri/Renhållning samt enklare reparationer.Tjänsten är på 80%med omgående start. Du komm... Visa mer
Som vaktmästare har du en varierad roll och får hantera flera olika arbetsområden på företaget.Vår kund är ett flertal olika lokaler med konferens- och Hyreslägenheter och Trädgårds skötsel i Kumla och Odensbacken. Som vaktmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom ansvar över köksytor, fylla på kontorsmaterial, hjälpa hyresgäster med teknik/Snickeri/Renhållning samt enklare reparationer.Tjänsten är på 80%med omgående start. Du kommer att arbeta måndag-torsdagkl: 10:00-17:00, fredag kl. 10:00-16:00.VI SÖKER DIG SOM - Är självgående, händig och initiativtagande - Arbetar proaktivt och är självgående i underhållsarbetet som behövs göras - Är teknikintresseradSom person är du social, serviceinriktad och prestigelös. Du har tydlig kundfokus, tar ansvar över dina arbetsuppgifter samt har en förmåga att se detaljer och tar egna initiativ. Du är händig och har alltid ett leende på läpparna.ÖVRIG INFORMATION Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Försteman fastighetsskötsel

Försteman Till Örebro söker vi nu en person för tillsvidareanställning som Försteman. I tjänsten ingår funktionen som arbetsledare samt fastighetsskötsel och maskinkörning. I tjänsten ingår även ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för: - Arbetsledning - Löpande fastighetsskötsel för en eller flera föreningar. - Skötsel av grönyteområden.... Visa mer
Försteman
Till Örebro söker vi nu en person för tillsvidareanställning som Försteman. I tjänsten ingår funktionen som arbetsledare samt fastighetsskötsel och maskinkörning. I tjänsten ingår även ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för:
- Arbetsledning
- Löpande fastighetsskötsel för en eller flera föreningar.
- Skötsel av grönyteområden.
- Maskinkörning

Kvalifikationer
- Fastighetsskötare utbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Tidigare ledarerfarenheter
- Körkort för minst personbil
- Kunskap och erfarenhet av körning av traktor eller motsvarande.
- Datavana

Meriterande
-Certifierad för att arbeta med heta arbeten
-Godkänd för att få köra röj- och motorsåg.
-Kunskap i teckenspråk

Personliga kvalifikationer
Du som söker ska vara utvecklingsorienterad, trygg i din yrkesroll och samtidigt tycka om att arbeta med att hjälpa våra kunder och medlemmar med deras önskemål. Eftersom tjänsten innebär ett arbetsledaransvar är det självklart att du har ledaregenskaper som tilltalar våra anställda.
Du ska gilla arbetsmässiga utmaningar och ha intresse av att själv få leda och planera ditt jobb, ta initiativ och vara en god representant för HSB. Du har ett stort intresse för problemlösning och som person är du positiv, lättsam, engagerad och idérik. Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och du har ett driv och viljan att lära dig mer. Att ge service är något du trivs utmärkt med och vi värdesätter social kompetens högt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 0730-70 25 10.
Skicka din ansökan till vår personalhandläggare [email protected] eller sök via vår hemsida www.hsb.se..

Sista ansökningsdag är 2019-04-18.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Fastighetsskötare

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel? Till Örebro söker vi nu en person för tillsvidareanställning på heltid som främst ska arbeta med fastighetsskötsel. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande fastighetsskötsel för en eller fle... Visa mer
Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel?
Till Örebro söker vi nu en person för tillsvidareanställning på heltid som främst ska arbeta med fastighetsskötsel.

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande fastighetsskötsel för en eller flera bostadsrättsföreningar och du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt hos våra kunder. Snöröjning ingår som en naturlig del av jobbet.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.


Kvalifikationer
- God förmåga att möta kunder och samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
– Fastighetsskötare utbildning eller motsvarande erfarenhet.
– Körkort för minst personbil
– Datavana

Meriterande
– Maskinförarutbildning.
– Godkänd för att få köra röj- och motorsåg

Personliga kvalifikationer
Arbetet innebär att man i samverkan med medarbetare arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt därför söker vi dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 0730-70 25 10.

Skicka din ansökan till vår personalhandläggare [email protected] eller sök viavår hemsida www.hsb.se

Sista ansökningsdag är 2019-04-18.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Veho Bil Sverige AB söker fastighetsskötare i Örebro

Är du vår nya Fastighetsskötare?Du kommer att arbeta medI och runtomkring vår fastighet finns mycket som behöver tas om hand. Gräsklippning, målning, avfallshantering, yttre städning och mindre reparationer av tex väggar/dörrar/fönster är exempel på sådant som du kommer att arbeta med. Vi har utöver det även utrustning som används på verkstäderna som du kommer att ha ansvar över att både underhålla och samordna externa leverantörer vid behov.Vem du ärVi se... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?Du kommer att arbeta medI och runtomkring vår fastighet finns mycket som behöver tas om hand. Gräsklippning, målning, avfallshantering, yttre städning och mindre reparationer av tex väggar/dörrar/fönster är exempel på sådant som du kommer att arbeta med. Vi har utöver det även utrustning som används på verkstäderna som du kommer att ha ansvar över att både underhålla och samordna externa leverantörer vid behov.Vem du ärVi ser helst att du som söker denna tjänst har relevant utbildning i något av områdena som vi nyss beskrivit. Du är självgående och lite av en problemlösare. Du har blick för ordning och reda och kan planera dina dagar själv.Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil. KompetenskravB-körkortTruckkort – motviktstruckMeriterande är om du har EL behörighet.Vi erbjuder digVeho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem men också andra förmåner såsom, friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera. Visa mindre

Rastplatsskötsel Örebro

Saps söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med skötsel av rastplatser i Örebro län med omnejd. Du kommer huvudsakligen arbeta med skötsel, städning och avfall-/sophantering av inre- och yttre rastplats med dess byggnader inkl. toalettbyggnad samt övriga förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning och ogräsrensning. Arbetsperiod apr-okt, arbetsider är vardagar 7-16. Utgångsort är Örebro. Du är: - är självgående o... Visa mer
Saps söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med skötsel av rastplatser i Örebro län med omnejd. Du kommer huvudsakligen arbeta med skötsel, städning och avfall-/sophantering av inre- och yttre rastplats med dess byggnader inkl. toalettbyggnad samt övriga förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning och ogräsrensning. Arbetsperiod apr-okt, arbetsider är vardagar 7-16. Utgångsort är Örebro.

Du är:
- är självgående och drivande i ditt dagliga arbete
- är social, ansvarsfull och pålitlig
- nyfiken och snabblärd
- har hög servicekänsla och ett gott bemötande
- en teknisk och händig person
- problemlösare
- resultatinriktad och kostnadsmedveten
- fysiskt rustad för tunga lyft

Du har kvalifikationer/bakgrund:
- Erfarenhet av rastplatsskötsel eller andra likvärda arbetsuppgifter är ett krav.
- goda datakunskaper och mycket goda kunskaper i det svenska språket
- B-körkort är ett krav. samt att kunna KÖRA BIL MED SLÄPVAGN och hantera motordrivna redskap, gräsklippare mm.
- Behärska mycket god svenska i tal och skrift

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten ska tillsättas omgående.


Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar. Visa mindre