Lediga jobb HSB Förvaltning i MälarDalarna AB i Örebro

Se alla lediga jobb från HSB Förvaltning i MälarDalarna AB i Örebro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örebro som finns inom det yrket.

Fastighetsskötare

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel? Till vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker vi nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande ... Visa mer
Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel?
Till vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker vi nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro.
Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering samt även maskinkörning. Du har ansvar för löpande fastighetsskötsel för en eller flera bostadsrättsföreningar och du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt hos våra kunder. Snöröjning ingår som en naturlig del av jobbet.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.
Kvalifikationer
God förmåga att möta kunder och samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
Trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet
Körkort för minst personbil
Datavana
Goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande
Maskinförarutbildning.
Godkänd för att få köra röj- och motorsåg

Personliga kvalifikationer
Arbetet innebär att man i samverkan med medarbetare arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt därför söker vi dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.
Sista ansökningsdag 2021-09-30, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vill du veta mer? Lontakta Områdesansvarig, Hans Martinsson på telefon 0730-702510. Visa mindre

Allmänreparatör

Vi söker en positiv, engagerad och driven allmänreparatör till Örebro. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder. Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder även mindre tjänster av oli... Visa mer
Vi söker en positiv, engagerad och driven allmänreparatör till Örebro. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder.
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder även mindre tjänster av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler.
Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår bland annat:
Sedvanligt underhåll efter felanmälan
Felsökning
Reparationer inom el, bygg, VVS även mindre ventilationsarbeten

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare. Arbetet passar dig som trivs med högt tempo och som är nyfiken och tycker det är roligt att anta nya uppdrag tex i form av tilläggsbeställningar från våra medlemmar och kunder.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.
Kvalifikationer
Gymnasieutbildning och/eller KY utbildning med inriktning fastighetsdrift eller förvaltning
God förmåga att möta kunder och samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
Erfarenhet av reparationer
Körkort för minst personbil
Datakunskaper
Goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande
Yrkesbevis/certifikat inom bygg, vvs eller el.

Personliga kvalifikationer
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med ett brett arbetsfält där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro.
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enl överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 010- 303 28 19. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Fastighetsskötare

Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro. Vi söker medarbetare till två olika perioder: - 6 månader, 4 april- 3 oktober - 10 veckor, 7 juni - 12 augusti Ansvar och arbetsuppgifter Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsr... Visa mer
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro.
Vi söker medarbetare till två olika perioder:
- 6 månader, 4 april- 3 oktober
- 10 veckor, 7 juni - 12 augusti
Ansvar och arbetsuppgifter
Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare.
Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning. I arbetet ingår även ronderingar i våra fastigheter.
Meriterande
· B-körkort
· Vana att köra med släpkärra
· Erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel
Personliga egenskaper
Arbetet innebär att du arbetar nära kunden och är HSBs ansikte utåt. Vi söker därför dig som är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du bör ha en god fysik och trivas med att arbeta utomhus. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Vad HSB erbjuder
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vill Du veta mer?
Sista ansökningsdag 2022-02-20, intervjuer sker löpande. Märk ansökan med den period du är intresserad av, 6 månader eller 10 veckor.
Vill du veta mer, kontakta Områdeschef, Hans Martinsson på telefon 0730-70 25 10. Visa mindre

Energikonsult

Välkommen att söka till tjänsten som Energikonsult på HSB Förvaltning i MälarDalarna AB. HSB Förvaltning i MälarDalarna ABs område omfattas av Örebro, Västmanland och Dalarna och vår huvudsakliga uppgift är att förenkla vardagen för HSB bostadsrättsföreningar och andra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag och kommuner är våra kunder. Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver därf... Visa mer
Välkommen att söka till tjänsten som Energikonsult på HSB Förvaltning i MälarDalarna AB.
HSB Förvaltning i MälarDalarna ABs område omfattas av Örebro, Västmanland och Dalarna och vår huvudsakliga uppgift är att förenkla vardagen för HSB bostadsrättsföreningar och andra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag och kommuner är våra kunder. Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka inom energiområdet.
Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår ansvar för:
Kontakt med befintliga kunder och leverantörer
Att utföra driftanalyser – driftoptimeringar av energisystem
Avstämningsmöten
Nykundförsäljning
Projektledning

Kvalifikationer:
Teknisk utbildning inom energiområdet (typ driftteknik)
God kunskap om fastighetsbranschen
Nätverk i Örebroområdet
Körkort B
God datavana

Meriterande är:
Certifierad energiexpert för utförande av energideklarationer
Elbehörighet - elkunskap
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av försäljning – marknad

Övrigt:
I tjänsten ingår en del kvällsarbete i form av deltagande på styrelsemöten, mässor och utställningar.
Personliga egenskaper:
Du som söker ska vara en självgående person med bred kunskap inom energiområdet. Du ska vara driven, initiativrik och nyfiken och inte tveka när det gäller att hjälpa våra bostadsrättsföreningar och övriga kunder med förbättrande åtgärder.
Denna tjänst ger stora möjligheter att påverka och utveckla både befintliga och potentiella kunder genom olika typer av samarbeten. Utgångspunkten är ett flertal energiavtal vi har med föreningar i Örebro län, där man förutom att driva avtalen, bygger förtroende och skapar merförsäljning genom initiering av olika projekt. Tjänsten utgår från kontoret i Örebro men du får vara beredd att rycka in på uppdrag i hela vårt distrikt (Örebro län, Västmanlands län och Dalarna). Som medarbetare ingår du i ”energigruppen”, en undergrupp i Tekniska specialtjänster med personal både i Örebro, Västerås och Borlänge.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdag 2021-07-30.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Magnus Andersson, Chef Tekniska Specialtjänster, tfn 0730-70 24 13.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre