Lediga jobb som Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman i Örebro

Se lediga jobb som Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Samordnare till MR i Örebro

Vårt uppdrag Vill du bli en viktig pusselbit i den dagliga driften och en del av ett härligt team? Vi söker nu en samordnare till MR i Örebro. Om tjänsten Som Samordnare på MR Örebro kommer du ansvara för att samordna den dagliga driften av kunduppdrag och projekt. Detta genom att planera, administrera, arbetsleda och bemanna MR Örebros delägare på kunduppdrag. På så vis är du länken mellan MR Örebros delägare och kunder. Du kommer också medverka vid p... Visa mer
Vårt uppdrag
Vill du bli en viktig pusselbit i den dagliga driften och en del av ett härligt team?
Vi söker nu en samordnare till MR i Örebro.
Om tjänsten
Som Samordnare på MR Örebro kommer du ansvara för att samordna den dagliga driften av kunduppdrag och projekt. Detta genom att planera, administrera, arbetsleda och bemanna MR Örebros delägare på kunduppdrag. På så vis är du länken mellan MR Örebros delägare och kunder. Du kommer också medverka vid projekt- och uppstartsmöten.
I rollen kommer du ha ett nära samarbete med MR Örebros verksamhetsledare och ekonomifunktion.

Övriga arbetsuppgifter:
- Merförsäljning till nya kunder och befintliga avtal
- Medverka vid delägaraktiviteter, mässor och dyl.
- Administration av kunduppdrag och projekt
- Förmedla tjänster och kontakter till MR Örebros delägare
- Stötta medlemmar vid utförande av ett delgivet projekt
- Uppföljning av status på uppdrag
- Upprätta skriftliga kontrakt med kunder och entreprenörer för delgivna projekt
- Kund och delägaransvar för delgivna projekt
- Stötta ekonomifunktionen i faktura-, order-, och offertfrågor
Din profil
Vi söker dig som har någon form av bakgrund inom lantbruk, skogsbruk, transport, fordon, bygg, mark, entreprenad, parkskötsel eller anläggning. Vidare har du minst godkänd gymnasial utbildning, har du vidareutbildning inom ovan nämnda områden ser vi detta som meriterande.

Vi ser också att du med fördel har erfarenhet av likande arbetsuppgifter såsom exempelvis av samordning, arbetsledning eller erfarenhet av att ha en koordinerande roll.

Krav för tjänsten är god svenska i tal och skrift, god datavana samt att du innehar B körkort.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Som samordnare på MR Örebro ser vi gärna att du är driven, strukturerad och flexibel. Du trivs i ett högt tempo, har en god samarbetsförmåga, serviceinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer så väl internt som externt.
Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia och urval sker löpande.

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos Nercia, goda möjligheter finns för vidare anställning hos kund.

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Emma Landelius, 0768050058, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Maskinringen (MR) Örebro startade verksamheten 1991. Vår verksamhet finns inom på fyra områden Entreprenad, Bemanning samt Jord och Skog. Genom våra delägare erbjuder vi en bred kompetens och ett brett utbud av maskiner och tjänster för olika typer av uppdrag.

Våra kunder finns inom både offentlig och privat verksamhet.
Dessa är bl a kommuner, regioner, fastighetsägare, vägsamfälligheter samt
olika privata företag.

MR Örebro ägs av 234 stycken företagare i Örebro Län. (2023)
Genom sitt delägarskap får delägarna uppdrag genom MR Örebro.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Arbetsledare med ansvar för Örebros parker

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Tekniska förvaltningen har idag cirka 350 medarbetare. Vårt uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina Parker. Om tjänsten Till bygg o drift söker vi dig med erfarenhet som arbetsledare inom parkskötsel. Vi erbjuder en varierad roll där fokus främ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna?
Tekniska förvaltningen har idag cirka 350 medarbetare. Vårt uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi söker dig som vill vara med att påverka stadens rum med fina Parker.

Om tjänsten
Till bygg o drift söker vi dig med erfarenhet som arbetsledare inom parkskötsel. Vi erbjuder en varierad roll där fokus främst kommer ligga på planering och det administrativa, så som besiktningar, planering och fakturering. Du kommer ha två arbetsledarkollegor med varsitt team bestående av parkarbetare, där du vid behov kompletterar och stöttar teamen även i de operativa delarna av arbetsledaruppdraget.

Vi eftersträvar ett aktivt medarbetarskap vilket innebär att du tar ansvar för helheten, arbetar i team och engagerat bidrar till att utveckla ditt och kollegornas samarbete.

Vi arbetar utifrån värdeorden tillit, transparens, team och trygghet, där vi vill ta vara på medarbetarens engagemang och kunskap för att utveckla verksamheten, samt säkerställa en god kvalitet på våra tjänster.

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvara för att gällande lagstiftning följs.
• ansvara för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns
• ta fram TA-planer och ledningskoll
• beställning av material/maskiner
• ta fram arbetsmiljöplan
• besiktning
• fakturering
• du informerar, instruerar medarbetare och svarar för den dagliga arbetsledningen som stöd åt de övriga två arbetsledarna under vissa perioder.
• representerar organisationen på ett tydligt sätt
• eventuellt vara med på upphandling

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.
Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du är noggrann, tar egna initiativ och är ansvarstagande. Du har ekonomiskt ansvar samt har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• slutförd och godkänd utbildning med inriktning mot park och/eller trädgård via universitet, gymnasie eller yrkeshögskola
• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av parkskötsel
• B-körkort
• goda datorkunskaper
• god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande:


• erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet
• god växtkännedom
• utbildad inom BAS P och BAS U
• genomgått utbildningen Arbete på väg

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 oktober.

Välkommen med din ansökan!

 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Lagbas/arbetande förman

Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare till Park

Vill du vara med och påverka i arbetet med Örebros vackra parker? Om tjänsten  Som arbetsledare på Park ska du i samarbete med gruppchef  planera, styra, följa upp och leda medarbetare i det dagliga arbetet ute i Örebros parker och grönområden. Du inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål och ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för ordning och säkerhet samt att rätt material finns på plats i rätt tid. I samarbete med övriga arbetsledar... Visa mer
Vill du vara med och påverka i arbetet med Örebros vackra parker?

Om tjänsten 
Som arbetsledare på Park ska du i samarbete med gruppchef  planera, styra, följa upp och leda medarbetare i det dagliga arbetet ute i Örebros parker och grönområden. Du inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål och ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för ordning och säkerhet samt att rätt material finns på plats i rätt tid. I samarbete med övriga arbetsledare och tillsammans med ditt team ser du möjligheter och hittar lösningar som gynnar helheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• informerar och instruerar medarbetare och svarar för den dagliga arbetsledningen
• representerar organisationen på ett tydligt sätt
• ansvarar för att gällande lagstiftning följs
• ansvarar för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• fakturerar och dokumenterar i aktuella verksamhetssystem 

Kompetenskrav


• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård gymnasienivå/universitetsnivå
• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av parkskötsel 
• goda datorkunskaper
• god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift
• B-körkort

Då arbetet innehåller mycket kontakt och samarbete med olika människor vill vi att du är prestigelös, kommunikativ och har en känsla för helheten. Du är självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. En förutsättning för att trivas i rollen är att uppskatta variationen i att arbeta att både på kontoret och utomhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet
• växtkännedom
• kunskap inom BAS P/BAS U
• Arbete på väg

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen 
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet. 

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 oktober.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Instruktör AME

Är du intresserad av ett viktigt arbete där du får möjlighet att coacha och motivera andra människor? Tycker du även om odling och trädgårdsarbete så har du precis hittat ditt drömjobb, välkommen med din ansökan! Om tjänsten För att underlätta inträdandet på arbetsmarknaden erbjuder Örebro kommun olika arbetsmarknadsinsatser. I rollen som instruktör kommer du arbeta med våra deltagare som står en bit ifrån arbetsmarknaden att komma in i arbete igen. Din ... Visa mer
Är du intresserad av ett viktigt arbete där du får möjlighet att coacha och motivera andra människor? Tycker du även om odling och trädgårdsarbete så har du precis hittat ditt drömjobb, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För att underlätta inträdandet på arbetsmarknaden erbjuder Örebro kommun olika arbetsmarknadsinsatser. I rollen som instruktör kommer du arbeta med våra deltagare som står en bit ifrån arbetsmarknaden att komma in i arbete igen. Din uppgift blir att få våra deltagare att växa och utvecklas framåt mot en egenförsörjning. Din arbetsplats är belägen i vackra stadsträdgården och där kommer du vägleda, motivera och beteendeanpassa våra deltagares arbetsuppgifter efter förmåga. Förutom att coacha våra deltagare så innebär även rollen en hel del fysiskt trädgårdsarbete och vi hoppas att du har ett stort intresse inom ekologisk odling och växter.

I dagsläget har vi en instruktör i stadsträdgården men på grund av stor efterfrågan har vi valt att utöka till två instruktörer. Ni kommer samarbeta mycket tillsammans men även tillhöra ett större arbetslag på enheten. Antalet deltagare kan variera beroende på nivå men ca 10-14 personer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• coacha och vägleda deltagare, målgruppen innefattar människor med olika diagnoser och behov
• stärka individens självbild och självkänsla
• leda och fördela praktiska arbetsuppgifter tillsammans med kollegor i ett arbetslag
• planera och prioritera arbetsuppgifter samt aktivt delta i verksamhets- och metodutveckling

Om arbetsplatsen
Du kommer tillhöra vår arbetsmarknadsverksamhet AME Vuxna 3 som är inriktad på målgruppen 24-65 år. Din arbetsplats kommer vara beläget i Stadsträdgården med tillhörande växthusanläggning, det är ett populärt område som är öppen för allmänheten. Stadsträdgården är en grön oas mitt i Örebro stad. Närheten till Wadköping och stadsparken gör det till ett populärt turistmål. Här finns växthusanläggning med ekologiska odlingar både inne- och utomhus.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskap i att coacha och vägleda människor på vägen mot egen försörjning. Du är lugn, stabil och fokuserar på rätt saker för att bemöta våra deltagare på bästa sätt. I rollen som instruktör strukturerar du självständigt upp ditt arbete och driver dina processer framåt samtidigt som du samarbetar nära din närmsta kollega. Du kommer ha ett brett kontaktnät och samverka med både interna och externa parter, därför söker vi dig som är utåtriktad och duktig på att underhålla relationer. Vidare har du god digital kompetens för att kunna dokumentera i våra verksamhetssystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• adekvat gymnasieutbildning
• flerårig erfarenhet av arbetsledning och coachning/vägledning
• B-körkort

Meriterande:

• utökad B körkort till BE
• erfarenhet av beteendeanpassad coaching
• kunskap inom park och grönyta

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tidsbegränsad anställning på 1 år

Sysselsättningsgrad: 100 %

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1 

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Arbetsledare Park

Vill du vara med och påverka i arbetet med Örebros vackra parker? Om tjänsten Som arbetsledare på Park ska du i samarbete med gruppchef  planera, styra, följa upp och leda medarbetare i det dagliga arbetet ute i Örebros parker och grönområden. Du inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål och ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för ordning och säkerhet samt att rätt material finns på plats i rätt tid. I samarbete med övriga arbetsledare... Visa mer
Vill du vara med och påverka i arbetet med Örebros vackra parker?

Om tjänsten
Som arbetsledare på Park ska du i samarbete med gruppchef  planera, styra, följa upp och leda medarbetare i det dagliga arbetet ute i Örebros parker och grönområden. Du inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål och ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för ordning och säkerhet samt att rätt material finns på plats i rätt tid. I samarbete med övriga arbetsledare och tillsammans med ditt team ser du möjligheter och hittar lösningar som gynnar helheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• informerar och instruerar medarbetare och svarar för den dagliga arbetsledningen
• representerar organisationen på ett tydligt sätt
• ansvarar för att gällande lagstiftning följs
• ansvarar för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• fakturerar och dokumenterar i aktuella verksamhetssystem 

Kompetenskrav


• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller Naturbruksprogram/Trädgård gymnasienivå/universitetsnivå
• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av parkskötsel 
• goda datorkunskaper
• god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift
• B-körkort

Då arbetet innehåller mycket kontakt och samarbete med olika människor vill vi att du är prestigelös, kommunikativ och har en känsla för helheten. Du är självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. En förutsättning för att trivas i rollen är att uppskatta variationen i att arbeta att både på kontoret och utomhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet
• växtkännedom
• kunskap inom BAS P/BAS U
• Arbete på väg

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare inom tre enheter med drift, underhåll och utveckling av gator, trafik, torg, parker och parkering. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet som arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta medborgarnas behov och önskemål.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet. 

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 januari.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre