Lediga jobb som Frontend-utvecklare i Örebro

Se lediga jobb som Frontend-utvecklare i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

.NET-UTVECKLARE MED ERFARENHET AV OPTIMIZELY TILL NEXER GROUP

Professionals Nord hanterar detta samarbete exklusivt tillsammans NEXER GROUP i Karlstad!   Vill du bli en ovärderlig tillgång på ett stort, expansivt och nytänkande företag? Nexer är framtidens techbolag och nu söker vi dig som är NET-utvecklare med erfarenhet av Optimizely till vårt nystartade kontor i Karlstad! Professionals Nord söker exklusivt för NEXER GROUP räkning en .NET-Utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryterin... Visa mer
Professionals Nord hanterar detta samarbete exklusivt tillsammans NEXER GROUP i Karlstad!

 

Vill du bli en ovärderlig tillgång på ett stort, expansivt och nytänkande företag? Nexer är framtidens techbolag och nu söker vi dig som är NET-utvecklare med erfarenhet av Optimizely till vårt nystartade kontor i Karlstad!

Professionals Nord söker exklusivt för NEXER GROUP räkning en .NET-Utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NEXER GROUP.

 

Om tjänsten

I livet som konsult ställs du ständigt inför nya och roliga utmaningar! Att vara just Nexer-konsult innebär en brant utvecklingskurva med möjligheten att testa på nya branscher, arbetsplatser och teknikstackar. Det finns en stor passion och handlingskraft som genomsyrar hela verksamheten och det bästa vi
vet är att testa nya saker, prova alternativa lösningar och våga gå framåt även när
det känns osäkert.

• Generösa möjligheter till kompetensutveckling via Nexer Academy
• inspirationsföreläsningar och andra sociala aktiviteter tillsammans
• En härlig kultur, humor och god stämning!

"Vår framgång ligger hos våra anställda!" Med detta sagt så finns det många fler förmåner som anställd hos Nexer!

 

Arbetsuppgifter

Rollen som konsult och utvecklare innebär att vara mycket engagerad och delaktig i de leveranser som pågår. Du jobbar ofta med några åtaganden parallellt, i olika storlek och omfattning beroende på uppdragets spännvidd. Alla uppdrag har till uppgift att hjälpa våra kunder i deras digitala transformation och som en del av det tar vi fram systemlösningar och arbetar med avancerad backendutveckling och integrationer i .NET och CMS plattformen Optimizely.

Vi ser gärna att du har

• God kunskap och bevandrad i .NET-sfären samt några års arbetslivserfarenhet kring Optimizely (Episerver).
• Har arbetat agilt enligt scrum-metodik och använt versionshanteringsprogram såsom GIT.

Utöver det är erfarenhet av Umbraco, DevOps och Azure meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NEXER.

Som blivande kollega tror vi att du gillar att hålla dig uppdaterad inom nya tekniker och ser värdet av att dela med dig av dina kunskaper samt lära dig av andra. Vi letar efter dig som har en kundorienterad inställning och en förmåga att snabbt ta till dig ny
information och omvandla den till kreativa lösningar! Du låter gärna glädje och humor ta plats i det vardagliga arbetet.

 

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Webbutvecklare till Soleil!

Ansök    Aug 23    Procruitment AB    Frontend-utvecklare
Om Soleil Soleil är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Soleil jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet. Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi ... Visa mer
Om Soleil
Soleil är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Soleil jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du erbjuds flexibla arbetstider, goda personalförmåner samt en möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om tjänsten
Procruitment söker nu webbutvecklare för Soleils räkning! Du kommer att tillhöra ett glatt gäng med ca 40 medarbetare där du kommer jobba tätt tillsammans med andra utvecklare, UX-designers, projektledare med flera. I rollen som utvecklare kommer du att förvalta och utveckla digitala verktyg som exempelvis webbplatser och intranät i Sitevision och Microsoft 365. Tekniker som används är bland annat JavaScript, HTML och CSS med ramverk så som Svelte, Vue och React.

Du kommer att jobba i projekt nära kund där du själv är delaktig i kundmöten samt för dialog med kund i utvecklingsfasen. I denna roll har du möjlighet att ta ett stort eget ansvar och vara delaktig i att ta fram nya förslag och lösningar.

Soleil tycker att det är roligt att utvecklas och vill ligga i framkant med ny teknik vilket ger dig en möjlighet att utmanas i arbetet. Här erbjuds du även möjligheten att utvecklas i din takt och vara med och påverka hur du vill utvecklas framåt.

Din kompetens
Vi söker dig som har jobbat som webbutvecklare i minst 2 år och har erfarenhet av JavaScript, HTML och CSS. Det är meriterande om du har erfarenhet av CMS. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom webbutveckling

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av Soleil. Vid frågor kan du kontakta Sofia Urby via e-post [email protected] eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Hösten 2021
Placeringsort: Karlstad eller Örebro, med möjlighet till att delvis jobba remote.

Skicka din ansökan redan idag. Vi behandlar din ansökan från v.32och framåt, pga semestertider.

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Experis söker Front-end utvecklare i Örebro!

Ansök    Jan 14    Experis AB    Frontend-utvecklare
Vi på Experis söker just nu nya front-end stjärnor som är redo att ta arbetsmarknaden med storm. Vi söker just nu dig som vill ta dig an ett häftigt uppdrag hos vår kund i Örebro som är verksam inom industribranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Ort: Örebro Start: Enligt överenskommelse Omf... Visa mer
Vi på Experis söker just nu nya front-end stjärnor som är redo att ta arbetsmarknaden med storm. Vi söker just nu dig som vill ta dig an ett häftigt uppdrag hos vår kund i Örebro som är verksam inom industribranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Örebro
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta med modern front-end utveckling i ReactJS, HTML 5, Python. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta både med vidareutveckling av redan befintliga system och nyutveckling. Du kommer att arbeta på ett globalt, framgångsrikt och väletablerat företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare. Kunden arbetar i en agil miljö.Vem är du?
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom front-end utveckling och vi ser att du minst har några års erfarenhet av ReactJS, HTML 5, Python. Det är meriterande om du har erfarenhet av embedded-utveckling men fokus kommer att ligga på utveckling i ReactJS. Det är även meriterande om du har erfarenhet av C++, Jira, Git, Azure och SW utveckling i CI/CD. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Du har en starka svenska och engelska kunskaper, engelska är kundens koncernspråk.

Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på [email protected]Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator. Visa mindre

JR Webbutvecklare/Webbdesigner till RE! Media Group

Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag. Information om tjänsten Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en webbutvecklare/webbdesigner i Örebr... Visa mer
Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en webbutvecklare/webbdesigner i Örebro. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos RE! under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och RE! Media Groups önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare hos RE! arbetar du i projektform där både omfattning och längd varierar, ofta är du involverad i fler projekt parallellt vilket ger en bra variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta med hela processen från offert och designskiss till utveckling och slutlansering av färdig produkt. I rollen kommer du arbeta med allt från design, utveckling och underhåll av kundspecifika lösningar inom hemsidor och system.

Vi söker dig som
brinner för webbutveckling och design! Du har god erfarenhet av området, meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter eller precis avklarat dina studier inom webbutveckling. Svenska och engelska är krav för tjänsten då det används i det dagliga arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos RE!.
Du är driven som person och tar initiativ för både din egen utveckling även i din roll. För att lyckas i rollen krävs det att du är problemlösare och trivs med att samarbeta med ditt team.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
RE! Media Group är en innovativ, nytänkande och unik byrå för marknadsföring, kommunikation och event. Med all vår kompetens inhouse kombinerar vi idé, strategi och kreativitet till färdig produkt. Vi gör skillnad för våra kunder!

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Webbutvecklare till Soleil!

Ansök    Jul 9    Procruitment AB    Frontend-utvecklare
Om Soleil Soleil är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Soleil jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet. Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi ... Visa mer
Om Soleil
Soleil är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Soleil jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du erbjuds flexibla arbetstider, goda personalförmåner samt en möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om tjänsten
Procruitment söker nu webbutvecklare för Soleils räkning! Du kommer att tillhöra ett glatt gäng med ca 40 medarbetare där du kommer jobba tätt tillsammans med andra utvecklare, UX-designers, projektledare med flera. I rollen som utvecklare kommer du att förvalta och utveckla digitala verktyg som exempelvis webbplatser och intranät i Sitevision och Microsoft 365. Tekniker som används är bland annat JavaScript, HTML och CSS med ramverk så som Svelte, Vue och React.

Du kommer att jobba i projekt nära kund där du själv är delaktig i kundmöten samt för dialog med kund i utvecklingsfasen. I denna roll har du möjlighet att ta ett stort eget ansvar och vara delaktig i att ta fram nya förslag och lösningar.

Soleil tycker att det är roligt att utvecklas och vill ligga i framkant med ny teknik vilket ger dig en möjlighet att utmanas i arbetet. Här erbjuds du även möjligheten att utvecklas i din takt och vara med och påverka hur du vill utvecklas framåt.

Din kompetens
Vi söker dig som har jobbat som webbutvecklare i minst 2 år och har erfarenhet av JavaScript, HTML och CSS. Det är meriterande om du har erfarenhet av CMS. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom webbutveckling

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av Soleil. Vid frågor kan du kontakta Sofia Urby via e-post [email protected] eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Hösten 2021
Placeringsort: Karlstad eller Örebro, med möjlighet till att delvis jobba remote.

Skicka din ansökan redan idag. Vi behandlar din ansökan från v.32och framåt, pga semestertider.

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Utvecklare till byBrick Elevate

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och som vill arbeta med ny teknik. Hos byBrick får du chans att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor och spännande startup-projekt. Välkommen med din ansökan! Information om tjänsten byBrick expanderar och Professionals Nord söker för byBricks räkning en utvecklare. byBrick i Örebro är en grupp på 12 personer bestående av utvecklare, testare/projektledare och säljare. Som utvecklare arbet... Visa mer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och som vill arbeta med ny teknik. Hos byBrick får du chans att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor och spännande startup-projekt. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
byBrick expanderar och Professionals Nord söker för byBricks räkning en utvecklare. byBrick i Örebro är en grupp på 12 personer bestående av utvecklare, testare/projektledare och säljare. Som utvecklare arbetar du i mindre team mot olika uppdrag. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos byBrick under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och byBricks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos byBrick kommer du att arbeta med startups där de allra flesta uppdrag innebär utveckling av applikationer och molnlösningar. Du kommer att arbeta i javascript och tillhörande ramverk som React, React Native, Angluar samt backend i .NET Core, NodeJS. Du kommer även att arbeta med cloudlösningar i AWS och Azure.

Hos byBrick får du arbeta med modern teknik och möjlighet att påverka teknikstacken ni arbetar med. Du erbjuds en individanpassad utvecklingsplan där du får möjlighet att utvecklas inom områden eller tekniker som intresserar dig.

Vi söker dig som
Är en vass javascript utvecklare. Vi ser positivt på om du har en utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap, YH-utbildning eller liknande alternativt att du skaffat dig gedigen kunskap på egen hand eller via tidigare arbeten. Oavsett om du är junior eller har tidigare erfarenhet är du välkommen med din ansökan. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och vi ser gärna att du kan visa upp egna projekt eller din Github, något som bör framgå i din ansökan.

Du har även mycket goda kunskap i svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos byBrick.
Du är intresserad av teknik och har en bred teknisk grund. På byBrick arbetar man tillsammans så att dela med sig av kunskap och erfarenheter tillhör vardagen. Du har ett nytänkande och är inte rädd för att testa och lära dig nya tekniker. Som utvecklare ser vi även att du har en god problemlösande förmåga.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, distansarbete under rådande omständigheter
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
Läs mer om byBrick här!

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

JR Webbutvecklare/Webbdesigner till RE! Media Group

Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag. Information om tjänsten Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en webbutvecklare/webbdesigner i Örebr... Visa mer
Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en webbutvecklare/webbdesigner i Örebro. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos RE! under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och RE! Media Groups önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare hos RE! arbetar du i projektform där både omfattning och längd varierar, ofta är du involverad i fler projekt parallellt vilket ger en bra variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta med hela processen från offert och designskiss till utveckling och slutlansering av färdig produkt. I rollen kommer du arbeta med allt från design, utveckling och underhåll av kundspecifika lösningar inom hemsidor och system.

Vi söker dig som
brinner för webbutveckling och design! Du har god erfarenhet av området, meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter eller precis avklarat dina studier inom webbutveckling. Svenska och engelska är krav för tjänsten då det används i det dagliga arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos RE!.
Du är driven som person och tar initiativ för både din egen utveckling även i din roll. För att lyckas i rollen krävs det att du är problemlösare och trivs med att samarbeta med ditt team.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
RE! Media Group är en innovativ, nytänkande och unik byrå för marknadsföring, kommunikation och event. Med all vår kompetens inhouse kombinerar vi idé, strategi och kreativitet till färdig produkt. Vi gör skillnad för våra kunder!

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Webbutvecklare-student till RE! Media Group

Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag. Information om tjänsten Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en student som vill jobba som webbutve... Visa mer
Här får du som driven kodare en fantastisk möjlighet att växa och ta stora kliv i din karriär. I rollen får du arbeta både självständigt och med grymma kollegor för att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar för kunder. Har du stort intresse och erfarenheter inom webbutveckling, tveka då inte på att skicka din ansökan redan idag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RE! Media Groups räkning en student som vill jobba som webbutvecklare/webbdesigner i Örebro. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos RE! Media Group. Du kommer förlägga arbetet tillsammans med din närmsta chef och arbeta utifrån behov, ca 2 dagar i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och RE! Media Groups önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare hos RE! arbetar du i projektform där både omfattning och längd varierar, ofta är du involverad i fler projekt parallellt vilket ger en bra variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta med hela processen från offert och designskiss till utveckling och slutlansering av färdig produkt. I rollen kommer du arbeta med allt från design, utveckling och underhåll av kundspecifika lösningar inom hemsidor och system.

Vi söker dig som
brinner för webbutveckling och design och studerar liknande! Du har erfarenhet av området, meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter sedan innan. Svenska och engelska är krav för tjänsten då det används i det dagliga arbetet. Vi ser även att du har god kunskap i Wordpress då det används i det dagliga arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos RE!.
Du är driven som person och tar initiativ för både din egen utveckling även i din roll. För att lyckas i rollen krävs det att du är problemlösare och trivs med att samarbeta med ditt team.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
RE! Media Group är en innovativ, nytänkande och unik byrå för marknadsföring, kommunikation och event. Med all vår kompetens inhouse kombinerar vi idé, strategi och kreativitet till färdig produkt. Vi gör skillnad för våra kunder!

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

App/frontutvecklare till ett uppdrag för #fleriidrott

Vill du tillhöra ett prestigelöst & familjärt bolag med en platt organisation som genomsyras av gemenskap? Vill du dessutom utveckla dina färdigheter och gå hem för dagen med en känsla av att du bidrar till något större? Då ska du läsa mer. Laget.se står i en expansionsfas och stärker nu teamet med en app/frontutvecklare. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Laget.se’s räkning en app... Visa mer
Vill du tillhöra ett prestigelöst & familjärt bolag med en platt organisation som genomsyras av gemenskap? Vill du dessutom utveckla dina färdigheter och gå hem för dagen med en känsla av att du bidrar till något större? Då ska du läsa mer. Laget.se står i en expansionsfas och stärker nu teamet med en app/frontutvecklare. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Laget.se’s räkning en app/frontutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Laget.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Laget.se’s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Laget.se är i dag en av Sveriges största sajter och används av över 2 miljoner svenskar varje månad. De jobbar dagligen för #fleriidrott och ditt arbete kommer positivt att påverka att fler människor får möjlighet att få fler i idrott.

Hos Laget.se utgår du från centrala lokaler och erbjuds förtroende och mandat från dag ett. Utöver att erbjudas en skräddarsydd introduktion och att få arbeta med talangfulla drivna kollegor får du också:
- Flexibel arbetstid
- 4 000 kr i friskvård
- Kickoff varje år (Spanien/Grekland/Italien)
- Teknik (dator och telefon) du väljer själv utifrån dina behov med abonnemang
- Stora utvecklingsmöjligheter

Såhär säger din framtida kollega om att arbeta på Laget.se:
”Vi jobbar prestigelöst tillsammans där det är tydligt att alla har som mål att bygga den bästa tjänsten för svensk idrott. Du behöver aldrig vara rädd för att be om hjälp. Vi lär oss saker tillsammans och är bra på att hitta på kul aktiviteter för att göra jobbet ännu roligare!”

Laget.se har stora planer på hur de vill fortsätta driva utvecklingen av digitala verktyg inom svenskt föreningsliv. Med deras vision "Fler i idrott" har de satt målet högt för vad de kan hjälpa gräsrotsidrotten med. Vi söker dig som vill engagera dig i denna produktresa och på riktigt göra positiv impact i människors vardag!

Arbetsuppgifter
Som app/frontutvecklare hos Laget.se arbetar du tillsammans med teamet i variationsrika dagar och i olika uppgifter, du är drivande till att teamet når i mål samtidigt som du snabbt kan kasta om planeringen utifrån verksamhetens behov och prioriteringar.

Du arbetar dagligdags i:
• React Native för att effektivt utveckla mot både iOS/Android
• Nya tekniker och i första hand React med backend byggd i .Net Core
• server och MongoDB för lagring
• För ordning och struktur används Git, Grafana, Kibana, Sentry, Raygun och Trello


Vi söker dig som
Söker ett meningsfullt kod-jobb att långsiktigt växa och utvecklas i!

Vi tror att du har en god plattform att utgå från och några års erfarenhet av apputveckling, det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av att jobba med en produkt som finns både som app och webb. Du är van att utveckla med React och har jobbat med native-implementationer för exempelvis push och in-app purchase.

Vidare kan du CSS och HTML för att bygga React på webben. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Laget.se. Du är av naturen en lagspelare och trivs som bäst i en teamorienterad miljö, du säkerställer leverans med teamet samtidigt som du gillar att ha roligt i vardagen. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete, samtidigt som du gillar effektivitet och att driva arbetet framåt – utan att tumma på kvalitén.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
Laget.se är ett växande, lönsamt och värderingsstyrt produktutvecklingsbolag - med ett starkt erbjudande inom media. Laget.se hjälper Sveriges idrottsföreningar att blomstra och förenkla idrottsfamiljers vardag.

De gör det genom att leverera ett i grunden kostnadsfritt och modernt föreningssystem som nyttjar den senaste tekniken och hjälpande tjänster som även möjliggör för föreningar att tjäna pengar. Det görs genom smarta digitala tjänster och genom att föra idrotten närmare varumärken.

När Laget.se gör det ger det fler människor möjlighet att få fler i idrott.
https://www.laget.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Wordpress Developer till wec360°!

Ansök    Sep 10    we.c.360 AB    Frontend-utvecklare
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer. wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om... Visa mer
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer.
wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter i Skandinavien och bolaget har som mål att dess lösningar används på över 250 000 lägenheter inom en snar framtid.


I DIN ROLL
Vi söker nu en erfaren wordpress utvecklare som kommer att bli en del av ett växande IT-team. Du kommer att självständigt bygga, utveckla och underhålla en ny hemsida med hjälp av wordpress gutenberg, wpml och acf. Dina lösningar kommer användas internt av företaget samt vid kundprojekt.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Bygga ett wordpress tema som ska ligga till grund för vår nya hemsida.
Multispråk (WPML)
Custom Post Types (ACF) med strukturerad data
Integrationer mot SAAS-plattformen
Integration mot CRM (Upsales)
Bygga wordpress plugins för att exponera våra visualiseringsprodukter som gutenberg block.

Möjlighet till utveckling:
Mer ansvar inom marknadsföring och design
Utveckling mot fullstack och Angular / Typescript
Utveckling mot web-xr (3D / AR)FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Kvalifikationer/önskemål:
Bred erfarenhet av wordpressutveckling.
Relevant utbildning eller jobberfarenhet
Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Bred kunskap inom:
PHP
Wordpress (Gutenberg)
Advanced Custom Fields (ACF)
WPML
HTML
Javascript / Typescript
CSS / SASS
Meriterande är kunskaper inom Angular, Serverless och Figma.LIVET PÅ WEC360°
Vi har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. Förutom att vi alltid lyfter varandra så finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att jobba på wec360°:
Fokus på ny teknik och innovativ tillväxt.
Kreativ miljö där du spelar en viktig roll i hela utvecklingskedjan.
Fräsch och modern lokal centralt vid Järntorget i Örebro.
Företagsdagar och aktiviteter anordnas kontinuerligt i härlig anda.VI ERBJUDER
Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Örebro


DIN ANSÖKAN
Skicka in CV och personligt brev via mail till [email protected], skriv Wordpress i ämnesraden.
Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Frågor om tjänsten:
Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta vår CTO Leon Radley på [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Wordpress-utvecklare till ledande Prop-tech bolag!

Ansök    Nov 4    we.c.360 AB    Frontend-utvecklare
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer. wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om... Visa mer
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer.
wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter i Skandinavien och bolaget har som mål att dess lösningar används på över 250 000 lägenheter inom en snar framtid.


I DIN ROLL
Vi söker nu en erfaren wordpress utvecklare som kommer att bli en del av ett växande IT-team. Du kommer att självständigt bygga, utveckla och underhålla en ny hemsida med hjälp av wordpress gutenberg, wpml och acf. Dina lösningar kommer användas internt av företaget samt vid kundprojekt.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Bygga ett wordpress tema som ska ligga till grund för vår nya hemsida.
Multispråk (WPML)
Custom Post Types (ACF) med strukturerad data
Integrationer mot SAAS-plattformen
Integration mot CRM (Upsales)
Bygga wordpress plugins för att exponera våra visualiseringsprodukter som gutenberg block.

Möjlighet till utveckling:
Mer ansvar inom marknadsföring och design
Utveckling mot fullstack och Angular / Typescript
Utveckling mot web-xr (3D / AR)FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Kvalifikationer/önskemål:
Bred erfarenhet av wordpressutveckling.
Relevant utbildning eller jobberfarenhet
Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Bred kunskap inom:
PHP
Wordpress (Gutenberg)
Advanced Custom Fields (ACF)
WPML
HTML
Javascript / Typescript
CSS / SASS
Meriterande är kunskaper inom Angular, Serverless och Figma.LIVET PÅ WEC360°
Vi har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. Förutom att vi alltid lyfter varandra så finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att jobba på wec360°:
Fokus på ny teknik och innovativ tillväxt.
Kreativ miljö där du spelar en viktig roll i hela utvecklingskedjan.
Fräsch och modern lokal centralt vid Järntorget i Örebro.
Företagsdagar och aktiviteter anordnas kontinuerligt i härlig anda.VI ERBJUDER
Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Örebro


DIN ANSÖKAN
Skicka in CV och personligt brev via mail till [email protected], skriv Wordpress i ämnesraden.
Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Frågor om tjänsten:
Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta vår CTO Leon Radley på [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Wordpress Developer till ledande Prop-tech bolag!

Ansök    Aug 19    we.c.360 AB    Frontend-utvecklare
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer. wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om... Visa mer
Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande presentationsplattform för fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat hemsidor och letar efter en ny utmaning? Då kanske du är vår nästa Wordpress Developer.
wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter i Skandinavien och bolaget har som mål att dess lösningar används på över 250 000 lägenheter inom en snar framtid.


I DIN ROLL
Vi söker nu en erfaren wordpress utvecklare som kommer att bli en del av ett växande IT-team. Du kommer att självständigt bygga, utveckla och underhålla en ny hemsida med hjälp av wordpress gutenberg, wpml och acf. Dina lösningar kommer användas internt av företaget samt vid kundprojekt.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Bygga ett wordpress tema som ska ligga till grund för vår nya hemsida.
Multispråk (WPML)
Custom Post Types (ACF) med strukturerad data
Integrationer mot SAAS-plattformen
Integration mot CRM (Upsales)
Bygga wordpress plugins för att exponera våra visualiseringsprodukter som gutenberg block.

Möjlighet till utveckling:
Mer ansvar inom marknadsföring och design
Utveckling mot fullstack och Angular / Typescript
Utveckling mot web-xr (3D / AR)FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Kvalifikationer/önskemål:
Bred erfarenhet av wordpressutveckling.
Relevant utbildning eller jobberfarenhet
Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Bred kunskap inom:
PHP
Wordpress (Gutenberg)
Advanced Custom Fields (ACF)
WPML
HTML
Javascript / Typescript
CSS / SASS
Meriterande är kunskaper inom Angular, Serverless och Figma.LIVET PÅ WEC360°
Vi har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. Förutom att vi alltid lyfter varandra så finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att jobba på wec360°:
Fokus på ny teknik och innovativ tillväxt.
Kreativ miljö där du spelar en viktig roll i hela utvecklingskedjan.
Fräsch och modern lokal centralt vid Järntorget i Örebro.
Företagsdagar och aktiviteter anordnas kontinuerligt i härlig anda.VI ERBJUDER
Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Örebro


DIN ANSÖKAN
Skicka in CV och personligt brev via mail till [email protected], skriv Wordpress Developer i ämnesraden.
Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Frågor om tjänsten:
Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta vår CTO Leon Radley på [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Angular- utvecklare till Skandinaviens ledande Proptech-bolag!

Ansök    Maj 6    we.c.360 AB    Frontend-utvecklare
ANGULAR-UTVECKLARE wec360° är Skandinaviens ledande företag inom 3D-tech för bygg- och fastighetsbranschen. Vi lever för vår visualiseringsplattform, och bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och fantastiska möjligheter. LIVET PÅ WEC360° Vi har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. Förutom att vi all... Visa mer
ANGULAR-UTVECKLARE
wec360° är Skandinaviens ledande företag inom 3D-tech för bygg- och fastighetsbranschen. Vi lever för vår visualiseringsplattform, och bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och fantastiska möjligheter.
LIVET PÅ WEC360°
Vi har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. Förutom att vi alltid lyfter varandra så finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att jobba på wec360°:
Fokus på ny teknik och innovativ tillväxt.
Kreativ miljö där du spelar en viktig roll i hela utvecklingskedjan.
Fräsch och modern lokal centralt vid Järntorget i Örebro.
Företagsdagar och aktiviteter anordnas kontinuerligt i härlig anda.I DIN ROLL
Du kommer få arbeta i ett växande IT-team med ett gemensamt mål - att bygga användarvänliga visualiserings produkter för fastighetsbranschen, både inom norden och internationellt.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Utveckla Angular applikationer för att visualisera fastigheter
Utveckla Angular applikationer för att administrera vy-typer och lägenhetsdata.
Utveckla dashboards för att visualisera bostadsdata och besökshistorik.
Interna verktyg för underlätta produktion och projektledning.

Möjlighet till utveckling:
Utveckla WebGL baserade webb-lösningar.
Utveckla Web-XR lösningar (AR / VR).FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Kvalifikationer/önskemål:
Minst 3 års erfarenhet av webbapplikationsutveckling
Relevant utbildning eller jobberfarenhet
Bred kunskap inom Angular
Ett brinnande intresse för webbutveckling
Flytande engelska och svenska i tal och skrift

Vi förväntar oss att du tar eget ansvar, är lösningsorienterad, tar initiativ och sätter kund och medarbetare i fokus. Då vi arbetar med ständiga förbättringar är det viktigt att du är positiv och flexibel. Du respekterar dina medarbetare och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.


VI ERBJUDER
Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse


DIN ANSÖKAN
Skicka in CV och personligt brev via mail till [email protected], skriv angularutvecklare i ämnesraden.
Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Frågor om tjänsten
Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta vår CTO Leon Radley på [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

WordPress-utvecklare sökes!

Ansök    Jun 26    Avantime Group AB    Frontend-utvecklare
Vi är Avantime Group, en digital partner som brinner för digital utveckling och att hjälpa våra kunder att bli redo för framtiden. Detta gör vi genom att matcha den allra senaste tekniken med affärstrender och kundbehov. Vill du skapa framtiden tillsammans med oss? På Avantime får du möjligheten att arbeta med fantastiska kunder, de senaste teknikerna och sätta din kreativitet på sin absoluta spets. Vi ger dig vägledning och de verktyg du behöver för att u... Visa mer
Vi är Avantime Group, en digital partner som brinner för digital utveckling och att hjälpa våra kunder att bli redo för framtiden. Detta gör vi genom att matcha den allra senaste tekniken med affärstrender och kundbehov. Vill du skapa framtiden tillsammans med oss?
På Avantime får du möjligheten att arbeta med fantastiska kunder, de senaste teknikerna och sätta din kreativitet på sin absoluta spets. Vi ger dig vägledning och de verktyg du behöver för att utvecklas och lyckas. Tillsammans skapar vi passion för framtiden!
Avantime ska expandera under kommande år och vill nu utöka sitt team i Örebro med ytterligare en utvecklare.
Välkommen med på resan framåt. Ansök redan idag då urval sker löpande!
Om tjänsten
Hos Avantime får du möjlighet att jobba med den nyaste tekniken, i spännande projekt tillsammans med kreativa, kompetenta och till på köpet också trevliga kollegor!
Profilen vi söker är en utvecklare med goda kunskaper inom PHP på plattformen WordPress. Hit söker vi dig som har goda tekniska färdigheter inom följande:
Krav
• PHP
• WordPress
Önskvärt och meriterande
• Frontend utveckling inom moderna ramverk, som exempelvis React, Angular och Vue.
Du kommer att jobba med nära koppling till kunden och bör vara en person om tycker att det är en roligt del av arbetet.
Avantime söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt intresse för framtidens trender inom teknik. Därtill hoppas vi att du har en god portion humor, tycker om att dela idéer och trivs i en förenderlig miljö.
Samarbete är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor. Du har en positiv energi och tar dig an utmaningar med inställningen att inget är omöjligt. De personliga egenskaperna värderas mycket högt!
Svenska och engelska behärskar du i både i tal och skrift.
Avantime Örebro
Kontoret ligger i centrala Örebro. Allt jobb sker inhouse på kontoret. Vi värderar hälsa högt så varje anställd har ett friskvårdsbidrag på 5000kr. Arbetstiden är flexibel utifrån varje medarbetares vardag, anpassat emot eventuella möten och deadlines. Hos oss gäller en platt organisation där allas åsikter är viktiga och värderas. Visa mindre

Wordpress-utbildare? Se hit!

Om uppdraget: Är du en fena på WordPress? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en som kan utbilda personal i att skapa och hantera hemsidor i Wordpress. Du kommer även ha möjligheten att bygga upp hemsidor till kunden i samband med undervisningen. Vi söker dig som: Du har förmodligen en högskole/universitetsutbildning inom teknikområdet och erfarenhet av att bygga WordPress-sajter. Meriterade är ifall du kan grunderna i Photoshop Anställning är på timmar ö... Visa mer
Om uppdraget:
Är du en fena på WordPress? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker en som kan utbilda personal i att skapa och hantera hemsidor i Wordpress. Du kommer även ha möjligheten att bygga upp hemsidor till kunden i samband med undervisningen.
Vi söker dig som:
Du har förmodligen en högskole/universitetsutbildning inom teknikområdet och erfarenhet av att bygga WordPress-sajter.
Meriterade är ifall du kan grunderna i Photoshop
Anställning är på timmar över sommaren och du kommer ha möjligheten att till viss del själv styra din arbetstid. Du kommer att jobba i en modern lokal i centrala Örebro.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] Skriv “WordPress-utbildare” i ärenderaden. Visa mindre

Frontend utvecklare till iBinder

Ansök    Aug 5    iBinder Örebro    Frontend-utvecklare
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så ha... Visa mer
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så har du nu möjlighet att vara med på iBinders fortsatta expansionsresa!Du kommer att vara delaktig i att utveckla system och iBinders arbete, samtidigt som du själv växer med dina uppgifter. iBinder går mer och mer mot specialiserade utvecklare och denna tjänst är mer fokuserad mot frontend utveckling även om du kommer att arbeta brett till en början. I utvecklingsteamet arbetar vi agilt. Var tredje vecka ses vi tillsammans på något av kontoren måndag-tisdag.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:Frontendutveckling av iBinders nya plattform. Delaktig i design och framtagande av ny frontendplattformUnderhåll och teknisk support av de nya lösningar som driftsätts.Coaching av kollegor och ansvar för guidelies för frontendutveckling inom iBinderErfarenhet och kompetens:KravJavacriptCSSHTMLGedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk som React, Angular, Vue, och kan veta skillnaderna, fördelar och nackdelar med olika val däri.Talar och skriver engelska obehindrat då språket används i det dagliga arbetet och är det interna dokumentationsspråket.Meriterande:Vi ser gärna att du har haft tidigare uppdrag/anställning där du jobbat med frontendutveckling mha moderna ramverk websystem. Gärna som ledare/teknisk lead.Meriterande med erfarenhet från bygg/fastighetsbranschen. Men generellt sett från bransch/företag som använder sig av moderna utvecklingsmetoder och teknik.Högskola/Universitet inom Systemvetenskap/IT alternativ relevant YH utbildningPersonliga egenskaper.Som person är du ödmjuk och inkluderande, en kommunikativ teamplayer som tar ansvar och trivs med att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en driven person som tar initiativ och gärna kommer med nya idéer och förslag. Visa mindre

Frontend utvecklare till iBinder

Ansök    Jul 3    iBinder Örebro    Frontend-utvecklare
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så ha... Visa mer
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så har du nu möjlighet att vara med på iBinders fortsatta expansionsresa!Du kommer att vara delaktig i att utveckla system och iBinders arbete, samtidigt som du själv växer med dina uppgifter. iBinder går mer och mer mot specialiserade utvecklare och denna tjänst är mer fokuserad mot frontend utveckling även om du kommer att arbeta brett till en början. I utvecklingsteamet arbetar vi agilt. Var tredje vecka ses vi tillsammans på något av kontoren måndag-tisdag.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:Frontendutveckling av iBinders nya plattform. Delaktig i design och framtagande av ny frontendplattformUnderhåll och teknisk support av de nya lösningar som driftsätts.Coaching av kollegor och ansvar för guidelies för frontendutveckling inom iBinderErfarenhet och kompetens:KravJavacriptCSSHTMLGedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk som React, Angular, Vue, och kan veta skillnaderna, fördelar och nackdelar med olika val däri.Talar och skriver engelska obehindrat då språket används i det dagliga arbetet och är det interna dokumentationsspråket.Meriterande:Vi ser gärna att du har haft tidigare uppdrag/anställning där du jobbat med frontendutveckling mha moderna ramverk websystem. Gärna som ledare/teknisk lead.Meriterande med erfarenhet från bygg/fastighetsbranschen. Men generellt sett från bransch/företag som använder sig av moderna utvecklingsmetoder och teknik.Högskola/Universitet inom Systemvetenskap/IT alternativ relevant YH utbildningPersonliga egenskaper.Som person är du ödmjuk och inkluderande, en kommunikativ teamplayer som tar ansvar och trivs med att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en driven person som tar initiativ och gärna kommer med nya idéer och förslag. Visa mindre

Angular-utvecklare till ledande företag inom 3D

Ansök    Feb 18    Projektkontor    Frontend-utvecklare
Angular-utvecklare till ledande företag inom 3D wec360° är Skandinaviens ledande företag inom 3D-tech för bygg- och fastighetsbranschen. Vi lever för vår visualiseringsplattform, och bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och potential att vidareutvecklas till något fantastiskt. VI ERBJUDER Tack vare vår erfarenhet av avancerade 3D-lösnin... Visa mer
Angular-utvecklare till ledande företag inom 3D
wec360° är Skandinaviens ledande företag inom 3D-tech för bygg- och fastighetsbranschen. Vi lever för vår visualiseringsplattform, och bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och potential att vidareutvecklas till något fantastiskt.


VI ERBJUDER
Tack vare vår erfarenhet av avancerade 3D-lösningar för presentation av framtida byggprojekt, gör vi framtiden inspirerande, greppbar och engagerande – oavsett om det handlar om att presentera en ny stadsdel, ett nytt bostadsområde eller den framtida lägenheten.
Du kommer få arbeta i ett växande IT-team med ett gemensamt mål - att bygga användarvänliga visualiserings produkter för fastighetsbranschen. Som erfaren front-end utvecklare kommer du ställas inför utmaningar med avancerade gränssnitt för administration av både bild och 3d-baserade visualiseringar. Du kommer primärt jobba med Angular 9, Material Design, Google Cloud Firestore.
Exempel på möjliga arbetsuppgifter är:
Kravspecifikation av features.
Utveckla dashboards för att visualisera bostadsdata och besökshistorik.
Utveckla administrationsgränssnitt för vår visualiseringsplattform.
Interna verktyg för underlätta produktion och projektledning.
Testning / Dokumentation.FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Kvalifikationer/önskemål:
Minst 4 års erfarenhet av webbapplikationsutveckling samt har ett genuint intresse för Angular och webben.
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
Dokumenterad erfarenhet av Angular-utveckling
Flytande engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande:
Har jobbat med Google Cloud
Har arbetat med Web Components
Har arbetat med D3.js

Vi förväntar oss att du tar eget ansvar, är lösningsorienterad, tar initiativ och sätter kund och medarbetare i fokus. Då vi arbetar med ständiga förbättringar är det viktigt att du är positiv och flexibel. Du respekterar dina medarbetare och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.


ARBETSPLATS
Vi på wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Vi sitter i centrala lokaler vid Järntorget i Örebro.
Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse


DIN ANSÖKAN
Skicka in CV och personligt brev via mail till [email protected], skriv angularutvecklare i ämnesraden.
Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Frågor om tjänsten
Om du har frågor om tjänsten så går det bra att mejla Leon Radley på [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsinriktad SharePoint - utvecklare - frontend

Ansök    Mar 5    IT - mästaren    Frontend-utvecklare
Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet. Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder support och utvecklingsstöd för att skapa affärs-/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö med stöd av SharePoint. Du har ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras förutsättningar och därigenom kunna des... Visa mer
Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet.
Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder support och utvecklingsstöd för att skapa affärs-/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö med stöd av SharePoint. Du har ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras förutsättningar och därigenom kunna designa lösningar i SharePoint. Du kommer också att genomföra en del programmeringsarbete/kodning.

Du behöver ha några års praktisk erfarenhet av SharePoint och SharePoint Online. Vi ser det som meriterande att du har kompetens gällande designpaket för SharePoint Online. Är du dessutom van att hitta praktiska lösningar inom Office 365 tillsammans med externa kunder/uppdragsgivare är det en fördel.
Vi ser gärna att du har en bred IT-inriktad utbildning, exempelvis Systemutvecklare. Är du certifierad inom MCSA och/eller MCSE är det meriterande

Det är viktigt att du är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra människor. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har en stark drivkraft för att utveckling och för att skapa nytta och värde för våra kunder.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. Genom att skicka in din ansökan, ger du oss ditt samtycke att hantera dina personuppgifter under pågående rekrytering.

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. Läs gärna mer på www.itmastaren.se

IT-mästaren blev nyligen förvärvad av Visolit. Visolit är en snabbväxande teknikkoncern med stark geografisk närvaro i Norden och levererar affärsvärde inom IT-drift, molntjänster, säkerhet och digitalisering. Bolaget etablerades 1997 och levererar tjänster till över 200 000 användare fördelat på över 3 000 kunder. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher. Visolits huvudsakliga målgrupp är mellanstora kunder med 50 till 1500 användare. Koncernen omsätter 2,5 miljarder norska kronor varav 1,2 miljarder avser den svenska verksamheten. Visa mindre

Frontend utvecklare till iBinder

Ansök    Jun 3    iBinder Örebro    Frontend-utvecklare
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så ha... Visa mer
iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med en fronend utvecklare till vårt kontor i Örebro. Resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Stockholm och i Linköping. Vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Har du något/några års erfarenhet och har jobbat med Javacript, CSS, HTML samt gedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk så har du nu möjlighet att vara med på iBinders fortsatta expansionsresa!Du kommer att vara delaktig i att utveckla system och iBinders arbete, samtidigt som du själv växer med dina uppgifter. iBinder går mer och mer mot specialiserade utvecklare och denna tjänst är mer fokuserad mot frontend utveckling även om du kommer att arbeta brett till en början. I utvecklingsteamet arbetar vi agilt. Var tredje vecka ses vi tillsammans på något av kontoren måndag-tisdag.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:Frontendutveckling av iBinders nya plattform. Delaktig i design och framtagande av ny frontendplattformUnderhåll och teknisk support av de nya lösningar som driftsätts.Coaching av kollegor och ansvar för guidelies för frontendutveckling inom iBinderErfarenhet och kompetens:KravJavacriptCSSHTMLGedigen erfarenhet från ett eller gärna flera moderna ramverk som React, Angular, Vue, och kan veta skillnaderna, fördelar och nackdelar med olika val däri.Talar och skriver engelska obehindrat då språket används i det dagliga arbetet och är det interna dokumentationsspråket.Meriterande:Vi ser gärna att du har haft tidigare uppdrag/anställning där du jobbat med frontendutveckling mha moderna ramverk websystem. Gärna som ledare/teknisk lead.Meriterande med erfarenhet från bygg/fastighetsbranschen. Men generellt sett från bransch/företag som använder sig av moderna utvecklingsmetoder och teknik.Högskola/Universitet inom Systemvetenskap/IT alternativ relevant YH utbildningPersonliga egenskaper.Som person är du ödmjuk och inkluderande, en kommunikativ teamplayer som tar ansvar och trivs med att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en driven person som tar initiativ och gärna kommer med nya idéer och förslag. Visa mindre

Affärsinriktad SharePoint - utvecklare - frontend

Ansök    Jul 1    IT - mästaren    Frontend-utvecklare
Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet.Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder support och utvecklingsstöd för att skapa affärs-/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö med stöd av SharePoint. Du har ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras förutsättningar och därigenom kunna desi... Visa mer
Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet.Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder support och utvecklingsstöd för att skapa affärs-/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö med stöd av SharePoint. Du har ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras förutsättningar och därigenom kunna designa lösningar i SharePoint. Du kommer också att genomföra en del programmeringsarbete/kodning.Du behöver ha några års praktisk erfarenhet av SharePoint och SharePoint Online. Vi ser det som meriterande att du har kompetens gällande designpaket för SharePoint Online. Är du dessutom van att hitta praktiska lösningar inom Office 365 tillsammans med externa kunder/uppdragsgivare är det en fördel.Vi ser gärna att du har en bred IT-inriktad utbildning, exempelvis Systemutvecklare. Är du certifierad inom MCSA och/eller MCSE är det meriterandeDet är viktigt att du är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra människor. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har en stark drivkraft för att utveckling och för att skapa nytta och värde för våra kunder.Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. Genom att skicka in din ansökan, ger du oss ditt samtycke att hantera dina personuppgifter under pågående rekrytering.IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2019 beräknas IT-mästaren omsätta drygt 140 Mkr och har vid dags dato drygt 80 anställda. Sedan januari 2019 ingår IT-mästaren i Visolit-koncernen – www.visolit.se. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. Läs gärna mer på www.itmastaren.se Visa mindre