Lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Örebro

Se lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Gasansvarig för medicinska gaser till Regionservice fastigheter, USÖ

Område Fastigheter inom Region Örebro län söker gasansvarig fastighetstekniker till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Arbetsuppgifter: Som tekniker hos oss kommer du, tillsammans med kollegorna i driftgruppen, säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster. Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap. Du är fastighetsägarens ansikte utåt och ans... Visa mer
Område Fastigheter inom Region Örebro län söker gasansvarig fastighetstekniker till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Som tekniker hos oss kommer du, tillsammans med kollegorna i driftgruppen, säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster. Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap.

Du är fastighetsägarens ansikte utåt och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten:
- Utföra inre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
- Hantera beställningar och felanmälningar
- Arbeta i vårt underhållsystem via dator och mobiltelefon
- Planera och utföra underhåll inom ansvarsområdet medicinska gaser
- Arbete med riskhantering (inventering, åtgärd, uppföljning)
- Delta som sakkunnig i upphandlingar
- Ha insikt om anläggningarna och kunna hantera de driftsituationer som uppstår
- Ha löpande kontakter med fastighetsförvaltare och hyresgäster
- Bidra med förslag på underhållsåtgärder
- Ansvara för materialinköp inom ansvarsområdet medicinska gaser
- Kontrollera efterlevnad av lagar och myndighetskrav
- Delta i projekt och förbättringsarbeten som berör det egna ansvarsområdet
- Vara delaktig i mediauppföljning och -optimering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom gashantering och -säkerhet eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete med medicinska gaser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika typer av anläggningar och även god systemkunskap.

Erfarenhet av säkerhetsbesiktning av gasanläggningar samt arbete enligt förordningen om medicintekniska produkter (2017/745) är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken och motiveras av att hitta lösningar. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med egen initiativförmåga samt en vilja att utvecklas och växa i rollen.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del lägger upp din dag själv, vilket ställer krav på personlig förmåga till planering och prioritering. Du kommer att samarbeta med länsövergripande- och lokala gasansvariga.

Du hanterar svenska obehindrat och har god datorvana.

Körkort lägst B.
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Avdelningen för fastighetsdrift består av 90 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och mindre reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sommarjobb inom Ventilation- och Driftteknik

Nytt
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktig... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.Arbetsuppgifter
Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.

Vem söker vi?
När det gäller arbeten inom VDT ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil, dvs B-körkort.

För mer information är du välkommen att ringa till chef VDT Klas Lombrant, 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 22 mars 2022. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Jourtekniker Recover Örebro

Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade medarbetare. Just nu rekryterar vi två Jourtekniker med placering i Örebro. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma! Mer om tjänsten I rollen som jourtekniker kommer du att ingå i ett t... Visa mer
Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade medarbetare.

Just nu rekryterar vi två Jourtekniker med placering i Örebro. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten

I rollen som jourtekniker kommer du att ingå i ett team med erfarna, självgående tekniker som arbetar kvällar, nätter, helger och röda dagar. Du utför akut felavhjälpande åtgärder i våra kunders fastigheter som är alltifrån kommersiella lokaler av olika omfattning, kontor, service, äldreboenden, skolor och bostadsfastigheter.

Vårt mål är att leverera jour av hög kvalitet, och att vara kundernas första val av Fastighetsjour. Dit når vi genom att hela tiden uppmana alla i vår verksamhet om att ha förståelse för kundens behov, värna om vår tillförlitlighet och ha en ständigt god kommunikation i våra relationer. Vidare ska vi ha sakkunskap inom vårt område och alltid vara uppdaterade med ny teknik och lagar och förordningar.

Mer om dig och vad vi söker

Vi söker dig som har en bred kompetens inom fastighetsdrift. Vi ser det som meriterande om du har jobbat i en jourverksamhet sen tidigare. Du har B-körkort. 

Som person är du självgående och lösningsorienterad. Du trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter och kan fatta rationella beslut i oväntade och nya situationer. Vidare krävs att du är bra på att kommunicera med såväl medarbetare som kunder och att du har en god förståelse för kundens varierande behov.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och arbetar efter våra värderingar – modig, pålitlig, omtänksam. Som Jourtekniker erbjuder vi dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett växande företag som erbjuder goda villkor.

Övrigt

Har du frågor angående rekryteringen? Kontakta Arbetsledare Thomas Hellberg på [email protected] eller Alexandra Schröder, HR-specialist, på [email protected]

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här tjänsten. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Energitekniker (vikariat)

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan t... Visa mer
Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att styra processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 
Din roll som energitekniker innebär att du har ansvaret för att felanmälan utförs och utföra felavhjälpande underhåll i det team som du kommer att arbeta med.

Du är lyhörd och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att få stark inför nya utmaningar. I ditt arbete är du också med och bidrar till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer


• Vi ser att du har en driftteknikerutbildning eller att du har erfarenheter som bedöms likvärdigt.
• Du har B-körkort.
• Gärna erfarenhet från yrkesområdet.

Anställningsform
Vikariat. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Klas Lombrant, gruppchef VDT, 019-19 44 23
Hanun Yevno, facklig representant för Fastighetsanställdas förbund, 019-194200

Vi behöver din ansökan senast 2022-02-15. Varmt välkommen!

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Fastighetstekniker/Drifttekniker till Bygg och drift

Vill du skapa en bättre vardag för vår statsmedborgare och vara med i utformningen av vårt framtida Örebro? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Bygg och Drift arbetar utifrån värdeorden tillit, transparens, team och trygghet. Vi vill ta tillvara på medarbetarens engagemang och kunskap för att utveckla verksamheten samt säkerställa en god kvalitet på våra tjänster. Om tjänsten Vi på Bygg och Drift söker just nu en drifttekniker inom främst fastighetsskötse... Visa mer
Vill du skapa en bättre vardag för vår statsmedborgare och vara med i utformningen av vårt framtida Örebro? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Bygg och Drift arbetar utifrån värdeorden tillit, transparens, team och trygghet. Vi vill ta tillvara på medarbetarens engagemang och kunskap för att utveckla verksamheten samt säkerställa en god kvalitet på våra tjänster.

Om tjänsten
Vi på Bygg och Drift söker just nu en drifttekniker inom främst fastighetsskötsel. Här kommer du tillsammans med arbetsledare och uppdragsgivaren förvalta en del av kommunens fastighetsbestånd. I arbetet som drifttekniker inom Bygg och Drift ingår att arbeta med underhåll på våra fastigheter runt om Örebro.

Du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster genom felanmälan och verksamhetsservice. Du hanterar alla felanmälningar via en app i din telefon/dator i ett fastighetssystem. Du kontaktar själv våra hyresgäster och bokar tid med dem för avhjälpande. Du har en servicebil som du använder dagtid i ditt arbete.

Arbete kräver att du själv åtgärdar felanmälningar och utför mindre reparationer i fastigheter som snickerier, avlopp, felsökning el och mindre elarbeten. Inkomna felanmälningar måste dokumenteras och följas upp konsekvent tillsammans med administrativa avdelningen och även frekvent rapporteras tillbaka. Du kommer även att göra systematiska kontroller, ronderingar, avläsningar och skötselåtgärder som, bl.a. rensning av avlopp och kan även omfatta igångsättning och avstängning av sommarvattenanläggningar.

Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar bidrar till ökad säkerhet i fastigheterna samt att hyresgästerna får en bra service. Det kan bli aktuellt med beredskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta med drift, tillsyn, underhåll och löser praktiskt de problem som uppstår inom verksamhetsområdet
• arbeta med underhåll på våra fastigheter runt om Örebro
• förvalta en del av kommunens fastighetsbestånd
• kontakt med våra hyresgäster genom felanmälan och verksamhetsservice
• hantera och följa upp inkomna felanmälningar

Kompetenskrav


• avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)
• tidigare erfarenhet av arbete som drift-/fastighetstekniker
• grundläggande datorkunskaper

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som drift-/fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har en bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare då du kommer att ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. För att trivas hos oss och i din roll bör du vara en person med ett prestigelöst förhållningssätt som har förmågan att jobba både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor samt hyrestagare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende med de boende. I din roll som Drifttekniker kommer du tillhöra ett större sammanhang i en bred verksamhet som arbetar för medborgarens bästa. Vi jobbar med ständiga förbättringar och har yttre faktorer som hela tiden utmanar och utvecklar oss. Att samarbeta med olika funktioner och roller som har andra perspektiv och kompetenser är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• el-behörighet
• erfarenhet av VVS
• liftutbildning
• fallskyddsutbildning
• erfarenhet av styr & regler teknik
• motorsågs utbildning
• heta arbeten
• BE körkort
• ställningsbyggnad
• utbildning ’Arbete på väg’
• kunskap/erfarenhet av husbyggnation
• nyckelhantering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Som medarbetare på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för Örebroarna. Vårt uppdrag är att säkra och utveckla en infrastruktur i framkant. Vi ansvarar för parker och gator, avfallshantering, vatten och avlopp samt kommunens fordon. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.
Tekniska förvaltningens egen regi verksamhet Bygg och Drift, inom Park och Gata, har en grundbemanning på drygt 100 medarbetare som finns placerade på Aspholmen och även på andra geografiskt strategiskt placerade områden i staden.
Vår verksamhet arbetar med drift, underhåll och byggnation inom allmän platsmark.
Det innebär att vi bland annat sköter all gatuunderhåll där Tekniska förvaltningen är väghållare, all grönyteskötsel som är detaljplanelagd parkmark samt maskinell och manuell renhållning på våra gator och i våra parker.
Utöver detta så har vi även Park och Gatas kundservice som stöttar verksamhetens medarbetare i dialogen med våra medborgare.

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 11 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Fastighetstekniker till Örebro

Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över ... Visa mer
Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda. Till vår kund Lantmännen Unibake i Örebro söker vi nu en fastighetstekniker! 

Din roll som Fastighetstekniker
I rollen får du möjlighet att tillsammans med oss driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Att vara den del av organisationen som ansvarar för att kylmaskiner fungerar optimalt, fastigheten har ett fungerande FU. Detta innebär livscykelanalyser, driftsäkerhetsarbete, analyser av stop och störningar, ständiga förbättringar, grundorsaksanalyser, förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll.

Arbetsuppgifter


• Ansvarar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel.
• Utföra driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll
• Ansvarar för att skapa FU-scheman och livscykelanalyser för fastigheten.
• Vara en resurs vid investeringsbehov, investeringskalkyler samt projekt.
• Handha externa kontakter gentemot utrustningsleverantörer.

• Arbetet är dagtid vardagar samt var tredje lördag.

Kvalifikationer


• Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med inriktning fastighetsunderhåll, ventilation.
• Du har god datavana då samtliga underhållsarbeten rapporteras i vårt mobila underhållssystem API.

Meriterande att inneha pannskötarutbildningMeriterande att inneha el-kunskapMeriterande att inneha kunskap inom kylteknikTruckutbildningErfarenhet av ventilationBrandskyddskontrollerLarmanläggningar Fastighetsautomation (portar, dörrar, ångpanna)Mycket kontakter med externa leverantörer

 Personliga egenskaper
Som Fastighetstekniker jobbar du nära kunden samt i en grupp och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt och utveckla det förebyggande underhållet.

Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter.  Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig. Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Vänta inte med din ansökan, vi intervjuar löpande och annonsen kan därför tas bort tidigare än utsatt datum. Visa mindre

Fastighetstekniker till Örebro

Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över ... Visa mer
Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda. Till vår kund Lantmännen Unibake i Örebro söker vi nu en fastighetstekniker! 

Din roll som Fastighetstekniker
I rollen får du möjlighet att tillsammans med oss driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Att vara den del av organisationen som ansvarar för att kylmaskiner fungerar optimalt, fastigheten har ett fungerande FU. Detta innebär livscykelanalyser, driftsäkerhetsarbete, analyser av stop och störningar, ständiga förbättringar, grundorsaksanalyser, förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll.

Arbetsuppgifter


• Ansvarar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel.
• Utföra driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll
• Ansvarar för att skapa FU-scheman och livscykelanalyser för fastigheten.
• Vara en resurs vid investeringsbehov, investeringskalkyler samt projekt.
• Handha externa kontakter gentemot utrustningsleverantörer.
• Tillse företagets behov av värme, vatten, tryckluft, el, befuktare och ventilation.

Kvalifikationer


• Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med inriktning fastighetsunderhåll, ventilation.
• Du har god datavana då samtliga underhållsarbeten rapporteras i vårt mobila underhållssystem Maximo.

Personliga egenskaper
Som Fastighetstekniker jobbar du nära kunden samt i en grupp och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt och utveckla det förebyggande underhållet.

Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter.  Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig. Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Vänta inte med din ansökan, vi intervjuar löpande och annonsen kan därför tas bort tidigare än utsatt datum. Visa mindre

Fastighetstekniker till Örebro

Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över ... Visa mer
Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda. Till vår kund Lantmännen Unibake i Örebro söker vi nu en fastighetstekniker! 

Din roll som Fastighetstekniker
I rollen får du möjlighet att tillsammans med oss driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Att vara den del av organisationen som ansvarar för att kylmaskiner fungerar optimalt, fastigheten har ett fungerande FU. Detta innebär livscykelanalyser, driftsäkerhetsarbete, analyser av stop och störningar, ständiga förbättringar, grundorsaksanalyser, förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll.

Arbetsuppgifter


• Ansvarar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel.
• Utföra driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll
• Ansvarar för att skapa FU-scheman och livscykelanalyser för fastigheten.
• Vara en resurs vid investeringsbehov, investeringskalkyler samt projekt.
• Handha externa kontakter gentemot utrustningsleverantörer.
• Tillse företagets behov av värme, vatten, tryckluft, el, befuktare och ventilation.
• Arbetet är dagtid vardagar samt var tredje lördag.

Kvalifikationer


• Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med inriktning fastighetsunderhåll, ventilation.
• Du har god datavana då samtliga underhållsarbeten rapporteras i vårt mobila underhållssystem Maximo.

Meriterande att inneha pannskötarutbildningMeriterande att inneha el-kunskapMeriterande att inneha kunskap inom kylteknikTruckutbildningErfarenhet av ventilationBrandskyddskontrollerLarmanläggningar Fastighetsautomation (portar, dörrar, ångpanna)Mycket kontakter med externa leverantörer

 Personliga egenskaper
Som Fastighetstekniker jobbar du nära kunden samt i en grupp och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt och utveckla det förebyggande underhållet.

Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter.  Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig. Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Vänta inte med din ansökan, vi intervjuar löpande och annonsen kan därför tas bort tidigare än utsatt datum. Visa mindre

Vi söker Teknisk förvaltare till Örebro

Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill utveckla våra fastigheter, samt bidra till utvecklingen mot klimatneutralitet till år 2030. Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag. Om du är prestigelös, utvecklingsorienterad och vill hålla hög kvalitet i allt du företar dig, kommer du passa hos oss. Vi söker dig som har en god förmåga att ha ordning och reda och gillar att ge bra service. Du har högskoleutbildning inom... Visa mer
Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill utveckla våra fastigheter, samt bidra till utvecklingen mot klimatneutralitet till år 2030.

Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag. Om du är prestigelös, utvecklingsorienterad och vill hålla hög kvalitet i allt du företar dig, kommer du passa hos oss. Vi söker dig som har en god förmåga att ha ordning och reda och gillar att ge bra service.

Du har högskoleutbildning inom bygg eller teknik, eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet.

Men vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska, och B-körkort är ett krav. Visa mindre

Drifttekniker till Bygg och Drift

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Om tjänsten  Till Bygg och Drift, söker vi en drifttekniker inom främst fastighetsskötsel, där man tillsammans med arbetsledare och uppdragsgivaren förvaltar en del av kommunens fastighetsbestånd. I arbetet som drifttekniker ingår att arbeta med inre och yttre fastighetsdrift och underhåll på våra fastigheter runt om Örebro. Du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster genom felanmälan och verksa... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna?

Om tjänsten 
Till Bygg och Drift, söker vi en drifttekniker inom främst fastighetsskötsel, där man tillsammans med arbetsledare och uppdragsgivaren förvaltar en del av kommunens fastighetsbestånd. I arbetet som drifttekniker ingår att arbeta med inre och yttre fastighetsdrift och underhåll på våra fastigheter runt om Örebro. Du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster genom felanmälan och verksamhetsservice. Du hanterar alla felanmälningar via en app i din telefon/dator i ett fastighetssystem. Du kontaktar själv våra hyresgäster och bokar tid med dem för avhjälpande. Du har en servicebil som du använder dagtid i ditt arbete. Kan bli aktuellt med beredskap. Även inom vårt verksamhetsområde ingår gatuunderhåll, drift och anläggning.

I din roll som Drifttekniker kommer du tillhöra ett större sammanhang i en bred verksamhet som arbetar för medborgarens bästa.Vi arbetar utifrån värdeorden tillit, transparens, team och trygghet, där vi vill ta tillvara på medarbetarens engagemang och kunskap för att utveckla verksamheten, samt säkerställa en god kvalitet på våra tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbete med drift, luftfilterbyte, underhåll och tillsyn, samt åtgärdande av felanmälningar
• systematiska kontroller, avläsningar och skötselåtgärder som t.ex. rensning av avlopp
• dokumentation av felanmälningar och annat arbete i våra verksamhetssystem
• rondering av fastigheter via verksamhetens fordon
• kontakt med våra hyresgäster och även andra instanser vid behov

Kompetenskrav

• YH-utbildning inom drift- och fastighetsteknik eller liknande utbildning, alternativt längre erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
• B-körkort

Som drifttekniker kommer du att arbeta i lag med andra kollegor vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga, att du tar ansvar för din uppgift och har en förmåga att handla i enlighet med fattade beslut. Då arbetet innefattar både långsiktiga projekt som att lösa plötligt uppkomna problem så krävs det även att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. I tjänsten kommer man ha kontakt med medborgare eller andra aktörer och därför är det viktigt att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra vid behov. Det är även viktigt att man kan planera och organiserara arbetet på ett effektivt sätt. Du uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift, då tjänsten innefattar dokumentation i våra system. Arbetet innebär mycket hjälp av Ipad och appar så vi ser att du är bekväm med att använda digitala redskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• elbehörighet alternativt erfarenheter av elkunskaper
• erfarenhet av VVS
• liftutbildning
• fallskyddsutbildning
• heta arbeten
• BE körkort
• utbildning i Arbete på väg

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Vårt uppdrag är att säkra och utveckla en infrastruktur i framkant. Vi ansvarar för parker och gator, avfallshantering, vatten och avlopp samt kommunens fordon. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.  Tekniska förvaltningens egen regi verksamhet Bygg och Drift, inom Park och Gata, har en grundbemanning på drygt 100 medarbetare som finns placerade på Aspholmen och även på andra geografiskt strategist placerade områden i staden.
Vår verksamhet arbetar med drift, underhåll och byggnation inom allmän platsmark.
Det innebär att vi bland annat sköter all gatuunderhåll där Tekniska förvaltningen är väghållare, all grönyteskötsel som är detaljplanelagd parkmark samt maskinell och manuell renhållning på våra gator och i våra parker.
Utöver detta så har vi även Park och Gatas kundservice som stöttar verksamhetens medarbetare i dialogen med våra medborgare.  

Övrig information
Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 8 september

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker drifttekniker till Örebro

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer även att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Örebro samt kräver körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Rilde 019-192410.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast den 30/8 .
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. Underhållstekniker till Örebro Letar du nya utmaningar och vill vara del a... Visa mer
Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.
Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.
Underhållstekniker
till Örebro
Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!


”På Elis anläggning i Örebro är vi ett härligt team som varje dag gör sitt yttersta för att möta våra kunders krav och önskemål. Vi arbetar prestigelöst över avdelningsgränserna och vi kännetecknas av högt servicetänk i alla led. Stort fokus på miljö samt allas säkerhet och arbetsmiljö är hjärtefrågor för oss.
Som underhållstekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter och ha ett självständigt arbete. Vi värdesätter din förmåga till att ta egna initiativ, att du som vi, brinner för miljö samt att du har högt service- och säkerhetstänk. Vi tycker om enkel och rak kommunikation och självklart förgyller ett leende på läpparna allas dag.
Du kommer ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete, både vår produktionspersonal och ledning kommer vara intresserade av ditt arbete. Du kommer delta i olika projekt, se till att vår maskinpark är i bästa möjliga trim för att möta våra kunders och andra intressenters krav. Du kommer att vara en viktig del i att lyfta vår fina anläggning till nästa nivå."
- Karl-Erik Wallin, platschef Örebro


Vad innebär rollen som underhållstekniker?
I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av två personer. Arbetet sker i samarbete med underhållsteamet och produktionspersonal, men även självständigt.
Mer specifikt innebär rollen:
Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och ånga.
Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
Uppstart samt stängning av anläggningen.
Planering och uppföljning av förebyggande underhåll.

Tjänsten är dagtid och du rapporterar till produktionschefen.
Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.
Vem är du?
Som person är du en driven och strukturerad problemlösare som är van att samarbeta och är en god lagspelare. Du har även god vana vid leverantörskontakter och affärsmannaskap när det gäller bedömning av reperationsinsatser. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM).
Vad kan du?
Du har helst några års erfarenhet av underhållsarbeten alternativt tillförskaffat dig liknande kunskaper genom teknisk utbildning. Kunskaper inom elektronik, processelektronik och mekanik är meriterande.
Vi ser också att du lägst har gymnasieutbildning och har god datorvana. Vårt koncernspråk är engelska och det är en merit om du behärskar engelska i både tal och skrift.
Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl-Erik Wallin, platschef, på telefon 070-659 29 14.
Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.
Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 12 september 2021.
Välkommen med din ansökan!
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet. Visa mindre

Affärsområdesansvarig

Tänk dig att du hade full överblick över hela ert tekniska fastighetsdokumentation. Föreställ dig att de senaste versionerna av alla ritningar och driftinstruktioner alltid fanns på rätt ställe och gick att hitta inom 30 sekunder. Hur mycket tid och pengar skulle ni spara? Med informationssystemet diffi® kan vi hjälpa hela organisationen. På köpet får du den sköna känslan av att ha full koll på läget. Läs mer på www.amax.se Affärsområdesansvarig till vårt... Visa mer
Tänk dig att du hade full överblick över hela ert tekniska fastighetsdokumentation. Föreställ dig att de senaste versionerna av alla ritningar och driftinstruktioner alltid fanns på rätt ställe och gick att hitta inom 30 sekunder. Hur mycket tid och pengar skulle ni spara? Med informationssystemet diffi® kan vi hjälpa hela organisationen. På köpet får du den sköna känslan av att ha full koll på läget. Läs mer på www.amax.se
Affärsområdesansvarig till vårt kontor i Örebro
- för vår befintliga kundstock i Sverige
Nu söker vi dig, som drivs av att på ett affärsmässigt sätt ta hand om våra befintliga kunder runt om i Sverige. Arbetet kräver visst resande, då du träffar kunderna, servar dem genom att svara på frågeställningar de har och även utbildar dem i vårt fastighetssystem på plats alternativt via ”teams”.

Vi söker kunder som vill förvalta sina ritningar och ta fram nya underlag, på det sättet så skiljer vi oss från andra systemleverantörer vilket våra kunder uppskattar. Du är duktig på att bygga relationer likväl som du gärna bjuder på dig själv och på det sättet behåller och vårdar våra långa kundrelationer på ett proffsigt och genuint sätt. Din roll handlar också om att utveckla våra befintliga kunder, vilket kräver viss teknisk kompetens & förståelse om fastighetsteknik, ritteknik och hur man förvaltar sina fastigheter på bästa sätt. Vi ritar främst i CAD, har du kunskap om det så underlättar det för dig i dina kundmöten.
Du kommer även att vara med vid anbudsinlämningar och bidra med dina erfarenheter och kompetenser inom områden som brand, sprinkler, larm mm. När vi får in nya projekt till företaget är du den som leder och fördelar arbetet internt på kontoret, du blir även en projektledare för de nya kunderna. Lyhörd är en god egenskap. Tjänsten innebär ett par dagars resande/vecka i Sverige, ditt resande kräver normalt inte övernattningar. Är det något som du inte behärskar idag, och vi bedömer att du har rätt personlighet och ett stort intresse av att lära dig – då kommer vi att ta hänsyn till det.
Den här rollen är en heltidsanställning hos AMAX Konsult AB, där du också kommer att få möjlighet till en förmånsbil.
Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 23/5 2021. Visa mindre

Eltekniker till driftgrupp El & Lås Regionservice Fastigheter USÖ

Regionservice fastighetsdrift har under en tid arbetat med att få till en funktionell organisation där en stark kompetens och ett stort tekniskt kunnande är en nyckel till framgång. Två av våra medarbetare går i pension och vi söker därför två eltekniker. Du kommer arbeta i en grupp med sex eltekniker, fyra låstekniker, en brand- och sprinkleransvarig samt gruppchefen för El & Lås. Arbetet innebär bland annat teknisk problemlösning, planering av det dagl... Visa mer
Regionservice fastighetsdrift har under en tid arbetat med att få till en funktionell organisation där en stark kompetens och ett stort tekniskt kunnande är en nyckel till framgång.

Två av våra medarbetare går i pension och vi söker därför två eltekniker.
Du kommer arbeta i en grupp med sex eltekniker, fyra låstekniker, en brand- och sprinkleransvarig samt gruppchefen för El & Lås. Arbetet innebär bland annat teknisk problemlösning, planering av det dagliga arbetet, teknisk utveckling, att vara tekniskt bollplank åt kund, utföra skötslar förebyggande underhåll, delta i projekt m.m.

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Som eltekniker med inriktning elkraft kommer du att arbeta med drift- och underhåll av sjukhusets elanläggningar som stationer, ställverk, centraler m.m. men även vara husansvarig för ett antal hus som man har ansvarar för inom sitt kompetensområde. I tjänsten ingår provning, periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater i ovanstående anläggningar. Vi jobbar inom spänningsintervallet 0,4-10kV. Även arbete med klenspänning förekommer 0-24 volt.

Den ena tjänsten har mer inriktning mot kraft/industriel och den andra mer mot svagström, passeranläggningar, patientlarm osv.

. Felsökning och avhjälpande reparationer samt mindre installationer
. Skötslar "förebyggande underhåll"
. Ritningshantering
. Brandlarm/sprinkler
. Larm
. Kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna
. Delta i skyddsronder och riskanalyser
. Arbeta med projekt och vara sakkunnig i elfrågor
. In och urkoppling av maskiner och frekvensomriktare mm
. Egenkontroller och besiktningar
. Underhåll och rengöring av transformatorer och elekrtrisk utrustning
. Felsöka, reparera och driftsätta anläggningar

Tjänsten kommer att innefatta jour och/eller beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer:
Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning elkraft eller annan lämplig teknisk utbildning som bedöms likvärdig, samt en flerårig arbetslivserfarenhet som elektriker.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet. Du är en person med stort eget driv, uthållighet och samarbetsvilja. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem och vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständig likväl som i grupp. Att du är service-, mål- och kostnadsmedveten ser vi som en självklarhet.

B-körkort och datorvana är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och yrkeskompetens.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis, referenser med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Lås- och säkerhetstekniker till driftgrupp El & Lås Fastigheter USÖ

Regionservice fastighetsdrift har under en tid arbetat med att få till en funktionell organisation där en stark kompetens och ett stort tekniskt kunnande är en nyckel till framgång. Vi behöver förstärka vår avdelning ytterligare och därför söker vi en lås- och säkerhetstekniker till driftgrupp El & Lås. Du kommer arbeta i en grupp med fyra låstekniker, sex eltekniker, en brand- och sprinkleransvarig samt gruppchefen för El & Lås. Placering på Universitet... Visa mer
Regionservice fastighetsdrift har under en tid arbetat med att få till en funktionell organisation där en stark kompetens och ett stort tekniskt kunnande är en nyckel till framgång.

Vi behöver förstärka vår avdelning ytterligare och därför söker vi en lås- och säkerhetstekniker till driftgrupp El & Lås. Du kommer arbeta i en grupp med fyra låstekniker, sex eltekniker, en brand- och sprinkleransvarig samt gruppchefen för El & Lås. Placering på Universitetssjukhuset Örebro men uppdrag kan förekomma inom hela Regionen. Arbetet innebär bland annat teknisk problemlösning, planering av det dagliga arbetet, teknisk utveckling, att vara tekniskt bollplank åt kund, utföra förebyggande underhåll, delta i projekt m.m.

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Som låstekniker med inriktning lås och säkerhet kommer du att arbeta med drift och underhåll samt felsökning av sjukhusets lås- och passeranläggningar Salto, Stanley, Omnis och Elektroniska lås, Mekaniska lås, men även vara husansvarig för ett antal hus som man ansvarar för inom sitt kompetensområde. I tjänsten ingår periodiska kontroller och felavhjälpning av ovanstående tekniska utrustningar.

. Felsökning och avhjälpande reparationer samt mindre installationer
. Skötslar "förebyggande underåll"
. Ritningshantering
. Larm
. Keycontroll
. Kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna
. Jobba med passersystem on/off line
. Delta i skyddsronder och riskanalyser
. Arbeta med projekt och vara sakkunnig i lås & passerfrågor
. In och urkoppling av utrustning
. Egenkontroller och besiktningar
. Underhåll och rengöring av låskomponenter
. Driftsätta anläggningar

Tjänsten kan komma att innefatta jour- och/eller beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer:
Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning lås och säkerhet eller annan lämplig teknisk utbildning som bedöms likvärdig, samt en flerårig arbetslivserfarenhet som lås och säkerhetstekniker.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet. Du är en person med stort eget driv, uthållighet och samarbetsvilja. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem och vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständig likväl som i grupp. Att du är service-, mål- och kostnadsmedveten ser vi som en självklarhet.

B-körkort och datorvana är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och yrkeskompetens.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis, referenser med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Drifttekniker

Vi söker dig som vill jobba som drifttekniker på vår Fastighetsavdelning Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här erbjuds du en möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Om tjänsten Hos Svealandstrafiken kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll på våra depåer i region Örebro. Dett... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som drifttekniker på vår Fastighetsavdelning

Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här erbjuds du en möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om tjänsten

Hos Svealandstrafiken kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll på våra depåer i region Örebro. Detta innebär en hel del resor inom tjänsten. I tjänsten ingår även beredskap.

Din roll innebär även planering för och genomförande av planerat underhåll och mindre projekt. Tillsammans med övriga kollegor i teamet kommer du att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Verksamheten vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta aktivt med daglig driftoptimering, energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt m.m.

Vårt erbjudande

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Svealandstrafiken en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Tillsammans arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i företaget. Vi garanterar att du får den vidareutbildning som tjänsten kräver inom exempelvis heta arbeten och fallskydd.

Då Svealandstrafiken är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har en formell driftteknikerutbildning med god kunskap om drift och underhållsarbete av industrifastigheter.

Du skall ha erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och ha förmåga att se helheten och sambandet utifrån dina kunskaper inom ventilation, VVS-tekniska anläggningar, elektriska installationer för kraft och belysning samt styr och regler, felsökning, energi och klimatfrågor. Att du är allmänt händig är positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna växlar. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med passion för tekniken, som motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som gillar kontakt med andra människor. Då vi arbetar med service är det viktigt att du förstår vikten av en god dialog med kollegor och verksamhet.

Varaktighet, placering och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos vår Fastighetsavdelning med tillträde enligt överenskommelse.
Placering: Bettorp depå, Skottvägen 12, 703 69 Örebro.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta

Bo-Göran Sahlström, teknisk förvaltare:
e-post: [email protected]

Facklig företrädare för Vision Peter Hansson:
e-post: [email protected]

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 5 maj 2021. Urval och intervjuer kan komma att inledas före ansökningstidens slut.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Drift-/fastighetstekniker till driftgrupp Fastighetsteknik USÖ

Område Fastigheter inom Region Örebro län söker drift-/fastighetstekniker till driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Vi utökar vår driftgrupp med flera tjänster och söker tekniker på både avancerad och mer allmän nivå. Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagl... Visa mer
Område Fastigheter inom Region Örebro län söker drift-/fastighetstekniker till driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Vi utökar vår driftgrupp med flera tjänster och söker tekniker på både avancerad och mer allmän nivå. Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap. Som tekniker hos oss kommer du, tillsammans med kollegorna i driftgruppen, säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster. Som tekniker hos oss är du fastighetsägarens ansikte utåt och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsterna:
-Utföra inre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
-Hantera beställningar och felanmälningar från våra hyresgäster inom hälso- och sjukvård
-Arbeta i vårt underhållsystem via dator och mobiltelefon
-Planera och utföra underhåll och reparationsåtgärder inom det egna ansvarsområdet
-Ha insikt om anläggningarna och kunna hantera de driftsituationer som uppstår
-Ha löpande kontakter med fastighetsförvaltare och hyresgäster
-Bidra med förslag på underhållsåtgärder till fastighetsförvaltare
-Ansvara för materialinköp inom det egna ansvarsområdet
-Kontrollera efterlevnad av lagar och myndighetskrav inom det egna ansvarsområdet
-Delta i projekt, förbättringsarbete och energiåtgärder som berör det egna ansvarsområdet
-Vara delaktig i mediauppföljning och driftoptimering
-Arbeta med automation såsom styrning av ventilation, styrning värme etc.
-Hantera anläggningar för medicinska gaser

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en relevant utbildning som drifttekniker eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du får gärna ha erfarenhet av olika typer av anläggningar och även god systemkunskap inom något av följande områden; ventilation, värme, vatten, panna/ånga, kyla, styr och övervakning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med egen initiativförmåga samt en vilja att utvecklas och växa i rollen.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del lägger upp din dag själv, vilket ställer krav på personlig förmåga till planering och prioritering.

Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsdrift är meriterande.
Du hanterar svenska obehindrat och har god datorvana.
Körkort lägst B, är önskvärt.

Alla tekniker i vår grupp ingår i driftjouren, vilket innebär att viss del av arbetstiden förläggs till kväll, natt och helg enligt ett rullande schema. I förekommande fall kan även beredskapstjänstgöring från hemmet ingå.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Erfaren programmerare inom fastighetsautomation.

* Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation. Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder. Om tjänsten För att vara framgångsrik i denna rol... Visa mer
*
Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation.

Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder.

Om tjänsten
För att vara framgångsrik i denna roll så ser vi att du har några års erfarenhet gärna av flera automationssystem. Viktiga egenskaper som vi även eftersöker är att vara social, driven och visa stort engagemang och kunna arbeta självständigt eller i lag.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder diig en arbetsplats där samarbete och goda relationer genomsyrar verksamheten. Där varje medarbetare kan göra sin röst hörd och att lära av varandra är en del av vardagen. Visa mindre

Sommarjobb inom Ventilation- och Driftteknik

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag. Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsi... Visa mer
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.Arbetsuppgifter
Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.

Vem söker vi?
När det gäller arbeten inom VDT ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil, dvs B-körkort.

För mer information är du välkommen att ringa till chef VDT Klas Lombrant, 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 22 mars 2021. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Driven serviceingenjör till Schneider Electric i Örebro

Har du erfarenhet av fastighetsteknik och -automation och vill arbeta med den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom området? Vill du ha möjlighet att påverka, i en stimulerande och självständig roll, i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Örebro en intressant tjänst till dig. Arbetsuppgifter I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett mindre team och arbeta brett med både serviceup... Visa mer
Har du erfarenhet av fastighetsteknik och -automation och vill arbeta med den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom området? Vill du ha möjlighet att påverka, i en stimulerande och självständig roll, i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Örebro en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett mindre team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Örebro, Karlstad och Eskilstuna med omnejd. Kontor finns på dessa tre orter.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
Konfigurering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
Systemintegration mellan olika protokoll till överordnat system
Felsökning och service av HVAC-system
Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning


Kvalifikationer och erfarenheter 
Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsteknik och -automation och som trivs med att arbeta i en serviceorganisation med mycket kundkontakt, service och samarbeten. Teknisk utbildning inom el, automation, IT, nätverk eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du behärskar programmering eller har god förståelse och intresse för programmering, IT och nätverksteknik. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av utmaningar och problemlösning. Du är öppen för förändringar och vill gärna vara med och påverka och ta ansvar. Du är lyhörd och förtroendeingivande och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa och arbetar strukturerat och systematiskt, är van vid att fatta egna beslut, och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.

Som person är du även social och positiv och du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren programmerare inom fastighetsautomation.

* Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation. Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder. Om tjänsten För att vara framgångsrik i denna rol... Visa mer
*
Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation.

Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder.

Om tjänsten
För att vara framgångsrik i denna roll så ser vi att du har några års erfarenhet gärna av flera automationssystem. Viktiga egenskaper som vi även eftersöker är att vara social, driven och visa stort engagemang och kunna arbeta självständigt eller i lag.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder diig en arbetsplats där samarbete och goda relationer genomsyrar verksamheten. Där varje medarbetare kan göra sin röst hörd och att lära av varandra är en del av vardagen. Visa mindre

Drifttekniker

Futurum Fastigheter i Örebro AB söker ytterligare en medarbetare till vår driftteknikergrupp. Uppdraget innebär arbete med tillsyn, optimering, drift och skötsel av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Drifttekniker innebär att: Som Drifttekniker arbetar Du med tillsyn, rondering, förebyggande och akut service, drift av tekniska insta... Visa mer
Futurum Fastigheter i Örebro AB söker ytterligare en medarbetare till vår driftteknikergrupp. Uppdraget innebär arbete med tillsyn, optimering, drift och skötsel av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.
Drifttekniker innebär att:
Som Drifttekniker arbetar Du med tillsyn, rondering, förebyggande och akut service, drift av tekniska installationer, undercentraler samt ventilationssystem i våra fastigheter. I arbetet ingår också att aktivt optimera och följa upp våra energiförbrukningar, bidra med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll samt täta kontakter med våra hyresgäster. Du har en analytisk förmåga och ser vidareutbildning inom ditt arbetsområde som en möjlighet. I tjänsten kan det bli aktuellt med beredskapstjänstgöring.
Kvalifikationskrav
Driftteknikerutbildning eller annan jämförbar utbildning och branscherfarenhet som arbetsgivaren prövar lämplig.
Goda kunskaper om ventilationssystem
Goda kunskaper om värmeundercentraler
Goda kunskaper i styr och reglerteknik
Goda kunskaper i mekanik
Minst begränsad el behörighet
Datakunskap
Erfarenhet från driftövervakningssystem
B-körkort

Vi vill att du är en person med hög social kompetens och som har lätt för att kommunicera. Det krävs att du är mycket intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Du har en egen drivkraft att sätta dig in i Futurums arbetssätt och rutiner där du kommer få hjälp av kollegor att lyckas.
Arbetet ställer krav på att du är en person med god förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra då vi jobbar mycket i team. Du ska kunna arbeta strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner med förmåga att kunna ta beslut.
Självklart är du en person som kan hålla god och professionell dialog med våra kunder och leverantörer där struktur och ordning o reda är en självklarhet.
Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater. Interkarriär är ngt vi ser positivt på.
Sista ansökningsdag är 2021-02-02 men urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av Chef Specialistgruppen, Kristofer Engvall, 070-020 28 83 [email protected]


Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag 140 fastigheter fördelat på ca 400 000 kvm. Visa mindre

Fastighetstekniker/Elektriker

Fastighetstekniker/Elektriker till Örebro Som fastighetstekniker/elektriker kommer du att ingå i vår driftavdelning och arbeta med underhåll av våra fastigheter. Det är ett varierande arbete som förutsätter flexibilitet och servicemedvetenhet. Du kommer att ingå i ett team på ”fältet” i Örebro där du kommer kompletterar med teknisk kompetens. Vi erbjuder en bred varierad tjänst som innehåller exempelvis: · In- och utvändig fastighetsskötsel · ... Visa mer
Fastighetstekniker/Elektriker till Örebro
Som fastighetstekniker/elektriker kommer du att ingå i vår driftavdelning och arbeta med underhåll av våra fastigheter. Det är ett varierande arbete som förutsätter flexibilitet och servicemedvetenhet. Du kommer att ingå i ett team på ”fältet” i Örebro där du kommer kompletterar med teknisk kompetens.


Vi erbjuder en bred varierad tjänst som innehåller exempelvis:


· In- och utvändig fastighetsskötsel
· Ansvara och åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster
· Energieffektivisering och driftoptimering av våra fastigheter
· Delaktig i arbetet av underhållsplanering med förslag på åtgärder
· Anlita och samordna entreprenörer
· Driva och genomföra egna projekt


Vi söker dig som:
Är en kreativ person med gott tekniskt kunnande.
Har några års erfarenhet av drift/fastighetsteknik eller hantverkarbakgrund inom el-, värme-, ventilation-, styr eller reglerteknik.
Har el-behörighet och tidigare arbetsledarroll är meriterande.
Är handlingskraftig, prestigelös och självgående.
Har lätt att samarbeta med andra och kan arbeta både i grupp och ensam.
Har god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt upprätthålla goda relationer.
Har B-körkort

START: enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker löpande.

OMFATTNING: Heltid

ARBETSTID: 7:00–16:00, tjänsten kan innebära beredskapstjänst.
Vi följer kollektivavtal (Fastigo), värnar om bra fysisk hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag.
Bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor kontakta Mikael Kihlberg [email protected] 019-16 48 44 Visa mindre

Ärendehanterare

Detta är spännande en kund- och leverantörsnära roll som ställer krav på din förmåga att bemöta personer från hela Europa, främst Norden. Telefon och dator kommer att vara dina främsta arbetsredskap. Du kommer att ha ett erfaret gäng som stöttar dig och besvarar dina frågor för att du så småningom ska bli expert på att hantera alla ärenden som kommer in. I din roll som ärendehanterare kommer du att ansvara för det dagliga ärendeprocessarbetet. Du kommer pl... Visa mer
Detta är spännande en kund- och leverantörsnära roll som ställer krav på din förmåga att bemöta personer från hela Europa, främst Norden. Telefon och dator kommer att vara dina främsta arbetsredskap. Du kommer att ha ett erfaret gäng som stöttar dig och besvarar dina frågor för att du så småningom ska bli expert på att hantera alla ärenden som kommer in.
I din roll som ärendehanterare kommer du att ansvara för det dagliga ärendeprocessarbetet. Du kommer planera, kalkylera och koordinera inkommande order, leveransbevaka samt se till att den når slutkund tillsammans med rätt dokumentation. Med ovanstående beskrivning i åtanke kommer din roll bland annat att innefatta:
· Hantering av kundorder i vårt affärssystem
· Operativt ansvar mot kund, från kundorder till leverans och fakturering
· Kontakt med leverantör, bokning och uppföljning av utförd leverans
· Kontaktperson mot kund och leverantör
· Kontaktperson internt mot ansvarig Account Manager
· Claimhantering, registrering och uppföljning
· Offert och fakturahantering
För att lyckas i den här rollen har du administrativ fallenhet och detaljfokus. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med försäljning, kundtjänst, orderadministration eller liknande arbete. Du är bekväm med att arbeta med dator och telefon och har lätt för att lära. Då du kommer att ta emot samtal från flera olika länder så är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom intresse och kunskap inom byggnadstekniska installationer är det meriterande. Som person bör du vara noggrann, självgående och serviceminded. Du brinner för att göra skillnad på riktigt för kunden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Erfaren programmerare inom fastighetsautomation.

* Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation. Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder. Om tjänsten För att vara framgångsrik i denna rol... Visa mer
*
Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation.

Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder.

Om tjänsten
För att vara framgångsrik i denna roll så ser vi att du har några års erfarenhet gärna av flera automationssystem. Viktiga egenskaper som vi även eftersöker är att vara social, driven och visa stort engagemang och kunna arbeta självständigt eller i lag.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder diig en arbetsplats där samarbete och goda relationer genomsyrar verksamheten. Där varje medarbetare kan göra sin röst hörd och att lära av varandra är en del av vardagen. Visa mindre

Drifttekniker till Regionservice fastigheter

Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu en drifttekniker med allmänteknisk kompetens, till Driftgrupp Yttre med placering i Örebro. Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så... Visa mer
Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu en drifttekniker med allmänteknisk kompetens, till Driftgrupp Yttre med placering i Örebro.

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Inom Driftgrupp Yttre ansvarar vi för skötseln av de yttre fastigheterna i Örebro med omnejd, fastigheter som inte tillhör sjukhusen. Tillsyn och reparationer, de tekniska systemen för ventilation, vvs, kyla, värme, energioptimering och driftövervakning med hjälp av digitala system. Vi är även behjälpliga kund med felavhjälpande reparationer på verksamheternas utrustning som exempelvis lås- larm och passersystem. Dina arbetsuppgifter innebär att utföra skötsel, tillsyn och felanmälan som du tilldelas genom vårt fastighetssystem.

Dina arbetsuppgifter innebär även att vara anläggningsskötare för brandlarm och sprinkler, ansvarig för drift av badanläggning samt medverka i projektarbete som berör driftgruppens fastigheter. Du ingår i driftgruppens beredskap, och har därför beredskapstjänstgöring var 7:e vecka enligt rullande schema.

Du ska tillsammans med övriga kollegor arbeta för en hög kundtillfredsställelse, ansvara för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler, och vara ett ansikte utåt både internt och externt inom Regionservice.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter där Du har stor möjlighet att utvecklas.

Kvalifikationer:
Din bakgrund är högskoleutbildning/YH-utbildning, drifttekniker, energisystem eller annan liknande utbildning. Du bör ha erfarenhet inom arbetsområdet gärna med inriktning inom el, ventilation eller VVS. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta en merit som vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med initiativförmåga samt vilja att utvecklas och växa i rollen.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del arbetar självständigt, vilket ställer krav på förmåga att prioritera och planera. Regionservice är en serviceorganisation och det är därför särskilt viktigt att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus samt att du aktivt bidrar till förbättringar.

B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Erfaren programmerare inom fastighetsautomation.

* Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation. Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder. Om tjänsten För att vara framgångsrik i denna ro... Visa mer
*
Vi söker en nyfiken person som hela tiden strävar efter att lära dig nya saker. Du är noggrann och jobbar systematiskt med dina arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med programmering och driftsättning av PLC tekniska system inom fastighetsautomation.

Du kommer vara en viktig del i leveransen av en färdig automationslösning där din kunskap och erfarenhet kommer bidra till goda resultat och nöjda kunder.

Om tjänsten
För att vara framgångsrik i denna roll så ser vi att du har några års erfarenhet gärna av flera automationssystem. Viktiga egenskaper som vi även eftersöker är att vara social, driven och visa stort engagemang och kunna arbeta självständigt eller i lag.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder diig en arbetsplats där samarbete och goda relationer genomsyrar verksamheten. Där varje medarbetare kan göra sin röst hörd och att lära av varandra är en del av vardagen. Visa mindre

Tekniker Lidl centrallager Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 195 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi en lagertekniker till region ... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 195 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi en lagertekniker till region Väst med placering i Örebro!
Som lagertekniker kommer du att arbeta på Lidls centrallager i Örebro i ett team bestående av 4 personer. Du kommer att arbeta med service och underhåll av fastigheten och dess inventarier som t.ex. pallställ, truckar, städmaskiner, balpressar och portar. Du har även ansvar för att service och besiktningar blir utförda av externa firmor. Du kommer att utföra kontroller av lagrets tekniska utrustning som t.ex. brandlarm och sprinkler, inbrottslarm och sköta dokumentation av skador och eventuella åtgärder. Schemalagd larmberedskap på kvällar och helger kommer förekomma.
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Som person är du ansvarstagande, har initiativförmåga och är mån att avsluta påbörjat arbete. Tidigare erfarenhet inom bygg, VVS, reparations- och konstruktionsarbeten samt fastighetsskötsel är meriterande. Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och innehar B-körkort. Kunskaper i engelska , tyska och innehav av truckkort är meriterande
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer om oss samt vårt lager i Örebro på vår hemsida: https://jobb.lidl.se/sv/2079.htm


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst fördelade under kontorstider men schemalagd larmberedskap på kvällar och helger kommer förekomma. Tjänsten tillhör regionkontoret i Örebro.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 22 oktober 2020. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker drifttekniker till Örebro

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer även att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Örebro samt kräver körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Johan Persson 019-192422 .

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast den 30/8 .Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Drifttekniker (vikariat) till Regionservice fastigheter

Drifttekniker (vikariat) till Regionservice fastigheter Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu en drifttekniker med allmänteknisk kompetens, till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Arbetsuppgifter: Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler. Som drifttekniker hos oss kommer du att tillsammans me... Visa mer
Drifttekniker (vikariat) till Regionservice fastigheter

Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu en drifttekniker med allmänteknisk kompetens, till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler.
Som drifttekniker hos oss kommer du att tillsammans med övriga kollegor att säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster.
Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap men som vikarie kommer du att arbeta måndag-fredag, dagtid.

Exempel på arbetsuppgifter för tjänsten:
. Utföra inre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
. Hantera arbetsordrar och rapportering via dator och mobiltelefon
. Planera och utföra underhåll och reparationsåtgärder inom det egna ansvarsområdet
. Enklare VVS arbeten
. Service av vårdnära utrustning så som sängar, britsar, rullbord, kontorsstolar, transportvagnar med mera.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en driftteknisk utbildning, eller motsvarande som vi bedömer som likvärdig, och gärna erfarenhet av olika typer av fastighetsanläggningar. Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsdrift är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med initiativförmåga samt vilja att utvecklas och växa i rollen.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del planerar din dag själv, vilket ställer krav på förmåga att prioritera och planera.

Du hanterar svenska obehindrat, har god datorvana och innehar körkort B.

Anställningsform:
Heltid tom 2021-01-31.
(Arbetstid må-fr dagtid)

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Räihä, Tarja Gruppchef 019-6026191
Eriksson-Söderlund, Malin Vision 019-6022755
Clifford, Stefan Kommunal 019-6021485

Fackliga företrädare:
Eriksson-Söderlund Malin, Vision 019-602 27 55
Clifford Stefan, Kommunal 019-602 14 85
Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största del vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:
2020-07-17

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2020:44

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

2 drifttekniker till Regionservice fastigheter

Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu två drifttekniker till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Vi utökar nu från 15 till 17 stycken fasta drifttekniker där den ena driftteknikern kommer att ha inriktning mot automation och den andra med mer VVS och allmänteknisk kompetens. Arbetsuppgifter: Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap. Som drifttekniker hos oss kommer du att t... Visa mer
Område fastigheter inom Region Örebro län söker nu två drifttekniker till Driftgrupp Fastighetsteknik USÖ med placering på Universitetssjukhuset i Örebro. Vi utökar nu från 15 till 17 stycken fasta drifttekniker där den ena driftteknikern kommer att ha inriktning mot automation och den andra med mer VVS och allmänteknisk kompetens.

Arbetsuppgifter:
Vi har dygnet- runt verksamhet med schemalagd jour och beredskap. Som drifttekniker hos oss kommer du att tillsammans med övriga kollegor att säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster.
Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler.
Exempel på arbetsuppgifter för båda tjänsterna:
. Utföra inre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
. Hantera arbetsordrar och rapportering via dator och mobiltelefon
. Planera och utföra underhåll och reparationsåtgärder inom det egna ansvarsområdet
. Ha god insikt om anläggningarna ock kunna hantera de driftsituationer som uppstår
. Ha löpande kontakter med fastighetsförvaltare och hyresgäster
. Bidra med förslag på underhåll till fastighetsförvaltare
. Ansvara för materialinköp inom det egna ansvarsområdet
. Kontrollera efterlevnad av lagar och myndighetskrav
. Delta i projekt, förbättringsarbete och energiåtgärder som berör det egna ansvarsområdet

För tjänsten med inriktning automation tillkommer:
. Mediauppföljning och driftoptimering
. Automation såsom styrning ventilation, styrning värme etc.

För tjänsten med inriktning allmänteknik tillkommer:
. VVS arbeten
. Service av vårdnära utrustning så som sängar, britsar, rullbord, kontorsstolar, transportvagnar med mera.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en driftteknisk utbildning eller motsvarande, som vi bedömer som likvärdig, och gärna erfarenhet av olika typer av anläggningar och även god systemkunskap inom något av följande områden; ventilation, värme, vatten, kyla, styr och övervakning. Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsdrift är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med initiativförmåga samt vilja att utvecklas och växa i rollen.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del planerar din dag själv, vilket ställer krav på förmåga att prioritera och planera.

Du hanterar svenska obehindrat, har god datorvana och innehar körkort B.

Inom Fastighet arbetar vi för en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.
Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Drifttekniker/Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Vi söker nu en kombiroll där du kommer arbeta i ett uppdrag som drifttekniker/fastighetsskötare till Marknadsområde Örebro. Hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra? 
Du kommer att ansvara för drift och energi i våra kunders fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår även upphandling av underentreprenörer i mindre underhållsprojekt, medverka vid besiktningar. I driften ingår el, vatten, värme och ventilation. Allt som behövs för att våra kunder ska få en behaglig innemiljö.

Utöver detta kommer du också att ansvara för felsökning och reparationer. Vidare ingår även driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll. Som fastighetsskötare kommer du tex klippa gräs och hålla fastigheterna snygga och fina utvändigt.

Du kommer sitta med i driftmöten med fastighetsägare, hyresgäster och övriga kollegor som arbetar med kunden.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra planerad och dokumenterad arbetsstruktur och gillar att ge service helt enkelt. Det är viktigt att du är miljö- och kvalitetsmedveten samt har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ska också ha god samarbetsförmåga och servicekänsla samt kunna formulera dig väl i både tal och skrift. Du skall vara strukturerad och ha god datavana. Vi tror att du har en bred teknisk kompetens inom vatten, värme och ventilation genom flerårig relevant arbetslivserfarenhet.

Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper


Vad får du?
Riksbyggen erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med möjlighet till kompetensutveckling. Riksbyggen är ett kooperativt företag som tänker medvetet långsiktigt och med nära relation till sina ägare, kunder och inte minst sina medarbetare.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt
Tjänsten kräver B-körkort. Placeringsort för tjänsten är Kopparberg.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan omgående, dock är senaste ansökningsdag 2020-05-31. Tillträde snarast.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Arbetsledare Ingela Elvén, [email protected], 019-192405Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Servicetekniker semestervikariat

Servicetekniker semestervikariat Vill du ha ett sommarjobb där du får vara ute och röra på dig? Samtidigt som du får vara med och skapa en trivsam miljö för våra patienter och medarbetare! Till sommaren 2020 behöver vi semestervikarier till vår parkenhet i Örebro. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med olika moment av fastighetsskötsel så som tvättning av t.ex. skyltar, balkonger, små måleriarbeten, plattläggning och andra åtgärder på fastigheter. Du... Visa mer
Servicetekniker semestervikariat

Vill du ha ett sommarjobb där du får vara ute och röra på dig? Samtidigt som du får vara med och skapa en trivsam miljö för våra patienter och medarbetare!

Till sommaren 2020 behöver vi semestervikarier till vår parkenhet i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med olika moment av fastighetsskötsel så som tvättning av t.ex. skyltar, balkonger, små måleriarbeten, plattläggning och andra åtgärder på fastigheter. Du kommer att arbeta i ett lag med feriepraktikanter och arbetsplatsen kommer vara hela Örebro län där ni tillsammans kommer utföra uppdrag efter beställningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är självgående och lösningsfokuserad. Tycker om att arbeta praktiskt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; som att du kan både samarbeta och arbeta självständigt, att du tar egna initiativ och löser problemen som uppstår.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Semestervikariat

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katarina Ahlgren, Gruppchef 070-288 71 90

Fackliga företrädare:
Jonas Mörk, Kommunal 076-1407837

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:
2020-05-24

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Ärendenummer:
Rs:2020:41

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Drifttekniker

Futurum Fastigheter i Örebro AB söker nu till vår energigrupp en ny medarbetare som ska hjälpa till att utveckla företaget. Uppdraget innebär du kommer att arbeta med tillsyn av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen. Då vi efterstävar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Att vara Drifttekniker innebär att: Som Drifttekniker arbetar Du med daglig tillsyn, rondering, service och drift av tekni... Visa mer
Futurum Fastigheter i Örebro AB söker nu till vår energigrupp en ny medarbetare som ska hjälpa till att utveckla företaget. Uppdraget innebär du kommer att arbeta med tillsyn av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen. Då vi efterstävar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.
Att vara Drifttekniker innebär att:
Som Drifttekniker arbetar Du med daglig tillsyn, rondering, service och drift av tekniska installationer i våra fastigheter. I arbetet ingår också att aktivt minska och följa upp våra energiförbrukningar, bidra med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll samt många kontakter med våra hyresgäster. Du har en analytisk förmåga och ser vidareutbildning inom ditt arbetsområde som en möjlighet. I tjänsten kan det bli aktuellt med beredskapstjänstgöring.
Kvalifikationskrav
Driftteknikerutbildning eller annan jämförbar utbildning och branscherfarenhet som arbetsgivaren prövar lämplig.
Goda kunskaper i ventilation
Goda kunskaper om värmeundercentraler
Goda kunskaper i styr och regler
Goda kunskaper i mekanik
Minst begränsad el behörighet
Datakunskap
Tillgång till körkort *B*

Vi vill att du är en person med hög social kompetens och som har lätt för att kommunicera. Det krävs att du är mycket intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners.
Arbetet ställer krav på att du är en person med god förmåga att kunna arbeta självständigt men också förmåga att samarbeta med andra då vi jobbar mycket i team. Du måste även kunna arbeta strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner med förmåga att kunna ta beslut.
Självklart är du en person som kan hålla god och professionell dialog med våra kunder och leverantörer
Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater.
Sista ansökningsdag är 2020-01-12 men urval sker löpande så skicka in Din ansökan  så snart som möjligt.
Frågor om tjänsten besvaras av Förvaltningschef Mickael Blixt, 070-020 28 05, eller [email protected]
Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 376 000 kvm lokaler fördelat på 446 fastigheter. Visa mindre

Victoria Park söker Fastighetstekniker till Örebro

Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsakto?rer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 600 lägenheter i 13 städer. Och vi växer! Victoria Parks fastighetsbestånd i Örebro omfattas idag av cirka 620 lägenheter. Vårt områdesko... Visa mer
Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsakto?rer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 600 lägenheter i 13 städer. Och vi växer!
Victoria Parks fastighetsbestånd i Örebro omfattas idag av cirka 620 lägenheter.
Vårt områdeskontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Varbergagatan i Örebro där vi idag är ett team bestående av områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare.
Läs mer om oss på www.victoriapark.se

Fastighetstekniker Örebro - med hög servicegrad och prestigelös

Vi växer och behöver förstärka vår organisation i Örebro, därför söker vi nu ytterligare en erfaren fastighetstekniker till vårt team. Du blir en viktig ”kugge” i vårt team som består av 6 personer till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara ansvarig för och arbeta med reparationer och felavhjälpande underhåll gällande våra lägenheter, tillsyn av fastigheterna i stort, samt mycket kontakt med våra hyresgäster. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
- Systematiskt brandskyddsarbete
Rollen är social och serviceinriktad, du ska ha förmågan att planera ditt arbete och hålla goda relationer med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer.
Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetsteknik eller motsvarande. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla våra bostadsområden på alla nivåer.

Ansökan
Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt på telefon 070 – 618 06 75 eller Lotta Appelquist på telefon 076-609 22 88. Din ansökan med din CV och ditt personliga brev vill vi ha senast den 10/1 2020.

Du ansöker via www.personalpoolen.se/lediga-jobb Visa mindre

Sommarjobb inom Ventilation- och Driftteknik

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål. Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbets... Visa mer
ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.


Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.

När det gäller arbeten inom VDT ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil.

För mer information är du välkommen att ringa till chef VDT Klas Lombrant, 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 22 mars 2020. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.
ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker/injusteringstekniker

Söker en drifttekniker, injusteringstekniker för underhåll, reperationer av ventilationsanläggningar, utföra OVK-besiktningar. Visa mer
Söker en drifttekniker, injusteringstekniker för underhåll, reperationer av ventilationsanläggningar, utföra OVK-besiktningar. Visa mindre

Fastighetsskötare/Tekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Inom Marknadsområde Örebro jobbar drygt 30 glada och engagerade medarbetare som tillsammans vill göra våra kunders fastigheter och boendemiljöer lite bättre.  Vi arbetar inom områdena Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, och Fastighetsservice.

Vi söker nu en ny kollega inom fastighetsservice/drift till Örebrokontoret.

Vad ska du göra? 
Du kommer att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Det innebär bland annat att det är du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna, underhåll och rondering samt tillsyn av enskilda och gemensamma utrymmen i byggnader. Arbetet är omväxlande, självständigt och socialt. Du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Som fastighetsskötare/tekniker arbetar du med avtalsskötsel och med att optimera fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta både med bostäder och kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanlig fastighetsskötsel, reparationer och kontroller av fastigheternas värme-, ventilations- och elanläggningar.

Som fastighetskötare/tekniker kommer du ha mycket kontakter med kunder, entreprenörer och övriga kollegor som arbetar med kunden. Det ingår därmed i rollen att skapa goda kundrelationer i syfte att säkra affärsmässigheten. 

Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se och möta våra kunders behov på ett professionellt sätt och gillar att ge god service helt enkelt. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig med utbildning inom driftteknik eller fastighetsteknik i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. En bred fastighetsteknisk kompetens är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med värme- och ventilationssystem.

Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs att du har god social kompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kan utformas efter dina personliga kompetenser inom drift och skötsel.

Tjänsten är tillsvidare och placering blir Örebro.

B körkort är ett krav

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda behöver du ha förmåga att hantera datorn i jobbet och att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Lediga tjänster senast 2019-10-20. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor, kontakta Stefan Eriksson, Leveranschef, mail: [email protected] tel: 019-192417.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Drifttekniker med fastighetsinriktning sökes till kund i Örebro!

EISS Rekrytering & Search söker nu en Drifttekniker med fastighetsinriktning för kunds räkning i Örebro. Detta är en rekrytering till en tillsvidaretjänst hos vår kund, ej ett konsultuppdrag. Om rollen I rollen som drifttekniker arbetar du med driftautomation, värme och ventilation av fastigheter. Du  utför ventilationsbesiktningar, ansvarar för felsökningar i fastigheter och ta fram förslag på korrigerande åtgärder och förbättringar. Vidare kommer du... Visa mer
EISS Rekrytering & Search söker nu en Drifttekniker med fastighetsinriktning för kunds räkning i Örebro.

Detta är en rekrytering till en tillsvidaretjänst hos vår kund, ej ett konsultuppdrag.

Om rollen

I rollen som drifttekniker arbetar du med driftautomation, värme och ventilation av fastigheter. Du  utför ventilationsbesiktningar, ansvarar för felsökningar i fastigheter och ta fram förslag på korrigerande åtgärder och förbättringar. Vidare kommer du att hantera felanmälningar och utföra felavhjälpande underhåll i våra fastigheter.

Om dig

Vi söker dig som har en lämplig eftergymnasial utbildning inom driftteknik, fastighetsautomation, elteknik, kylteknik eller motsvarande teknisk kompetens som erhållits via erfarenhet. Vidare tror vi att du har minst 1 års erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen. Du talar svenska och engelska obehindrat samt innehar B-körkort.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du har ett eget driv att vilja leverera bra resultat samt har en god förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vidare är du är flexibel, stresstålig, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder

Du kommer att få en tillsvidaretjänst med 6 mån provanställning hos vår kund i Örebro, en bra arbetsgivare som erbjuder en trygg anställning och följer kollektivavtal. Tjänsten är en dagtidstjänst på heltid men beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt längre fram.

Låter det intressant?

Då ska du söka tjänsten så snart du kan! Vi svarar gärna på frågor om tjänsten, lättast att nå oss är via mail: [email protected] eller 0702-705276. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 27 oktober 2019.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.setering.se Visa mindre

Snickare

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt. Arbetsuppgifter: Inom driftenheten ansvarar vi för förebyggande underhåll, tillsyn och reparationer av allt som rör en ... Visa mer
Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Inom driftenheten ansvarar vi för förebyggande underhåll, tillsyn och reparationer av allt som rör en fastighet samt utför beställningar som görs av verksamheterna på sjukhuset. Beställningarna rör ofta inredning och specialsnickerier.

Fastighetsdatabasen Xpand är grunden i vårt arbetsordersystem och där även skötsel/tillsyn administreras och i arbete i Xpand ingår därför i tjänsten. Arbetet kan vid behov utföras tillsammans med andra driftgrupper och entreprenörer.

Du ska arbeta för en hög kundtillfredsställelse och vara ett ansikte utåt både internt och externt inom Regionservice.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Du får samarbeta med duktiga kollegor inom olika fackområden för att vi ska klara alla de olika arbetsuppgifter vi har.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har yrkesbevis som snickare och lång erfarenhet av yrket, gärna från byggserviceverksamhet. För att klara jobbet krävs grundläggande datorvana. Vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och att du har ett positivt bemötande av våra kunder och patienter. Du ska kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende.

Regionservice är en serviceförvaltning och det är därför särskilt viktigt att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus samt att du är beredd att aktivt bidra till och arbeta med förbättringar.

B-Körkort är ett krav.

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer. Visa mindre

Tekniker plåt och svets

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt. Till driftgrupp Bygg och lås på USÖ söker vi en tekniker med inriktning mot plåt och svets samt arbeten på tak. Arbetsup... Visa mer
Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Till driftgrupp Bygg och lås på USÖ söker vi en tekniker med inriktning mot plåt och svets samt arbeten på tak.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att utföra taköversyn, takmålning, takrengörning, mindre takrenoveringar, taksäkerhet och byte av stuprör etc. I arbetsuppgifterna ingår också sökning av vattenläckor på så väl plåt, papp, duk, sedum och tegeltak samt svetsjobb och takbrunnar etc.

Kvalifikationer:
Du har utbildning inom plåt och svetsning, samt utbildning i TIG, MIG och MAG svetsning. Du har erfarenhet av plåt- och svetsarbeten samt arbeten på hög höjd. Vi ser gärna att du har liftutbildning för sax- och bomlift.

Som person är du flexibel i både arbetsuppgifter och geografisk placering. Du är van att arbeta självständigt och ta egna beslut samt eget ansvar.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Tekniker inom Ljud och Bild

Är du intresserad av att vara med och utveckla Region Örebro läns IT-verksamhet? Nu söker vi en kollega till vårt Ljud och Bild-team inom gruppen IT-plattform med placering i Örebro. Gruppen IT-plattform ansvarar för systemen som hanterar över 12 000 datorer och levererar dagligen produkter och tjänster till våra 9 000 användare. Vi arbetar med Microsofts produktområden, bland annat Windows 7/10, SCCM, Intune, Office 365, Skype för företag, AD och Exchang... Visa mer
Är du intresserad av att vara med och utveckla Region Örebro läns IT-verksamhet? Nu söker vi en kollega till vårt Ljud och Bild-team inom gruppen IT-plattform med placering i Örebro.

Gruppen IT-plattform ansvarar för systemen som hanterar över 12 000 datorer och levererar dagligen produkter och tjänster till våra 9 000 användare. Vi arbetar med Microsofts produktområden, bland annat Windows 7/10, SCCM, Intune, Office 365, Skype för företag, AD och Exchange, samt infrastruktur för Cisco videokonferens, print management, Citrix och tunna klienter.

Vårt arbetssätt präglas av öppenhet, standardisering, omvärldsbevakning och automation. Genom att utvecklas tillsammans utvecklar vi också våra kunder, får effektiva processer och ser nya möjligheter. På vår arbetsplats har vi hög trivsel, stöttar varandra och tar ett stort eget ansvar för både arbetet och arbetsmiljön. Vi är lokalmässigt placerade på Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifternas fokus för denna tjänst är att projektera, installera, leverera, felsöka och åtgärda problem i de installationer och utrustningar som finns inom regionen. Vi hanterar allt från enklare Skype-utrustning till mer avancerade Cisco videosystem i våra konferensrum och föreläsningssalar, styrsystem för konferensanläggningar, digitala informationsskärmar, IPTV, mm.

Kvalifikationer:
Du bör ha erfarenhet från liknande supportarbete och gärna med dokumenterad kunskap inom IT-området. Du skall t.ex. ha kompetens inom och erfarenhet av Windows 7/10 samt förväntas ha goda kunskaper i installations- och felsökningsarbete generellt inom IT-området.

Du skall tycka om att hjälpa användare och ha en pedagogisk förmåga. Du tycker om att ha mycket kundkontakt, är serviceinriktad och kan ge ett professionellt bemötande till våra användare.

Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens, din samarbetsförmåga och din förmåga att arbeta självständigt. Du bör vara initiativrik och noggrann samt periodvis kunna arbeta under hög arbetsbelastning. Du skall också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi sätter stort värde på förmåga till helhetssyn utifrån kundens behov och krav. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Heltid. Visstidsanställning cirka 1 år, med chans till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vår organisation:
Avdelning Drift och Teknik ansvarar för Region Örebro läns behov av infrastrukturell förutsättningsteknik. Vi jobbar bland annat med leverans av klienter, kommunikation och serverdrift som utförs av grupperna IT-arbetsplats, IT-plattform, Datakom och Serverdrift.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare. Vi ansvarar för att samordna, förvalta och leda IT-utvecklingen i Region Örebro län, en utveckling som berör såväl framtidens vårdinformationsstöd och e-hälsa som administrativa system och infrastruktur. För att kunna möta dessa utmaningar på ett professionellt och effektivt sätt behöver vi ha en bred och hög kompetens och sätta kunden i fokus. Hos oss möter du människor som är engagerade, hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Tekniker plåt och svets

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt. Till driftgrupp Bygg och lås på USÖ söker vi en tekniker med inriktning mot plåt och svets samt arbeten på tak. Arbetsup... Visa mer
Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Till driftgrupp Bygg och lås på USÖ söker vi en tekniker med inriktning mot plåt och svets samt arbeten på tak.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att utföra taköversyn, takmålning, takrengörning, mindre takrenoveringar, taksäkerhet och byte av stuprör etc. I arbetsuppgifterna ingår också sökning av vattenläckor på så väl plåt, papp, duk, sedum och tegeltak samt svetsjobb och takbrunnar etc.

Kvalifikationer:
Du har utbildning inom plåt och svetsning, samt utbildning i TIG, MIG och MAG svetsning. Du har erfarenhet av plåt- och svetsarbeten samt arbeten på hög höjd. Vi ser gärna att du har liftutbildning för sax- och bomlift.

Som person är du flexibel i både arbetsuppgifter och geografisk placering. Du är van att arbeta självständigt och ta egna beslut samt eget ansvar.

Organisationsbeskrivning:
Regionservice fastigheter ansvarar för byggnation, drift och förvaltning av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö.

Tillsammans är vi ca 115 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Visa mindre