Lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Örebro

Se lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Miljötekniker ÅVC Semestervikariat

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroare? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Om tjänsten Din arbetsplats är på återvinningscentralerna (ÅVC) och det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvälls- och helgpass. Arbetet innebär till stor ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroare? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt.

Om tjänsten
Din arbetsplats är på återvinningscentralerna (ÅVC) och det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvälls- och helgpass. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Exempel på arbetsuppgifter:

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall- på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.

Inom Avfall blir du del av ett gäng på cirka 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en hållbar och tillgänglig avfallshantering. Vi vill göra det enkelt för örebroarna att sortera rätt och minska sitt avfall. Vi utgår från flera olika arbetsplatser, och rör oss över hela Örebro kommun vilket betyder att du träffar många kollegor och invånare i din arbetsvardag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och visar ett stort engagemang för ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har fokus på andra och andras behov och är intresserad av att hjälpa till. Dina kunskaper i svenska är goda i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avklarad gymnasieutbildning
• god fysik
• B-körkort

Meriterande:

• tillgång till egen bil 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: olika sysselsättningsgrad, timanställning, minst 20 timmar/v. 

Tillträde: juni - tom augusti 2024

Antal tjänster: 5 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Chaufförer till Renall Örebro

Vi söker nu flertal C/CE chaufförer för sommarperioden 2024 med mycket goda chanser till en förlängning.   Det här förväntar vi oss Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro. Vi söker nu flera förare ... Visa mer
Vi söker nu flertal C/CE chaufförer för sommarperioden 2024 med mycket goda chanser till en förlängning.
 
Det här förväntar vi oss
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro.

Vi söker nu flera förare inom olika områden som kan sommarjobba hos oss nu under 2023.
Du bör ha körkort med minst C-behörighet (CE-behörighet är positivt) samt YKB är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av liftdumper, lastväxlare, kranbil eller spol- och sugbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Örebro och god lokalkännedom är det ett stort plus!
 
Vi ser att du
 Förarbehörighet C 
 YKB Digitalt Förarkort
 God svenska i tal och skrift
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på [email protected] I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Visa mindre

Miljötekniker ÅVS Semestervikariat

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroare? Som miljötekniker på kommunens återvinningsstationer hjälper vi till att hålla ordning och reda så att våra medborgare skall kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredställande sätt. Om tjänsten Din arbetsplats blir på våra återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 st i Örebro kommun. För våra medborgare ska kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt innebär arb... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroare? Som miljötekniker på kommunens återvinningsstationer hjälper vi till att hålla ordning och reda så att våra medborgare skall kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredställande sätt.

Om tjänsten
Din arbetsplats blir på våra återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 st i Örebro kommun. För våra medborgare ska kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt innebär arbetet till stor del att underhålla, städa och göra kommunens ÅVS:er funktionella och attraktiva. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag och kan delvis vara fysiskt krävande då det kan förekomma en del tunga lyft.

Exempel på arbetsuppgifter:

• städning på och omkring ÅVS:er
• avyttra nedskräpning och s.k. dumpningar
• rondering av ÅVS:er
• avvikelserapportering
• hantera inkomna felanmälningar
• hantering av mindre handhållna maskiner

Om arbetsplatsen
Du utgår från Atleverken, Tippvägen 1, men arbetar på flera olika arbetsplatser. Du rör dig över hela Örebro kommun vilket betyder att du träffar många kollegor och invånare i din arbetsvardag. Återvinningsstationerna ingår från och med januari 2024 i avfallsverksamheten och är en del av Teknik- och serviceförvaltningen.

Som medarbetare inom Avfall- på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.

Inom Avfall blir du del av ett gäng på cirka 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en hållbar och tillgänglig avfallshantering. Vi vill göra det enkelt för örebroarna att sortera rätt och minska sitt avfall. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och visar ett stort engagemang för ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har fokus på andra och andras behov och är intresserad av att hjälpa till. Dina kunskaper i svenska är goda i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avklarad gymnasieutbildning
• god fysik
• B-körkort

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• arbetslivserfarenhet inom service
• HLR-utbildning
• brandutbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 1 tjänst 100%, 1 tjänst 50%, timanställning

Tillträde: 10/6 – 16/8 2024

Antal tjänster: 2 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Lastbilschaufför/Avfallshämtare till Avfallsverksamheten

Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag. Om tjänsten Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna. Du är med och tillhandahåller en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog oc... Visa mer
Söker du nya utmaningar? Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag.

Om tjänsten
Som avfallshämtare kommer du få bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna. Du är med och tillhandahåller en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Som avfallshämtare kommer du arbeta med att hämta avfall med baklastad sopbil, transportera farligt avfall och ansvara för tömning av containrar. Du kommer också att ingå i arbetet med vår kärlservice och eventuellt även andra maskintjänster. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Exempel på arbetsuppgifter:

• hämta avfall med baklastad sopbil, transportera farligt avfall och sköta tömning av containrarna
• utföra kärlservice och eventuellt utföra andra maskintjänster
• sköta verksamhetens fordon och arbeta kvalitets- och miljömedvetet

Om arbetsplatsen
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservice och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som avfallshämtare krävs det att du tar ansvar över att du fysiskt klarar av arbetsuppgifterna då tjänsten kan innebära en del ansträngande uppgifter. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är social och serviceinriktad och gör ditt bästa för att leverera lösningar i mötet med både kollegor och medborgare. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som i skrift då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare, samt löpande rapportering i verksamhetssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig
• körkort behörighet C
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil

Meriterande:

• ADR utbildning
• viss datorvana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 2 april

Antal tjänster: 1

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 februari. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Kärltvättschaufför- renhållningsarbetare sökes i Västerås och Örebro

WEMAB söker chaufförer som vill ingå i vårt team kärltvättare i Örebro och Västerås. I arbetsuppgiften ingår planering av uppdrag- datorhantering- kontakt med kund- tömning kärl- kärltvätt- rengöring av golv i rum. Kärltvätten utförs ute hos våra kunder där vi även gör städning av golv och väggar i miljörum. C-körkort, YKB utbildning samt digitalt körkort är ett krav. Det är en säsongsanställning från Mars- dec och lön enligt Handels kollektivavtal. Vi är... Visa mer
WEMAB söker chaufförer som vill ingå i vårt team kärltvättare i Örebro och Västerås. I arbetsuppgiften ingår planering av uppdrag- datorhantering- kontakt med kund- tömning kärl- kärltvätt- rengöring av golv i rum. Kärltvätten utförs ute hos våra kunder där vi även gör städning av golv och väggar i miljörum. C-körkort, YKB utbildning samt digitalt körkort är ett krav. Det är en säsongsanställning från Mars- dec och lön enligt Handels kollektivavtal. Vi är väldigt måna om att våra anställda trivs och känner att de gör ett viktigt jobb, då vi vill att de ska komma tillbaka varje säsong. Att kunna arbeta i lag och ha en god samarbetsförmåga är ett måste. Maila in ditt cv och ansökan så ser vi fram emot att få träffa just dig. Visa mindre

Renhållningsarbetare till kommunens Återvinningsstationer

Om tjänsten Din arbetsplats blir på återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 i Örebro kommun. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Arbetet innebär till stor del att underhålla, städa och göra kommunens ÅVS:er funktionella och attraktiva för våra medborgare för att kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.  Exempel på arbetsuppgifter: • städning på oc... Visa mer
Om tjänsten
Din arbetsplats blir på återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 i Örebro kommun. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Arbetet innebär till stor del att underhålla, städa och göra kommunens ÅVS:er funktionella och attraktiva för våra medborgare för att kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• städning på och omkring ÅVS:er
• avyttra nedskräpning och s k dumpningar
• rondering av ÅVS:er
• avvikelserapportering
• hantera inkomna felanmälan
• hantering av mindre handhållna maskiner

Om arbetsplatsen
Du utgår från Atleverket, Tippvägen 1. Det finns 35 återvinningsstationer fördelade över Örebro kommun. Återvinningsstationerna ingår från och med januari 2024 i avfallsverksamheten och blir en del av Teknik- och serviceförvaltningen.

Som medarbetare inom Avfall på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.

Är du rätt person att anta utmaningen? 

Kvalifikationer
För att lyckas i uppdraget ska du vara trygg, ansvarsfull och självgående. Du är också flexibel och kan anpassa ditt arbete efter behovet som finns. Du anstränger dig för att leverera lösningar och du värdesätter ett gott bemötande i kontakt med andra människor. Vidare behärskar du svenska språket så att du obehindrat kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• godkänd gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning för uppdraget
• B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• arbete inom service
• HRL-utbildning
• brandutbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: korttidsvikariat

Sysselsättningsgrad: 40-100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Renhållningsarbetare till Återvinningsstationer i Örebro

Nu söker vi Renhållningsarbetare med fokus på renhållning av kommunens Återvinningsstationer. Om tjänsten Din arbetsplats blir på återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 stycken i Örebro kommun. Arbetet innebär till stor del att underhålla, städa och göra kommunens ÅVS:er funktionella och attraktiva för våra medborgare för att kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en ... Visa mer
Nu söker vi Renhållningsarbetare med fokus på renhållning av kommunens Återvinningsstationer.

Om tjänsten
Din arbetsplats blir på återvinningsstationer (ÅVS) och det finns totalt 35 stycken i Örebro kommun. Arbetet innebär till stor del att underhålla, städa och göra kommunens ÅVS:er funktionella och attraktiva för våra medborgare för att kunna sortera sina förpackningar på ett tillfredsställande sätt. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• städning på och omkring ÅVS:er
• avyttra nedskräpning och s k dumpningar
• rondering av ÅVS:er
• avvikelserapportering
• hantera inkomna felanmälan
• hantering av mindre handhållna maskiner

Om arbetsplatsen
Du utgår från Atleverket, Tippvägen 1. Det finns 35 återvinningsstationer fördelade över Örebro kommun. Återvinningsstationerna ingår från och med januari 2024 i avfallsverksamheten och blir en del av Teknik- och serviceförvaltningen. Tjänsten kommer att ingå i en grupp av 3 engagerade medarbetare. 

Som medarbetare inom Avfall på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen? 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avklarad gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växel)

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• arbete inom service
• HRL-utbildning
• brandutbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Arbetstiderna är dagtid vardagar.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 september.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Chaufför till Renall Örebro

Beskrivning Vi söker nu flertal C-chaufförer för sommarperioden 2023 med mycket goda chanser till en förlängning. Det här förväntar vi oss Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro. Vi söker nu flera... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu flertal C-chaufförer för sommarperioden 2023 med mycket goda chanser till en förlängning.

Det här förväntar vi oss
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro.

Vi söker nu flera förare inom olika områden som kan sommarjobba hos oss nu under 2023.
Du bör ha körkort med minst C-behörighet (CE-behörighet är positivt) samt YKB är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av liftdumper, lastväxlare, kranbil eller spol- och sugbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Krav:
Förarbehörighet C  /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Övrig information:
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat! 
 
Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden Visa mindre

Återvinningsarbetare till Återvinningscentraler i Örebro

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som återvinningsarbetare hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.  Om tjänsten Här blir din arbetsplats på återvinningscentralerna och det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken centra... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som återvinningsarbetare hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. 

Om tjänsten
Här blir din arbetsplats på återvinningscentralerna och det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare. 

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen? 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.?Du Har fokus på andra och andras behov och är intresserad av att hjälpa till. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• arbete inom service
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstider: Dag, kväll och helg 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Sommarjobbare till Reningsverket

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag. Om tjänsten  Vi söker fyra sommarjobbare som vill stötta upp på Reningsverket under sommaren. Exempel på arbetsuppgifter: • trädgårdsarbete • städning inomhus och utomhus • spola bassänger     Om arbetsplatsen På enheten Reningsverket arbetar 23 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och ... Visa mer
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag.

Om tjänsten
 Vi söker fyra sommarjobbare som vill stötta upp på Reningsverket under sommaren.

Exempel på arbetsuppgifter:


• trädgårdsarbete
• städning inomhus och utomhus
• spola bassänger    

Om arbetsplatsen
På enheten Reningsverket arbetar 23 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och Enhetsledning. Vårt uppdrag är att rena avloppsvatten så att det återigen kan släppas ut i naturen. Förutom reningsverket Skebäck i Örebro ansvarar vi för sex mindre avloppsreningsverk, ca 100 spillvattenpumpstationer och ca 20 dagvattenpumpstationer inom det kommunala systemet. 

Reningsverket ingår i verksamhetsområdet VA (Vatten- och avloppsverksamhet) som i sin tur är en del av Teknik- och serviceförvaltningen.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• pågående eller avslutad gymnasieutbildning
• minst 18 år

Meriterande:


• körkort B
• gymnasieutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller teknik

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarjobb

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 19 juni - tom 30 juli

Antal tjänster: 4 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Renhållningsarbetare säsong

Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över. Om tjänsten  Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och kon... Visa mer
Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över.

Om tjänsten 
Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och konstruktioner eller liknande. Du kommer dels att jobba självständigt, men även tillsammans med fantastiska kollegor. 

Som säsongsanställd hos oss ser vi att gärna att du kan arbeta under helger och annan obekväm arbetstid. Schemat kan vara förlagt exempelvis från torsdag-måndag mellan klockan 05.00 – 13.30.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark, parker, torg, gator och diken samt kommunala verksamheter enligt avtal
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• ogräsrensning och trimning 
• manuell framsopning med lövblås
• bistå vid tvätt av broar
• klottersanering

Kompetenskrav


• avklarad gymnasieutbildning
• körkortsbehörighet B (manuell växellåda)

Du är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi vill att du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Arbetet är fysiskt ansträngande och ibland stressigt vilket gör det lämpligt för dig som har god hälsa och fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
• vana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin/redskapsbärare
• vana att arbeta med grästrimmer/lövblås
• utbildningsbevis för arbete på väg
• utbildningsbevis för arbete med höga tryck
• utbildningsbevis för röjsåg
• utbildningsbevis för klottersanering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarjobb

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 3 april - tom 31 augusti

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Renhållningsgruppen är en del av Teknik och Serviceförvaltningen (Bygg och drift) och består av gruppchef, en arbetsledare samt cirka 20 medarbetare.
Delar av gruppen utgår från Aspholmen och resterande av gruppen utgår från Tegnérlunden.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.  

Som medarbetare inom Park och gata på Teknik och Serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Chaufför sökes till Renall

Beskrivning Vi söker nu flertal C-chaufförer för sommarperioden 2023 (Maj-Sep) med goda chanser till en förlängning. Det här förväntar vi oss Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro. Vi söker nu fl... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu flertal C-chaufförer för sommarperioden 2023 (Maj-Sep) med goda chanser till en förlängning.

Det här förväntar vi oss
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro.

Vi söker nu flera förare inom olika områden som kan sommarjobba hos oss nu under 2023.
Du bör ha körkort med minst C-behörighet (CE-behörighet är positivt) samt YKB är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av liftdumper, lastväxlare, kranbil eller spol- och sugbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Krav:
Förarbehörighet C  /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Övrig information:
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat! 
 
Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden Visa mindre

Sug- och spolbilschaufför ADR

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Vår verksamhet i Örebro är under stark utveckling ... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Vår verksamhet i Örebro är under stark utveckling och nu söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du i första hand att köra FA-uppdrag såsom slamsugning och spillolja men i tjänsten ingår även att hantera andra fordon för företagets tjänster.

Vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag
• Oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företag och offentliga kunder och arbetsuppgifterna innefattar i första hand sanering, tömning utav oljeavskiljare, sugning och transport av spilloljor, emulsioner och andra farliga ämnen i tanktransporter. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med CE-behörighet. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), Har du ett giltigt ADR intyg är det positivt. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. Branscherfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 7/11-22.


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2400 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK. Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du kunderna att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken ce... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du kunderna att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. Då placering på vilken central du ska arbeta på kan variera från dag till dag är det till din fördel om du har tillgång till egen bil då kollektivtrafik inte alltid är möjlig. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• B-Körkort, manuell växellåda
• utbildning farligt Avfall

Vi söker dig som är trygg, stabil och har ett gott bemötande mot både kollegor och medborgare. Du strukturerar själv upp ditt arbete och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners samt skriftlig dokumentera det som verksamheten kräver. Eftersom arbetet är fysiskt krävande har du god fysik och hälsa.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• HRL
• brandutbildning
• bemötande utbildning
• erfarenhet av hjullastare körning (C2)

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 23 augusti 2022-tom 8 januari 2023

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: schemalagda morgon- och kvällspass och i tjänsten ingår helgpass på varannan helg. 

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 60 engagerade medarbetare.  

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 augusti.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Semestervikarie Avfallshämtare till Transport Avfall

Är du på jakt efter ett spännande och trivsamt sommarjobb? Då ska du söka denna tjänst hos oss redan idag! Om tjänsten Till sommaren söker vi nu flera avfallshämtare som vill stötta upp i vår verksamhet. Som avfallshämtare hos oss arbetar du med kommunens avfall och ser till att hantering av detta sker på ett professionellt sätt. Du hanterar och framför verksamhetens fordon, maskiner och verktyg enligt gällande trafikregler och skyddsföreskrifter. Även vå... Visa mer
Är du på jakt efter ett spännande och trivsamt sommarjobb? Då ska du söka denna tjänst hos oss redan idag!

Om tjänsten
Till sommaren söker vi nu flera avfallshämtare som vill stötta upp i vår verksamhet. Som avfallshämtare hos oss arbetar du med kommunens avfall och ser till att hantering av detta sker på ett professionellt sätt. Du hanterar och framför verksamhetens fordon, maskiner och verktyg enligt gällande trafikregler och skyddsföreskrifter. Även vård och underhåll av dessa ingår i tjänsten. Det är också viktigt att du arbetar kvalitets- och miljömedvetet, samt att du kan lösa problem som uppstår inom givna ramar. Tjänstgöringsperioden kan variera beroende på hur vår sommarbemanning ser ut!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• hämtning av avfall med baklastad sopbil
• transport av farligt avfall och sköter tömning av containrar
• arbete med vår kärlservice och eventuellt andra maskintjänster
• följa trafikregler och skyddsföreskrifter
• sköta också verksamhetens fordon och arbeta kvalitets- och miljömedvetet
• rapportera arbetet löpande i aktuellt verksamhetssystem

Kompetenskrav

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• körkort behörighet C
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil
• god fysik

Då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare är det viktigt att du är social, serviceinriktad och kommunikativ. Tjänsten innebär även dokumentation i våra system så därför vill vi att du utrycker dig väl i både tal och skrift. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, men även att du själv tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• ADR utbildning
• viss datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Sommarvikarie

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast tom 29 juli

Antal tjänster: 1 st

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 juni.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avfallshämtare till Tekniska förvaltningen

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Just nu söker vi en avfallshämtare till Tekniska förvaltningen. Om tjänsten Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Som medarbe... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Just nu söker vi en avfallshämtare till Tekniska förvaltningen.

Om tjänsten
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• som avfallshämtare hämtar du avfall med baklastad sopbil, transporterar farligt avfall och sköter tömning av containrarna
• du ingår i arbetet med vår kärlservice och utför eventuellt andra maskintjänster
• som avfallshämtare följer du gällande trafikregler och skyddsföreskrifter
• serva verksamhetens fordon och arbeta kvalitets- och miljömedvetet
• löpande rapportera arbetet i aktuellt verksamhetssystem

Kompetenskrav

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig
• körkort behörighet C
• gällande yrkeskompetensbevis för tung lastbil

För att lyckas i rollen som avfallshämtare krävs det att du gillar fysiskt arbete då tjänsten kan innebära en del ansträngande arbetsuppgifter. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är social och serviceinriktad och gör ditt bästa för att leverera lösningar i mötet med både kollegor och medborgare. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som i skrift då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare, samt löpande rapportering i verksamhetssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• ADR-utbildning
• viss datorvana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: augusti

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservice och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Atleverket innefattar tre grupper: Återvinningscentraler, Behandling och Transport.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 juni. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken c... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. Då placering på vilken central du ska arbeta på kan variera från dag till dag är det till din fördel om du har tillgång till egen bil då kollektivtrafik inte alltid är möjlig. Vi söker båda semestervikarier och timvikarier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Anställningsform: semester- och timvikariat

Sysselsättningsgrad: varierad

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-6

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. 

Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare. 

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 maj.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken c... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft. Då placering på vilken central du ska arbeta på kan variera från dag till dag är det till din fördel om du har tillgång till egen bil då kollektivtrafik inte alltid är möjlig. Vi söker båda semestervikarier och timvikarier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Anställningsform: semester- och timvikariat

Sysselsättningsgrad: varierad

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-6

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. 

Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare. 

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 juni.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 72%

Tillträde: 1 mars

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 25 engagerade medarbetare.  

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljöarbetare till Stena Recycling

Har du ett intresse för återvinning av farligt avfall? Tycker du om variationen av administrativa uppgifter och att arbeta fysiskt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en miljöarbetare till vår kund Stena Recycling i Örebro. Vi söker dig som har ett starkt eget driv, gillar ansvar och inte är främmande för att hugga i där det behövs. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss och uthyrd till Stena Recycling i 6 månader, ambitione... Visa mer
Har du ett intresse för återvinning av farligt avfall? Tycker du om variationen av administrativa uppgifter och att arbeta fysiskt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en miljöarbetare till vår kund Stena Recycling i Örebro. Vi söker dig som har ett starkt eget driv, gillar ansvar och inte är främmande för att hugga i där det behövs. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss och uthyrd till Stena Recycling i 6 månader, ambitionerna är att om allt fungerar bra erbjuds en fast anställning hos Stena efteråt.
Beskrivning:
Tjänsten innebär en varierad roll kopplat till återvinning och avfallshantering. Du kommer att ansvara för ett specifikt område kring FA-skåp och sköta leverans, mottagning och andra administrativa uppgifter kopplat till det. Utöver det kommer du arbeta praktisk tillsammans med dina kollegor på gården. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är delvis fysiskt krävande. Truckkörning förekommer och vi ses därför gärna att du har truckkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Administrera och ansvara för FA-skåp
Klassificera, sortera och märka farligt avfall/farligt gods
Identifiera, sortera och om emballera restprodukter.
Lossa, lasta och förflytta material/avfall genom att framföra maskinell utrustning
Medverka i filialens arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner.
Utöver ovan arbetsuppgifter kan medarbetaren förväntas utföra andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten.

Kvalifikationer:
Du har avslutad gymnasieutbildning.
Du har erfarenhet av likande arbete som gårdsarbetare, truckförare eller motsvarande
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Du har B-körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.
Truckkort A+B
Meriterande
Erfarenhet av att köra motviktstruck.
Det är meriterande om du har praktisk/teoretiska erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR.
Väldigt meriterande med bakgrund inom kemi

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du är prestigelös, trivs med att arbeta praktiskt men har också god administrativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och har även ett högt säkerhetstänk.
Anställningsform:
Visstidsanställning
Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)
Arbetstid och lön:
Dagtid 7-16, fast lön
Välkommen med din ansökan och ta chansen att bli en del av ett härligt team!
OBS: Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden.

Företagsbeskrivning 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Avfallshämtare

Om tjänsten Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att till... Visa mer
Om tjänsten
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• hämta avfall med baklastad sopbil
• transportera farligt avfall
• tömning av containrar
• duingår i arbetet med vår kärlservice och utför eventuellt andra maskintjänster
• följa gällande trafikregler och skyddsföreskrifter
• sköta verksamhetens fordon
• arbeta kvalitets- och miljömedvetet

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• körkort med C-behörighet
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil
• god fysik

För att lyckas i rollen som avfallshämtare krävs det att du gillar fysiskt arbete då tjänsten kan innebära en del ansträngande arbetsuppgifter. Vidare bör du även ha en god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare och det är därför viktigt att du är social, serviceinriktad och kommunikativ i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• ADR utbildning
• viss datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse - tom 28 oktober 2022

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Säsongsarbete renhållningsarbetare

Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över Om tjänsten  Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och kons... Visa mer
Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över

Om tjänsten 
Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och konstruktioner eller liknande. Du kommer dels att jobba självständigt, men även tillsammans med fantastiska kollegor. 

Som säsongsanställd hos oss ser vi att gärna att du kan arbeta under helger och annan obekväm arbetstid. Schemat kan vara förlagt exempelvis från torsdag-måndag mellan klockan 05.00 – 13.30.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark, parker, torg, gator och diken samt kommunala verksamheter enligt avtal
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• ogräsrensning och trimning 
• manuell framsopning med lövblås
• tvätt med högtryck
• bistå vid tvätt av broar
• klottersanering
• handskottning och sandning

Kompetenskrav


• avklarad gymnasieutbildning
• körkortsbehörighet B (manuell växellåda)

Du är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi vill att du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Arbetet är fysiskt ansträngande och ibland stressigt vilket gör det lämpligt för dig som har god hälsa och fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Meriterande

• tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
• vana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin/redskapsbärare
• vana att arbeta med grästrimmer/lövblås
• utbildningsbevis för arbete på väg
• utbildningsbevis för arbete med höga tryck
• utbildningsbevis för röjsåg
• utbildningsbevis för klottersanering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: säsongsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 4 april t.o.m. 31 augusti

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Renhållningsgruppen är en del av Tekniska förvaltningen (Bygg och drift) och består av gruppchef, en arbetsledare samt cirka 20 medarbetare.
Delar av gruppen utgår från Aspholmen och resterande av gruppen utgår från Tegnérlunden.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.  

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 januari.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljötekniker för timvikariat till återvinningscentraler

Om tjänsten  Som timanställd miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna och du blir inbokad för arbete vid behov. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central du ska vara på kan komma att variera och det förekommer både dag- och kvällspass. Det kan även ingå helgpass. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet... Visa mer
Om tjänsten 
Som timanställd miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna och du blir inbokad för arbete vid behov. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central du ska vara på kan komma att variera och det förekommer både dag- och kvällspass. Det kan även ingå helgpass. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: timvikariat

Sysselsättningsgrad: 

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: flera stycken

Om arbetsplatsen
I Örebro kommun har vi 5 återvinningscentraler: Mellringe och Atleverket som har öppet 7 dagar i veckan, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar som har en eller två dagar bemannad öppet och är tillgängliga via privat inpassering mellan 07:00-21:00 de andra dagar. Som anställd på avfall / återvinningscentraler kan man bli placerad på alla återvinningscentraler.

Vi är ungefär 25 medarbetare som jobbar på återvinningscentralerna idag.

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 februari.

Urval kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Renhållningsarbetare

Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över! Om tjänsten  Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och kon... Visa mer
Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över!

Om tjänsten 
Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och konstruktioner eller liknande. Under vintern kan det bli aktuellt med snöskottning och halkbekämpning med mera. Under vinterhalvåret har vi också beredskap, där du kan komma att ingå. Du kommer dels att jobba självständigt, men även tillsammans med fantastiska kollegor. Som renhållningsarbetare hos oss kan det bli aktuellt att arbeta under helger och under annan obekväm arbetstid. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark, parker, torg, gator och diken samt kommunala verksamheter enligt avtal
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• ogräsrensning och trimning 
• manuell framsopning med lövblås
• tvätt med högtryck
• bistå vid tvätt av broar
• klottersanering
• handskottning och sandning

Kompetenskrav


• avklarad gymnasieutbildning
• körkortsbehörighet B (manuell växellåda)
• tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter

Du är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi vill att du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Arbetet är fysiskt ansträngande, och ibland stressigt, vilket gör det lämpligt för dig som har god hälsa och fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• vana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin/redskapsbärare
• vana att arbeta med grästrimmer/lövblås
• utbildningsbevis för arbete på väg
• utbildningsbevis för arbete med höga tryck
• utbildningsbevis för röjsåg
• utbildningsbevis för klottersanering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Renhållningsgruppen är en del av Tekniska förvaltningen (Bygg och drift) och består av gruppchef, en arbetsledare samt cirka 20 medarbetare.
Delar av gruppen utgår från Aspholmen och resterande av gruppen utgår från Tegnérlunden.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.  

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 november. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter Visa mindre

Miljöarbetare/C-chaufför sökes till Ragn-Sells!

Jobbeskrivning Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Till Ragn-Sells verksamhet i Örebro... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till Ragn-Sells verksamhet i Örebro söker vi nu en C-chaufför (miljöarbetare) omgående.

Vi söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kolleger, trivs med ett ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.
Du agerar professionellt mot kollegor och ger alltid kunderna god service. Din körning är miljövänlig och kostnadseffektiv.

Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten är van chaufför med minst C-behörighet
- Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).
- Du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.
- För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.
- Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift.
- Du är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
- Självklart har du ett stort intresse för miljö.
- Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.
- Du är flexibel inför dina arbetsuppgifter
• ADR utbildning
• Truckkort för motviktstruk


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Miljöarbetare/C-chaufför sökes till Ragn-Sells!

Jobbeskrivning Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Till Ragn-Sells verksamhet i Örebro... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till Ragn-Sells verksamhet i Örebro söker vi nu en C-chaufför (miljöarbetare) omgående.

Vi söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kolleger, trivs med ett ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.
Du agerar professionellt mot kollegor och ger alltid kunderna god service. Din körning är miljövänlig och kostnadseffektiv.

Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten är van chaufför med minst C-behörighet
- Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).
- Du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.
- För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.
- Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift.
- Du är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
- Självklart har du ett stort intresse för miljö.
- Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.
- Du är flexibel inför dina arbetsuppgifter
• ADR utbildning
• Truckkort för motviktstruk


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Gårdsarbetare till välkänt företag inom återvinningsbranschen

Har du ett intresse för återvinning av farligt avfall? Tycker du om variation och att arbeta fysiskt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en gårdsarbetare/sorterare till vår kund Stena Recycling i Örebro. Vi söker dig som är fysiskt stark och gillar att arbeta aktivt. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Du kommer bli anställd hos oss och uthyrd ... Visa mer
Har du ett intresse för återvinning av farligt avfall? Tycker du om variation och att arbeta fysiskt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en gårdsarbetare/sorterare till vår kund Stena Recycling i Örebro. Vi söker dig som är fysiskt stark och gillar att arbeta aktivt. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Du kommer bli anställd hos oss och uthyrd till Stena Recycling i 6 månader med möjlighet till erbjudande om anställning hos kund där efter.
Beskrivning:
Tjänsten innebär en varierad roll i ett företag som arbetar med återvinning och avfallshantering. Du kommer arbeta praktisk med avfallshantering på företagets anläggning. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är fysiskt krävande. Truckkörning förekommer och vi ses därför att du har truckkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Klassificera, sortera och märka farligt avfall/farligt gods
Identifiera, sortera och om emballera restprodukter.
Lossa, lasta och förflytta material/avfall genom att framföra maskinell utrustning
Medverka i filialens arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner.
Utöver ovan arbetsuppgifter kan medarbetaren förväntas utföra andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten.

Kvalifikationer:
Du har avslutad gymnasieutbildning.
Du har erfarenhet av likande arbete som gårdsarbetare, truckförare eller motsvarande
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Du har B-körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.
Truckkort A+B
Meriterande
Erfarenhet av att köra motviktstruck.
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du är prestigelös, trivs med att arbeta praktiskt men har också god administrativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och har även ett högt säkerhetstänk.
Anställningsform:
Visstidsanställning
Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)
Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön
Välkommen med din ansökan och ta chansen att bli en del av ett härligt team!
OBS: Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Visa mindre

Sortering av plats och annat material i västerås

Söker 1-2 personer som kan sortera olika typer av plast på Stena recycling i västerås. 07.00-16-00 Arbetsuppgifterna är simpla och lättlärda. körkort är ett krav! minst 18 år! Visa mer
Söker 1-2 personer som kan sortera olika typer av plast på Stena recycling i västerås.
07.00-16-00
Arbetsuppgifterna är simpla och lättlärda.
körkort är ett krav!
minst 18 år! Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentralerna i Örebro Kommun (timvikariat)

Om tjänsten  Som timanställd miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna och du blir inbokad för arbete vid behov. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central du ska vara på kan komma att variera och det förekommer både dag- och kvällspass. Det kan även ingå helgpass. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet... Visa mer
Om tjänsten 
Som timanställd miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna och du blir inbokad för arbete vid behov. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central du ska vara på kan komma att variera och det förekommer både dag- och kvällspass. Det kan även ingå helgpass. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: timvikariat

Tillträde: omgående

Antal tjänster: 5

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 juni.
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil


Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 83%

Tillträde: fr.o.m. 26 juli - t.o.m. 31 januari 2022

Arbetstider: morgon, kväll, helg

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar. Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare.

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juli.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare med truckkort

Är du en självständig och ansvarsfull truckförare? Då är detta jobbet för dig! Om jobbet: Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Som medarbetare på våra återvinningscentraler är du e... Visa mer
Är du en självständig och ansvarsfull truckförare? Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet:

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Som medarbetare på våra återvinningscentraler är du en viktig del i att få återvinningen att fungera i vårat samhälle och våra kunder ska ska alltid känna sig trygga med att vi tar hand om deras avfall på bästa möjliga sätt för miljön. Du kommer att hjälpa våra medborgare att sortera rätt samt se till att utveckla vår återvinning av avfall. Det är viktigt att ha ett öga för ordning och reda samt tycka om att möta människor. I arbetet ingår både att hjälpa vår kunder med att sortera avfallet rätt samt arbete med maskiner och containerhantering.

Behörigheter:

Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning och ser det som gynnsamt om du tidigare arbetat med återvinning av avfall. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med en god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt, eftersom du i din roll arbetar nära både kollegor, kunder och medborgare. Det är därför önskvärt att du är trygg i dig själv och trivs i en social roll. För denna tjänst är det fördelaktigt om du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, så du kan hålla utsatta tidsramar. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska.

Krav
ADR 1.3 
Truckkort A1-A4 B1-4
Körkort och tillgång till bil

Sysselsättningsgrad: 
Heltid mellan perioden vecka 23 till 33/34.

Arbetstider: 
Dagtid

??????OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Miljöarbetare med C-kort och YKB sökes till Ragn-Sells Recycling AB

Vi behöver nu förstärka vårat härliga team med en miljöarbetare för insamling av källsorterat avfall i Örebro med omnejd. Som miljöarbetare ingår du i ett team, där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att våra uppdrag utförs i enlighet med företagets rutiner och med hög servicenivå. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: -Insamling och transport av avfall med baklastande fordon. -Avvikelsehantering och handhavande av fordonsdator. -Dagligt ... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårat härliga team med en miljöarbetare för insamling av källsorterat avfall i Örebro med omnejd.
Som miljöarbetare ingår du i ett team, där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att våra uppdrag utförs i enlighet med företagets rutiner och med hög servicenivå.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
-Insamling och transport av avfall med baklastande fordon.
-Avvikelsehantering och handhavande av fordonsdator.
-Dagligt underhåll och tillsyn av fordon.


Vi söker dig som har C-körkort med tillhörande YKB och digitalt förarkort.
Det är meriterande om du:
-Tidigare utfört liknande arbetsuppgifter.
-Har ADR och/eller Truckkort.
-Har god lokalkännedom.
Tjänsten passar dig som har god fysik och trivs att arbeta i ett högt tempo. Som person är du ansvarstagande, serviceintriktad, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare (provanställning om 6mån tillämpas).
Arbetstider: Mån-Fre 06:00-15:00, (Helgarbete kan förekomma) Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentralerna (semestervikariat)

Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan... Visa mer
Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: semestervikariat 

Sysselsättningsgrad: 75%

Tillträde: fr.o.m. 3 juli t.o.m. 1 augusti

Antal tjänster: 1Anställningsform: semestervikariat 

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. 28 juni t.o.m. 1 augusti

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 juni.
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler, sommar- och timvikariat

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Vi söker både semestervikarier och timvikarier. Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken återvin... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Vi söker både semestervikarier och timvikarier.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken återvinningscentraler i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort

Meriterande

• tillgång till egen bil
• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommar- och timvikariat 

Sysselsättningsgrad: olika

Tillträde: enligt överenskommelse, fr.o.m. 15 juni t.o.m. 31 augusti

Antal tjänster: 7

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. 

Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun: Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar.
Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 april.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare med truckkort

Är du en självständig och ansvarsfull truckförare? Då är detta jobbet för dig! Om jobbet: Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Som medarbetare på våra återvinningscentraler är du e... Visa mer
Är du en självständig och ansvarsfull truckförare? Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet:

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Som medarbetare på våra återvinningscentraler är du en viktig del i att få återvinningen att fungera i vårat samhälle och våra kunder ska ska alltid känna sig trygga med att vi tar hand om deras avfall på bästa möjliga sätt för miljön. Du kommer att hjälpa våra medborgare att sortera rätt samt se till att utveckla vår återvinning av avfall. Det är viktigt att ha ett öga för ordning och reda samt tycka om att möta människor. I arbetet ingår både att hjälpa vår kunder med att sortera avfallet rätt samt arbete med maskiner och containerhantering.

Behörigheter:

Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning och ser det som gynnsamt om du tidigare arbetat med återvinning av avfall. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med en god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt, eftersom du i din roll arbetar nära både kollegor, kunder och medborgare. Det är därför önskvärt att du är trygg i dig själv och trivs i en social roll. För denna tjänst är det fördelaktigt om du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, så du kan hålla utsatta tidsramar. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska.

Krav

ADR 1.3 
Truckkort A1-A4 B1-4
Körkort och tillgång till bil

Sysselsättningsgrad: 
Heltid mellan perioden vecka 23 till 33/34.

Arbetstider: 
Dagtid

??????OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Avfallshämtare Semestervikarier

Vill du vara delaktig i arbetet med att hålla Örebro rent och trevligt för våra medborgare? Då ska du söka denna tjänst hos oss redan idag! Om tjänsten Till sommaren söker vi nu flera avfallshämtare som vill stötta upp i vår verksamhet. Som avfallshämtare hos oss arbetar du med kommunens avfall och ser till att hantering av detta sker på ett professionellt sätt. Du hanterar och framför verksamhetens fordon, maskiner och verktyg enligt gällande trafikregle... Visa mer
Vill du vara delaktig i arbetet med att hålla Örebro rent och trevligt för våra medborgare? Då ska du söka denna tjänst hos oss redan idag!

Om tjänsten
Till sommaren söker vi nu flera avfallshämtare som vill stötta upp i vår verksamhet. Som avfallshämtare hos oss arbetar du med kommunens avfall och ser till att hantering av detta sker på ett professionellt sätt. Du hanterar och framför verksamhetens fordon, maskiner och verktyg enligt gällande trafikregler och skyddsföreskrifter. Även vård och underhåll av dessa ingår i tjänsten. Det är också viktigt att du arbetar kvalitets- och miljömedvetet, samt att du kan lösa problem som uppstår inom givna ramar. Tjänstgöringsperioden kan variera beroende på hur vår sommarbemanning ser ut!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• hämtning av avfall och transport av farligt avfall
• tömning av containrar
• arbete med vår kärlservice och utför eventuellt andra maskintjänster
• kontakt med kunder och medborgare
• löpande rapportering av arbetet i aktuellt verksamhetssystem

Kompetenskrav

• avslutad och godkänd gymnasieutbildning, eller erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• körkort behörighet C
• yrkeskompetensbevis för tung lastbil

Då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare är det viktigt att du är social, serviceinriktad och kommunikativ. Tjänsten innebär även dokumentation i våra system så därför vill vi att du utrycker dig väl i både tal och skrift. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, men även att du själv tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• ADR utbildning
• goda IT-kunskaper

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Sommarvikarie

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 31 maj tom - 24 september 2021

Antal tjänster: c:a 10 st

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kemist inom avfallshantering till Stena Recycling i Örebro

Har du ett intresse för kemi, återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation att arbeta både praktiskt och administrativt kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en kemist inom avfallshantering till vår kund Stena Recycling i Örebro med placering på Atleverket. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat. Om kundföretaget: Stena Recycling är Sveriges l... Visa mer
Har du ett intresse för kemi, återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation att arbeta både praktiskt och administrativt kan detta vara tjänsten för dig!
Vi söker nu en kemist inom avfallshantering till vår kund Stena Recycling i Örebro med placering på Atleverket. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.
Om kundföretaget:
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.
Beskrivning:
Tjänsten innebär en varierad roll i ett företag som arbetar med återvinning och avfallshantering. Du kommer arbeta praktisk med avfallshantering på företagets anläggning samt ute hos kund. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är ibland fysiskt krävande.
Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Klassificera, sortera och märka farligt avfall/farligt gods
Identifiera, sortera och omemballera restprodukter hos kund samt internt
Självständigt utföra sorteringsuppdrag hos kund samt internt
Svara för dokumentation av leverans från kunder
Utbildning i ADR-frågor hos kund
Medverka vid specifika kundprojekt som berör sorteringsverksamheten
Medverka vid nedströmslösningar beträffande sorteringsverksamheten
Lossa, lasta och förflytta material/avfall genom att framföra maskinell utrustning
Medverka i filialens arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner.
Utöver ovan arbetsuppgifter kan medarbetaren förväntas utföra andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten
Att som medarbetare agera utifrån Stena Metall AB:s principer, trossatser och grundvärden samt i enlighet med koncernens uppförandekod och kärnvärden.

Kvalifikationer:
Du har naturvetenskaplig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning inriktad mot kemi, samt god allmänkunskap och intresse för kemi. 
Du har praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet.
Du har B-körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Truckkort (B1, Motviktstruck) ses det som meriterande.
Du har goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.
Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du har god fysisk förmåga då vissa moment i arbetet är tunga. Du är prestigelös, trivs med att arbeta praktiskt men har också god administrativ förmåga. Du har även ett högt säkerhetstänk.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning (6 mån provanställning tillämpas)
Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)
Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön
Övrig information:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, välkommen med din ansök redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Gårdsarbetare sökes

Just nu söker vi på Manpower fler talanger till olika uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det bästa med att arbeta hos oss är möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbet... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower fler talanger till olika uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det bästa med att arbeta hos oss är möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår Kund.

Att jobba som Gårdsarbetare/Kemist för Manpower

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara dagtid. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med transporter, godshantering, avfallshantering, och service. Du kommer också arbeta med underhåll och återrapportering.

Du kommer bland annat att

* Hantera gods och avfall
* Köra motviktstruck.
* Godsmottagning som innefattar att man säkerställer att godset är vad som är förväntat.
* Mäta godsets PH-värde

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med avfallshantering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av godshantering och avfallshantering. Det är viktigt att du är säkerhetsintresserad och att du är intresserad av att förstå hela kedjan, från godsmottagning till sortering. Med ett stort eget intresse för avfallsarbete kommer det erbjudas påbyggnadsutbildningar för att fördjupa sig inom det kemiska gällande farligt avfall.

I övrigt krävs det att du

* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Har B-körkort
* Vana av att köra motviktstruck.

Det är meriterande om du har någon sorts utbildning inom kemi, exempel gymnasie- eller högskolekemi.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körtkort (manuell växellåda)

Meriterande

• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildninig
• brandutbildning
• maskinutbildning
• tillgång till egen bil

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-02-19.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du kunderna att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare.  Om tjänsten  Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentraler.  Det finns 5 stycken i Örebro Kommun. Arbetstiderna är schemalagda och det förekomme... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna?

På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du kunderna att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. 

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentraler.  Det finns 5 stycken i Örebro Kommun. Arbetstiderna är schemalagda och det förekommer båda morgon- och kvällspass och i tjänsten ingår helgpass på varannan helg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


kundbemötandevägledning till rätt sortering av avfall sortering av farligt avfall och elektronik maskinkörningKompetenskrav


gymnasieutbildningutbildning: Farligt Avfall B-Körkortgoda kunskaper i svenskaSom person är du social och serviceinriktad. Arbetet kan vara tungt och god fysik behövs.

Då våra återvinningscentraler är belägna på olika platser geofrafiskt behöver du kunna förflytta dig mellan dessa. Det sker lättast med egen bil då kollektivtrafik inte når alla platser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande


HRLbrandutbildningutbildning i bemötande (anordnad av Örebro kommun)Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 februari 

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun - Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar.

Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 60 engagerade medarbetare. 

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.


Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 januari.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbare till Reningsverket

Vill du ha ett viktigt sommarjobb och göra vardagen enklare för örebroarna? Om tjänsten Vi söker fyra sommarjobbare till Reningsverket. På enheten Reningsverket arbetar 24 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och Enhetsledning. Vårt uppdrag är att rena avloppsvatten så att det återigen kan släppas ut i naturen. Reningsverket i Skebäck har kapacitet att ta hand om avlopp från 180 000 personer. Förutom reningsverket i Skebäck ansvarar vi för sju mindre... Visa mer
Vill du ha ett viktigt sommarjobb och göra vardagen enklare för örebroarna?

Om tjänsten
Vi söker fyra sommarjobbare till Reningsverket. På enheten Reningsverket arbetar 24 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och Enhetsledning. Vårt uppdrag är att rena avloppsvatten så att det återigen kan släppas ut i naturen. Reningsverket i Skebäck har kapacitet att ta hand om avlopp från 180 000 personer. Förutom reningsverket i Skebäck ansvarar vi för sju mindre avloppsreningsverk, ett 70-tal spillvattenpumpstationer och ett 20-tal dagvattenpumpstationer inom det kommunala systemet. Vi är också driftansvariga för ett avloppsreningsverk och ett 10-tal pumpstationer i Lekebergs kommun. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• trädgårdsarbete
• städning inomhus och utomhus
• spola bassänger    

Kompetenskrav


• minst 18 år
• pågående eller avslutad gymnasieutbildning

Som person är du ansvarstagande och tycker om att fixa med lite av varje.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• körkort B
• vi väljer i fösta hand gymnasieelever med inriktning mot naturvetenskap eller teknik

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarjobb

Sysselsättningsgrad: Heltid  

Tillträde: 15 juni-26 juli 2020

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Vatten och avlopp på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en säker, energieffektiv produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av dag- och spillvatten med hållbar förnyelsetakt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. 

Övrig information
Besök gärna Vatten och avlopps rekryteringswebb för mer information om hur det är att jobba hos oss. Du hittar den på orebro.se/va-jobb.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 5 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsarbete inom renhållning

Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal renhållningsarbetare som kommer att arbeta under säsongen mars t.o.m. augusti 2021. Om tjänsten Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över. Vi ser gärna att du som säsongsanställd hos oss kan arbeta under helger/obekväm arbetstid. Schemat kan vara förlagt exempelvis från to... Visa mer
Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal renhållningsarbetare som kommer att arbeta under säsongen mars t.o.m. augusti 2021.

Om tjänsten
Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över. Vi ser gärna att du som säsongsanställd hos oss kan arbeta under helger/obekväm arbetstid. Schemat kan vara förlagt exempelvis från torsdag t.o.m. måndag, mellan klockan 05.00 – 13.30. Under helgerna ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp och tömma papperskorgar i city och de mest besökta centrala parkerna. Under vardagarna kan arbetsuppgifterna variera mellan olika typer av renhållningsarbeten på olika platser. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, eller städa upp nedskräpade platser. Du kommer dels att jobba självständigt, men även tillsammans med fantastiska kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark, parker, torg, gator och diken samt kommunala verksamheter enligt avtal
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• rensning / trimning ogräs och sly på gator & torg
• manuell framsopning med lövblås
• bistå vid tvätt av broar

Kompetenskrav

• avklarad gymnasieutbildning
• tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter

Du är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi vill att du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Arbetet är fysiskt ansträngande, och ibland stressigt, vilket gör det lämpligt för dig som har god hälsa och fysik. Du har lätt att förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• giltigt intyg i arbete på väg
• vana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin / redskapsbärare
• vana att arbeta med grästrimmer / lövblås
• körkort/utbildningsbevis för röjsåg
• grundläggande datakunskap

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 mars t.o.m. 31 augusti

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Renhållningsgruppen består av 1 gruppchef, 1 arbetsledare samt drygt 20 medarbetare. Delar av gruppen utgår från Aspholmen och några utgår från Tegnérlunden. Inom Park- och gatuverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.

Som medarbetare inom Park och gata på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 11 februari.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför sökes till en deltidstjänst på 50% i Örebro

Gillar du självständigt arbete och har en positiv inställning? Trivs du med att jobba eftermiddagar? Sök tjänsten idag! Dina arbetsuppgifter Vår kund söker en C-chaufför på 50% som jobbar måndag till torsdag mellan 15.00 och 21.00. Du kommer att köra en frontlastare och tömma containers runt om i Örebro län. Du kommer jobba mycket självständigt och ansvarar för att ditt jobb blir utfört på ett bra sätt. Jobbet innehåller många tekniskt krävande moment oc... Visa mer
Gillar du självständigt arbete och har en positiv inställning? Trivs du med att jobba eftermiddagar?
Sök tjänsten idag!


Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker en C-chaufför på 50% som jobbar måndag till torsdag mellan 15.00 och 21.00. Du kommer att köra en frontlastare och tömma containers runt om i Örebro län. Du kommer jobba mycket självständigt och ansvarar för att ditt jobb blir utfört på ett bra sätt. Jobbet innehåller många tekniskt krävande moment och därför är det viktigt att du har känsla för precision i din körning.
Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju


Om företaget
Vår kund är ett av de större miljöföretagen i Sverige. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Idag jobbar ca 1700 medarbetare på företaget och dem finns i Sverige, Norge och Danmark. Kunden är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och har en positiv inställning. Du klarar av att lösa enklare problem i vardagen för att hålla lastbilen i rullning. Du ser till att jobbet blir gjort och är noggrann.

Skallkrav:
- C-kort
- YKB
- Svenska eller engelska
- Förarkort (digital färdskrivare)

Meriterande:
- Körvana
- Bra lokalsinne och god kännedom om Örebro


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Lön: 14 223kr
Ort: Örebro
Arbetstider: 15.00 – 21.00 Visa mindre

Sorterare inom farligt avfall till Stena Recycling AB

Vårt uppdrag Har du arbetat inom kemi, alternativt har en naturvetenskaplig utbildning eller liknande kan detta vara din framtid! Stena bidrar till en renare framtid och söker dig som vill bidra till det bättre! Tillsammans med dina kollegor sorterar ni farligt avfall så det tas hand om på bästa sätt. Rollen innefattar även administrativt arbete och ger en stor variation i vardagens arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter Stena Recycling tar hand om och utvec... Visa mer
Vårt uppdrag
Har du arbetat inom kemi, alternativt har en naturvetenskaplig utbildning eller liknande kan detta vara din framtid! Stena bidrar till en renare framtid och söker dig som vill bidra till det bättre!

Tillsammans med dina kollegor sorterar ni farligt avfall så det tas hand om på bästa sätt. Rollen innefattar även administrativt arbete och ger en stor variation i vardagens arbetsuppgifter.


Arbetsuppgifter
Stena Recycling tar hand om och utvecklar sina kunders avfallshantering. Som sorterare inom företagets sorteringsverksamhet arbetar du med praktisk kemi, det vill säga avfallshantering och sortering av kemiska produkter.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att klassificera, sortera och märka farligt avfall som exempelvis syror, färg och laboratoriekemikalier. Du säkerställer att hantering och transporter sker enligt gällande ADR. Du kommer att vara ute på kundbesök där du sorterar och färdigställer det farliga avfallet för transport tillbaka till Stena Recyclings anläggning eller till andra mottagningsanläggningar.

Arbetsuppgifterna bygger på ett nära samarbete med Stena Recyclings mottagningspersonal och innefattar en mängd kontakter både externt och internt. Kundkontakterna innebär till stor del rådgivning kring farligt avfall. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är ibland fysiskt krävande.


Din profil
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning inriktad mot kemi, samt god allmänkunskap och intresse för kemi. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet. För denna tjänst är det ett krav att du har B-körkort och har du även truckkort (B1, Motviktstruck) ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam, självgående och flexibel samt att du tar egna initiativ i ditt arbete. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa bra relationer med såväl arbetskamrater som kunder. För att vara framgångsrik i denna tjänst är det viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och att du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö präglad av ett högt tempo.


Övrig information
Lön: fast lön
Arbetstid: dagtid
Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänsten innebär att du initialt kommer att vara anställd som konsult hos Nercia bemanning men arbetet sker på heltid ute hos vår kund. Tanken är sedan att du efter 6 månader går över till anställning hos Stena Recycling.

Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 31 december. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Renhållningsarbetare säsong/ sommarjobb

Vill du vara med och göra Örebro tryggare och mer attraktivt? Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal renhållningsarbetare som kommer att arbeta under säsongen april t.o.m. augusti 2020. Om tjänsten Vi söker dig som gärna arbetar under obekväm arbetstid. Schemat är förlagt från torsdag t.o.m. måndag, mellan klockan 05.00 – 13.30. Under helgerna ansvarar du och dina kollegor för att städa och tömma papperskorgar i city och de mest besökta... Visa mer
Vill du vara med och göra Örebro tryggare och mer attraktivt?

Till Park och gata, Bygg och drift söker vi nu ett antal renhållningsarbetare som kommer att arbeta under säsongen april t.o.m. augusti 2020.

Om tjänsten
Vi söker dig som gärna arbetar under obekväm arbetstid. Schemat är förlagt från torsdag t.o.m. måndag, mellan klockan 05.00 – 13.30. Under helgerna ansvarar du och dina kollegor för att städa och tömma papperskorgar i city och de mest besökta centrala parkerna. Under vardagarna kan arbetsuppgifterna variera mellan olika typer av renhållningsarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• rensning /trimning ogräs och sly

Kompetenskravkörkortsbehörighet Bgod fysisk hälsaDu är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Du har lätt att förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Arbetet är fysiskt och ofta ansträngande, vilket gör det lämpligt för dig som är i god fysisk form.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande


tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifterutbildning i säkerhet på vägvana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin / redskapsbärarevana att arbeta med grästrimmerkörkort/utbildningsbevis för röjsåggrundläggande datakunskap

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: säsongsanställning sommarjobb

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 1 april tom 31 augusti

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Som medarbetare på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att säkra och utveckla en infrastruktur i framkant. Vi ansvarar för parker och gator, avfallshantering, vatten och avlopp samt kommunens fordon. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 januari.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

C - Chaufför / Miljöarbetare i Örebro sökes

Vill ha ett jobb där du kombinerar lastbilskörandet med mycket frisk luft och motion? Då ska du söka just den här tjänsten! Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär främst att du kommer att tömma kärl med återvinningsmaterial hos företagets kunder, som främst är bostadsrättsföreningar och andra företag. Man återvinner bland annat plastförpackningar, metallförpackningar och pappförpackningar. Man arbetar 2 och 2 i lastbilarna och majoriteten av arbetet utförs ... Visa mer
Vill ha ett jobb där du kombinerar lastbilskörandet med mycket frisk luft och motion? Då ska du söka just den här tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär främst att du kommer att tömma kärl med återvinningsmaterial hos företagets kunder, som främst är bostadsrättsföreningar och andra företag. Man återvinner bland annat plastförpackningar, metallförpackningar och pappförpackningar. Man arbetar 2 och 2 i lastbilarna och majoriteten av arbetet utförs i Örebro, men vissa dagar har man även hämtning i Askersund och Kumla. Under introduktionen på ca 2 veckor kommer man åka med ordinarie personal och lära sig arbetet från grunden. Man kommer också att få lära sig köra företagets olika lastbilar för att kunna hjälpa till vid behov.

Om företaget
Vår kund är ett av de större miljöföretagen i Sverige. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Idag jobbar ca 1700 medarbetare på företaget och dem finns i Sverige, Norge och Danmark. Kunden är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående, du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta. Du klarar av att lösa enklare problem i vardagen för att hålla lastbilen i rullning. Du tycker om att jobba som ett lag och ser till att jobbet blir gjort.

Skallkrav:
C-kort
YKB
Svenska tal och skrift
förarkort (digital färdskrivare)

Meriterande:
Bra lokalsinne och god kännedom om Örebro

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 06,00-15.00 Visa mindre

Avfallshämtare , Transport Avfall , sommarvikariat

Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som fö... Visa mer
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som avfallshämtare hämtar du avfall med baklastad sopbil, transporterar farligt avfall och sköter tömning av containrar. Du ingår i arbetet med vår kärlservice och utför eventuellt andra maskintjänster.
Som avfallshämtare följer du gällande trafikregler och skyddsföreskrifter. Du servar också verksamhetens fordon och arbetar kvalitets- och miljömedvetet. Du rapporterar löpande ditt arbete i aktuellt verksamhetssystem. Då arbetet innebär mycket kontakter med Örebro kommuns medborgare är det viktigt att du är social, serviceinriktad och kommunikativ. 

Kompetenskrav
- gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig för tjänsten
- körkort behörighet C
- yrkeskompetensbevis för tung lastbil
- god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Då arbetet är fysiskt krävande behöver du ha en god fysik. Du ska ha en god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande 
- grundläggande datakompetens
- erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter
- ADR utbildning

Omfattning och tillträde
Sommarvikariat, 100%
Semesterperioden är v22 tom v35. Vikariaten pågår under delar av denna period.
Antal tjänster: 8

Om arbetsplatsen
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservice och Atleverket.
Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar.
Enheten Atleverket innefattar tre grupper: Återvinningscentraler, Behandling och Transport.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är 1 april 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Miljövärd Örebro

Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som Miljövärd kommer du vara en del i ett team som arbetar med framförallt yttre skötsel av vårt bostadsområde. Det innebär att det är det team du ingår i som ansvarar för att det är snyggt och rent på de gemensamma ytorna. - Yttre skötsel - uppgifter så som gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, skötsel av planteringar och växter - Ta hand om fastighetens övriga allmänna ytor sås... Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Miljövärd kommer du vara en del i ett team som arbetar med framförallt yttre skötsel av vårt bostadsområde. Det innebär att det är det team du ingår i som ansvarar för att det är snyggt och rent på de gemensamma ytorna.

- Yttre skötsel - uppgifter så som gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, skötsel av planteringar och växter
- Ta hand om fastighetens övriga allmänna ytor såsom sophantering, trapphus, källare och tvättstugor.
- Tillsyn och enklare reparationer av lekplatser och garage- och parkeringsplatser
- Rollen kräver att du är social och serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer

Din profil

Krav: Du är inskriven på Arbetsförmedlingen och är berättigad till stöd därifrån.

Vi söker dig som är:

- Inskriven i Jobb-och utvecklingsgarantin på Arbetsförmedlingen.
- Boende hos Victoria Park
- Är i åldern 18-40 år

Erfarenhet och/eller utbildning inom området är meriterande men inte ett krav. Personlighet, motivation och drivkraft är viktigast för Victoria Park.

Personliga egenskaper

- Ansvarstagande
- Flexibel
- Självgående
- Bra på att skapa goda relationer
- Gilla vara utomhus och tycker om att arbeta med kroppen

Vi erbjuder

Victoria Park AB är ett fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige. Victoria Parks fastighetsbestånd i Örebro består av 619 lägenheter i områdena Brickebacken och Varbergagatan. Vår bobutik - som också är vår gemensamma arbetsplats finns på Varbergagatan 161.

Som miljövärd kommer du ingå i ett program vi har tillsammans med Arbetsförmedlingen där målet är att stärka din kompetens och yrkeserfarenhet så du lättare ska kunna ta dig vidare på arbetsmarknaden. Rollen som miljövärd är en del av vårt Victoria Park-program och är en tidsbegränsad anställning på 12-18 månader.

Ansökan

Välkommen med din ansökan härvia vår karriärsida. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sommarjobbare till Reningsverket

Vi söker fyra sommarjobbare till Reningsverket! Om tjänsten Som medarbetare inom Vatten och avlopp på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en säker, energieffektiv produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av dag- och spillvatten med hållbar förnyelsetakt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss f... Visa mer
Vi söker fyra sommarjobbare till Reningsverket!

Om tjänsten
Som medarbetare inom Vatten och avlopp på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en säker, energieffektiv produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av dag- och spillvatten med hållbar förnyelsetakt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- trädgårdsarbete
- städning inomhus och utomhus
- spola bassänger      

Kompetenskrav
- minst 18 år
- pågående eller avslutad gymnasieutbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- körkort B
- i första hand gymnasieelever med inriktning mot naturvetenskap eller teknik 

Omfattning och tillträde
Sommarjobb
Tillträde: 17 juni - 28 juli 2019
Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Vatten och avlopp på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vatten och avlopps uppdrag är att se till att örebroarna får rent dricksvatten i kranen, att ta hand om och rena avloppsvattnet, underhålla och bygga ut ledningsnätet samt utveckla vattenförsörjningen inför framtiden genom till exempel Vätternvatten och vår nya vattenreservoar. Detta sker i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

På enheten Reningsverket arbetar 23 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och Enhetsledning. Vårt uppdrag är att rena avloppsvatten så att det återigen kan släppas ut i naturen. Reningsverket i Skebäck har kapacitet att ta hand om avlopp från 180 000 personer. Förutom reningsverket i Skebäck ansvarar vi för sju mindre avloppsreningsverk, ett 70-tal spillvattenpumpstationer och ett 20-tal dagvattenpumpstationer inom det kommunala systemet. Vi är också driftansvariga för ett avloppsreningsverk och ett 10-tal pumpstationer i Lekebergs kommun.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 april.

Besök gärna Vatten och avlopps rekryteringswebb för mer information om hur det är att jobba hos oss. Du hittar den på orebro.se/va-jobb. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

 

Sökord: sommarjobb Visa mindre