Lediga jobb som Mediehanterare i Örebro

Se lediga jobb som Mediehanterare i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Kreativ administratör och assistent.

Ansök    Jun 17    Stil Assistans AB    Mediehanterare
? Vill du arbeta tillsammans med en konstnär och funkisaktivist? ? Är du kreativ, med erfarenhet och kompetens inom kommunikation, konst och  kultur? ? Du skräms inte av personer med normbrytande funktionsvariationer och gillar när folk vågar på att göra något annorlunda och kreativt.   ? Trivs du med struktur och administration? Då ska du fortsätta läsa!   Låter det som något för dig? Bra, då tycker jag du ska titta närmare på det här jobbet! Jag är frila... Visa mer
? Vill du arbeta tillsammans med en konstnär och funkisaktivist?
? Är du kreativ, med erfarenhet och kompetens inom kommunikation, konst och  kultur?
? Du skräms inte av personer med normbrytande funktionsvariationer och gillar när folk vågar på att göra något annorlunda och kreativt.
  ? Trivs du med struktur och administration? Då ska du fortsätta läsa!
 
Låter det som något för dig? Bra, då tycker jag du ska titta närmare på det här jobbet!
Jag är frilansande journalist, föreläsare och konstnär. Allt jag gör kretsar kring min politiska aktivism för mänskliga rättigheter och independent living. Du hittar mina verk på bl.a. årets OpenART, magasinet Ottar, pridefetivaler, ettgottliv.com...
För att kunna driva min verksamhet och göra mitt arbete behöver jag ett biträde som bistår mig med delar jag själv inte har funktionsförmåga till. Det här arbetet gör du på egen hand hemifrån, men jag vill också att du arbetar som min personliga assistent då många av mina assistansbehov berör mitt arbete.  
 
Läs mer om  tjänsten som personlig assistent hos mig här: 
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26231849 
 
Ditt arbete som min kreativa administratör och delvis personligassistent innebär att stödja mig i mitt företagande och skapande. Som administrativ assistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. 
? Assistera mig när jag skapar min konst, föreläser eller vid fotograferingar.
? Transkribera och redigera  ljudfiler eller videofilmer och göra research.
? Bistå med att syntolka foton till sociala medier och min blogg.
? Synanpassa material jag ska använda men som t.ex. har dålig kontrast eller liten text..
? Hjälpa mig att packa ordrar från min kreativa webbshop och hantera ordrar som kommer via mejl.
? Filmredigering,.
 
Vad erbjuder jag?
Tjänsten som personlig assistent kopplat till detta uppdrag är 80% mem om det skulle vara så att har en skapande verksamhet vid sidan av som du inte kan/släppa, då kan vi sänka tjänstgraden. Annars utgör kombinationen av tjänsten som personligassistent och uppdraget som kreativ administratör heltidsarbete. 
Uppdraget som kreativt biträde fakturerar du mig utifrån de timmar du arbetat administrativt utanför tjänsten som assistent.
 
Stöd och utbildnng du kan få genom tjänsten
? Vägledning i att anlita faktureringsfirma så du kan fakturera mig.
? Få föreläsningar som stärker din kompetens kring tillgänglighet och anpassningar av webbsidor.
? Introduktion till program som Wordpress,  Bokio och sociala medier.
? Utbildning i teckenspråk eller stödtecken samt syntolkning.
? Dövblindkompetens
? Independent living och konventionen för mänskliga rättigheter.
 
Vad förväntas av dig?
Jag förväntar mig att du är självgående, strukturerad och med kreativt sinnelag. Att du kan agera professionellt och löpande avlägga rapporter. Du kan leta reda på information vi behöver och göra research. Du behöver därför kunna hantera svenska i tal och skrift. Du behöver även ha körkort för manuell växellåda.
Du behöver inte skicka in ansökan till båda tjänsterna,.  Det räcker med denna, men i din ansökan behöver du visa att du läst båda annonserna och när du skulle kunna vara beredd att börja.
Meddela också gärna i din ansökan om du har kunskap och inom konst, kultur eller annonsering. Om du själv drivit företag och vilka dataprogram/digitala tjänster du kan hantera.
Om du TSS/teckenspråk är det också en fördel.
 
Rekrytering sker fortlöpande så avvakta inte med att skicka din ansökan. 
Du blir anlitad som konsult
Du blir anställd som personligassistent på assistanskooperativet STIL och hittar information om den tjänsten i den separata annonsen jag länkade till högre upp. I den annonsen finns också frågor du bör besvara så enklast är om du söker båda jobben via den annonsen.
 

 
 ' Visa mindre

Kreativt biträde och personlig assistent.

Ansök    Jul 22    Stil Assistans AB    Mediehanterare
KREATIV KONSULT OCH PERSONLIG ASSISTENT Det här är en annons för tjänsten som kreativt biträde. För att få det  uppdraget måste du också söka jobb som personlig assistent hos mig. Läs om tjänsten som personlig assistent hos mig här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26340351  Även om samhällets stödinsatser är uppdelade på atomnivå behöver jag människor omkring mig som kan anpassa sig till mina förutsättningar och behov. Vilka tider jag... Visa mer
KREATIV KONSULT OCH PERSONLIG ASSISTENT

Det här är en annons för tjänsten som kreativt biträde. För att få det  uppdraget måste du också söka jobb som personlig assistent hos mig.

Läs om tjänsten som personlig assistent hos mig här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26340351

 Även om samhällets stödinsatser är uppdelade på atomnivå behöver jag människor omkring mig som kan anpassa sig till mina förutsättningar och behov. Vilka tider jag arbetar beror mycket på hur min kropp mår.Det har gjort mig väldigt vass på planering och logistik. Det här är ett upplägg för dig som söker nya utmaningar och gärna håller flera bollar i luften.

 Vem är jag?
Jag är 38årig kvinna med ett utforskande och öppensinnat, socialt liv.  Jag är journalist, konstnär, föreläsare och människorättsaktivist. Du hittar mina verk på bl.a. årets OpenART, magasinet Ottar, pridefetivaler, ettgottliv.com...

Vad behöver jag?
För att kunna driva min verksamhet och göra mitt arbete behöver jag ett biträde som bistår mig med delar jag själv inte har funktionsförmåga till. Vissa delar av arbetet kan du göra hemifrån, andra kräver min närvaro.

Evempel på arbetsuppgifter som biträde:
? Assistera mig när jag skapar min konst, föreläser eller vid fotograferingar.
? Transkribera och redigera  ljudfiler eller videofilmer.
? Följa med på resor och reka tillgänglighet på plarser jag ska till.
? Bistå med att syntolka foton till sociala medier och min blogg.
? Signalera publikens reaktioner på min rygg när jag föreläser.
? Synanpassa material jag ska använda men som t.ex. har dålig kontrast eller liten text..
? Hjälpa mig att packa ordrar från min kreativa webbshop och hantera ordrar som kommer via mejl.
?  Korrekturläsa texter och sortera mail..

 

Vad erbjuder jag?

Tjänsten som personlig assistent kopplat till detta uppdrag är på 85%. Du kan även plocka extrapass om du önskar. Med rätt kompetens kan du komma upp i en månadslön på över 30-35 000 kr med båda uppdragen. Om du hellre vill jobba deltid bredvid en egen verksamhet är det också möjligt om du arbeta 50% eller mer som assistent.

Uppdraget som kreativt biträde fakturerar du mig utifrån de timmar du arbetat utanför tjänsten som assistent. Arvodet är på 300 kr/h och jag behöver mellan 15-30 timmat per månad.

 

Vad förväntas av dig?

Tjänsten kräver inte någon specifik utbildning, men kreativitet och organiseringsförmåga kommer du att behöva ha ett visst sinne för. Du behöver kunna hantera svenska i tal och skrift.

Du behöver inte skicka in ansökan till båda tjänsterna,.  Det räcker med denna, men i din ansökan behöver du visa att du läst båda annonserna, svara på frågorna kopplade till den andra och ange när du skulle kunna vara beredd att börja jobba.

Meddela också gärna i din ansökan om du har kunskap och inom konst, kultur eller annonsering.  Om du själv drivit företag och vilka dataprogram/digitala tjänster du kan hantera.

Program jag använder: Word, Scribner, Photoshop, Indesign, Wordpress,power point, iOS.

 
Rekrytering sker fortlöpande så avvakta inte med att skicka din ansökan. Visa mindre