Lediga jobb som Elektronikreparatör i Örebro

Se lediga jobb som Elektronikreparatör i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Mobilreparatör

Vi söker en ny duktig mobilreparatör till våra verkstad i Örebro. Vi söker dig som är tekniskt kunnig och flexibel. Beskrivning av tjänsten: Som mobilreparatör på Mobilverkstan tar du emot och reparerar, testar och kontrollerar mobiltelefoner, så som iPhones och Samsung-telefoner. Om dig: Du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Vi erbjuder även vidareutbildning om det krävs. För att lyckas s... Visa mer
Vi söker en ny duktig mobilreparatör till våra verkstad i Örebro. Vi söker dig som är tekniskt kunnig och flexibel.
Beskrivning av tjänsten:
Som mobilreparatör på Mobilverkstan tar du emot och reparerar, testar och kontrollerar mobiltelefoner, så som iPhones och Samsung-telefoner.
Om dig:
Du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Vi erbjuder även vidareutbildning om det krävs.
För att lyckas som reparatör hos Mobilverkstan tror vi att du är:
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa toppreparatör! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.
Om oss
Mobilverkstan har reparerat över 40,000 mobiltelefoner och surfplattor sedan 2013, med kunder såsom privatpersoner, företag och kommuner. Visa mindre

Mobilreparatör

Ansök    Sep 1    Refurbly AB    Elektronikreparatör
Vi söker en ny duktig mobilreparatör till våra verkstad i Örebro. Vi söker dig som är tekniskt kunnig och flexibel. Beskrivning av tjänsten Som mobilreparatör på Refurbly tar du emot och reparerar, testar och kontrollerar mobiltelefoner, så som iPhones och Samsung-telefoner. Om dig Du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Vi erbjuder även vidareutbildning om det krävs. Har du ingen erfarenhet... Visa mer
Vi söker en ny duktig mobilreparatör till våra verkstad i Örebro. Vi söker dig som är tekniskt kunnig och flexibel.
Beskrivning av tjänsten
Som mobilreparatör på Refurbly tar du emot och reparerar, testar och kontrollerar mobiltelefoner, så som iPhones och Samsung-telefoner.
Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Vi erbjuder även vidareutbildning om det krävs.
Har du ingen erfarenhet av att jobba som mobilreparatör sedan innan? Inga problem - om du tror att du skulle bli en duktig mobilreparatör hos oss så kan vi erbjuda utbildning. En förutsättning för det är främst ett brinnande intresse för teknik men meriterande är även erfarenhet av t.ex. att bygga och felsöka datorer.
För att lyckas som reparatör hos Refurbly tror vi att du är:
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa toppreparatör! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.
Om oss
Refurbly är en snabbväxande e-handel i Örebro som erbjuder refurbished mobiltelefoner med 2 års garanti. Visa mindre

Junior underhållsingenjör till kund inom försvarsindustrin sökes!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindus... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag, där du som anställd erbjuds en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Kunden verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör utveckling i din karriär.

Vår kund står redo att välkomna dig in i en värld där de utvecklar, tillverkar och supportar produkter som används av försvarsmakter runtom i världen. Teamet som du kommer ingå i består av drygt 25 kollegor som har en bred teknisk kompetens och kulturen beskrivs som inkluderande och prestigelös. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom ett mentorprogram där dina seniora kollegor kommer agera mentor. Tillsammans verkar de inom flera olika teknikområden där alla delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Du erbjuds


* En arbetsplats med stort fokus på trivsel, samarbete och utveckling i en flexibel miljö
* Att arbeta med underhåll av teknik i flera olika spännande projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som underhållsingenjör innefattas flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.


* Att arbeta med underhållslösningar inom elektronik och tillhörande dokumentation
* Support till kunder, slutanvändare och verkstäder med felsökningar, komplexa fel och förbättringsarbete
* Utveckling och support av underhållsresurser innefattande både hård- och mjukvara


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik, mekanik eller programmering. Alternativt liknade teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömmer likvärdig
- God kunskap inom elektronik
- Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskper inom engelska
- Innehar svenskt medborgskap

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


* Underhåll av flygplanselektronik
* Mätteknik
* Programmering
* Projektarbete och/eller projektledning innehållande material och planeringssystem


Som person är du:


* Sammarbetsvillig
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Vi lägger stor vikt vid din personlighet till denna tjänst och letar efter dig som är driven, lyhörd samt har en vilja av att utvecklas och utmanas.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider 07.30-16.12 med möjlighet till flex
* Placering: Arboga
* Tjänsten kräver en bakgrundskontroll och är säkerhetsklassad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Drifttekniker/elektriker sökes omgående till Hallsberg

Ansök    Jun 4    Pema People AB    Elektronikreparatör
VÅRT ERBJUDANDE Är du behörig elektriker och en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING Du kommer du... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du behörig elektriker och en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer du att arbeta med fastighetsteknisk drift i ett kompetent och drivet team bestående av elektriker, drifttekniker, projektledare & energiingenjör hos en av våra större högteknologiska industrikunder. Du kommer med din förmåga att proaktivt identifiera förbättringspotential både stärka leveransen och möta kundens högt ställda krav på såväl driftsäkerhet som energieffektivitet.Du har i din fria roll löpande kontakt med våra underentreprenörer för att lösa de utmaningar som dyker upp. Du kommer efter en tid i huset bli en del av beredskapskedjan. Utryckningar har historiskt skett lågfrekvent, och beredskapen rullar idag veckovis på fem personer. Beredskapsersättning utgår utöver månadslön.
Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.DINA KVALIFIKATIONER

- Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av en liknande roll som Drifttekniker/elektriker. Vidare ser vi att du har goda allmäntekniska kunskaper.
- B-körkort är ett krav.


MERITERANDE

- Finns en relevant yrkesutbildning/kompetens inom exempelvis hantverkaryrken, styr och reglering, vvs, eller liknande är detta meriterande.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- är en behörig elektriker
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre