Lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Örebro

Se lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Örebro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örebro som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare inom installation/EL - ÖREBRO

Nu skall vi hitta vår samarbetspartners nästa arbetsledare inom installation/EL. Företaget omsätter ca 25 miljoner, är ca 25 anställda och jobbar i Örebro med omnejd. Det som utmärker detta företag förutom kompetenta medarbetare är deras fokus på Solenergi. Utöver solenergin jobbar dem även med EL-installationer, service och reparationer mot privatpersoner och företag. Den vi söker skall ha gedigen erfarenhet inom EL har och jobbat som elektriker/arbets... Visa mer
Nu skall vi hitta vår samarbetspartners nästa arbetsledare inom installation/EL.
Företaget omsätter ca 25 miljoner, är ca 25 anställda och jobbar i Örebro med omnejd.
Det som utmärker detta företag förutom kompetenta medarbetare är deras fokus på Solenergi.
Utöver solenergin jobbar dem även med EL-installationer, service och reparationer mot privatpersoner och företag.
Den vi söker skall ha gedigen erfarenhet inom EL har och jobbat som elektriker/arbetsledare i flertalet år. Du skall ha vana att leda och fördela arbete samt vara lösningsorienterad och kunna skapa goda relationer med både kollegor och kunder.
Kravprofil:
Utbildad elektriker.
Minimum 2års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare.
Obehindrad svenska.
Körkort.


Vad erbjuds?
En trygg arbetsgivare med grym tillväxtkuva. Ett spännande och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Bra lön!
Vi kommer att tillsätta denna tjänst löpande så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med ARBE21 Visa mindre

Arbetsledare- Elkraft

ONE Nordic söker en Arbetsledare inom elkraft för Örebro till den största omställningen av energisystemet i modern tid! Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. ONE Nordic kommer därför att leverera nästa generations system för elmätning till över en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Om företaget Med ONE Nordics rikstäckande o... Visa mer
ONE Nordic söker en Arbetsledare inom elkraft för Örebro till den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. ONE Nordic kommer därför att leverera nästa generations system för elmätning till över en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle.

Om företaget
Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara stationerad på ONE Nordics kontor i Örebro som en produktionsledande funktion för montörerna på fältet. Till viss del kommer du även vara fysiskt närvarande i fält för att bland annat stötta upp och coacha montörer. I början av tjänsten får du genomgå en utbildning via ONE Nordic för att få ett grepp om relevant utrustning samt mätarbytet och säkerhet kring arbetet.

I rollen som arbetsledare ingår bland annat ansvarsområden så som:
-Arbetsleda, planera och organisera ditt arbetslag och deras arbetsinsats.
-Utföra framdriftsrapportering.
-Genomföra arbetslagsmöten.
-Delta i teoretiska samt praktiska utbildningar för nya tekniker.
-Kvalitetssäkring av nya medarbetare i fält.
-First-linesupport i fält.
-Utföra elmätarinstallationer där behov uppstår.
-Hantera och rapportera avvikelser.
-Tid och resursplanering
-Medverka vid samordningsmöten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Utbildning eller motsvarande erfarenhet från elarbeten. Självfallet har du kollegor men vi ser att du är självgående och inte har problem med att arbeta själv. Då du även kommer träffa kunder är det viktigt att du har service i fokus och kvalitet i ditt arbete, då du verkar som en ambassadör för både dig själv och ONE Nordic.

B-körkort (manuell växellåda) och god körvana, då du kommer spendera stora delar av arbetsdagar i bilen ute på uppdrag.

Vi ser gärna att du även har/är:
-Fokus på säkerhet och kvalitet.
-Har på något sätt erfarenhet av ledarskap.
-Effektiv samt har förmågan att ta ansvar för ditt egna arbete.
-Plikttrogen och pålitlig.
-God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
-ESA kursintyg ses som mycket meriterande.
-Tidigare erfarenhet av kategori-1 arbeten är även mycket meriterande.

Goda ledaregenskaper är en självklarhet tillsammans med förmåga att arbeta på ett organiserat och systematiskt sätt med känsla för säkerhet och kvalitet.

Information och kontakt
Var med och utveckla ONE Nordic, en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. ONE Nordic vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För att nå dit behöver ONE Nordic kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. ONE Nordic är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

ONE Nordic erbjuder:
-Attraktiva medarbetarförmåner.
-Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.
-Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde.
-Frihet under ansvar.
-Stimulerande arbetsmiljö.

Vi söker ett par arbetsledare där det finns möjlighet till olika startdatum.
Tanken är att kunna starta tjänsterna under augusti-september.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan.
Har du några frågor, kontakt Emma Karlsson, Wikan Personal 054-400 31 11. Visa mindre